Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

T-MAC
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la T-MAC » 11 feb 2009, 21:59

pa poredis pata i huseinovica mora se sacekat da momak malo stasa u pravog svjetskog fudbalera ionako nema mjesta sad u repki jer imamo predobre igrace na njegovoj poziciji.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 11 feb 2009, 22:26

Allaha mi dragog volio bih da sam u zemlju propao nego da sam ovakvu sramotu dozivio. Ovo je bruka nad brukama. U Hrvatsku nikad vise na more.

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 11 feb 2009, 22:40

has je napisao/la:"Ko zna zašto je ovaj poraz dobar. ", izjavi Ćiro i osta živ.

http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-13100.htm
Zaboravio si napisat da nam je falilo nekoliko igraca, DAMJANOVIC,RAHIMIC,IBISEVIC... i to je reko...
A sad gdje je onaj sto je reko da je kriv SPAHIC???
-et jesi vidio sta je cojk, ljudina... Ne smije mu niko nista, ajd nek ga ciro ne pozove, znate sta ce bit - noga, a dokurcilo je vise i SPAHIJI, jbga. kako ce se cojk sam borit, SAFET je za mene igrac velike klase, i ko nam je bio glavni kad smo se branili u Spaniji... jbs. ciro -----> hocemo SAFETA....

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 11 feb 2009, 22:42

F.G.R. HARMANI je napisao/la:krivi smo sto zivimo u BiH.

Sta sada kojega vraga hocemo :?: Mi ustvari imamo reprezentaciju kakvu zasluzujemo. Kakvi oni takvi i mi. Znajte da od SP nema nista.

sto se tice Cire, nije on kriv. Opet smo krivi mi. Mi i ne zasluzujemo bolje. U stvari, zapitajmo se da li zasluzujemo bolje. Dobro razmislite :!: :!:

A sto je gore, ako pobjedimo Belgiju(mada je to u domenu naucne fantastike), opet cete ga UKIVATI U ZVIJEZDE. Onda nam trba jos gore, ali ja sam stanovista da je CIRO ovdje najmanje kriv. On samo radi svoj posao. Uostalom igraci stoje sami iza njega. Oni su najvise krivi NA CELU SA EMIROM SPAHICEM :!:
a jarane ne kontam te...ciro nije kriv sto se igrala utakmica sa rijekom,kriv je nsbih sto nisu nasli protivnika pa je ciro morao da trazi, tu si u pravu...ali nije mi jasno zasto smo mi krivi za sve ove neuspjehe :?: sad ispada mi navijaci krivi koji godinama stojimo iza grba i ako nema nikakvih uspjeha, kolko je samo raje dalo novca,znoja,suza pa i krvi za ovu reprezentaciju i opet mi krivi...ta ti ne stoji,ako je iko kriv to su nesposobni papci iz nsbih:iljo,munib,sulejman ranije pasalic....PREVARANTI!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 11 feb 2009, 22:43

Ciro je samo mali pijun u ovoj igri, iskreno posramljen sam i stid me, zbog ovog poraza, ali s druge strano mi je zbog supaka u savezu i drago, sreca je samo sto ova utakmica nije bila na najposjecenijoj stranici http://www.livescore.com pa niko sa strane nije mogao vidjeti kako nas dere neka **** rijeka..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 11 feb 2009, 23:05

u ovom trenutku mene je stid a ne igrace........i vade se na sudije golmane itd. pa rijeka halooo rijeka bjezi neznam sta da kazem osim bruka

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 11 feb 2009, 23:21

sad se lafo vade na teren i vremenske uslove....pusti ba to nama je bio los teren isto koliko i rijeci i oni su se lomili...ma ja kontam da igraci nisu imali uopste motiva za ovu utakmicu,mnogi od njih nisu culi za rijeku jednom ili dvaput u zivotu,bilo samo 1.500 ljudi,ovi grubo igrali,120% motivisani....ma nezz. fkt vise sta da kazem,bruka je sto smo uopste sa rijekom igrali al et,mislim da je u PL BiH bilo jedan ili dva kluba sa kojim je repka mogla odigrati tu prijateljsku kad ovi nisu mogli naci protivnika :(
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 11 feb 2009, 23:22

EVO GOLOVA

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2009, 23:31

Svaka cast Ćiri.
Ovo je bas bio dobar pokret kako god okrenete.

