Slali su skaute da ga gledaju, ne znam da li je bilo kokretne ponude, negdje na forumu pročitah da jeste, ali nisam siguran koliko je to tačno. No, sama činjenica da su dolazili iz Eindhovena da ga gledaju, govori o njegovoj kvaliteti, zar ne?Principatus je napisao/la:Alispahic prelazi u PSV?
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znam dobro njegovog menagera pa se mogu raspitat

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Principatus
- Kontakt:
Da procitao sam to upravo na TM-u, malo je starija ta vijest. Da i sam interes tog kluba govori za Alispahica.Monolog je napisao/la:Slali su skaute da ga gledaju, ne znam da li je bilo kokretne ponude, negdje na forumu pročitah da jeste, ali nisam siguran koliko je to tačno. No, sama činjenica da su dolazili iz Eindhovena da ga gledaju, govori o njegovoj kvaliteti, zar ne?
Pa moze.GunnerS je napisao/la:Znam dobro njegovog menagera pa se mogu raspitat![]()

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znali iko ista oko ovog???
Srebrić: Mujdža je naš!
Premda su u NSBiH uvjereni kako će Mensur Mujdža sigurno nastupiti protiv Švedske ili Njemačke, "San" je došao do saznanja kako ovaj polivalentni nogometaš uopšte neće putovati sa našom reprezentacijom. - Ne znam kako će se odvijati situacija oko moje putovnice, koja je u procesu. Ja želim doći na okupljanje, ali ne znam da li ću igrati - izjavio je za "San" Mujdža. Evo šta kaže Zorislav Srebrić, tajnik HNS -a. - Mujdža je igrao za naše mlađe selekcije. Mi ga tretiramo našim. Znate da i Slaven Bilić na njega računa u budućnosti. Znam da ga želi Safet Sušić, a kako Mujdža sada ima samo hrvatsku putovnicu, nije mudro da on svojim dolaskom komplicira situaciju - izjavio je za "San" Srebrić.
Premda su u NSBiH uvjereni kako će Mensur Mujdža sigurno nastupiti protiv Švedske ili Njemačke, "San" je došao do saznanja kako ovaj polivalentni nogometaš uopšte neće putovati sa našom reprezentacijom. - Ne znam kako će se odvijati situacija oko moje putovnice, koja je u procesu. Ja želim doći na okupljanje, ali ne znam da li ću igrati - izjavio je za "San" Mujdža. Evo šta kaže Zorislav Srebrić, tajnik HNS -a. - Mujdža je igrao za naše mlađe selekcije. Mi ga tretiramo našim. Znate da i Slaven Bilić na njega računa u budućnosti. Znam da ga želi Safet Sušić, a kako Mujdža sada ima samo hrvatsku putovnicu, nije mudro da on svojim dolaskom komplicira situaciju - izjavio je za "San" Srebrić.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Za raju
Ne bi ovo bilo prvi put da se igraju ovakve igre. Mada, nekako nisam ni ubijeđen toliko da Slaven Bilić želi Mujdžu u reprezentaciji, tako da...
A, također, negdje pročitah da će Mujdža dobiti pasoš do ponedjeljka, pa će onda i to biti riješeno.
Ne bi ovo bilo prvi put da se igraju ovakve igre. Mada, nekako nisam ni ubijeđen toliko da Slaven Bilić želi Mujdžu u reprezentaciji, tako da...
A, također, negdje pročitah da će Mujdža dobiti pasoš do ponedjeljka, pa će onda i to biti riješeno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
Ma ovo ili San buba, ili Srebric.
Sta ce uraditi, zadrzati ga i ne poslati nam potrebne papire, pa da od FIFE dobiju po usima?
Uprazno blabla bilo od koga.
Sta ce uraditi, zadrzati ga i ne poslati nam potrebne papire, pa da od FIFE dobiju po usima?
Uprazno blabla bilo od koga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stilic je bio prvi srednjak kupa uefa jesenjeg dijela sezone 2008/2009, odlucio je kljucnu tekmu u poljskoj majstorijom iz slobodnjaka, najbolji stranac poljske, osvojio sve sto se osvojiti moze, bio na pragu seltika koji je za psv institucija, igra vrhunski vec par godina pa je po svemu tome bolji od alispahica.Monolog je napisao/la:Kakav crni Bekrić, molim te? Lik malo odskače u domaćoj ligi i automatski treba dobiti poziv da zaigra protiv Švedske i Njemačke?! Napisah već što se tiče Štilića. Lik je nezainteresovan u Lechu, a u posljednje vrijeme ne odigra ni cijelu utakmicu, te je igra poljskog prvaka brža bez njega. Naravno, treba ovome dodati i konkurenciju u vidu Misimovića i Pjanića(možda čak i Ibričića), pa da, kada sve saberemo i oduzmemo, shvatimo da ova dvojica nemaju mjesta u reprezentaciji. Što se tiče Alispahića, ne znam zašto ga toliko omalovažavaš. Polako, polako, polako. Dobar je za PSV, a nije dovoljno dobar da bi bio pozvan u našu reprezentaciju?Isnar je napisao/la:Izostavljanje Stilica i Bekrica sa spiska ne ulijeva povjerenje u novog selektora... iskreno, od pocetka mi nije ulijevao povjerenje, imam osjecaj da ce nam on zayebat prvo mjesto... a mislim da cak ni on nije u stanju da nam zayebe sigurno drugo mjesto...
