BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Captain4
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Captain4 » 09 nov 2015, 14:57

FaraonTM je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Mislim da će Vranješ krenuti od prve minute na Bilinom. Ili on ili Cocalić umjesto Šunjića. Meša je valjda inteligentan jer može popušiti dva najbolja štopera koje ima za revanš.
Šunjić nam je potreban u obje tekme, ne možemo igrati sa dva relativno niža stopera protiv ekipe kojoj je glavno oružje duga lopta na napadače.

Ako ga kojim slučajem izgubimo za revanš yebiga šta ćeš nešto ćemo već smisliti, nije da nemamo stopera :mrgreen:

U prvoj utakmici se mora ići sa najboljim mogućim sastavom, treba iskoristiti to što su Irci oslabljeni.
Ali treba i izbaciti ove sa žutim :P
Ili on ili Spaha na klupu prvi meč , ali ne pita se mene ništa :P
"We need to suffer. And we need to fight."

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 nov 2015, 14:59

samo da KOLASINAC i BEGOVIC ostanu na klupi, onda nemam brige da cemo ih razvaliti na proste faktore.......ova dvojica su potencijalni kikseri, jedan sto se tice kartona, drugi zbog rupa.....

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 15:00

Captain4 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Mislim da će Vranješ krenuti od prve minute na Bilinom. Ili on ili Cocalić umjesto Šunjića. Meša je valjda inteligentan jer može popušiti dva najbolja štopera koje ima za revanš.
Šunjić nam je potreban u obje tekme, ne možemo igrati sa dva relativno niža stopera protiv ekipe kojoj je glavno oružje duga lopta na napadače.

Ako ga kojim slučajem izgubimo za revanš yebiga šta ćeš nešto ćemo već smisliti, nije da nemamo stopera :mrgreen:

U prvoj utakmici se mora ići sa najboljim mogućim sastavom, treba iskoristiti to što su Irci oslabljeni.
Ali treba i izbaciti ove sa žutim :P
Ili on ili Spaha na klupu prvi meč , ali ne pita se mene ništa :P
Onda prije Spaha, Toni nam je neophodniji za ovaj dvomeč :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 nov 2015, 15:01

I još što se tiče kartona , Begoviću reći da ne sere sa onim levatskim fazonima. Ali kako moj stari kaže , svi se mogu zamijeniti :D

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 nov 2015, 15:08

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:samo da KOLASINAC i BEGOVIC ostanu na klupi, onda nemam brige da cemo ih razvaliti na proste faktore.......ova dvojica su potencijalni kikseri, jedan sto se tice kartona, drugi zbog rupa.....
Neće ostati Begović 99,9999%. Kuću bi na kladi stavio da će biti starter :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 nov 2015, 15:17

begovic kolko god bio kikser nece grijat klupu protiv irske, na kraju krajeva ne grije je ni u celziju i nije on kriv za njihove golove kraj onakve odbrane, uostalom ko zna kako ga tretiraju u celziju jer je u stouku bio bogotac a i kod nas je, pa mozda nije naviko na takvu atmosferu gdje je niko i nista, begovic kolko god moze kiksat toliko nas i moze izvuc u ovoj tekmi, treba molit boga da ne ustane na lijevu taj dan :mrgreen:
a sunjara nam je najbolji stoper trenutno :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 15:17

Captain4 je napisao/la:I još što se tiče kartona , Begoviću reći da ne sere sa onim levatskim fazonima. Ali kako moj stari kaže , svi se mogu zamijeniti :D
Svi osim Pjanića :kafa:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 nov 2015, 15:21

Bogme cu oplesti svakog ko u trening kampu ne bude na vrijeme za vecerasnji trening.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 nov 2015, 15:22

Čitam ovaj text i tek tu vidim koliko zaista ne znam engleski, još plus ove neke riječi koje nikad nisam ni vidio ni čuo za njih. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2015, 15:32

Spahic kasni stadnardno, on od kako je izgubio kapitensku traku drugi covjek.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 nov 2015, 15:38

Elegant je napisao/la:Spahic kasni stadnardno, on od kako je izgubio kapitensku traku drugi covjek.
Treba ga kazniti kao i sve one što kasne. Sjećam se da su Mikela kaznili 5000€ prije par godina. Frajer se umislio pravo :urnebes:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 nov 2015, 15:42

Niko jos ne kasni,koliko sam upoznat trening je zakazan za 17:30.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 nov 2015, 15:45

Pokusaje da bude iznad reprezentacije u nekim trenucima, to me nervira, naravno uz greske koje nerijetko napravi na terenu a sve zbog svoje prepotentnoscu.- Digresija- Jos nesto, ne razumijem one koji vjeruju da neki igrac ne moze odigrat dvije tekme za 4 dana za reprezentaciju. Tu prije svega mislim kad neko kaze za Mujdzu ili Salihovica, to je prica za malu djecu koja se stvorila tu kod nas da bi sami opravdali igranje nekih drugih igraca umjesto njih, a najvise da bi opravdali igranje igraca tipa Vranjes a necete da pogledate na onu drugu stranu price, necete da otvorite oci, kad vam ja govorim a to je da se mora davati prilika da igra Vranjes jer je tako dogovorenu izmedju odredjenih ljudi i Mese
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 nov 2015, 15:48

