FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 08 nov 2015, 19:28

pa ti tako npr. memija danas ne pređe centra, a znamo da voli napasti gol nego se hljeba najesti.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2015, 19:31

Sad samo dovesti pojacanja da se osvoji kup jer druge nam nema jedino da pobijedimo sve do kraja iako je evropa preko lige vec poslije rudara propala sa danasnjom pobjedom bili bi koliko toliko u mogucnosti od danas samo kup i sve karte baciti na kup. Pokazali smo da mozemo protiv ovih jacih ekipa
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 nov 2015, 19:35

mavi je napisao/la:Još jedan Brazilac danas dolazi, ovaj je ljevak
Isto anonimus kao i ova trojica ? :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 08 nov 2015, 19:35

Nema od te price nista, a jos manje od pojacanja. Hajd logicki zakljucuj te kako moze dobar igrac biti na polusezoni bez ugovora da ga ti dovedes ? Nikako.

Zato zaj.ebite tu pricu pojacanja. Mi kad smo trebali dovesti igrace a to je na pocetku sezone nismo, sad sviraj ku.rcu. Uprava na celu s Gredicem kriminalno lose radila, kao radili a u biti nisu nista. Ostavili svu prljavistinu iza sebe, a oni se uhvatili noge. Molit Boga da ne ispadnemo i onda sljedece sezone opet slusati lazi i lazna obecanja, cetvrtu godinu....doci ce neki novi Gredi ne sekiram se..
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 08 nov 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 nov 2015, 19:37

eno sad i nasa djeca nemaju pojma...

previse ocekujete od previse limitirane ekipe pa se onda previse razocarate i onda svakakve gluposti napisete.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 nov 2015, 19:39

Ma ljudi ovdje misle ako je iz nase skole....da mora biti igrac....u Generaciji jedan moze biti za prvog tima...i to je to...i on se postepeno uvod...Beganovic da nije nase dijete bio bi na udaru ko Stokic...jer nista losije ne igra od njega...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 nov 2015, 19:40

Mailson, lijevi bek

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 08 nov 2015, 19:45

ChWilla je napisao/la:pa ti tako npr. memija danas ne pređe centra, a znamo da voli napasti gol nego se hljeba najesti.
To su teske optuzbe.. Ako je tako onda im svima ebati mater pa taman da su 100 puta Zeljina djeca.. Ne zelim vjerovati u takve stvari ali pojedini igraci su postali poprilicno sumnjivi.. Toliki padovi u formi i oscilacije nisu normalne.. Razyebes pitare a 10 dana posle ne sutnes na gol fenjerasu..
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 nov 2015, 19:49

Vratite nam osmijeh na lice nesposobne izdajice !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 nov 2015, 19:52

mavi je napisao/la:Mailson, lijevi bek
Imal transfermarkt profil ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2015, 19:53

delinjo je napisao/la:Ma ljudi ovdje misle ako je iz nase skole....da mora biti igrac....u Generaciji jedan moze biti za prvog tima...i to je to...i on se postepeno uvod...Beganovic da nije nase dijete bio bi na udaru ko Stokic...jer nista losije ne igra od njega...
To je to brate,,,a i taj jedan ne mora znaciti da je dobar neki talenat veliki nego eto ispunjava uslove za prvi tim.

I za sve ostale sto vidim da me neofirno citirase. Da, nasa djeca kao i djeca svih ostalih klubova u drzavi nemaju pojma...u svakoj genericiji imas jednog koji moze u prvi tim i u svake 3-4 jednog koji je fkt talenat, ovo ostalo je tu da bi se popunio broj....to nije samo u fudbalu nego i svim sportovima.
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 nov 2015, 19:55

za ozbiljan evropski fudbal nemaju. za našu ligu imaju.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 nov 2015, 19:57

Joj kako mi je huja kako sam se nasekiro ne mogu opisati vjerovatno je to kod sviju koji bi poginuli za Zelju,glava me ne prestaje zeludac boli,na sta je moj Zeljkan spao da jedna Slavija Radnik nose bodove sa Grbavice da te uzme Mladost neka iz pizde materine ili ti Rudar neki Travnik fuj fuj najedite se govana svi koji su doveli Zelju ovdje gdje je sad ispod Viteza RAdnika Mladosti klosari jedni dosta je price koju ste nam prodavali pare ce lecii mi Zeljovci sad trebamo biti pametni sve se nesto krije niko nije odgovran sto nam igraju poluamateri kakav Enis i picka materina kakav Kokot seljacina i lajavac Mladenovic Livaja Diata ko jedoveo te treba mu zabraniti prilaz Grbavici dosta je price vise na koju sam se i ja primio Evropa je kro ligu 90 % izgubljena kupu se okrenuti i moliti Boga da ne ispadnemo.Odrijesite kesuu mamu vam **** zaduzite se izmislite pare dovedite pojacanja koja zasluzuju plavi dres a ne ono na kocku dovoditi neke anonimuse i davati im platu ni za sta neznalice jedne.Vjerovatno puca njima **** za sve ovo igraci uredno plate primaju oni uhljupi vjerovatno cekaju silne pare da se rastale a sta ce biti sa Zeljom mojim to ko sisa.Mulalic nije kriv ni za sta,on koliko zna zna neko ga je stavio na mjesto to na kojem je isto ko sto je neko smijenio Vladu poslije 3 kola a ko donosi odluke ,kako se donose i ko je zaduzen za transfere to ovdje malo ko zna sve su to spekulacije nije kriv ovaj nije onaj ako je Haris kriv koji **** jos sjedi u klubu.Joj jooooj
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 nov 2015, 19:57