AMARA ZA SELEKTORA!!!
Bekric je za Muratovica trenutno Zidane, covjek koji ima 15 asistencija i 11 golova je ubjedljivo najbolji igrac lige, pa te molim te vise ne omalovazavas Bekrica i Stilu.
Cuva Bog Zelju svog!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da li si pratio Lech u posljednje vrijeme, ili si čitao naslove iz novina? Iskreno odgovori, molim te. Nigdje ja ne omalovažavam Štilu, već govorim da je onaj trojac znatno bolji od njega(Miske, Pjana i Ibra), a ako ti to ne želiš prihvatiti, to je tvoj problem.mirzza je napisao/la:
Stilic je bio prvi srednjak kupa uefa jesenjeg dijela sezone 2008/2009, odlucio je kljucnu tekmu u poljskoj majstorijom iz slobodnjaka, najbolji stranac poljske, osvojio sve sto se osvojiti moze, bio na pragu seltika koji je za psv institucija, igra vrhunski vec par godina pa je po svemu tome bolji od alispahica.
Bekric je za Muratovica trenutno Zidane, covjek koji ima 15 asistencija i 11 golova je ubjedljivo najbolji igrac lige, pa te molim te vise ne omalovazavas Bekrica i Stilu.
Rekoh već da je Bekrić ponajbolji igrač Premier Lige(on i Škoro sasvim sigurno), ali činjenica je da ti Bekrića stavljaš na poziciju zadnjeg veznog (jer to igra Murat, koliko sam ja upoznat).
Tebi je možda Celtic institucija za Psv, no to ne znači da je to tačno.
ZA OVOGA mirzzu......ako ti tako tvrdis za bekrica,onda cu i ja za skoru da tvrdim,jer je odigrao DUPLO manje utakmica ove sezone,a postigao vise golova.....a tako i onaj momak iz veleza? itd itd....nemojmolim te eto pametovati,alispahic je trenutno MILJU isprd bekrica....REALNO....pusti navijacke fore i to .... stilic,izgleda ceka da ode iz leha?? ilis ta vec,ali momak je strasa potencijal,kojeg ne iskazuj zeljom....jednostavno NECE.....mozda ga je ciro mrzio,ali nevidim razlog zasto? sad ga ni pape nije zvao,opet se pitam ZASTO'?
SVI SE BA PRAVITE PAMETNI,TREBA ZVATI OVOGA,TREBA ONOGA...SVE ZNATE ....PO VAMA SPISAK TREBA IMATI 300 IMENA..
SVI SE BA PRAVITE PAMETNI,TREBA ZVATI OVOGA,TREBA ONOGA...SVE ZNATE ....PO VAMA SPISAK TREBA IMATI 300 IMENA..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa zar jos neko vjeruje Sanu?Za_raju je napisao/la:Znali iko ista oko ovog???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja kazem da je trenutno Bekric klasa za cijelu PL, sto je rekao i sam Pape ali da ga nije zvao zbog velike konkurencije. Dakle momak igra istu poziciju kao i Alispahic, centralni vezni a sto je igrao i Murat kod cire.Monolog je napisao/la:Da li si pratio Lech u posljednje vrijeme, ili si čitao naslove iz novina? Iskreno odgovori, molim te. Nigdje ja ne omalovažavam Štilu, već govorim da je onaj trojac znatno bolji od njega(Miske, Pjana i Ibra), a ako ti to ne želiš prihvatiti, to je tvoj problem.mirzza je napisao/la:
Stilic je bio prvi srednjak kupa uefa jesenjeg dijela sezone 2008/2009, odlucio je kljucnu tekmu u poljskoj majstorijom iz slobodnjaka, najbolji stranac poljske, osvojio sve sto se osvojiti moze, bio na pragu seltika koji je za psv institucija, igra vrhunski vec par godina pa je po svemu tome bolji od alispahica.
Rekoh već da je Bekrić ponajbolji igrač Premier Lige(on i Škoro sasvim sigurno), ali činjenica je da ti Bekrića stavljaš na poziciju zadnjeg veznog (jer to igra Murat, koliko sam ja upoznat).
Tebi je možda Celtic institucija za Psv, no to ne znači da je to tačno.
I na defanzivnom i Bekric i Alispahic mogu odigrati bolje od Murata koji je spor ko puz, svaka mu cast ali je njegovo vrijeme proslo.
A porediti Alispahica i Stilketa je iluzorno, otidji na Semirovu temu i vidi koliko pratim tog igraca, trenutno je za Medunjanina Ronaldinho, ali eto ocito ne odgovaraju neke druge stvari.
Cetic je za PSV institucija pogledaj samo par zadnjih sezona i nastupe u CL jednog i drugog tima.
Johny, ti Bekrica ne priznajes jer si bordo navijac, od kada pratim nasu ligu a to je od 94 godine nikad niko nije postigao ovo sto je Samir uradio 11 golova i 15 asista u osvajacu duple krune. To ako nista zasluzuje poziv na spisak, trenutno je bolji i od Muratovica i od Harisa.
Dalje Cocalic je zasluzio poziv prije Dzeme kojeg izuztetno cijenim i mislim da je igrao u portugalu da nikad ne bi zijanili.
Papeta cijenim ko selektora ali mi smetaju njegovi dupli arsini a sto se lomi na nasim igracima.
Cuva Bog Zelju svog!
A alternative su isto tako sjajne,cak sta vise.
Rekao bi covjek da igrace iz M.U,intera,Barcelone izostavlja da bi stavio eto neke kojima pojedincima ne pase.
Kad raja jednom zauvijek skonta da repka nije klubski tim za koji navijaju,bit ce bolje.
Ovako pisaj uz vjetar pa sta bude

