ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ja ne kontam sta sam ja to prosrpski, uvrijedljivo ili netacno napisao, majke mi. Kakva ugrozenost Bog te vidio? I inace se ne javljam na svakakve gluposti o Djokovicu, niti glumim advokata, niti polemisem koji je u istoriji, niti me to zanima. Napisem da se posle svakog poraza Djokovica stvara atmosfera kako on u stvari nije medju najboljima, a posle svake pobjede Nadala kako ce uskoro dominirati.. i postanem ultranacionalista.
EDIT: Zadnji upis na teniskim temama prije dva mjeseca, a prije toga u avgustu dva. Toliko sam aktivan i toliko sam stalan u vezi Djokovica.
EDIT: Zadnji upis na teniskim temama prije dva mjeseca, a prije toga u avgustu dva. Toliko sam aktivan i toliko sam stalan u vezi Djokovica.
Ma koja crna atmosfera, pa samo na prethodnoj stranici imaš dva provokatorska posta i niko ne odgovara na njih, jer smo navikli na te provokacije. Već par godina nema omalovažavanja Đokovića, niti je pretpostavljam ikome krivo kad pobijedi. Pobjeđuje jer je najbolji i tu se priča završava.dscile je napisao/la:Ja ne kontam sta sam ja to prosrpski, uvrijedljivo ili netacno napisao, majke mi. Kakva ugrozenost Bog te vidio? I inace se ne javljam na svakakve gluposti o Djokovicu, niti glumim advokata, niti polemisem koji je u istoriji, niti me to zanima. Napisem da se posle svakog poraza Djokovica stvara atmosfera kako on u stvari nije medju najboljima, a posle svake pobjede Nadala kako ce uskoro dominirati.. i postanem ultranacionalista.
Naravno da će ga omalovažavati ovi koji navijaju za recimo Federera, ali to je samo sportski, isto se radilo i sa Nadalom, i sa svima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pretjerao sam sa rijeci atmosfera, jer me iznenadila ta tvoja replika na moj upis pa i nisam puno razmisljao o cemu pisem.. Mislio sam prvenstveno na 4-5 likova koji se javljaju sa istim stvarima, tj upisima. Znaci pojedinacni slucajevi, ne generalno na forumu.
Jeste normalna situacija da navijaci drugih igraca "omalovazavaju" druge igrace.. normalno je da se to desava na forumu, mada meni nije normalno da se neko toliko veze za nekog pojedinacnog sportistu i da zbog njega mrzi neke druge. A sticem utisak da ovdje ima likova koji mrze Djokovica, Nadala, Federera.. Druga je stvar sa klupskim sportovima, barem za mene.
Jeste normalna situacija da navijaci drugih igraca "omalovazavaju" druge igrace.. normalno je da se to desava na forumu, mada meni nije normalno da se neko toliko veze za nekog pojedinacnog sportistu i da zbog njega mrzi neke druge. A sticem utisak da ovdje ima likova koji mrze Djokovica, Nadala, Federera.. Druga je stvar sa klupskim sportovima, barem za mene.
Jbga,znamo gdje najviše boli
kuknjava
kuknjava
ma koji qrac niko se ne pali samo jedan tip uvijek ima nacional komentar svaki yebeni put.Virtu4l je napisao/la:
Ne. Ne valja kad se pale na svaki komentar protiv srpskih igrača, zašto se ne pale kad se omalovažava Federerova konkurencija iz prajma? Sve jedni te isti likovi. Ako se na ovom forumu ne može normalno diskutovati o Đokoviću, onda zaista ne znam gdje može.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svakako da je Nole trenutno najbolji, ko imalo prati tenis racionalno će to reći. A isto tako i njegova dominacija u ovoj mjeri je uzrok i loše konkurencije, skoro pa da i nema igrača koji mu na GSu može zaprijetiti, može se desit da izgubi od nekog kao prošle godine na USO od Nishikorija ali ne znači da mu je on ikakva prijetnja ka tituli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pa isto možemo reći za prvih 6-7 Rodžerovih titula.Unofficialpage je napisao/la:Svakako da je Nole trenutno najbolji, ko imalo prati tenis racionalno će to reći. A isto tako i njegova dominacija u ovoj mjeri je uzrok i loše konkurencije, skoro pa da i nema igrača koji mu na GSu može zaprijetiti, može se desit da izgubi od nekog kao prošle godine na USO od Nishikorija ali ne znači da mu je on ikakva prijetnja ka tituli.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa možda i možemo, možda bi Nole sve ovo osvojio ali ne baš u ovakoj mjeri.DANTES je napisao/la:pa isto možemo reći za prvih 6-7 Rodžerovih titula.Unofficialpage je napisao/la:Svakako da je Nole trenutno najbolji, ko imalo prati tenis racionalno će to reći. A isto tako i njegova dominacija u ovoj mjeri je uzrok i loše konkurencije, skoro pa da i nema igrača koji mu na GSu može zaprijetiti, može se desit da izgubi od nekog kao prošle godine na USO od Nishikorija ali ne znači da mu je on ikakva prijetnja ka tituli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidiš da se ljudi ograđuju od tebe, brukaš ihppppp je napisao/la:Jbga,znamo gdje najviše boli
kuknjava
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono što se meni nikako ne sviđa, Novak je npr. ove godine igrao samo jedan ATP250 i dva ATP500 turnira, prošle godine mislim da nije igrao nijedan ATP250.
