Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Imaš svoj klub. Prvaci ste države, galaktikosi, jedan od najorganizovanijih klubova u Evropi. I ti nama pišeš ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ja ovdje ne vidim ništa smiješno. Prije će biti da je žalosno šta ste napravili od ove teme.MCMXLVI je napisao/la:Pa jbt mene je ovo definitivno najjaca tema na forumu![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma bez pitica i tebe ova tema nebi postojala 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Postaješ naporan.MCMXLVI je napisao/la:Ma bez pitica i tebe ova tema nebi postojala
Stos to ljutitMancini je napisao/la:Postaješ naporan.MCMXLVI je napisao/la:Ma bez pitica i tebe ova tema nebi postojala
Roberto
Jel to Jovetc pravi zijana
Oca mu hebem
Nemoj sjekiracije
Austvari upravusi ti
Dzamijem
Ubile vas pitice
Iz dva nepostojeca penela
Hem him jos sutac pripomogo
Crvenim za stanu jelti
Krv im isusovu
NFPITASBIH
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala MancoooMancini je napisao/la:Imaš svoj klub. Prvaci ste države, galaktikosi, jedan od najorganizovanijih klubova u Evropi. I ti nama pišeš ovdje.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeste da nas gazis ali ima i stvari za koje si u pravu.pitic je napisao/la:Pljuvaču kada ti ovo bude babovina prestat ću pisati ovde.

Dokle doslo da udjem ovdje i ismijem se zivota mi!
Mancini,citam sve ovo na našoj temi,i lično tebi ČESTITAM na borbi protiv mangupa koji se ubacuju I pokušavaju da te bolan isprvociraju ali se ti ne predajes I ti si KRALJ ,GOSPODIN,FACA sa sarajevske kaldrme,FACA iz MAHALE,I ti si neponovljiv lik koji oni žele da kopiraju ali im ne polazi za rukom.ŽIVIO NAM BEZBROJ GODINA A OLIMPIC ce I dalje igrat u PREMIJER LIGU BOSNE I HERCEGOVINE.Mancini je napisao/la:Postaješ naporan.MCMXLVI je napisao/la:Ma bez pitica i tebe ova tema nebi postojala
Jeste bas je faca,zbog takvih ce nas biti sve manje na ovoj temi!
Pabizo prijatelju,znam da mnogi ne dolaze dobronamjerno ali treba uvazavati i misljenje drugih ma koliko bila bolna.
Situacija je takva da se treba hvatati u kost sa problemima a vjerovatno drugi ljudi sa strane bolje vide nego mi koji volimo klub.
Situacija je takva da se treba hvatati u kost sa problemima a vjerovatno drugi ljudi sa strane bolje vide nego mi koji volimo klub.
Postaješ naporan.starina je napisao/la:Dokle doslo da udjem ovdje i ismijem se zivota mi!

Nad tobom sunce najljepše sja
Pa sta cu postajem kao i ostali!pinoglavi je napisao/la:Postaješ naporan.starina je napisao/la:Dokle doslo da udjem ovdje i ismijem se zivota mi!