ChWilla je napisao/la:za ozbiljan evropski fudbal nemaju. za našu ligu imaju.
Za titulu anse lige nemaju....
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 nov 2015, 19:59

imaju itekako kad bi ih se moglo zadržati.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 08 nov 2015, 19:59

Ajzea je napisao/la:Vratite nam osmijeh na lice nesposobne izdajice !
Bas tako u pm, kada pobijedimo cijelo vrijeme nasmijan sve mi ide od ruke.
Kada popusimo sav syeban.
Trebao bi ovo malo smanjiti u pm obolit cu mlad jbt.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 nov 2015, 20:05

Ma smanjit kurca graha, Zeljo je najveća ljubav a ujedno i bolest. Svake sedmice dozivljavas emotivne trenutke, bilo one lijepe bilo one ruzne, nazalost ovih drugih je u zadnje vrijeme sve više. Ne shvataju oni klošari koliko smo mi za Zeljom bolesni, koliko nas boli svaki kiks, koliko nam radosti donosi svaki gol a ne pobjeda, koliko volimo igrače što ginu za taj dres, koliko smo ponosni na Njega. Ne shvataju **** šta je Zeljo, majke im se svima najebem. Ne shvataju ni koliko vjerujemo u njih, koliko se mi nadamo da će nas pa i u zadnjoj sekundi iznenaditi i zabiti gol za pobjedu.. Čistka !
Hodzdurdi kapa dole, koliko on god ismijavan do sada bio ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 nov 2015, 20:08

Hoce li sta biti od novih brazilaca ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 08 nov 2015, 20:10

Izboriti opdtanak, pa probati dovesti sta valja iz ekipa koje ispadnu, + kakvo crnca + nekog iz dijaspore i to je to

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 08 nov 2015, 20:13

invincible1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Ma ljudi ovdje misle ako je iz nase skole....da mora biti igrac....u Generaciji jedan moze biti za prvog tima...i to je to...i on se postepeno uvod...Beganovic da nije nase dijete bio bi na udaru ko Stokic...jer nista losije ne igra od njega...
To je to brate,,,a i taj jedan ne mora znaciti da je dobar neki talenat veliki nego eto ispunjava uslove za prvi tim.

I za sve ostale sto vidim da me neofirno citirase. Da, nasa djeca kao i djeca svih ostalih klubova u drzavi nemaju pojma...u svakoj genericiji imas jednog koji moze u prvi tim i u svake 3-4 jednog koji je fkt talenat, ovo ostalo je tu da bi se popunio broj....to nije samo u fudbalu nego i svim sportovima.
Pa i ne ubacujemo ih vise od dvojice iz generacije.. Za, recimo, Memiju i Amira ne mozes reci da nisu talenti i u nekom drugacijem sistemu igre bi dosta vise koristi od njih imali.. Imao si Zolu, Aru, Baju koji su ti maltene bili nosioci igre i u puno jacim rosterima.. Meni je zao sto mali Hasanovic ne dobija vise sanse jer mislim da moze dosta vise odraditi od nekih kojima je mjesto zacementirano.. Mujagic je prerano gurnut u vatru.. On i sljedece godine moze igrati za juniore.. Djenis je sam sebi dusman i ja bih, da se pitam, njega i ove ostale od kojih moze nesto biti poslao negdje na posudbu u federalnu da se kale.. Forsirati omladince je super stvar ali u ekipi moras imati kvalitetne igrace od kojih ti momci mogu uciti i na taj nacin brze napredovati.. Ari je valjao period od par mjeseci u Liverpulu vise nego sto bi dobio za pet godina u nasoj ligi.. Vedran je dobar golman i propada na klupi dok losiji od njega brani.. Mali Zeric je super talenat ali premlad da moze ista ozbiljno na seniorskom nivou.. I pred njim je vrijeme a do njega zavisi kakav ce biti..

Osuo si paljbu po juniorima a imas primjer Stokica koji je doveden kao veliko pojacanje a nikakve fajde od njega.. Tako ti moze biti i sa ostalim "provjerenim" koje bi dovodili..

Treba gurati omladince ali na pametan nacin.. Oni koji nisu za prvog tima moraju ici na posudbe ili ih mozes bataliti.. Mali hiros bi 100% bio prvotimac u 80% klubova u federalnoj a mozda i u nekim klubovima u premijer ligi.. Zasto oni propadaju grijuci klupu treba pitati ljude u klubu koji su zaduzeni za taj segment..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.