FK Željezničar (opšte diskusije)

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 17:54

Ajax je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Greska je sto ste prodali jednog od boljih trenera. Pa covjek vas je vodio prosle sezone skoro bez poraza. Pa onda fenomenalnih 6 partija u evropi. Normalno da se je to osjetilo kada imate ovako malo kvalitetnih ili iskusnih igraca u domacem prvenstvu. Pa su vam neki igraci igrali po dvije utakmice sedmicno. Pa nije on kriv sto su vam onaj Joco i Kokot zajedno duplo losiji od Bajica i Mladenovic od Kvesica. Novi trener ce donjeti neki pozitivan sok prvih par utakmica ( jer ce se igraci prepasti za mjesto u prvih 11 ) samo na duge staze gubite. Osim ako ste stvarno dogovorili nekog vrhunskog trenera. To je onda druga stvar.
Odovic vam je izvlacio maksimum iz ovog tima. Tesko da je bilo ko drugi sa ovim igracima mogao puno vise. Trebali ste dovesti neke nove igrace a ne trenera zamjeniti.
To jara reci mu :tralala: :urnebes: :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2015, 17:59

Pa kada sam ja to pisao jos za Odovica. Poslje prosle sezone da covjek izvlaci maksimum iz tima. Od tri komentara na ovoj temi dva su mi bila o Odovicu. Cak su me kritikovali neki na temi Sarajeva kada sam pisao da Odovic ima kvalitet i da je stvarno dobar trener koji im puno znaci. I puno njih je tako pisalo i to je bilo iskreno a ne zajebancija.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 08 nov 2015, 18:03

Trener više-manje, prelazni rok vam je bio očajan. Otišla su vam 3-4 najbolja igrača, a joco koji je realno ultra pojačanje za našu ligu igra ko ****.

Tiago je pojačanje, Blagojević, a ovo ostalo što ste doveli i jeste otprilike za desetog mjesta na tabeli.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 18:04

Mozda zvuci smijesno ali i Joco je bio top pojacanje, kao i nama Alispahic nesto slicno ali jbg.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2015, 18:06

Bolanos je napisao/la:Mozda zvuci smijesno ali i Joco je bio top pojacanje, kao i nama Alispahic nesto slicno ali jbg.
Neznam kakav je taj Joco bio prije jer ga nisam nikad gledao. Samo znam kakav je bio Alispahic iz Sibenika, Dinama i u prvoj sezoni u Rijeci. Ne znam kako je mogao toliko pasti. Jer onaj igrac bi bio bez problema sada ona "desetka" koja se sada trazi i siguran u prvih 11.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 18:09

Pa on je pao jer je dosao povrijedjen a nije imao vremena ni za oporavak nit' ista. Mehi i Dzeni gorilo pod nogama i forsirali ga a on nije bio oporavljen jbg.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2015, 18:16

Nista valjda konacno proigra i Mesa i vrati staru formu :thumbup: :thumbup: . Samo da ne idemo u off previse. Sto se tice ove teme nema se tu sta pisati. Trebaju im prava pojacanja kao svim klubovima. Njima jos i vise. Dzabe su ove promjene trenera. A Odovic je stvarno pokazao da ima kvalitet posebno u utakmicama protiv Ferencvarosa i Standarda i to ne moze biti slucajno.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 08 nov 2015, 19:16

Bolanos je napisao/la:Pa on je pao jer je dosao povrijedjen a nije imao vremena ni za oporavak nit' ista. Mehi i Dzeni gorilo pod nogama i forsirali ga a on nije bio oporavljen jbg.
Pa nije mu otpala noga. Godinu+ je tu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2015, 20:27

PeppermintSA je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Pa on je pao jer je dosao povrijedjen a nije imao vremena ni za oporavak nit' ista. Mehi i Dzeni gorilo pod nogama i forsirali ga a on nije bio oporavljen jbg.
da, samo sto je igrao povrijedjen,prvo se nije znalo za tu ozljedu, pa kad su vidjeli nasavili ga forsirati .... na kraju je pukao... otisla povrda na gore...
Sad mu je dato vrijeme da se dobro oporavi i da se sredi... poslije toga ce imati sansu da se dokaze....

stokic je dosao zdrav i prav ali ocito da ga libo racku za klubom u kojem igra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 20:28

