New York Knicks
Re: New York Knicks
Ma loše smo odigrali, ovo može mnogo bolje. Kako defanzivno, tako i ofanzivno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- invincible1921
- Kontakt:
Haje melo povuci i jbo ga tito stanite malo na loptu,stegni odbranu,,,bolji smo duplo al ova konfuzija na terenu drzi lakerse
=\_1921_/=
Dobri su večeras Calderon i Lopez, napokon.
- invincible1921
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Dobri su večeras Calderon i Lopez, napokon.

=\_1921_/=
Evo jarane napokon koliko-toliko solidna igra, dobar odgovor nakon time-outa i na -8, hajmo sad završiti posao, aBd 

Drago mi je da Porzingis ovako igra odmah poslije drafta sam pisao da moze biti dobar igrac pratio sam ga od Sevilje
- invincible1921
- Kontakt:
Kakve probleme imaju u skoku
Sve manje vrjerujem da cemo dobit ovo

- invincible1921
- Kontakt:
90% bjelaca nema požrtvovanost kakvu Porzingis ima, čovjek jednostavno voli košarku.
- invincible1921
- Kontakt:
Vazna pobjeda...idemo dalje
Melo, Porzingis, i Galloway mada i ostali su dobir bili

=\_1921_/=
To je to, napokon pobjeda na domaćem terenu. Momentum trica od Gallowaya, svaka mu čast. Prvo nas spašava protiv Wizardsa, pa sad protiv Lakersa.
Čestitke za Kobea, igrao je dobro u prvom poluvremenu. Pravi je gospodin, nema šta. Svaka čast. Nadam se da mu ovo neće biti zadnja utakmica u MSGu.
Calderon poslije utakmice:
Čestitke za Kobea, igrao je dobro u prvom poluvremenu. Pravi je gospodin, nema šta. Svaka čast. Nadam se da mu ovo neće biti zadnja utakmica u MSGu.
Calderon poslije utakmice:
Ian Begley @IanBegley 18 minutes ago
Veteran move: Jose Calderon says he doesn't care if he starts, comes off the bench or is the 4th PG. He just wants to help the Knicks win.
Chris Herring @HerringWSJ 14 minutes ago
Jose says hed understand & support Grant or Galloway if they were inserted into starting lineup. Says his job is to simply do what hes asked
Jeste da je pravo loš od početka sezone, ali mora se priznati da je pravi pro. Nadam se da je ovo danas početak starog dobrog CalderonaAl Iannazzone @Al_Iannazzone 13 minutes ago
Jose says he's glad people were talking and writing about him because it takes attention away from Knicks struggles

Kad AAA treba zaigrati? Jel istina da se vraća ove sedmice? Koje su šanse da bude druga napadačka opcija? Nekako u ekipi ne vidim nikog boljeg od njega za to.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bilo je price da bi Afflalo trebao zaigrati u utorak ili srijedu, ali kako citam nece se jos rizikovati s njim tako da je najrealnija opcija za vikend.
Ma bit ce on drugi scorer ekipe jer realno nema ko drugi biti. Porzingis je jos mlad, Lopez pomalo nekonstatan, ali u zadnje 2 utakmice odlican. Definitivno ce to biti Afflalo, ali takodjer nam treba i njegova defanziva, to od startnog backcourta nismo dobijali do sada.
Ma bit ce on drugi scorer ekipe jer realno nema ko drugi biti. Porzingis je jos mlad, Lopez pomalo nekonstatan, ali u zadnje 2 utakmice odlican. Definitivno ce to biti Afflalo, ali takodjer nam treba i njegova defanziva, to od startnog backcourta nismo dobijali do sada.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja taman uso da pitam hocel ga bit vcrsCarlo je napisao/la:Bilo je price da bi Afflalo trebao zaigrati u utorak ili srijedu, ali kako citam nece se jos rizikovati s njim tako da je najrealnija opcija za vikend.

=\_1921_/=
Evo Afflalo maloprije izjavi da će vjerovatno igrati protiv Hornetsa u srijeduinvincible1921 je napisao/la:Ja taman uso da pitam hocel ga bit vcrsCarlo je napisao/la:Bilo je price da bi Afflalo trebao zaigrati u utorak ili srijedu, ali kako citam nece se jos rizikovati s njim tako da je najrealnija opcija za vikend.
Ma bit ce on drugi scorer ekipe jer realno nema ko drugi biti. Porzingis je jos mlad, Lopez pomalo nekonstatan, ali u zadnje 2 utakmice odlican. Definitivno ce to biti Afflalo, ali takodjer nam treba i njegova defanziva, to od startnog backcourta nismo dobijali do sada.Teska tekma nas ocekuje ne vjerujem u pobjedu, al et ako nista nek bude dobro izdanje. Sa Afflalom cemo bit jos dosta jaci

- invincible1921
- Kontakt:
Ma daj kakav je ovo promasaj Oquina hahahaha
Prva cetvrtina na misice,,,vise je toronto ocajan nego sto smo mi dobri al haj bitno je da vodimo
Prva cetvrtina na misice,,,vise je toronto ocajan nego sto smo mi dobri al haj bitno je da vodimo
=\_1921_/=
Igramo odličnu odbranuinvincible1921 je napisao/la:Ma daj kakav je ovo promasaj Oquina hahahaha

- invincible1921
- Kontakt:
Ljudi nam ukrali kocku na dzojstiku u drugoj cet XD
EDIT: Eo Melo je naso
EDIT: Eo Melo je naso

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.