FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
po meni krilo i ne treba sta moze tu igrati i Govedarica, kao i Saric , a imas Mehidica ...jedino Govedarica i Veselinovic moraju ovako sustat kao Mehidic ... grehota je Skahica i drzat na klupi ..juce stvarno nikako nismo imali ni problema nisam ni upratio o je igrao na beku..vidi se razlika odmah koliko skripi sa Efndicem i ako momka podrzavam jer se zaista bori i daje sve od sve..ali ponekad se u silnoj bobi zaleti i ostavi igraca ... juce zaista sve tu na toj strani kao nikad ove sezone niko nije mogao nista napravit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Treba nam odlican desni bek i napadac u slucaju povrede Ahmetovica. Mozda jos krilo, ali nije pod moranje.
Ja bi bio zadovoljan samo sa odlicnim desnim bekom
Ja bi bio zadovoljan samo sa odlicnim desnim bekom
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako ćemo napadati krune i Evropu (aBd), po meni u ekipi više nema mjesta za: Salihovića, Mujkića Carlosa, Mujića i rovitog Moranjkića.
Dovesti provjerenog desnog beka, napadača i krilo. Priključiti ekipi još jednog-dva juniora npr Smajića.
Dovesti provjerenog desnog beka, napadača i krilo. Priključiti ekipi još jednog-dva juniora npr Smajića.
- Beduin
- Kontakt:
Ja bih odmah probao dovesti Filipa Arezinu i neki dinar uletiti Rudaru, jer vjerujem da nece ostati u ligi 12. Pa ako treba ga i kaparisati na polusezoni, tj. sa njim dogovoriti ugovor od naredne sezone (ali u tom slucaju Rudar ne bi dobio nista). Momak je odigrao sve utakmice ove sezone, 4 gola i 3 asistencije, tek napunio 23 godine, a vidili smo kako izvodi i slobodnjake. Pogotovo sto i Zeba nece jos dugo biti na ovom nivou, a ni Ordagica necemo imati jos, mozda, narednu sezonu i sigurno cemo ga prodati ako nastavi ovako napredovati.
Ostale igrace ne znam, nemam ideju koga dovesti, osim tog desnog beka sto moramo imati pod hitno, mozda i desno krilo, ali koje zna postici gol, jer trenutna nam krila i nisu nesto efikasna, osim sto su brza.
Ostale igrace ne znam, nemam ideju koga dovesti, osim tog desnog beka sto moramo imati pod hitno, mozda i desno krilo, ali koje zna postici gol, jer trenutna nam krila i nisu nesto efikasna, osim sto su brza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Skahić je super zamijenio Kostića, na beku je igrao Kiso kako sam upratio. Moze ono Saric igrati na krilu ali nije to to, on je ipak vezni igrac. Izgledalo je juce super to u veznom redu sa njim i Ordagicem iako je nekako to meni preofanzivno. Da je Stjepanovic bio tu on bi sigurno igrao, ali opet Husref najbolje zna protiv koga izvesti koji vezni red.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda Toni Jovic i Ugljesa Radinovic, s tim da ne znam kakvi su ljudi ali su dobri igraci..
Jovic na kontre pogotovo, zabio nam je na Tusnju. A Radinovic je kao neki Xabi Alonso BH Pl
Jovic na kontre pogotovo, zabio nam je na Tusnju. A Radinovic je kao neki Xabi Alonso BH Pl
-
dzekooooTz
- Kontakt:
ja mislim da treba borogovca dovest

I ja sam isto razmisljao da ga dovedemo, stvarno odlicno igra, a jos je relativno mlad i mozemo u buducnosti zaraditi na transferu.Beduin je napisao/la:Ja bih odmah probao dovesti Filipa Arezinu i neki dinar uletiti Rudaru, jer vjerujem da nece ostati u ligi 12. Pa ako treba ga i kaparisati na polusezoni, tj. sa njim dogovoriti ugovor od naredne sezone (ali u tom slucaju Rudar ne bi dobio nista). Momak je odigrao sve utakmice ove sezone, 4 gola i 3 asistencije, tek napunio 23 godine, a vidili smo kako izvodi i slobodnjake. Pogotovo sto i Zeba nece jos dugo biti na ovom nivou, a ni Ordagica necemo imati jos, mozda, narednu sezonu i sigurno cemo ga prodati ako nastavi ovako napredovati.
Probati i Pecu iz Veleza, mora valjat kad dobro odigra u onako losoj ekipi, bar kad god sam ih ja gledao.
Za ostale timove sto su u zoni ispadanja nisam upucen ko bi nas pojacao a da ga mozemo i prodati, ali treba dobar skauting obaviti, jer s obzirom na dug treba nam ovakvih igraca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Desni bek je prioritet iako bih ja u slucaju nedovodjenja igraca na toj poziciji itekako racunao na Kisu naustrb Efendica koji definitivno nije kvalitet za danasnju Slobodu no o tom potom.
Krilo, nije bitno koje i to samo u slucaju povrede Veselog ili Govedarice dok bih Sarica vise koristio u sredini sa Ordagicem i Stjepanovicem.
Super kvalitetan napadac.
Sa ovakvim pojacanjima idemo po Europu.
Krilo, nije bitno koje i to samo u slucaju povrede Veselog ili Govedarice dok bih Sarica vise koristio u sredini sa Ordagicem i Stjepanovicem.
Super kvalitetan napadac.
