FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dolazi nam jedan fudbaler iz Slaven Belupa.
Ja bas maloprije malo gledao nesto vezano za HNL, upratih da je Krizman sad kod njih. Odmah sam ga zamislio kod nas, sad koji li je igrac nemam pojma.Steph je napisao/la:Dolazi nam jedan fudbaler iz Slaven Belupa.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Na kraju ce u klubu ostati Jesa i ss budemo li tako isli. kuknjavapitic je napisao/la:Ili će kod Ješića naučiti onakve akcije da uigravaju ili će letiti jedan po jedan. Nije Ješić došao ovde da bi mi igrali i dalje mahalski fudbal.Bolanos je napisao/la:Polako, uigrace oni ovu akciju do Evrope.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
A. H. ?Steph je napisao/la:Dolazi nam jedan fudbaler iz Slaven Belupa.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja prije 2 mjeseca napisao da bih volio Ejupia iz Belupa 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Steph zvani Bosko Buha.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Brlek ,Ozobić , Ejupisonpenn je napisao/la:Dobar im je o ovaj Petar Brlek.

ade43 je napisao/la:Brlek ,Ozobić , Ejupisonpenn je napisao/la:Dobar im je o ovaj Petar Brlek.hmmm
![]()
Koji je od ove trojice.?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma kakav Slaven Belupo.
To su im kao TOP 3 igraca, a mozda je i neki peti,ko ce ga znati. Ako je to istina ikako hahahaamypitar je napisao/la:ade43 je napisao/la:Brlek ,Ozobić , Ejupisonpenn je napisao/la:Dobar im je o ovaj Petar Brlek.hmmm
![]()
Koji je od ove trojice.?

Problem sa Rustemovićem je što on očigledno misli da zna lopte, i zadatak je SS da mu objasne šta je njegova uloga u ekipi, tj da treba da trči, udara, i daje loptu prvom do sebe, a ne da pokušava svoje standardne, jake i nikome.
Tehnički je na nivou Kovačevića, ali Kovačević je bar svjestan svojih ograničenja kada je fudbal u pitanju. Rustemović se gura da izvodi kornere, slobodne udarce, pokušava neke duge lopte (mada je vrhunsku dao Krsti sad kad je naš makedonac pogodio semafor iz voleja).
Dovoljno je vidjeti ovu loptu koju je dao za Ikandea, igrača udaljenog 20 metara od njega je prebacio za barem 8 metara.
Šuti, trči i udaraj.
Tehnički je na nivou Kovačevića, ali Kovačević je bar svjestan svojih ograničenja kada je fudbal u pitanju. Rustemović se gura da izvodi kornere, slobodne udarce, pokušava neke duge lopte (mada je vrhunsku dao Krsti sad kad je naš makedonac pogodio semafor iz voleja).
Dovoljno je vidjeti ovu loptu koju je dao za Ikandea, igrača udaljenog 20 metara od njega je prebacio za barem 8 metara.
Šuti, trči i udaraj.
Vidjoh cijene ulaznica za subotu po meni su korektne najbitniji je sjever 6 markica... 

04.10.2009 !!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pogledaj pas preko pola terena Almiru Bekiću protiv Slobode kod pobjedonosnog gola .Locust je napisao/la:Problem sa Rustemovićem je što on očigledno misli da zna lopte, i zadatak je SS da mu objasne šta je njegova uloga u ekipi, tj da treba da trči, udara, i daje loptu prvom do sebe, a ne da pokušava svoje standardne, jake i nikome.
Šuti, trči i udaraj.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Slažem se da je Rustem tehnički ograničen ali kada su korneri u pitanju onda je on doktor za Krstu čijih 90% ubačaja iz kornera JEDVA dobace do prve stative i jednostavno NE ZNA dići loptu... barem u posljednje vrijeme... a zašto se i dalje gura da izvodi iste meni je stvarno enigma.Locust je napisao/la:Problem sa Rustemovićem je što on očigledno misli da zna lopte, i zadatak je SS da mu objasne šta je njegova uloga u ekipi, tj da treba da trči, udara, i daje loptu prvom do sebe, a ne da pokušava svoje standardne, jake i nikome.
Šuti, trči i udaraj.
-
- Kontakt:
@1946, haha sjecam se toga
Mada, moramo biti realni i priznati da se od tada koliko toliko popravio.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja sam pito meni rekli nema nista od Slaven Belupo.
Hvala bogu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Napiši u pp ko je brazilac. Baš ti je bezveze to.Zukanovic je napisao/la:Ja sam pito meni rekli nema nista od Slaven Belupo.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️