ceze je napisao/la:Nisam zadovoljan što je ekipa ušla u niz utakmica bez pobjeda, što evo drugu utakmicu ne daju gol i što su sad izgubili dva boda kući, ali samam igrom danas nisam toliko nezadovoljan. Uvijek može bolje, ali danas igra nije bila očajna za razliku od Prijedora.
Bilo je želje, motivacije, bar sam ja to vidio, finih kretnji, bilo je i dovoljno prilika da se zabije gol.
Trebamo shvatiti da je nama trenutno teško igrati utakmicu protiv ekipe koja dođe da se brani i koja za poluvrijeme napravi više od deset prekršaja u svojoj trećini terena, koja napuni šesnaesterac, koja prekida svaku moguću polukontru i svako utrčavanje u prostor (čak faulovima na igrače bez lopte). A teško nam je jer nemamo igrače za tako nešto i tu ne mislim toliko na kvalitet koliko na tip igrača. Protiv ovakvih ekipa ti je potreban jedan Adilović ili Lazar i bekovi koji se dobro snalaze naprijed i to je ono što je Amar davno shvatio i igru gradio na tome i to je ono što ovoj ekipi nedostaje. Kada dođu ekipe koje se ne brane i koje igraju otvorenije, onda ova ekipa tu može paritrati sasvim dobro.
Sa ovim čime raspolaže Edis, po meni, radi dobro. Pokušava da probije bunker više igrom po zemlji, rotacijama i kretnjama, za sad to ne ide najbolje, ali nije ni toliko loše. Da su neki igrači bili pribraniji, Željo bi upisao tri boda.
Uglavnom, sad je najvažnije da igrači ne padnu previše na psihičkom planu, da probaju uzeti što je moguće više bodova do polusezne i onda vidjeti kako i šta.