Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 10:10

Ma ne vjerujem ni ja u ovu listu, niti u bilo koju, nemoguce je to tako poredati i izracunati ko je bolji od koga ili kako to vec rade. Moze se reci da je Messi najjaci igrac, da je poslije njega Ronaldo, a sve ostalo je nazahvalno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 maj 2010, 10:12

Sky sport:Cesc wants out of Arsenal
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 10:21

majestic24 je napisao/la:Sky sport:Cesc wants out of Arsenal
Jarane, zar ti vjeruješ tim novinarima ?! Pa oni bi rođenu majku prodali da bi napisali priču, narvno i slagali. Ja ne kažem da tu nema nekakve istine, al odjednom kao i prošle sezone u ovo doba Fanregas hoče da ide, a momak prije mjesec dana izjavio za ArsenalTV.com da neće ić dok mu AW to ne kaže... Mislim, više je ovo glupo al et, izgleda ima većih glupana da čitaju i vjeruju u šta pišu Marca, The Sun, Goal.com itd itd...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 10:26

@Gunners
Cesc će uvijek biti povezivan sa Barcom, tako da...Što se tiče ovih "rumours", ja ne vjerujem u dolazak nekog igrača dok ga ne vidim na predstavljanju. Mada, moraš priznati da je i u Arsenalu, ili bilo kojem drugom klubu, isto. Negdje je napisano da Cahill dolazi, a onda se počne isti igrač uklapati u tu formaciju. Tako to ide.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 10:29

Da, jest, tako je to uvjek bilo, al kada žutilo piše i to svake godine u isto vrijeme onda shvataš šta je toga bit... Nema više liga, nemaju se na šta okrenut osim na transfere, a kako će namamit nego da najboljeg play-a kupuju sebi, odnosno Barceloni ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 10:36

Novine žive od toga. Tračevi, glupiranja, misquotes, te se određeni igrač već vidi u nekom drugom klubu. A tu najviše poopuše navijači dvaju timova i to je to. Igrač i dva kluba znaju da li će on doći i kada, ali namjerno ne plasiraju to u javnost. Zbog čega? Ne'am pojma, ali činjenica je da smo svi mi u je*enoj neizvjesnosti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 10:40

Jarane, sve je uredu, al Barcelona ima tu velikog uticaja. AW kada dovodi nekoga to se skoro i ne zna, samo odjednom kaže to je to... A Barcelona i Real kad dovode čitav svijet zna, to se razlgasi na sve strane itd itd... i naravno, svaki transfer nije ispod 50 miliona, da Bog sačuva.. Mislim, ja ne mogu zabranit nikome da ide gdje hoče, al nešto sam siguran da Fabregas neće još otići...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 maj 2010, 10:45

kad je too barca osim ibre platila nekog igraca preko 50 miliona? a ni njega nisu platili u parama toliko, evc 45+ eto'o.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 10:47

Pa to je to "nadmetanje" koje će, po svemu sudeći, ubiti fudbal. Real je prvi kren'o tako, onda Chelsea i City, a Barca u posljednje dvije godine, ne bi li stavili do znanja da i oni mogu dovesti nekoga za velike pare. Pa zar nije smiješno kada vidiš da je jedan Ronaldinho plaćen 28 miliona Eura, a Ibrahimović 60?! O njihovom učinku ne moram ni govoriti.

Što se tiče Arsene-a, da, on rijetko kada "prospe" priču prije negoli je transfer već dogovoren. Ali to je zato što se predsjednik Arsenala(ne znam ko je) ne oglašava kao Perez i Laporta.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 11:08

Wolverine je napisao/la:kad je too barca osim ibre platila nekog igraca preko 50 miliona? a ni njega nisu platili u parama toliko, evc 45+ eto'o.
Jarane, dat jednog Eto'o-a koji je po meni korisniji nego Ibra i tolika lova, zar nije suludo ?! A evo vidjet ćemo ovog ljeta, Fabregasa nećete dovest ispod 50 miliona ako budete ga dovodili, Villa isto tako nešto... TOlike pare za igrače, halo ba, pa nisu, da Bog sačuva, Bog-ovi...