Ako Ćiro nije za repku onda zna sta radi, vidio je da od nas nema nafake, pa je skontao kad mogu ovi iz saveza prodavati ove levate iz BiH preko repke mogu fino i ja momke iz Hrvatske(aricica i sad igrace iz Rijeke). Veoma pametno.
A i druga stvar, evo Spahic se vec ljuti a sigurno i ostali radi odbrane. Pa sad ako se ne pozove bolja odbrana, izgubimo fino od Belgije, izgubice repka Spahica, Misimovica a onda odlazi Dzeko itd.
Onda nece niko ici na utakmice, i promjena saveza moze biti u pitanju.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 feb 2009, 23:35

majestic je napisao/la:Allaha mi dragog volio bih da sam u zemlju propao nego da sam ovakvu sramotu dozivio. Ovo je bruka nad brukama. U Hrvatsku nikad vise na more.
Nego gdje ces :?: Da ne bi mozda na Karibe ;) :evil:
Ta "sramota" nas prati vec duze vijeme, tako da me nista ne moze iznenaditi, pa ni ovaj poraz od tamo neke Rijeke!
Pa evo vidis jedna Njemacka izgubi od Norveske, a zakleo bi se da bi im Bayern zabio petardu...zakljucak, klubovi jaci od reprezentacija, Rijeka u rangu jednog San Marina, Malte... uz to mi jos oslabljeni, sudija nas pokrao, teran pun pijeska, bojali se povreda (kojih na srecu nije bilo), neki krmeljivi bili, pojedinim naumpala mater..koju dugo nisu vidjeli, pa se nisu mogli koncentrisati, ciro motivator skroz zakaz'o..i njega handrilo ovo vrijeme... :mrgreen: :mrgreen: "Saveznici" trljali ruke zbog povoljnog rezultata, jbg ne desava se svaki dan iz 2-1 (kvota min.30).
Elem, sve po starom...oprostite na sarkazmu. :cry:
Vom Jäger zum Gejagten

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 feb 2009, 00:00

Pa evo da dadnem odgovor pojedinim koji su psovali ljudima kao meni, zato sto smo rekli da stojimo uz reprezentaciju i Ciru. Onaj lik sto pise (spamuje) ovdje po forumu, prepoznat ce te ga po previse tacaka u recenicama, ma u rjecima (....ja....hocu...da kaz.e.m.....) i absolutnim nonsense kojeg od sebe daje, je pitao gdje sada kao ja i drugi sada ostaju i zasto nista ne pisemo. Time mislim "Zelju do groba" da ukapiraju i zadnji njemu po ponasanju slicni, posto ih racunam otprilike u slican krug kognitivnih sposobnosti.

Zasto dakle nisam odmah odgovorio?
Zato sto mislim racionalno i logicno, nema smisla upadati u ovakvu viku. Zato sto stojim iznad ljudi koji kao ti nisu sposobni da malo razmisle o cemu uopste pricaju, kad otvore usta. Razumjes li ti to ili da ti ja to napisem jos jedan put?

Sa par...tackica...izmedju...rijeci?
Da, ti koji sada skaces i vices kao kokos kojoj je neko jaja ugurao nazad.

Ti hoces da znas dali i zbog cega podrzavam Ciru i momcad, da kazem Ciru i momcad, zato sto je to jedan blok a ne nesto razdvojeno. Evo odgovora, a nije od mene nego od Spahica. Meni je to odgovor dovoljno, sve drugo mi je svejedno, jer ponavljam: igraci odlucuju s kim hoce, ne ti ili ja. Tacka.
E sad ce se naci opet neki koji ce probati i ovdje prevrnuti rijeci, ali svak uman covjek zna citati.
I ne ocekuj da cu davati jos odgovor za odgovor na pitanja koja svjedoce o praznini koja iza njih stoje i voditi praznu pricu. Jedno pitanje, jedan odgovor. Jedino kako se ovo moze pobiti je napasti Spahicevo misljenje, dakle ne provlaci i vucaj se okolo ko janje.

