BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
@bhfanatic14 jest tebi dosadno u zivotu, nemas pametnija posla nego mjesecima spamovat sve moguce reprezentativne teme sa jednim te istim stvarima , idi covjece lijeci se, nadji sebi zivot, izadji malo iz kuce...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Meni definitivno ide na ignore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A ti stvarno mislis ja sjedim kuci i nemam druga posla nego zivit za ovaj forumDevilsAdvocate je napisao/la:@bhfanatic14 jest tebi dosadno u zivotu, nemas pametnija posla nego mjesecima spamovat sve moguce reprezentativne teme sa jednim te istim stvarima , idi covjece lijeci se, nadji sebi zivot, izadji malo iz kuce...

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
A ovog virtuala preporucujem vam izbjegaji te, taj visi dan i noc na forumu a veze nema o fudbalu. Puni vas glupostima nevidjenim jos neki mu povjeruju sta on pise hahah.. fudbalski analfabeta , desna ruka safeta s.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Lijepo je obradio tekmu sa Velsom, ali ovo je za nas sasvim druga situacija, druga tekma i oni nisu Vels. Vels ima individualce a Irci su jaki kao tim, plus mi umjesto Vede imamo Dzeku tako da ...Elegant je napisao/la:Irska analizahttp://www.the42.ie/ireland-bosnia-anal ... 4-Nov2015/
Jako zanimljivo, svaka cast onome ko je ovo napravio i napisao !
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
ubicemo ih s ovom formacijom:
-------buric-------
mujdza--sunjic--spahic--zukanovic
--------hadzic--pjanic------------
visca----------------------lulic
----------ibisevic-----------------
----------------dzeko-----------------
-------buric-------
mujdza--sunjic--spahic--zukanovic
--------hadzic--pjanic------------
visca----------------------lulic
----------ibisevic-----------------
----------------dzeko-----------------
Zanimljiv pogled na utakmicu iz neutralnog ugla. Vidjeli su našu odličnu predstavu i izgleda da samo naši stručnjaci nisu zadovoljni ovom utakmicom. Ovaj tekst će nadam se pojedincima pomoći da shvate koliko smo tehnički jaka i borbena ekipa. Najviše mi se dopao onaj dio gdje kaže da presingom natjeramo protivnika da nam preda loptu, to nikada ne bi mogli bez trkača u našem timu, posebno onih koji su najviše osporavani, tipa Lulić, Hadžić i Višća.bhsport je napisao/la:Lijepo je obradio tekmu sa Velsom, ali ovo je za nas sasvim druga situacija, druga tekma i oni nisu Vels. Vels ima individualce a Irci su jaki kao tim, plus mi umjesto Vede imamo Dzeku tako da ...
Jasno je da su Irci mnogo zabrinuti. Naši najbolji igrači dominiraju, zabijaju golove, a njihovi baš ne blistaju, napadači im daju golove u Championshipu, plus suspenzije i povrede. Ući će oni u ovaj meč sa mnogo opreza, što nam daje šansu da jurnemo u napad i nokautiramo ih. Moramo voditi računa o svom golu, ali trebamo napraviti baš veliki kiks pa da nam ga ovako jalova ekipa zabije, isto kao Vels. Na sredini terena će biti gusto, markiraće Pjanića i to se mora iskoristiti, samo loptu na zemlju i neka trče i ganjaju, uz instrukcije da ne smiju praviti faul unutar 30 metara.
Sve ovo nam govori da je O'Neal u mnogo težoj situaciji od Baždarevića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oni ce igrati dosta defanzivno, autobus varijanta i dugim loptama pokusati nesto naprijed na istrcavanje.
Valjda mi necemo imati problema sa probijanjem te odbrane, mislim da smo daleko u prednosti kad su prekidi u pitanju pa cak i iz igre da im zabijemo. Bice prekrsaja oko 25 metara prilika za Pjanica, Medunjanina.
Valjda mi necemo imati problema sa probijanjem te odbrane, mislim da smo daleko u prednosti kad su prekidi u pitanju pa cak i iz igre da im zabijemo. Bice prekrsaja oko 25 metara prilika za Pjanica, Medunjanina.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma gledaj, iz neutralnog ugla sanse su nam vece nego njima, favoriti smo, u formi igraci, pozitivna serija, iscupali se sa dna septicke gdje nas je papak smjestio a irci, desetkovani, od njih se nista ne ocekuje. Gadno je kad nemas sta zijaniti ali eto, uzdam se u Dzeku i Mesu.Virtu4l je napisao/la:
Sve ovo nam govori da je O'Neal u mnogo težoj situaciji od Baždarevića.
Mesa i Gili su ih snimili u dusu, ne sumnjam da cemo imati prave poteze, samo da nas i sreca pogleda i idemo na EP.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Idemo lagano 2:0 u petak i to je to
Sve je na našoj strani, od terena do igraca i njihove forme

Sve je na našoj strani, od terena do igraca i njihove forme

Irska je veoma dobra ekipa, bas za pohvalu i za primjer zbog borbenosti i truda iako nemaju klase u timu. Davao sam 50-50% sanse mada je sad malo vise na nasoj strani. Trebamo se postaviti kao da ce igrati u najjacem sastavu jer ce tako biti puno lakse.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Šta kažu pojedinci prošli na sreću u baraž 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

Medo u rat kreno.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Vec me fata euforia iako ima 4 dana do utakmice 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jos samo fali da digne pantole kao sorc do jaja i onda je pravi MEDVJED heheheheShooter je napisao/la:
Medo u rat kreno.![]()

Mislim da će Vranješ krenuti od prve minute na Bilinom. Ili on ili Cocalić umjesto Šunjića. Meša je valjda inteligentan jer može popušiti dva najbolja štopera koje ima za revanš.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nek igraju i Vranjes i Cocalic, Spahic ionako nije za velikih utakmica a la Francuska,NigerijaCaptain4 je napisao/la:Mislim da će Vranješ krenuti od prve minute na Bilinom. Ili on ili Cocalić umjesto Šunjića. Meša je valjda inteligentan jer može popušiti dva najbolja štopera koje ima za revanš.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sa ovim se slažem upotpunostiSarmelino je napisao/la:Nek igraju i Vranjes i Cocalic, Spahic ionako nije za velikih utakmica a la Francuska,NigerijaCaptain4 je napisao/la:Mislim da će Vranješ krenuti od prve minute na Bilinom. Ili on ili Cocalić umjesto Šunjića. Meša je valjda inteligentan jer može popušiti dva najbolja štopera koje ima za revanš.

Svaka njemu čast , ali je usrao sve bitne tekme

"We need to suffer. And we need to fight."
Šunjić nam je potreban u obje tekme, ne možemo igrati sa dva relativno niža stopera protiv ekipe kojoj je glavno oružje duga lopta na napadače.Captain4 je napisao/la:Mislim da će Vranješ krenuti od prve minute na Bilinom. Ili on ili Cocalić umjesto Šunjića. Meša je valjda inteligentan jer može popušiti dva najbolja štopera koje ima za revanš.
Ako ga kojim slučajem izgubimo za revanš yebiga šta ćeš nešto ćemo već smisliti, nije da nemamo stopera

U prvoj utakmici se mora ići sa najboljim mogućim sastavom, treba iskoristiti to što su Irci oslabljeni.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!