FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Živim za dan kad ćemo u svoje redove dovesti nekoga ciljano da već unaprijed znamo kakav je i sta moze, a da mu nije Željo zadnja opcija ili stanica za oživljavanje karijere. Znam da očekujem mnogo ali ako ne budemo sanjali u tom pravcu nagađat ćemo ko su, jesu li, ikad igdje igrali razni fudbaleri koji dolaze da se probaju. Razočaran sam i ne mogu sebi da dodjem niti znam da li mogu ista pozitivno da očekujem u narednom periodu. Niko sretniji od mene ne bi bio da me demantuje uprava i igrači, ali očito da mnogi nisu dorasli klubu kao što je FK Željezničar.
Šta njemu ima biti ili ne biti svejedno, jel bio gripozan? jeste, nije trenirao haman 5 dana i odmah bi u prvu. Nek šuti i igraIvanOsim je napisao/la:Razocaran navijacima, opet kao i prosle sezone, samo sto su prosle sezone u velikoj mjeri zasluzni za neosvajanje titule, a ove cemo vidjeti posljedice..
Memiji izgleda nije bilo svejedno sto je poceo sa klupe u Prijedoru, a enis bio prva- da se razumijemo to jest smjesno, al opet ne smije sebi mlad igrac dopustit takav bezobrazluk.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Meni se cini da bi nam Bekric bio od koristi bas,da igra iza napadaca,opasan,zna lopte
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Ocekujem Gibraltara da javno kaze kako je projekat proizvodnje mladih igraca dozivio totalni fijasko, ovo sto se sada nudi je boze sacuvaj. Znaci ko mi vise spomene kako u nas igraju nasa djeca i da se to ne moze kupiti parama smatrat cu ga bezobraznim i malicioznim. Nabijem na **** i nasu djecu i tu nazadnu politiku
- storm_raider
- Kontakt:
Razocaran i sve.. ali i dalje cu ici kao i do sada na sve tekme. Sada trebamo da pokazemo zajednistvo,l ako je kada se osvajaju titule. Cim su se malo navijaci probudili i zapjevali, odmah 2 sto-postotne prilike se napravise. Hodzurda odlican zadnji pas, par puta je to demostrirao danas. Edise, sabura samo.
Zeljo ljubavi moja!!!
Zeljo ljubavi moja!!!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 08 nov 2015, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
katastrofa... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- milanribar
- Kontakt:
Najjace su price s foruma. Kad se sjetim prica da se u klubu uvelo radno vrijeme svi moraju biti na poslu
Pa do toga da je parazit Violina otjeran, to su bile hit izjave. 
Sad nam treba jos onaj sto kaze ako pobjedimo dvije, pobjedit cemo i trecu
Majke mi muka mi je danas od ove utakmice, ali kad se sjetim kakve gluposti pisu i kakve lazi se iznose godinama prode me mucnina..

Sad nam treba jos onaj sto kaze ako pobjedimo dvije, pobjedit cemo i trecu

Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 08 nov 2015, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
A da ih dopingujemo?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- themaniaks
- Kontakt:
Ma i ja cu isto ne znam sta se moze desiti da me odvrati da ne odem na tekmu i uvijek ono nadanje bice boljestorm_raider je napisao/la:Razocaran i sve.. ali i dalje cu ici kao i do sada na sve tekme. Sada trebamo da pokazemo zajednistvo,l ako je kada se osvajaju titule. Cim su se malo navijaci probudili i zapjevali, odmah 2 sto-postotne prilike se napravise. Hodzurda odlican zadnji pas, par puta je to demostrirao danas. Edise, sabura samo.
Zeljo ljubavi moja!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- storm_raider
- Kontakt:
Ja sam trubio ovdje od pocetka sezone koliko taj Jug daje vjetar u ledja igracima. To je nasa filozofija otkad postojimo, klub obicne raje, radnika i boraca. Nadam se da ce skontati to ova djeca danas i zapjevati.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- katakomba2
- Kontakt:
zapjevat cemo kad tad, dok stisnemo muda !storm_raider je napisao/la:Ja sam trubio ovdje od pocetka sezone koliko taj Jug daje vjetar u ledja igracima. To je nasa filozofija otkad postojimo, klub obicne raje, radnika i boraca. Nadam se da ce skontati to ova djeca danas i zapjevati.
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
https://www.youtube.com/watch?v=l3NY2a9V8h0
Šta je ovo, kakva je ovo zvjer
, ovaj Mailson ako ne zadovolji neće niko.
Ako bude upola kao na klipu (mada ovo nije mjerilo nikakvo), ima da on i Tiago poderu lijevu stranu, onako na "njihovom jeziku". 
Šta je ovo, kakva je ovo zvjer