Da, da, Monolog, slažem se sa tobom, tako su počeli i sad je to teško zaustavit, al hvala Bogu Platini je se zakleo da će to riješit i da će se to smanjit. Ne, Arsenal nema vlasnika, ima izvršnog direktora al nema vlasnika. A taj izvršni direktor se ne mješa u posao Wengeru jer Wenger najbolje zna kojeg igrača treba dovest a ne ko u Barceloni i Realu gdje Laporta i Perez kupuju po svojoj volji, odnosno volji navijača, odnosno samo velika imena sa velikim ciframa...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 maj 2010, 11:11

Gunners,uFati se ti Arsenala i pusti se Barce,kad ne znas o cemu pricas,nisi upucen.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 11:13

nidjo_barca je napisao/la:Gunners,uFati se ti Arsenala i pusti se Barce,kad ne znas o cemu pricas,nisi upucen.
I en hvatam se, da jesam bio bih tamo kod vas a ne ovdje... ;)
Ja dovoljno znam i znam da je tako, al et, nema veze, nek ja griješim a nek vi trošite ogromnu lovu na transfere... To je normalno... I ne samo vi, nego i Real i Chelsea i Man City itd itd...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 11:13

Osnovni cilj svakih novina u svijetu jeste dobra prodaja, kad se pisu bilo kakvi tekstovi, pisu se tako da bi bili bombasticni, da bi se novina sto vise prodavala. Takav je slucaj i sa velikim klubovima i transferima. Urednici znaju koliko Barca ima navijaca u svijetu i Arsenal, zato se i potencira ova prica oko Cesca, nije to do Laporte i tih nekih prica da on podstice medije da pisu ovo ili ono. Mediji to sami rade, i jedva cekaju bilo kakvu naznaku transfera, da bi o tome danima spekulisali, a tako i prodavali novinu. To vam je sustina, a ne sad da Barcelona vrsi neki uticaj preko medija. Barcelona je u novinama zato sto je velik i ineteresantan klub, svaka prica u tom kontekstu, a pogotovo neka masna kao ova s Fabregasom, donosi veliku prodaju i zaradu.

A ovo sto se tice Fabregasa, o tome se naravno dosta pise, ali to ne znaci da je samo spekulacija, prije bi se reklo da je ozbiljna stvar i da je prelazak Cesca u Barcu vrlo moguc, sve ide u tom smijeru, evo izgleda da Yaya nece biti dio tog dogovora jer ne želi ici u Arsenal, iako je Venger iskazao zelju da ga dovede. Fabregas ce Barcu kostati po svemu sudeci oko 40 do 45 miliona.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 maj 2010, 11:15

Da znas dovoljno,ne bi pisao to sto pises. ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 11:16

Romariooo je napisao/la:
A ovo sto se tice Fabregasa, o tome se naravno dosta pise, ali to ne znaci da je samo spekulacija, prije bi se reklo da je ozbiljna stvar i da je prelazak Cesca u Barcu vrlo moguc, sve ide u tom smijeru, evo izgleda da Yaya nece biti dio tog dogovora jer ne želi ici u Arsenal, iako je Venger iskazao zelju da ga dovede. Fabregas ce Barcu kostati po svemu sudeci oko 40 do 45 miliona.
Ide u tom smijeru ?! Možeš li pokazat taj smijer ?! Možeš li mi dat izjavu Fabregasa da je rekao ja hoču ove godine u Barcu ?! Sve su to izjave medija Marce, koje su naravno vezane za Barcelonu... Jarane, ako Fabregas bude napuštao Arsenal, najradije bi da ode u Barcu al ovo su tolike gluposti. Pa odeš fino arsenal.com, nađeš njegovu izjavu i tačka... Ja više vjerujem svojim ušima i očima nego jednoj Marci...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 11:30