ATP je došao na nivo na koji je još Borg upozoravao, ako nisi najviši nivo nemaš šansi da ti dođe top igrač, čak se i sa ATP500 nivoom moraš zadovoljavati nekim Ferrerima ili Berdychima. Vrhunski tenis je postao ekskluziva na koju ima pravo desetak gradova širom svijeta, otprilike ko u fudbalu.
ATP je došao na nivo na koji je još Borg upozoravao, ako nisi najviši nivo nemaš šansi da ti dođe top igrač, čak se i sa ATP500 nivoom moraš zadovoljavati nekim Ferrerima ili Berdychima. Vrhunski tenis je postao ekskluziva na koju ima pravo desetak gradova širom svijeta, otprilike ko u fudbalu.
Međutim, ti kao Srbin bi trebao znati malo više o tome. Kroz sve ove godine, državni neprijatelji su vam bili prvo Federer pa onda Nadal. Kod vas je godinama bila atmosfera da čak i krezave babe yebu mater ovom dvojcu, mrze ih i žele im sve najgore, samo zato jer je Novak izgubio tamo neki RG ili USO.dscile je napisao/la:A sticem utisak da ovdje ima likova koji mrze Djokovica, Nadala, Federera..
I danas kad igraju Novak i Roger, navijanje se svodi uglavnom na vrijeđanje Rogera. Obojica znamo da je to tako, ja godinama gledam te mečeve sa 'navijačima' Đokovića i to nema veze sa tenisom i sportom. Tek odnedavno sam im prestao objašnjavati zašto se upravo to desilo u tom poenu, tipa da je zakasnio da se namjesti na udarac ili da je imao loš prilazni udarac kada izlazi na mrežu, ti ljudi nemaju pojma o tenisu, zanima ih samo srpska zastava pored Novakovog imena.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ima tu istine što si napisao.Normalno je da je Nole idol nacije i da ga prate i vole i oni koji pojma nemaju o tenisu . Čovjek je najjbolji sportista svijeta uzeo Laureat u oblasti sporta prvi u istoriji sporta na ex Yu prostorima.Bilo gdje kod nas to bi bilo tako.Npr Janica Kostelić je bila s pravom idol Hrvata pa zapitaj se koliko ima obozavatelja koji skijaju uopste a da ne pričamo o finesama.
To je normalno stari...
Samo čovjek je čudo.Oboriti i jedan rekord velikog tate Rodzera je skoro nemoguća misija a on polako to radi jedan po jedan.Sada već prijeti i onom što je većina ljudi ovdje prije odredjenog vremena tvrdila da je nezamislivo.
Ismijavali su se na temu da Nole mozda jednom moze biti najveći igrač ovog sporta ikad.
Svi pamtimo koliko je teskih poraza imao i kroz šta je prolazio.Svaki drugi sportista na svjetu bi 20 puta pukao do sad.
Izgubiti na onaj način RG ove godine i onda se vratiti i pomesti sve do kraja sezone uz duzno poštovanje svim teniserima današnjice može samo on .
Hoće li uspjeti drzati ovaj nivo dvije tri sezone pitanje je.I ja sam kao veliki njegov navijač pomalo skeptičan.
Mi moramo biti svjesni da zivimo u eri najvećeg sportiste ikad s ovih prostora svidjelo se to nekom ili ne.
Ljudi znali ili ne znali nešto o tenisu uzivaju u pobjedama idola nacije.Uzivaju u ovom trenutku i imaju to pravo i sreću koju im niko ne moze oduzeti.
I u dubini duse potajno se nadam da cemo tamo 2018 na ovom mjestu imati raspravu da li je ovaj momak najbolji sportista svijeta ikad uz bok Aliju,Šumaheru,Peleu ili velikom Fedexu mozda...
To je normalno stari...
