FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne trebamo traziti igrace u Slaven Belupu, uz svo postovanje ali traziti igrace u klubu koji ispada iz Hrvatske lige je malo cudno, ipak hocemo neki iskorak zar ne?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoce li biti kakvih tableta za smirenjeZukanovic je napisao/la:Ja sam pito meni rekli nema nista od Slaven Belupo.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
za mene je rustemovich poprilichna rinaka,al" ostavichu mu josh malo kredita,nogirati na zimu najmanje petoricu,raznoraznog shkarta se nakupilo,al" ono bash shkarta,pochinjem vjerovati da che ih jesha sve iznabijati nogom,treba mu dati da rukovodi cijelim sportskim segmentom,zna li neko shta se desilo sa chivchijom?vlada li iz sjene[WHITE SMILING FACE]?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vlada 100%nukleusmember je napisao/la:za mene je rustemovich poprilichna rinaka,al" ostavichu mu josh malo kredita,nogirati na zimu najmanje petoricu,raznoraznog shkarta se nakupilo,al" ono bash shkarta,pochinjem vjerovati da che ih jesha sve iznabijati nogom,treba mu dati da rukovodi cijelim sportskim segmentom,zna li neko shta se desilo sa chivchijom?vlada li iz sjene[WHITE SMILING FACE]?
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zukane hoce bit jos kakvih giga-mega pojacanja? 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ovi koji se u HNL-u bore za opstanak bi se kod nas borili za Europu. Arene prenose HNL, pa se to moze i vidjetiMortemHz je napisao/la:Ne trebamo traziti igrace u Slaven Belupu, uz svo postovanje ali traziti igrace u klubu koji ispada iz Hrvatske lige je malo cudno, ipak hocemo neki iskorak zar ne?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
S obzirom da mozemo imati samo 6 stranaca u ekipi, tih 6 bi trebali da budu klasni igraci. Ovaj decko iz Burme tesko da moze biti bolji od ovoga sto trenutno imamo. Nadam se da nije on taj brazilac koji dolazi.
Receno mi je da ne mogu reci ime i ja to postujem.
Ako zelimo biti ozbiljan klub i igrati Europske utakmice, onda je smjesno pojacanja traziti u Slavenu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ovi koji se u HNL-u bore za opstanak bi se kod nas borili za Europu. Arene prenose HNL, pa se to moze i vidjetiMortemHz je napisao/la:Ne trebamo traziti igrace u Slaven Belupu, uz svo postovanje ali traziti igrace u klubu koji ispada iz Hrvatske lige je malo cudno, ipak hocemo neki iskorak zar ne?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Zašto neće bit navijanja protiv galate ?
Ako su igraci iz Slavena pojacanja koja kupuju Rijeka, Udinese, Konya, Bochum, Lokeren onda ne vidim zasto ne bi bili i nama. Pa Mikulic ima bolju karijeru od svih nasih igraca izuzev Stepanova, tu je dosta igraca sa Dinamovom skolom i par ekstra igraca za nase uslove.Rinuka je napisao/la:Ako zelimo biti ozbiljan klub i igrati Europske utakmice, onda je smjesno pojacanja traziti u Slavenu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ovi koji se u HNL-u bore za opstanak bi se kod nas borili za Europu. Arene prenose HNL, pa se to moze i vidjetiMortemHz je napisao/la:Ne trebamo traziti igrace u Slaven Belupu, uz svo postovanje ali traziti igrace u klubu koji ispada iz Hrvatske lige je malo cudno, ipak hocemo neki iskorak zar ne?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ma stipu, Mato Jajalo je neozbiljan igrac iz neozbiljnog Slaven Belupa koji je presao u neozbiljnu Sienu. Neozbiljni Benko iz neozbiljno Varazdina u neozbiljno NurnbergBolanos je napisao/la:Ako su igraci iz Slavena pojacanja koja kupuju Rijeka, Udinese, Konya, Bochum, Lokeren onda ne vidim zasto ne bi bili i nama. Pa Mikulic ima bolju karijeru od svih nasih igraca izuzev Stepanova, tu je dosta igraca sa Dinamovom skolom i par ekstra igraca za nase uslove.Rinuka je napisao/la:Ako zelimo biti ozbiljan klub i igrati Europske utakmice, onda je smjesno pojacanja traziti u Slavenu.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ovi koji se u HNL-u bore za opstanak bi se kod nas borili za Europu. Arene prenose HNL, pa se to moze i vidjeti

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
držimo se naše super talentovane djece
Aka Radovac
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
jer se zvanicno ne prate prijateljske utakmice,a sad vidjecemo hoce li se sta promijenitihifans je napisao/la:Zašto neće bit navijanja protiv galate ?
Pyro is not a crime !
malo je to bezveze.. ipak je proslava 70. rođendana.. a još dolazi Galata.. Mislim da je greška HZ ako tako bude.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Prije svega neka si promjenio avatar... A nakon toga; slažem se u potpunosti s tobom, ako je navijačka tribina, baš sad na proslavi rođendana treba da naprave najbolji ugođaj.Zagor je napisao/la:malo je to bezveze.. ipak je proslava 70. rođendana.. a još dolazi Galata.. Mislim da je greška HZ ako tako bude.
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.ba/marico-rodr ... ler/188313 igro za Jesica u Iranu, sada slobodan igrac.
Dolazi jedan igrač. Ime ne smijem reći.Zukanovic je napisao/la:Ja sam pito meni rekli nema nista od Slaven Belupo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.