Otkud oni znaju. Znas da Anto nije bio na Starom mostuChinaglia je napisao/la:kakav levat, pa nije Tuzla, Teheran

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Otkud oni znaju. Znas da Anto nije bio na Starom mostuChinaglia je napisao/la:kakav levat, pa nije Tuzla, Teheran
katarakta je napisao/la:Otkud oni znaju. Znas da Anto nije bio na Starom mostuChinaglia je napisao/la:kakav levat, pa nije Tuzla, Teheran
jeste ba, otišao jekatarakta je napisao/la:Otkud oni znaju. Znas da Anto nije bio na Starom mostuChinaglia je napisao/la:kakav levat, pa nije Tuzla, Teheran
Jedva mi ime naumpade. Hebaji ga, uglavnom dingospo1452 je napisao/la:katarakta je napisao/la:Otkud oni znaju. Znas da Anto nije bio na Starom mostuChinaglia je napisao/la:kakav levat, pa nije Tuzla, Teheran
Anto je iz bosne pa vjerovatno nijw bio. Al Ante sigurno jeste
halo,svinjetina..sta ima...jel ti ko objasnio da ti je zabranjeno pisat ovdje...razligu1452 je napisao/la:Moj upis oko svinjetine nema veze sa muslimanima. Nego su je vama puna ustapa eto da vas pocastim. Svinjetina jes jeftinija nego se mi janjetine zasitili. Ako je iko po tom poznat hercegovina je.
Ne mrzim nikog niti sam nacionalista pa ne vidim cemu prozivanje "ovakvi kao 1452" jer nisam rekao nista uvrjedljivo. Eto nadam se da ovaj put necete lazirat zabranu i da ce te doci.
Inace repertoar vam je kritican. 4 pjesme citavu tekmu od toga 3 bazirane na ultrase. Rodjendanska parola o ultrasima. Udarni trans (17ti u zadnjih 5 godina) vam je lose okacen,visi i ukrivo je....ostale male zastave isto tako. Jos su odvojene od udarnog. Nakarada kriticna de malo se saberite...
Jos jednom cestitam i vidimo se u mostaru
I ja upravo gledao kakav raspored imaju i ostalipinoglavi je napisao/la:S obzirom na raspored ekipa iz vrha, mislim da bi se sa 9 bodova u naredna 3 kola još više odvojili od ostalih ekipa. Ali ipak je najbitnije da mi pobjedjujemo, ostalo će samo doći prije ili kasnije.
Travnik gostuje Širokom i Sarajevu a dočekuje Zrinjski u naredna 3 kola. Ako se planiraju izvući moraju nešto osvojiti do kraja ovog dijela, nek nekom makar 2 boda otkinu i nama dostaCoraco je napisao/la:I ja upravo gledao kakav raspored imaju i ostalipinoglavi je napisao/la:S obzirom na raspored ekipa iz vrha, mislim da bi se sa 9 bodova u naredna 3 kola još više odvojili od ostalih ekipa. Ali ipak je najbitnije da mi pobjedjujemo, ostalo će samo doći prije ili kasnije.naš je nekako najpovoljniji. Do kraja Sarajevo dočekuje Široki, Radnik Želj. a Zrinjski gostuje Vitezu koji je uvezao tri pobjede. To su nekako neugodne utakmice.
S druge strane nama dolazi Čelik koji je uzeo samo dva boda u gostima i Slavija sa 7. Rudar je kući gubio uglavnom od favorita.
Zna li se hoćemo li s nekim igrati prijateljsku u ovoj pauzi ?
2 utakmice kaznjen :/ ne igra protiv CelikaBeduin je napisao/la:Koliko utakmica je Kostic kaznjel, igra li protiv Celika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.