Ma u ovakvoj ekipi Bekric bi bio pojacanje pa ako nista imali bi konkurenciju moglo bi se nesto zarotirati, a sad ako prvih 11 ne ide ti nit imas koga ubaciti nit mozes slijedecu tekmu ostaviti nekog na klupi. Sad svi stisnuti zube, pokazati karakter, pokazati sta je Zeljo i idemo osvojiti kup ja mislim da mi to mozemo i mislim da ce i tako biti jer braco mi druge nemamo ako zelimo evropu kup moramo, a ako ne izadjemo u evropu onda nam se crno pise
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
ma kakva evropa sta vam je... sto prije halalite ovu sezonu lakse ce nam biti svima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
bekrić ako mu se igra (a ne k'o zadnju polusezonu kod nas) bi svakoj ekipi u ovoj ligi bio pojačanje.
- milanribar
- Kontakt:
Statistics
SEASON - 2015
Tournament Matches Minutes Goals Assists Yellows Reds
Oliy liga 11 476 0 1 1 0
Uzbekistan cup 3 151 2 0 0 0
ACL 6 329 0 0 0 0
Statistika Bekrica.
SEASON - 2015
Tournament Matches Minutes Goals Assists Yellows Reds
Oliy liga 11 476 0 1 1 0
Uzbekistan cup 3 151 2 0 0 0
ACL 6 329 0 0 0 0
Statistika Bekrica.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:A da ih dopingujemo?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
ma nema nijednog ozbijnog kluba koji fura tu pricu prodaja igraca i igraju mu samo ta neka djeca i nema ni kod nas koliko god mi neke igrace furali i cesto uvelicavali..svi ovi mladi dobri bi bili jos 30% bolji da kraj sebe imaju nekog iskusnog dobrog da od njega uce i uz njeg sazrijevajuGenie je napisao/la:Ogroman je pritisak na njima, bojim se da bi opet moglo biti velikih promašaja jer se u takvim okolnostima mnogo griješi. Niko o tome neće da priča, ali mi smo u velikoj krizi i u očajnoj formi. Ako nastavimo ovako loše igrati, nismo daleko ni od borbe za opstanak (mnogo je sličnih slučajeva bilo u prošlosti i u mnogo stabilnijim evropskim klubovima), ma koliko mi uvjereni bili da se to neće desiti, tabela govori drugačije. Dodatni promašaji bi nas samo gurnuli u provaliju od koje nas samo ivica dijeli! Najpametnije bi sada bilo da se okrenemo iskusnim i provjerenim igračima (makar za njih morali plaćati odštete), da sve ostalo zanemarimo (tipa mladih radi zarade), i to ne samo jednim igračem nego više njih, kako bi mogućnost promašaja sveli na minimum. Veliki je rizik sada izmišljati toplu vodu sa nekim nedokazanim igračima jer smo daleko od situacije koja bi nam to dozvoljavala.godrina je napisao/la:joj tuge majko mila![]()
ali preskocit cemo mi ova sranj.a valjda jebbemu vise
upravo zelimo pojacanja
mi smo (necijom krivicom) redovno ostajali bez tih iskusnih i dobrih i koji su cesto odlazili bez odstete i to je totalni promasaj ( ne moze vazda bit da se igrac ponio supa.cki kao sto se fura prica sa tomom, stanom, zeljkovicem, hasanovicem...) .. mozemo mi pricat price ali bi bili puuno jaci sa samo tim igracima.. transfer politika zadnjih 3-4 godine je katastrofa a za to kriva uprava niko drugi nego uprava, i oni se trebaju zapitat
mi odigramo jednu utakmicu dobro i sve je ok, svi sretni veseli a samo budala nece priznat da nesto debelo ne stima u zadnje vrijeme, a to ovaj klub sebi ne smije dozovlit jer fakat prelazimo u onako osrednji bh klub

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
slazem se... kad je mogao dinamo, mozemo i mi... treba neki recept sa sela uvesti u prehranu igraca i tako ih drogirati... kao da ce testovi moci dokazati neke supstance...Ajzea je napisao/la:A da ih dopingujemo?

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- milanribar
- Kontakt:
Jel dobio otkaz onaj psiholog sto je dosao u klub?