Cudi me da ovo jos niko nije naveo iako pise ovdje na portalu, valjda svako od ti kokosiju zatvara oci kad jedan Spahic kaze:
«Pozitivno je jedino jaka spona između igrača i selektora Blaževića. Pretpostavljam da će sada mnogi osuti «drvlje i kamenje» i po njemu i po nama, ali mislim da za to nema potrebe. On je htio da igramo utakmicu po svaku cijenu, oproba određene taktičke varijante, nove igrače. Apsolutno ga shvatam. Mogao je sjediti kući, uživati, primati platu i ništa ne raditi, a živjeti na krilima naše posljednje pobjede nad Slovenijom u Mariboru. I mi igrači htjeli smo biti skupa pred utakmicu sa Belgijom, to dovoljno govori o našem zajedništvu. Ovaj poraz sigurno neće poremetiti dobru atmosferu među nama igračima pred utakmice sa Belgijom», naglasio je Spahić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 12 feb 2009, 00:16

Sad kao fol svi protiv Cire tam vam, a kad se pobjedi Estonija u gostima iako mozda prije toga protiv Belgijanaca sve sanse prokockamo, opet cemo tog **** svih **** dizati u nebesa i derati se po tribinama "Ciro majstore" kao da je nas odveo na SP! Takav smo mi narod ebiga, dodze jedan kockasti debil, zamaze nam oci a mi postanemo jos veci debili! ;) Hvala bogu pa nismo svi isti, a oni koji spadaju u tu kategoriju to znaju i sami :lol: Vozdra

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 feb 2009, 00:21

Ciro nije zasluzio da ostane poslje ove sramote. :evil:

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 12 feb 2009, 00:21

Svi ste dosadni...

You live by the Ciro, you die by the Ciro..

idemo dalje
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 feb 2009, 00:51

Mislim da se zna moje misljenje, u pocetku sam imao odlicno misljenje o Ciri Blazevicu i podrzavao ga dok nisam vidio da je isti lopov kao i oni koji sjede u svojim foteljama (ja mislim njih UN ne moze istjerati).
Iznad mene je napisan post podrski Ciri od jednog clana foruma. Kaze Spahic mogao je sjediti skrstenih ruku i ziviti na pobjedi protiv Slovenije, mislim da bi mu to bilo bolje da je uradio nego da je napravio ovu bruku ne samo za bh. nogomet nego i za bh. narod. Samo da vas napomenem mozda jos to neki nisu shvatili ono je danas bila Rijeka (prosjecni klub u hrvatskoj ligi), nije bio Brazil, ili Argentina. Ciro zna kako treba sa medijma i zna kako treba zamazati oci javnosti. On tvrdi da je dosao da pomogne bh. nogometu, ali on mu je samo iskopao rupu i ovi ce ga iz saveza zakopati.
Da je dosao da pomogne bh. nogometu kao prvo sebi bi izradio skauting sistem uzeo par ljudi od povjerenja (ako on ne moze nek oni obilaze igrace i traze nove igrace u svijetu). Kao drugo trebao je napraviti logisticki plan koji ce predloziti savezu za odigravanje prijateljskih utakmica u FIFI - nim terminima (samo za informaciju tvoju neki dan je selektor njemacke Joachim Loew dao savezu spisak protivnika koje zeli u FIFI - nim terminima za testiranje sve do pocetka SP 2010 i savez je odmah stupio u pregovore sa ostalim savezima). Kao trece Ciro je dosao u BiH samo da popravi svoj rejting u Hrvatskoj i da dokaze da moze jos nekog moze trenirati. Kao cetvrto mozda si primjetio ima odredjen krug igraca koje poziva, a ostale konstantno zaobilazi, zove se jedan Mravac koji igra u yebenoj Austrijskoj ligi u ekipi koje gubi 8-1, sto se zove jedan Mikelini koji ima ja mislim 24 godine (nisam u to siguran) jedan Saraba koji ima blizu 30? Sto se ne zovne jedan Ognjen Vranjes sigurno nije losiji od gore navedenih i njemu bi svako oprostili gresku jer zna se da je mlad, da se momak osigura da moze igrati samo za nas, da nam talente ne kradu druge selekcije, pa isto to sa malim Sunjicem iz Zrinjskog itd. Selektor koji je dosao da pomogne ovo bi uradio a ne bih forsirao porpale igrace Premijer lige BiH, nego bi zvao ove mlade igrace koji imaju talenat koji treba da u prijateljskim utakmicama skupljaju iskustvo, ili u utakmicama kao sto su bile one protiv Armenije ili Estonije, da se uvedu u igru, da osjete tu atmosferu i sve ostalo, a ne neki 30 - godisnji Vasilic koji igra u jednom selu (nista licno protiv Gradačca). Yebe se njemu za sve ovo gore navedeno njemu je vazno da je popravio svoj rejting u Hrvatskoj, a BiH novinarima pukao suplju, oni na to nasjeli njega zovu po reality emisijama on se rado odaziva, besplatna reklama i boli ga briga za bh. nogomet.
Ovaj momak sto je rekao da cemo ga dizati u nebesa ako pobjedi u Belgiji (odonsno ako uzme 4 boda iz obje utakmice), mislim da grijesis. Iskreno volim svoju drzavu svim srcem, navijam za svoju reprezentaciju, ali ja tvrdim da bi da 4 boda iz te dvije utakmice bile smrt za bh. nogomet jer bi se problemi dalje gurali pod tepih. Bolje je izgubiti u jednoj utakmici u jednoj uzeti bod, onda da uslijedi pritisak javnosti da dodje do promjene da se pokusa dovesti neki mladi strucnjak, npr. osoba koja ce raditi sve ono gore navedeno bez obzira na nacionalnost. Mesa Bazdarevic ili Amar Osim bi bili najbolje rijesenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 feb 2009, 01:56