JohnCleese je napisao/la:Pokusaje da bude iznad reprezentacije u nekim trenucima, to me nervira, naravno uz greske koje nerijetko napravi na terenu a sve zbog svoje prepotentnoscu.- Digresija- Jos nesto, ne razumijem one koji vjeruju da neki igrac ne moze odigrat dvije tekme za 4 dana za reprezentaciju. Tu prije svega mislim kad neko kaze za Mujdzu ili Salihovica, to je prica za malu djecu koja se stvorila tu kod nas da bi sami opravdali igranje nekih drugih igraca umjesto njih, a najvise da bi opravdali igranje igraca tipa Vranjes a necete da pogledate na onu drugu stranu price, necete da otvorite oci, kad vam ja govorim a to je da se mora davati prilika da igra Vranjes jer je tako dogovorenu izmedju odredjenih ljudi i Mese
Kolega Ajax fura tu pricu :mrgreen: Obicna glupost nego sta je.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2015, 15:59

Ajax je napisao da Medunjanin posto je totalno vam takmicarske forme i najvjerovatnije Salihovic koji je igrac sklon povredama i igra u poluamaterskom prvenstvu. Da njih dvojica tesko da su spremni odigrati dvije ovako teske utakmice u cetiri dana od pocetka. Naravno jos uvijek mislim tako.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2015, 16:01

Ajax je napisao/la:Ajax je napisao da Medunjanin posto je totalno vam takmicarske forme i najvjerovatnije Salihovic koji je igrac sklon povredama i igra u poluamaterskom prvenstvu. Da njih dvojica tesko da su spremni odigrati dvije ovako teske utakmice u cetiri dana od pocetka. Naravno jos uvijek mislim tako.
Tako razmislja svako ko ima zdrav razum i iole se razumije u fudbal
Nad tobom sunce najljepše sja

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 09 nov 2015, 16:02

Fkt Spaha jede **** i ponasa se ko kabadahija ako je on jedini koji nije stigao na okupljanje. Da to uradi jednom, dva puta, al on to radi hronicno. Pogotovo pred ove dvije vazne utakmice gdje nam je bitan svaki minut proveden na treningu. Utakmicu si igrao u subotu, imao si citavu nedjelju, i evo ponedjeljak da dodjes. Kvalitet jesi, ali jedi vise gov.na.

Naravno, ako je istina da on jedini nije dosao.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 nov 2015, 16:02

coelho41 je napisao/la:begovic kolko god bio kikser nece grijat klupu protiv irske, na kraju krajeva ne grije je ni u celziju i nije on kriv za njihove golove kraj onakve odbrane, uostalom ko zna kako ga tretiraju u celziju jer je u stouku bio bogotac a i kod nas je, pa mozda nije naviko na takvu atmosferu gdje je niko i nista, begovic kolko god moze kiksat toliko nas i moze izvuc u ovoj tekmi, treba molit boga da ne ustane na lijevu taj dan :mrgreen:
a sunjara nam je najbolji stoper trenutno :D

znam da nece grijat, al eto, kad bi tako bilo, bio bi uvjeren 1.000.000% da cemo ih ne ubiti, vec RAZVALIT.....al posto ce on da brani i vjerovatno kolasinac dobiti priliku sam samo 999.999% ubjedjen u pobjedu!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2015, 16:03

pinoglavi je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Ajax je napisao da Medunjanin posto je totalno vam takmicarske forme i najvjerovatnije Salihovic koji je igrac sklon povredama i igra u poluamaterskom prvenstvu. Da njih dvojica tesko da su spremni odigrati dvije ovako teske utakmice u cetiri dana od pocetka. Naravno jos uvijek mislim tako.
Tako razmislja svako ko ima zdrav razum i iole se razumije u fudbal
Tako je. Dodao bi jos da nam je Salihovic puno potrebniji u drugoj utakmici. A Medo u prvoj jer u drugoj se on nebi naigrao i mozda bi cak izgubili sredinu terena trkacki.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 nov 2015, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 16:05

Shooter je napisao/la:Fkt Spaha jede **** i ponasa se ko kabadahija ako je on jedini koji nije stigao na okupljanje. Da to uradi jednom, dva puta, al on to radi hronicno. Pogotovo pred ove dvije vazne utakmice gdje nam je bitan svaki minut proveden na treningu. Utakmicu si igrao u subotu, imao si citavu nedjelju, i evo ponedjeljak da dodjes. Kvalitet jesi, ali jedi vise gov.na.

Naravno, ako je istina da on jedini nije dosao.
Po onom spisku igrača na Klixtorisu fale još Burić, Šehić, Spahić, Cocalić, Vranješ i Hodžić :D

"Iz Rima su na okupljanje pred susrete baraža za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj protiv reprezentacije Irske stigli Edin Džeko, Miralem Pjanić i Senad Lulić.

Oni će se zajedno s Asmirom Begovićem, Sejadom Salihovićem, Seadom Kolašincem i Srđanom Grahovcem uputiti u Zenicu, gdje ih u Trening centru NSBiH već čekaju Tino Sven Sušić, Edin Višća, Haris Medunjanin, Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Ermin Bičakčić, Anel Hadžić, Izet Hajrović, Milan Đurić, Vedad Ibišević i Ervin Zukanović."

Al' fali još jedan igrač uz ove gore nabrojane, pošto sam pročitao Meša skratio spisak na 25 imena, sve skupa ja sam izbrojao 24 :D

Edit: Mumeta sam zaboravio :hmmmm:
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 09 nov 2015, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, denza i 28 gostiju.