Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ima li iko na ovoj temi da tebi nije trol,provokator i sl.Covjek pita za kartone ti ga napadas.Nauci se elementarnoj kulturi......zalizani 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
hzkg je napisao/la:Dobro ste prošli poklopite se, izgubili ste od svih jacih ekipa i u svakoj utakmici ste nasli neke nepravilnosti tako da tišu više ste igrali rukomet nego fudbal.
Regoje i Stanic nisu igraci vec mesari.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ti i slični tebi. Imate svoju temi i tamo sijelite. Ne dolazim ni ja kod vas. Dosadni ste više.Ado76 je napisao/la:Ima li iko na ovoj temi da tebi nije trol,provokator i sl.Covjek pita za kartone ti ga napadas.Nauci se elementarnoj kulturi......zalizani
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Niste ni vi bezveze nase pastorce,doduse nikad vam prezime necemo dati iako ste zarko zeljeliMancini je napisao/la:hzkg je napisao/la:Dobro ste prošli poklopite se, izgubili ste od svih jacih ekipa i u svakoj utakmici ste nasli neke nepravilnosti tako da tišu više ste igrali rukomet nego fudbal.
Regoje i Stanic nisu igraci vec mesari.![]()
Nije to bezveze UDBA napravila.

Prijatelju spusti loptu malo ne provociram ,pitam jer ste nas iduci suparnik,nismo ti sad svi krivi ako vas je sudac povaljo.[/quote]
Ironičan odgovor. I nisam rekao da provociraš.
Ironičan odgovor. I nisam rekao da provociraš.
Kakvo "crno" prezime željeli? I to kriminalno udbaško.Ado76 je napisao/la:Niste ni vi bezveze nase pastorce,doduse nikad vam prezime necemo dati iako ste zarko zeljeliMancini je napisao/la:hzkg je napisao/la:Dobro ste prošli poklopite se, izgubili ste od svih jacih ekipa i u svakoj utakmici ste nasli neke nepravilnosti tako da tišu više ste igrali rukomet nego fudbal.
Regoje i Stanic nisu igraci vec mesari.![]()
Nije to bezveze UDBA napravila.
Manvini je siguran sam Gracic Nijaz.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ne sjeca se nijaz iliti mancini kada je htio da se njegov olimpik,olimpic ili kako vec,zove Sarajevo 1946 i sada ovaj sere o udbi.Koji pacenici vi ste obicna izdrkotina FK SarajevoAdiFKS je napisao/la:Manvini je siguran sam Gracic Nijaz.

Dabogda u Olimpicu stalno igrali igrači tipa K. Handžića, A. Handžića, Maksumića, Čomora itd. pod kormilom Mirze Varešanovića i dabogda se Mirza i u Olimpicu hvalio da je iz svoga džapa davao plate igračima Olimpica kao što se je hvalio u FKS i to javno. A kada budeš imao šta konstruktivno napisati javi se jer danas očito nisi bio na utakmici. A ja sada odgovorno tvrdim da je on takav obraz da nikada neće punuditi sam ostavku pa kakvi god rezultati Olimpica bili. Po pitanju navedenog isti je bio i dok je bio u FKS. Nego smo trebali dozvoliti da na kormilu sa M. Varašanovićem gubimo od Olimpica 2-1 na Hasetu, gledaj čuda. Neka se igra žmire i ćize blize u Olimpicu kao što radi danas mi smo ipak preveliki za te stvari.Mancini je napisao/la:pitic je napisao/la:Pogledajte kod gola Sarajeva iz kornera nakon što je Benko ugura u gol igrač sa brojem 14 kojeg je Kovačević nadskočio predhodno govori Regoju nešto u tom smislu šta radiš niko se nije okrenuo od igrača Olimpica prema sudija da traži faul. Čisto sve kao suza, a drugo je što Mirza izmišlja neki faul da bi sebi posao spasio.![]()
![]()
Ti si toliko opterećen Mirzom zato što vama sa tribina nije dao da mu određujete ekipu. Klošari mu sa tribina psovali i vrijeđali.
http://www.bordofan.ba/index.php/96-sar ... -za-pokuse
Gledaj i u ovom tekstu je tada rekao
"Ovo je mlada ekipa. Osim toga, drugi gol primili smo nakon nedosuđenog prekršaja za nas
I tada je udarao samo po sudijama i nikada nije htio prihvatiti krivicu na sebe. Ništa se nije promjenio za tolike godine.
A po pitanju ostavke je ostao isti kao i prije u FKS
Iako su neke kolege željele da ga pitaju da li će ponuditi ostavku, za to nisu dobile šansu. Izbjegao je pitanje. Okrenuo se i otišao