Samo čovjek je čudo.Oboriti i jedan rekord velikog tate Rodzera je skoro nemoguća misija a on polako to radi jedan po jedan.Sada već prijeti i onom što je većina ljudi ovdje prije odredjenog vremena tvrdila da je nezamislivo.
Ismijavali su se na temu da Nole mozda jednom moze biti najveći igrač ovog sporta ikad.
Svi pamtimo koliko je teskih poraza imao i kroz šta je prolazio.Svaki drugi sportista na svjetu bi 20 puta pukao do sad.
Izgubiti na onaj način RG ove godine i onda se vratiti i pomesti sve do kraja sezone uz duzno poštovanje svim teniserima današnjice može samo on .
Hoće li uspjeti drzati ovaj nivo dvije tri sezone pitanje je.I ja sam kao veliki njegov navijač pomalo skeptičan.
Mi moramo biti svjesni da zivimo u eri najvećeg sportiste ikad s ovih prostora svidjelo se to nekom ili ne.
Ljudi znali ili ne znali nešto o tenisu uzivaju u pobjedama idola nacije.Uzivaju u ovom trenutku i imaju to pravo i sreću koju im niko ne moze oduzeti.
I u dubini duse potajno se nadam da cemo tamo 2018 na ovom mjestu imati raspravu da li je ovaj momak najbolji sportista svijeta ikad uz bok Aliju,Šumaheru,Peleu ili velikom Fedexu mozda...
ma jesu srbi skloni pretjerivanju, ... pardon preterivanju
, ali jeb.eš sve, ja bi dao jednu Željinu titulu za sportistu tog nivoa kod nas 
kod nas djeca osvoje kadetsko evropsko pa se pretjeruje, ne smijem ni da pomislim šta bi se desilo da imamo tako nekoga .... a bilo bi lijepo, što jes jes!
kod nas djeca osvoje kadetsko evropsko pa se pretjeruje, ne smijem ni da pomislim šta bi se desilo da imamo tako nekoga .... a bilo bi lijepo, što jes jes!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 nov 2015, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ko, franjevci,nemoj se njima razumiti u zadnje vrijemeVirtu4l je napisao/la:Vidiš da se ljudi ograđuju od tebe, brukaš ihppppp je napisao/la:Jbga,znamo gdje najviše boli
kuknjava
Bollettieri, Annacone i Lloyd: 5 načina kako pobijediti Novaka Đokovića
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance je napisao/la:Bollettieri, Annacone i Lloyd: 5 načina kako pobijediti Novaka Đokovića
platiš Tonyi Harding da ga opali (može i baseball palicom
nemaš ti pojma. mada možda priznaješ da ste vi u duši franjevci? moja soboppppp je napisao/la:Ko, franjevci,nemoj se njima razumiti u zadnje vrijemeVirtu4l je napisao/la:Vidiš da se ljudi ograđuju od tebe, brukaš ihppppp je napisao/la:Jbga,znamo gdje najviše boli
kuknjava
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovo sam napisao pred početak ove sezone,slobodnjak je napisao/la:I u dubini duse potajno se nadam da cemo tamo 2018 na ovom mjestu imati raspravu da li je ovaj momak najbolji sportista svijeta ikad uz bok Aliju,Šumaheru,Peleu ili velikom Fedexu mozda...
Isto ovo važi i za narednu, s tim da sam poprilično siguran da će uzeti RG. Vjerovatno ću ovo kopirati i za sezonu 2017.Virtu4l je napisao/la:Sve ukazuje na to da će ovo biti još jedna dominatorska sezona Novaka Đokovića. Obzirom da je furiozno završio proteklu, ne vidim da će se nešto promijeniti na gore u narednoj. Može biti samo bolji, ako je to ikako moguće. Vjerujem da će mu ponovo prvi cilj biti Roland Garros, ali isto tako vjerujem da će i Rafa taktički odraditi sezonu sa ciljem da se forma tempira za mjesec maj, kada imamo Madrid, Rim i Roland Garros.
Dakle, niko normalan ne može omalovažiti ove rezultate Novaka Đokovića i ne vidim smisao raspravljati sa osobama koje to pokušavaju. Iskreno, sve je to otišlo u qrac, ne moraš ni pratiti turnire, samo upališ Sportklub u nedjelju i vidiš ko mu je protivnik u tom finalu, to je jedino što je neizvjesno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Đoković ima veliku i realnu šansu da postane TOP 2 igrač svih vremena.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ne bi ulazio u rasprave s bilo kim više ikad na ovoj temi.Na tvoj post sam povukao samo jednu paralelu.
Rekao sam svoje vidjenje vrijeme će pokazati dokle Nole zapravo može...
Rekao sam svoje vidjenje vrijeme će pokazati dokle Nole zapravo može...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.