I ja sam neki dan gledao kako on prica onako uzivo u kameru, dakle nema tu dileme jesul njegove rijeci ili nisu, da zeli sto prije donijeiti odluku o nastavku karijere, dakle razmislja covjek i o odlasku i ostanku, a dosta je spominjao i Barcu, tako da je to ozbiljna stvar a ne neka izmisljotiana. S drue strane i celni ljudi Barcelone su potvrdili da idu zvanicno u kupovinu i da je Cesc zeli preci, nisu to ljudi zajebanti nikakvi. Normalno, na zelim reci da ce se transfer sigurno desiti, ali velika je mogucnost. To sto Fabregas suti je normalno, postuje Arsenal i ceka da uprave zavrse posao, pa ce onda pricati. A da ne zeli preci, rekao bi to vrlo jasno i dalje price ne bi bilo, kao sto je Messi neki dan odgovorio na ponudu Reala od 150 miliona, kad je rekao Nema tih para za koje ce me kupiti, nikad ne bih igrao za Real itd. Fabregas normalno ne bi nikad tako govorio o Barci, ali bi rekao, ne razmisljam o odlasku, ostajem u Arsenalu, mozda se nekad vratim u Barcu, al sad ne.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 11:33

Romariooo je napisao/la: ali bi rekao, ne razmisljam o odlasku, ostajem u Arsenalu, mozda se nekad vratim u Barcu, al sad ne.
To je rekao, ima možda 2 mjeseca. Fino odgovorio al to se ne dopada novinama, pa one opet počele. Mislim, jasno je i meni da ima tu nečega, vjerovatno Barca hoče njega nazad, al ja sam siguran da neće ove godine... Iako, ako pogriješim, opet govorim želio bih da igra za Barcu, poslije Arsenala...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 maj 2010, 11:46

Romariooo je napisao/la:A ovo sto se tice Fabregasa, o tome se naravno dosta pise, ali to ne znaci da je samo spekulacija, prije bi se reklo da je ozbiljna stvar i da je prelazak Cesca u Barcu vrlo moguc, sve ide u tom smijeru, evo izgleda da Yaya nece biti dio tog dogovora jer ne želi ici u Arsenal, iako je Venger iskazao zelju da ga dovede. Fabregas ce Barcu kostati po svemu sudeci oko 40 do 45 miliona.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sada odjednom Toure nece u Arsenal?! Wenger iskazao zelju?! :shock: zar mislite da Villa i Cesc vrijede isto novca?!Mislite da cete ga stvarno dobiti za samo 40 miliona ?! :roll:
________________________________________________________________________________________________
Zamolio bih sve da se vise Cesc i njegov "odlazak" u Barcu ne spominju na ovoj temi. Mislim da svi Arsenalovi navijaci ovdje se slazu da je to bespotrebno, a Barcelonisti imaju svoju temu na kojoj je ionako zadnjih 20 strana vezano za to.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 11:50

@CollegeGunner

Ne moraš toliko "vući" na @-Paju, ljudi će pomisliti da je i ovo njegov profil. Koliko ja znam, svrha foruma je da se razmijene mišljenja, da se vodi zdrava diskusija, a ne da se neistomišljenici tjeraju sa teme. Ukoliko želiš samo sa @Pajom pričati, razmijenite msn i tamo pričajte o ostanku Cesca i o dominaciji vašeg omiljenog kluba.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 11:53

Cesc bi trebao vrijedjeti puno vise, pogotovo za Barcu, jer je to najbolji moguci igrac u svijetu koji bi se uklopio u vezni red Barce, osim njega nema tu nikog, takav nije rodjen, osim toga i mlad je i to mu jos vise dize cijenu. Ali ni 50 miliona nije malo, amozda ce se uzeti u obzir i to da je to ipak povratak momka tamo odakle je dosao u Arsenal dzaba, pa se nece lupati neke astronomske cifre. Barca i Arsenal su prijateljski klubovi, i ako Cesc zeli da se vrati ovog ljeta, ne vjerujem da ce mu Venger to braniti niti opstruisati transfer velikim zahtjevima, a Barce ce tu Arsenalu opet iskesirati dosta novca i mirna Bosna.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Invincibles14 i 12 gostiju.