SRETAN BROJ - 1725
onakvih prekršaja da.. pa čovjek se praktično zabio u igrača Sarajeva..o čemu mi pričamo..GradKamena je napisao/la:Onda treba svirat 10 penala po utakmici i 50 faula na ostatku terena nije balet.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Šuplja filozofija navijača kluba koji su osnovali zločinci i kriminalci iz UDBA-e.Ado76 je napisao/la:Ne sjeca se nijaz iliti mancini kada je htio da se njegov olimpik,olimpic ili kako vec,zove Sarajevo 1946 i sada ovaj sere o udbi.Koji pacenici vi ste obicna izdrkotina FK SarajevoAdiFKS je napisao/la:Manvini je siguran sam Gracic Nijaz.
a ko je vas osnovao bogati pojasni nam
Nije dao vama klošarima da mu određujete sastav. To je njegov problem pa ste mu počeli vrijeđati. Klošari bili i ostali.pitic je napisao/la:Dabogda u Olimpicu stalno igrali igrači tipa K. Handžića, A. Handžića, Maksumića, Čomora itd. pod kormilom Mirze Varešanovića i dabogda se Mirza i u Olimpicu hvalio da je iz svoga džapa davao plate igračima Olimpica kao što se je hvalio u FKS i to javno. A kada budeš imao šta konstruktivno napisati javi se jer danas očito nisi bio na utakmici. A ja sada odgovorno tvrdim da je on takav obraz da nikada neće punuditi sam ostavku pa kakvi god rezultati Olimpica bili. Po pitanju navedenog isti je bio i dok je bio u FKS. Nego smo trebali dozvoliti da na kormilu sa M. Varašanovićem gubimo od Olimpica 2-1 na Hasetu, gledaj čuda. Neka se igra žmire i ćize blize u Olimpicu kao što radi danas mi smo ipak preveliki za te stvari.Mancini je napisao/la:pitic je napisao/la:Pogledajte kod gola Sarajeva iz kornera nakon što je Benko ugura u gol igrač sa brojem 14 kojeg je Kovačević nadskočio predhodno govori Regoju nešto u tom smislu šta radiš niko se nije okrenuo od igrača Olimpica prema sudija da traži faul. Čisto sve kao suza, a drugo je što Mirza izmišlja neki faul da bi sebi posao spasio.![]()
![]()
Ti si toliko opterećen Mirzom zato što vama sa tribina nije dao da mu određujete ekipu. Klošari mu sa tribina psovali i vrijeđali.
http://www.bordofan.ba/index.php/96-sar ... -za-pokuse
Gledaj i u ovom tekstu je tada rekao
"Ovo je mlada ekipa. Osim toga, drugi gol primili smo nakon nedosuđenog prekršaja za nas
I tada je udarao samo po sudijama i nikada nije htio prihvatiti krivicu na sebe. Ništa se nije promjenio za tolike godine.
A po pitanju ostavke je ostao isti kao i prije u FKS
Iako su neke kolege željele da ga pitaju da li će ponuditi ostavku, za to nisu dobile šansu. Izbjegao je pitanje. Okrenuo se i otišao
Šta ima Hadžiću? Nisu nas osnovali crveni kmeri i država za čovjeka.Primorac je napisao/la:a ko je vas osnovao bogati pojasni nam
polako stvari dolaze na svoje mjesto,ove godine prva liga f a onda dalje naravno dole
Njih su osnovali lažni branioci ovog grada koji linije nisu vidjeli ni jedan jedini dan u svome životu.Primorac je napisao/la:a ko je vas osnovao bogati pojasni nam
SRETAN BROJ - 1725
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ispadate...
naravno
Pa i nije nam bas u intresu da ispadnu.Ima li smo 6 bodova sigurnih.
Nadam se da ce ostati u ligi,mada ce biti im tesko,narocito ako zijane od Zrinjskog.
Sto se tice Mirze to je slina od covjeka,isto kao gazda mu.
Nadam se da ce ostati u ligi,mada ce biti im tesko,narocito ako zijane od Zrinjskog.
Sto se tice Mirze to je slina od covjeka,isto kao gazda mu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.