Rekao bi covjek da igrace iz M.U,intera,Barcelone izostavlja da bi stavio eto neke kojima pojedincima ne pase.
Kad raja jednom zauvijek skonta da repka nije klubski tim za koji navijaju,bit ce bolje.
Ovako pisaj uz vjetar pa sta bude

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 maj 2010, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
to je to. neki nece jednostavno da shvate(naravno radi svoje subjektivnosti) da je ovaj put npr. stilic opravdano izostavljen. ta nije pape idiot gledao je i on ovog igraca i skontao to vecina vidi...harishp je napisao/la:A alternative su isto tako sjajne,cak sta vise.![]()
Ma ne samo to mogao je kao Ciro pozvati 35 igraca i zadovoljiti sviju.steve-o je napisao/la:to je to. neki nece jednostavno da shvate(naravno radi svoje subjektivnosti) da je ovaj put npr. stilic opravdano izostavljen. ta nije pape idiot gledao je i on ovog igraca i skontao to vecina vidi...harishp je napisao/la:A alternative su isto tako sjajne,cak sta vise.![]()
Ali na kraju svima shukne i krhne ih na tribine ko' najvece uhljupe.
Taman besplatno putovanje ili eksurzija u BIH.A ovamo su kukali kao nemaju novca.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zašto je Štila opravdano izostavljen?steve-o je napisao/la:to je to. neki nece jednostavno da shvate(naravno radi svoje subjektivnosti) da je ovaj put npr. stilic opravdano izostavljen. ta nije pape idiot gledao je i on ovog igraca i skontao to vecina vidi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pitaj selektore,uostalom gdje bi ga stavio da igra.Umjesto koga.Virtu4l je napisao/la:Zašto je Štila opravdano izostavljen?steve-o je napisao/la:to je to. neki nece jednostavno da shvate(naravno radi svoje subjektivnosti) da je ovaj put npr. stilic opravdano izostavljen. ta nije pape idiot gledao je i on ovog igraca i skontao to vecina vidi...

