Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zadnji put prošlo ovako đuture kad se trpalo na Betis protiv Sportinga, fine pare se uzele. Sretno svim onima koji čekaju kec 

uu da i to je stimanje bilo, samo mislim da nije bila ta, mislim da je bila druga ligaSlevinKelevra je napisao/la:Da nije Trabzon, prije mjesec- dva... Od 0:2, do 3:2 i to u zadnjih 10 minuta? Ako jeste, i ja sam se tada oparioreeds je napisao/la:traplo ga je moj drug na turke nas bruku, i proslo je, samo se ne sjecam koji je bio par, bilo je podavno, isto iz penala ovi dali...SlevinKelevra je napisao/la:Ne sjecam se da je ikada prosao prelaz a da ga je igralo vise od 5 ljudi... Al, ajde, vidjet cemo![]()
-
- Kontakt:
Šarić otišao na klupu. igraju se zadnje 2 minute
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Osjecaj ti je los, kao i moj za parove veceras.krmpotich je napisao/la:Odavno nisam vidio Konseljijerija, bio je zdrav djecak za forum. Zasto imam blagi osjecaj da si to tiSlevinKelevra je napisao/la:Ne sjecam se da je ikada prosao prelaz a da ga je igralo vise od 5 ljudi... Al, ajde, vidjet cemo

Meh, zezaju me ovi zidovi. Sad sam od muke udario prvi gol na goste po kvoti 6 i kusurSlevinKelevra je napisao/la: Osjecaj ti je los, kao i moj za parove veceras.S tim da bi ti mogao proci to na 2+, nista od fikseva veceras...

IDEMOOOOOO
-
- Kontakt:
laussane 1-1
haha za 5 minuta 

1:1 svicarci, ajmooo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kolika ti je kvota na onom tiketu? Ja nesto kontam da svaki dan treba odigrati 20 parova 2+, sa minimalnim ulogom i ocekivanjima. Uletice nekadkrmpotich je napisao/la:
Meh, zezaju me ovi zidovi. Sad sam od muke udario prvi gol na goste po kvoti 6 i kusur
Kakav će mi tiket šarić sjebat cc
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Tooooo..eto 1:1 

samo lagano, prvi je tu, još tri
5+ ?zgmiky je napisao/la:samo lagano, prvi je tu, još tri

Ovaj veceras oko 60. To je supljim danima. Vikendom lupam max 30 parova isplate izmedju 5-15 milki. Eto neki dan mi je falilo 3,4 gola...SlevinKelevra je napisao/la:
Kolika ti je kvota na onom tiketu? Ja nesto kontam da svaki dan treba odigrati 20 parova 2+, sa minimalnim ulogom i ocekivanjima. Uletice nekad
uhh jeste se naostrio ovaj Avelino, 5 suteva domaci nijedan...
**** te lutrija kad nema uzivo
nedaju cigani a ide preokret izgleda
nedaju cigani a ide preokret izgleda
Momci nek je sa srecom sa tiketima reeds pogotovo cujemo se sutra kad ugledam forum a ono zeleni tiketi
hvala druze, gdje ces, tek se zakuhalobojler je napisao/la:Momci nek je sa srecom sa tiketima reeds pogotovo cujemo se sutra kad ugledam forum a ono zeleni tiketi

Ja sam ga vec udario da daje prvi gol sad u poluvremenu. Valjda ispostujereeds je napisao/la:uhh jeste se naostrio ovaj Avelino, 5 suteva domaci nijedan...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.