Sa ovakvim pojacanjima idemo po Europu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Meni je naprimjer onaj napadac Jaksic ili kako vec iz Drine zapao za oko pravo dobro izgleda na terenu
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Crveno-crna braco, za zakasnjenjem sretan rodjendan Fukarama i cestitke svima na sjajnoj pobjedi. Tek sam veceras odgledao snimak tekme jer me put odveo na sjever ove nase hemisfere!
Zeba
Sjajan gol Mehidica.
Iskreno, bojao sam se kako cemo bez Kostica i Stjepanovica, ali ispalo je odlicno
Dado, vidim da si pitao nesto. Ulaz za goste je bio koliko kosta ulaznica za Zapad. Ni marka dole, ni gore. Nisam bio ovih dana prisutan, ali sam se cuo sa nasim oficirom za sigurnost i bas je klub ucinio puno da gosti budu prisutni.
P.s. staragarda, imal koga da pozdravim dok sam na sjeveru
P.s. al nam ovaj ucera sa krmetinom hahahhaha
Zeba
Sjajan gol Mehidica.
Iskreno, bojao sam se kako cemo bez Kostica i Stjepanovica, ali ispalo je odlicno
Dado, vidim da si pitao nesto. Ulaz za goste je bio koliko kosta ulaznica za Zapad. Ni marka dole, ni gore. Nisam bio ovih dana prisutan, ali sam se cuo sa nasim oficirom za sigurnost i bas je klub ucinio puno da gosti budu prisutni.
P.s. staragarda, imal koga da pozdravim dok sam na sjeveru
tuzlanska Sloboda
Momci, Filip je OKpinoglavi je napisao/la:I ja sam isto razmisljao da ga dovedemo, stvarno odlicno igra, a jos je relativno mlad i mozemo u buducnosti zaraditi na transferu.Beduin je napisao/la:Ja bih odmah probao dovesti Filipa Arezinu i neki dinar uletiti Rudaru, jer vjerujem da nece ostati u ligi 12. Pa ako treba ga i kaparisati na polusezoni, tj. sa njim dogovoriti ugovor od naredne sezone (ali u tom slucaju Rudar ne bi dobio nista). Momak je odigrao sve utakmice ove sezone, 4 gola i 3 asistencije, tek napunio 23 godine, a vidili smo kako izvodi i slobodnjake. Pogotovo sto i Zeba nece jos dugo biti na ovom nivou, a ni Ordagica necemo imati jos, mozda, narednu sezonu i sigurno cemo ga prodati ako nastavi ovako napredovati.
Probati i Pecu iz Veleza, mora valjat kad dobro odigra u onako losoj ekipi, bar kad god sam ih ja gledao.
Za ostale timove sto su u zoni ispadanja nisam upucen ko bi nas pojacao a da ga mozemo i prodati, ali treba dobar skauting obaviti, jer s obzirom na dug treba nam ovakvih igraca.
Ali OK za kakvog laganog termina.
Za njega moraju dvojica da trce, a sama cinjenica da je odigrao svih 15 tekmi pokazuje kolko se trosio!
Simpa mi je, al on u bilo kojoj ekipi iz vrha nema mjesta svojim s guza, na guz, idolentnim ponasanjem.
Iako, mogao bi biti iskrena proljetna akvizicija npr. Zelji! OK!
tuzlanska Sloboda
Ima dosta dobrih igraca iz klubova koji ce vjerovatno ispasti npr.Bobic(Velez),Pilipovic(Vitez),Becelic,Redzic,Predragovic(Borac),Arezina(Rudar),Kouadio(Travnik)...Trebamo se sto prije rijesit dugova kako bi mogli dovoditi dobre strance.Sa nasim igracima tesko se moze napraviti iskorak u kvaliteti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Onaj kad spomenu krmetinu.zlajci je napisao/la:Crveno-crna braco, za zakasnjenjem sretan rodjendan Fukarama i cestitke svima na sjajnoj pobjedi. Tek sam veceras odgledao snimak tekme jer me put odveo na sjever ove nase hemisfere!
Zeba![]()
Sjajan gol Mehidica.
P.s. staragarda, imal koga da pozdravim dok sam na sjeveru![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ehhhhh (uzeto sa FB)

Mislio sam da ga dovedemo na kraju sezone, nikako sada, jer bi bilo vremena da ga Husref dovede u red a talenta definitivno ima.
Samo mi je onako zanimljiv jer ima kvalitet, ne bi mu morali dati ogromnu platu a mogli bi zaraditi. Ali opet naravno da nemam nista protiv da se dovedu igraci koji su dosta kvalitetniji od njega
Samo mi je onako zanimljiv jer ima kvalitet, ne bi mu morali dati ogromnu platu a mogli bi zaraditi. Ali opet naravno da nemam nista protiv da se dovedu igraci koji su dosta kvalitetniji od njega
kad bi moj unuk ovo doživio ja bi bio zadovoljan..Tuzlak04 je napisao/la:Ehhhhh (uzeto sa FB)
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta mislite da dovedemo Hodzurdu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Livaja je bog
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
Nisam znao da je Arezina tako lijen i ne voli trcati, jer me je dojmio na Tusnju, a ima i taj slobodnjak ponajbolji u nasoj ligi. Ali kao sto neko gore napisa, nema napretka u nasoj ligi ako se tim bude pravio od igraca iz nase lige... moze se poneki talenat ubaciti i usmjeravati na pravi put da se digne neka kinta, poput Pirica i Ordagica, ali nema ni tih talenata mnogo, a nije garancija ni da ce svaki talenat postati igracina, sve je to macak u vreci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Power10 i 11 gostiju.