Mozda umjesto Mudonje ali i on ce biti u debeloj hladovini.
Tek bi onda bilo kukanja ''kako to iz jedne spanjolske lige da ne valja

Mozda bi se navijaci AZ pobunili sta znas

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I to što kažeš, ali eto, uvijek se kola lome na njemu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
meni je smijesno kad pape kaze da poljska liga nije puno jaca od nase , ebiga sad lech koji je prosle godine zavrsio 3 igrao 1/4 finale kup uefa i nije nadigran od udineze al eto nek su sibenik i hajduk jaci od visle i lech poznana , evo ruka da je lech jaci od sturma a tog istog sturma nadigrao siroki
Iskreno,on je vise zasluzio taj dres od ovog navedenog.Virtu4l je napisao/la:I to što kažeš, ali eto, uvijek se kola lome na njemu...
Ali kako rekoh odmah bi se naslo uvrijedjenih nevista ''ta druge trane jatuka''
P.S Stilica ebe sto nije poluvalentan,a niti vala nesto plaho dobar u defanzivi.
Njegova stvorena pozicija je Misketova ili eventualno Pjaniceva ovo ostalo bi bilo krpljenje koje ni on na kraju nebi prihvatio.
Da li bi neko bio spreman da zamjeni ovu dvojicu za Stilica.Ali najiskrenije.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Treba čovjek fino zvat 50 igrača da su svi zadovoljni (mada vjerujem da bi i onda bilo nezadovoljnih jer nije zvao, recimo, nekon **** iz Banovića) i onda pred utakmicu selektovati 18 a ostale na tribine. Samo što bi tada imali 27xHusejnović pa eto ti i tog belaja.
Mislim da bi najjednostavnije rješenje ovog problema bilo da mi zamolimo FIFA i UEFA da, zbog ogromnog broja isuviše kvalitetnih igrača koje ne možemo da ne zovemo, niti ih možemo na klupu ni na tribinu, da mi igramo sa 46 igrača. Mislim da bi, obzirom na situaciju, pristali, jer znaju o kakvom se kvalitetu radi.
Pustite čovjeka da radi svoj posao, ja vjerujem da će on to posložiti kako treba. Ako ne posloži treba ga otjerati, a do tada nije red da mu se psuje. Primjedbe su OK, svako ima pravo na njih, ali praviti se pametniji od selektora to već ne bi išlo, jer da je tako onda bismo mi sjedili na njegovom a on na našem mjestu.
Mislim da bi najjednostavnije rješenje ovog problema bilo da mi zamolimo FIFA i UEFA da, zbog ogromnog broja isuviše kvalitetnih igrača koje ne možemo da ne zovemo, niti ih možemo na klupu ni na tribinu, da mi igramo sa 46 igrača. Mislim da bi, obzirom na situaciju, pristali, jer znaju o kakvom se kvalitetu radi.
Pustite čovjeka da radi svoj posao, ja vjerujem da će on to posložiti kako treba. Ako ne posloži treba ga otjerati, a do tada nije red da mu se psuje. Primjedbe su OK, svako ima pravo na njih, ali praviti se pametniji od selektora to već ne bi išlo, jer da je tako onda bismo mi sjedili na njegovom a on na našem mjestu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, bhfanatic14, CAGarfia, drzgemboadislic, General505, Google Adsense [Bot], napapijri1987, s4mke, Sheyi, StevieG8, zemuntrg i 77 gostiju.