Sloboda nema nista bolji igracki kadar od Olimpica. Nemaju niti bolje sudjenje pa su bodovno izjednaceni sa Sirokim. Imaju boljeg trenera i to je to.
Nisu Sarajevo i Zeljo krivi sto Olimpic izmedju ostalog ne moze da dobije Mladost, Slaviju, Radnik i ostale "domace" utakmice. Sto u kupu ispadaju od drugoligasa itd. Sami su krivi, igraci sto se ne zalazu i strucni stab sto ne razdrma igracki kadar. Nekada najbolji igraci lige, sada se ne vide u Olimpicu. Muharemovic, Smajic, Stanic, Pandza, Hadzic, Rascic, Jusufovic, Brkovic bi imali mjesta u 90% ekipa ove lige. Da raja ne mrzi Olimpic koliko se pokusava predstaviti je pokazatelj proslogodisnje finale kupa gdje je 99% navijaca na tribinama Koseva bilo iz bordo i plavog tabora koji su svim srcem navijali da Olimpic izbori evropu.
Eto, to je neko objektivno misljenje covjeka koji gleda realno ovu nasu ligu. Na upravi i strucnom stabu ekipe je da sredi nered u ekipi.
Nisu Sarajevo i Zeljo krivi sto Olimpic izmedju ostalog ne moze da dobije Mladost, Slaviju, Radnik i ostale "domace" utakmice. Sto u kupu ispadaju od drugoligasa itd. Sami su krivi, igraci sto se ne zalazu i strucni stab sto ne razdrma igracki kadar. Nekada najbolji igraci lige, sada se ne vide u Olimpicu. Muharemovic, Smajic, Stanic, Pandza, Hadzic, Rascic, Jusufovic, Brkovic bi imali mjesta u 90% ekipa ove lige. Da raja ne mrzi Olimpic koliko se pokusava predstaviti je pokazatelj proslogodisnje finale kupa gdje je 99% navijaca na tribinama Koseva bilo iz bordo i plavog tabora koji su svim srcem navijali da Olimpic izbori evropu.
Eto, to je neko objektivno misljenje covjeka koji gleda realno ovu nasu ligu. Na upravi i strucnom stabu ekipe je da sredi nered u ekipi.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
OK-neka bude tako.Šta se ovo desava sa pojedinim ljudima pa ovako napadaju mancinija našeg najboljeg navijača I starog sarajliju,,,,,,,,Dali ovo čita ponekad g.NIJAZ GRACIC alfa I omega našeg kluba.Neko ce se pitat-NIJAZE DALI TI SVE OVO TREBA ,,,,,,,,,,,Čovjek svoju lovu daje,želi da OLIMPIC napreduje,,,,,,OLIMPIC je osvojio KUP BOSNE I HERCEGOVINE -malo poštovanja želim I ništa vise za ovaj klub I ništa vise.lupus je napisao/la:Pabizo prijatelju,znam da mnogi ne dolaze dobronamjerno ali treba uvazavati i misljenje drugih ma koliko bila bolna.
+1Shooter je napisao/la:Sloboda nema nista bolji igracki kadar od Olimpica. Nemaju niti bolje sudjenje pa su bodovno izjednaceni sa Sirokim. Imaju boljeg trenera i to je to.
Mislim i ja vec da je vrijeme mijenjati strucni stab.
Samo ne znam koji bi bili dobri kandidati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Šta je to Husref Musemić pokazao u Olimpicu u dva mandata pa da se može reči da je bolji trener od Mirze Varešanovića?Shooter je napisao/la:Sloboda nema nista bolji igracki kadar od Olimpica. Nemaju niti bolje sudjenje pa su bodovno izjednaceni sa Sirokim. Imaju boljeg trenera i to je to.

Nisi ti dobar nikako.RN87 je napisao/la:Stos to ljutitMancini je napisao/la:Postaješ naporan.MCMXLVI je napisao/la:Ma bez pitica i tebe ova tema nebi postojala
Roberto
Jel to Jovetc pravi zijana
Oca mu hebem
Nemoj sjekiracije
Austvari upravusi ti
Dzamijem
Ubile vas pitice
Iz dva nepostojeca penela
Hem him jos sutac pripomogo
Crvenim za stanu jelti
Krv im isusovu
NFPITASBIH
Svoje seosko vrijeđanje i prozivanje ostavi za svoje selo i genocidni entitet.starina je napisao/la:Jeste bas je faca,zbog takvih ce nas biti sve manje na ovoj temi!
Kada je Musemic bio u Olimpicu prvu polusezonu olimpic je bio 3 na polusezoni.. Mislim da je tada otisao i ostavio ekipu na 3 mjestu a sledeci trener da je odveo do 7 mjesta msm..
Toto Riina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.