FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tom našem psihologu će ubrzo trebati psihijatar s obzirom s kakvim budalama radi..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ima recept, zove se batinajovanmaksimovic je napisao/la:slazem se... kad je mogao dinamo, mozemo i mi... treba neki recept sa sela uvesti u prehranu igraca i tako ih drogirati... kao da ce testovi moci dokazati neke supstance...Ajzea je napisao/la:A da ih dopingujemo?
-
- Kontakt:
Jeste naivni. Pa nije bezveze nutricionista potpisao 1+1. Dok proradi carobni napitak idu sve pobjede do kraja.jovanmaksimovic je napisao/la:slazem se... kad je mogao dinamo, mozemo i mi... treba neki recept sa sela uvesti u prehranu igraca i tako ih drogirati... kao da ce testovi moci dokazati neke supstance...Ajzea je napisao/la:A da ih dopingujemo?
Gledam ovaj pregled lige i baš mi nešto tužno vidjeti Stanića u Olimpiku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
sergejevic je napisao/la:Jeste naivni. Pa nije bezveze nutricionista potpisao 1+1. Dok proradi carobni napitak idu sve pobjede do kraja.jovanmaksimovic je napisao/la:slazem se... kad je mogao dinamo, mozemo i mi... treba neki recept sa sela uvesti u prehranu igraca i tako ih drogirati... kao da ce testovi moci dokazati neke supstance...Ajzea je napisao/la:A da ih dopingujemo?

Tek sad kontam..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- milanribar
- Kontakt:
Treba Adzema vratiti za prvog trenera, a Jocu poslati da sad trenira s kadetima, hebat juniore.
zbog cega drug da je halalim, ako dodju odredjena pojacanja mi sigurno mozemo uzeti kup i pokazali smo da protiv jacih ekipa bolje igramo tako da nadati se kupu je sasvim realno i nema sta vec je sigurno da ce sve karte biti bacene na kupfedeltafrotta je napisao/la:ma kakva evropa sta vam je... sto prije halalite ovu sezonu lakse ce nam biti svima
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- ultrassa1921
- Kontakt:
Kakvi manijaci takav i zeljo....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
E jesi lud....cuj evropa....mi Drinu ne mozemo dobiti...moli Boga za opstanak..MrRiccoli je napisao/la:zbog cega drug da je halalim, ako dodju odredjena pojacanja mi sigurno mozemo uzeti kup i pokazali smo da protiv jacih ekipa bolje igramo tako da nadati se kupu je sasvim realno i nema sta vec je sigurno da ce sve karte biti bacene na kupfedeltafrotta je napisao/la:ma kakva evropa sta vam je... sto prije halalite ovu sezonu lakse ce nam biti svima
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- milanribar
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzurda ... bod/162089
Ljudi nam pustili Hodzurdu i uzeli nam bodove. Kakav smo mi klub majko mila. I ko nama sve uzima bodove

Ljudi nam pustili Hodzurdu i uzeli nam bodove. Kakav smo mi klub majko mila. I ko nama sve uzima bodove

hoce li neko ovim aldinima ukinuti net ovo je vise bljutavo citati fuuuj.valjaju li sta ovi brazilci ima li slifa??
51%--------49%
Ma samo pojačat konkurenciju u timu pa onaj što je bio standardni nek zagrije hoklicu,on na klupi a ekipa pobjeđuje pa će se valjda zapitati malo ako ima soli u glavi
imaš legendo klipove na stranici prije ove,na klipovima nisu lošizeka_tm87 je napisao/la:hoce li neko ovim aldinima ukinuti net ovo je vise bljutavo citati fuuuj.valjaju li sta ovi brazilci ima li slifa??
Ne mogu bit losiji od ovih ako jesu **** ja taj brazil
Zeljeznicar! 1921 !
Ne mogu biti losiji od Sadikovica da samo stoje na terenu i nista ne rade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
jbg ali zato sarajevo mozemo, pa u sirokom nam cist gol za pobjedu poniste, protiv zrinjskog se isfulamo... Mozda sam i lud ali mislim da uz pojacanja mozemo osvojiti kupdelinjo je napisao/la:E jesi lud....cuj evropa....mi Drinu ne mozemo dobiti...moli Boga za opstanak..MrRiccoli je napisao/la:zbog cega drug da je halalim, ako dodju odredjena pojacanja mi sigurno mozemo uzeti kup i pokazali smo da protiv jacih ekipa bolje igramo tako da nadati se kupu je sasvim realno i nema sta vec je sigurno da ce sve karte biti bacene na kupfedeltafrotta je napisao/la:ma kakva evropa sta vam je... sto prije halalite ovu sezonu lakse ce nam biti svima
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- milanribar
- Kontakt:
Pa to mozes misliti jedino ako ne ides uopce na utakmice, ili pogledas jednu od 5 onda je ok. Ali ako pratis svaku utakmicu onda jarane pocni pratit neki drugi sport...mozes plivanje....mi kup da osvojimo s trenerom koji skace po krovovima i priprema utakmicu za prijedor gdje ne osutamo na gol a da pobjedis Siroki u dvije tekme... 

ne trebas mi ti pametovati, ja pratim ne brini se, u oba posta sam napisao uz POJAČANJA, znaci ne ova ekipa nego uz POJAČANJA al u bukvalnom smislu te rijeci, ne uz prinove ili slicno nego POJAČANJA i onda možemo...milanribar je napisao/la:Pa to mozes misliti jedino ako ne ides uopce na utakmice, ili pogledas jednu od 5 onda je ok. Ali ako pratis svaku utakmicu onda jarane pocni pratit neki drugi sport...mozes plivanje..
- milanribar
- Kontakt:
Shvati da POJACANJA nema na polusezoni jer svi dobri igraci su vezani ugovorom za neki klub. Jedino da nam Tiago dovode kakve rodjake pa udri onako...A hajd i da dovedemo pojacanja kad mislis to uigrati za mjesec dana, jest da je to igrica ali ovo je ozbiljan sport. Treba vrijeme da se napravi jedan stabilan klub, a kod nas se pare samo kradu ne pravi se kvalitetan klub..
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 08 nov 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
ima pojačanja uvijek ako das pare, a Djelmic nam je dosao na zimu i pojačanje je... slazem se da nema kao ljeti ali ponavljam ako das pare onda ima... eto ti znas da se pare kradu... uigrati kvalitetnim pripremama zasto ne, pa nece doci 8 novih igraca u prvu postavu pa da ti treba godina da uigras...milanribar je napisao/la:Shvati da POJACANJA nema na polusezoni jer svi dobri igraci su vezani ugovorom za neki klub. Jedino da nam Tiago dovode kakve rodjake pa udri onako...
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 18 gostiju.