Pantelija je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:
da, samo sto je igrao povrijedjen,prvo se nije znalo za tu ozljedu, pa kad su vidjeli nasavili ga forsirati .... na kraju je pukao... otisla povrda na gore...
Sad mu je dato vrijeme da se dobro oporavi i da se sredi... poslije toga ce imati sansu da se dokaze....

stokic je dosao zdrav i prav ali ocito da ga libo racku za klubom u kojem igra
Super ako je istina za Mesu. :) A Joco je mislim svoje odigr'o ali i dalje stojim iza toga da je bio pojacanje za Zeljeznicar sad sta se desilo...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2015, 20:31

istina je , mesu su forsirali ozlijeđenog, sto je najgore on je faakat tada davao maksimum ali skocni zglob je hebena ozljeda pogotovo ako se ne slijeci i zapusti...

ee, sad, stokic je ekstra klasa ove lige, da se ne lazemmo!
mislio sam da ce fakat odluciti par tekmi onako na sirovi kvalitet, ali ocito da ili mu ne lezi svlacionica, ili igra ili jednostavno mu se ne igra u FKŽ....
jos je mogucnosti i ta da je totalno van forme
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 nov 2015, 20:33

Joco ga vise zeni ne moze zabiti. Haj što on ne zabija već je nevjerovatno kako mu se lopta odbija od nogu. Još sam pod utiskom današnjeg Jocinog pokušaja prodora ala Hazard, impresionirao me.. Sa Livajom smo bar znali na čemu smo a sa Jocom tek sad znamo na čemu smo.. Tonama apaurina.. Ne samo zbog njega već i ostalih balvana jebli sliku svoju !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 08 nov 2015, 21:07

Gledam sad sta su ovi vasi sve promasili Boga ti koda su drogirani,nemozes vjerovat !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 08 nov 2015, 21:10

GradKamena je napisao/la:Gledam sad sta su ovi vasi sve promasili Boga ti koda su drogirani,nemozes vjerovat !
E možeš zamisliti kako je tek nama što smo bili na stadionu...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 08 nov 2015, 21:11

DooVe je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Gledam sad sta su ovi vasi sve promasili Boga ti koda su drogirani,nemozes vjerovat !
Razumijem prijatelju ovu ljutnju i razocaranost al jbg ocito nesto ne stima.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 08 nov 2015, 21:13

GradKamena je napisao/la:
DooVe je napisao/la:
Razumijem prijatelju ovu ljutnju i razocaranost al jbg ocito nesto ne stima.
Ma ne štima u glavama igrača, al ubrzo će i kraj ovog dijela sezone pa moramo da se strpimo sa ovim što imamo. Pozz za Mostar ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 08 nov 2015, 21:19

[/quote]

Ma ne štima u glavama igrača, al ubrzo će i kraj ovog dijela sezone pa moramo da se strpimo sa ovim što imamo. Pozz za Mostar ;)[/quote]
Vjeruj mi i mi imamo isti problem sa igracima u glavama je to labavo iako smo u vrhu ovom igrom smo zasluzili da budemo ko i vi u sredini tabele,i nama ce dobro doc zima igra nam je za **** . Pozz

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2015, 21:21

PostPostao/la Valter » 08 nov 2015, 14:32

Dođe vrijeme da navijamo za Pitare da se barem malo odmaknemo od Olimpika. Valjo bi nam ovaj bod za opstanak.

:o :shock: :shock: :shock: :?

:kafa:
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2015, 22:08

PostPostao/la katakomba2 » 08 nov 2015, 14:59

NEK PRICA KO STA HOCE, ALI OVA SLOBODA JE ZA NAS SVEMIRSKI BROD TRENUTNO. JEST DA IH MRZIM YEBO IM BOG MATER, ALI TAKO JE KAKO JE. PRVO BIH HTIO ALIHODZICU DA YEBEM SVE REDOM, ONDA BRACI SADIKOVIC, UZELCU, KOKOTU, STOKICU, I NA KRAJU TIAGU ! MRS BOG TI MATER YEBO CIGANSKU, ZABIO SI TRI GOLA PA KO DA SI BOGA ZA BRADU POVUKAO ! ODJAVLJUJEM SE SA FORUMA I NIKADA SE VISE NECU PRIJAVITI. A TEBI MILAN RIBAR AKO TE IKAD NADJEM YEBACU TI MAJKU U PICKU SAMO DA ZNAS !

:rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 nov 2015, 01:39

Je li jos furate onu pricu kako vam djeca igraju, omladinski pogon i te stvari? :D

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.