Ja predlazem da se u sljedecem terminu prijateljskih utakmica hitno organizira revans u Zenici protiv Rijeke, ne moze ovo vako ostat :D :D :D Nadam se da ce onda sudija biti na nashoj strani, da nece padati kisha, da ce teren biti dobar i da igraci Rijeke nece biti previshe motivisani :mrgreen:
nema potpisa

Che Guevara
Kontakt:

Post Postao/la Che Guevara » 12 feb 2009, 02:08

Smijesna su obadva penala za rijeku,nasi ovo nisu smjeli dozvolit ali sta je tu je,ko nam vodi repku dobro se i drzimo.
Sad mi je pomalo dosta tog presinga,polako momci, ja nemam vrat od mesinga.
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 feb 2009, 02:12

Ma smijesna je bila citava ova organizacija. :lol:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 12 feb 2009, 02:15

Che Guevara je napisao/la:Smijesna su obadva penala za rijeku,nasi ovo nisu smjeli dozvolit ali sta je tu je,ko nam vodi repku dobro se i drzimo.
Ljudino, vjerujem da sam ti ja uzor i da navijas za mene ali vala od toliko mogucih nikova da si izabrao bas nik poput mog, to mi je velika cast! :lol: Pa eto ako bi imao u planu da pises neke komentare u moje ime, onda potrudi se da bude na nivou..nezelim da iznevjerim svoje ostale fanaticare ili "groupies"! :lol: :mrgreen:

lopta je okrugla
Kontakt:

ciro ODLAZI!

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 feb 2009, 09:03

Svaki imalo ozbiljniji selektor u svijetu i koji ima makar malo morala,bi poslije blamaze i cirkusa u Rijeci,da je na cirinom mjestu,odstupio sa mjesta selektora nase repke!ciro prodavacu magle ODLAZI!!!!!!!!
Predlazem da ovdje ostavite svoj kratak komentar jeste li za cirin odlazak ili ostanak!Kratko i jasno-odlazak ili ostanak bez suvisnih i opsirnijih objasnjenja zasto ste za odlazak ili ostanak.Kazem ovo jer vec postoji tema ako zelite vise razglabati o "nasem sinu" ciri!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.