FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

omladina1921zeljina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la omladina1921zeljina » 08 nov 2015, 17:37

ceze je napisao/la:Nisam zadovoljan što je ekipa ušla u niz utakmica bez pobjeda, što evo drugu utakmicu ne daju gol i što su sad izgubili dva boda kući, ali samam igrom danas nisam toliko nezadovoljan. Uvijek može bolje, ali danas igra nije bila očajna za razliku od Prijedora.

Bilo je želje, motivacije, bar sam ja to vidio, finih kretnji, bilo je i dovoljno prilika da se zabije gol.
Trebamo shvatiti da je nama trenutno teško igrati utakmicu protiv ekipe koja dođe da se brani i koja za poluvrijeme napravi više od deset prekršaja u svojoj trećini terena, koja napuni šesnaesterac, koja prekida svaku moguću polukontru i svako utrčavanje u prostor (čak faulovima na igrače bez lopte). A teško nam je jer nemamo igrače za tako nešto i tu ne mislim toliko na kvalitet koliko na tip igrača. Protiv ovakvih ekipa ti je potreban jedan Adilović ili Lazar i bekovi koji se dobro snalaze naprijed i to je ono što je Amar davno shvatio i igru gradio na tome i to je ono što ovoj ekipi nedostaje. Kada dođu ekipe koje se ne brane i koje igraju otvorenije, onda ova ekipa tu može paritrati sasvim dobro.

Sa ovim čime raspolaže Edis, po meni, radi dobro. Pokušava da probije bunker više igrom po zemlji, rotacijama i kretnjama, za sad to ne ide najbolje, ali nije ni toliko loše. Da su neki igrači bili pribraniji, Željo bi upisao tri boda.

Uglavnom, sad je najvažnije da igrači ne padnu previše na psihičkom planu, da probaju uzeti što je moguće više bodova do polusezne i onda vidjeti kako i šta.
:clap: Ovako i ja mislim.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 nov 2015, 17:37

stoperi, jovan i ok.. ostalo talasika, nazalost... ne znam sta se desava sa memijom, da li je slava udarila u glavu ali je neprepoznatljiv
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 08 nov 2015, 17:38

Hodzurda je osporavan najvise zbog neobicnog prezimena.
Nego, neko sa sjevera poviknu "Halo ba! Ne daj mu da se krsti!", pa eto poruka svima poput tog navijaca da jos nismo postali FC Kabul, niti cemo ikad biti.
Ako ode Edis, ko bi vodio ekipu?
Ako ode Uprava u trenutnom sastavu, ko ce doci umjesto nje? Ko se ponudio ovih dana uoci skupstine?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 nov 2015, 17:41

na prvo pitanje je odgovor hare.

a drugo niko.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 08 nov 2015, 17:43

ChWilla je napisao/la:jedino na utakmici što bi se pisalo k'o asistencija da smo dali gol je hodžurdino djelo.
I brazilac je lijepo nasao Djenisa kod one druge 100% sanse..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 nov 2015, 17:43

a jeste.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2015, 17:46

Mozemo pricati sta hocemo ali kad je stokic usao igrali smo bolje i imali prilika. Brazilac mi se sve cini ili da je bljesnuo ili se ova ekipa gubi usljed velikih promjena pozicija igraca tiago krene ko napadac pa desno pa lijevo krilo pa ne zna ni on vise. Isto tako Stokic malo tamo malo vamo. Ne opravdavam ga fulio je extra priliku ali mislim da bi bili puno bolji da je igrao od pocetka. Kokot navikli smo nekad zabije ko pravi majstor nekad fuli nemoguce ovo danas je nevjerovatno. Uzelac no koment.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2015, 17:49

Minjore je napisao/la:I da se kapitenska da Kosoricu koji je jedini imao obraza okupiti ono par igraca i pozdraviti publiku... Sadasnji kapiten prebrzo bjezi...
Nadam se da ovaj kapiten odlazi u januaru to jeste molim Boga jer mi je zao vedrana koji sjedi na klupi, a vjerujte eksplodirao bi ove sezone
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 08 nov 2015, 17:51

Samo strani ulagač sa svojim svježim kapitalom moze donijet razliku. Ovi kokuzi naši sto dalje od svetinje.Neka uzmu pofalicki pa nek ga saniraju

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 08 nov 2015, 17:52

Ne znam jeste li vidjeli na kraju utakmice, Sablju je stvarno bilo mučno gledati onako na klupi... :(
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 08 nov 2015, 17:58

Šta tek reći za nas, ja brate više sažaljevam Želju, na šta dođosmo. :cry: Njegovo tugovanje nam bodove neće donijeti!

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 08 nov 2015, 18:00

Amareeeee vratii seee, ovce tvoje ne mogu bez tebeeee

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 08 nov 2015, 18:04

Kup nam je jedina šansa za Evropu, u prvenstvu smo već na -9 u odnosu na trećeg i s obzirom na formu minus će u sljedeća tri kola još da poraste. U svemu ovome najviše mi je žao nas bolesnika kojima zdravlje ispašta. Ja ženu ne guzim kako treba ima par mjeseci, nit imam volje nit mogu, halal bi joj bilo i da nasmijanog poštara zateknem iskreno, nije ni njoj lako. Pritisak mi je skočio, ne spavam, nervozan sam. Iskreno ne vidim neki napredak na vidiku i bojim se da će nas (vjerovatni) neizlazak u Evropu koštati svega i zakucati u prosjek ove smiješne lige. Željo, Željo, šta nam radiš...
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 nov 2015, 18:06

Mucno je bilo gledati one propustene prilike koje bi iskreno Lazar zabio Lazo bi imo hat trick. Za Adilovica isto vazi.
Nikako skontat ovu upravu prodati Bajica I Kvesica sto se znalo a nikog pravog ne dovesti.
patnja,bol,sok,stres, tuga,bruka I sramota. Sablja nije toliko kriv kad imas 4 pa 100% sanse. Mlitavog Kokota, Jocu s marsa I sebicnog Tiaga.
Ove godine Željo nam skrati 19 godina zivota.
Smijemo se pitarima a sve bi dali da ko dode I ulozi u nas klub.
rezultati slabi iz uprave samo sute a znali su najavljivat titule I pm.
Eto otiso je Greda I opet nema pomaka ko je sad kriv.
daj ba sranye ovo prelazi granicu :thumbdown:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 nov 2015, 18:09

Uprava je na potezu, otvoriti kasu i dovesti pojacanja, provjerene igrace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 nov 2015, 18:10

DooVe je napisao/la:Ne znam jeste li vidjeli na kraju utakmice, Sablju je stvarno bilo mučno gledati onako na klupi... :(
Mučno je bilo gledat i utakmicu, ne samo ovu nego večinu ove polusezone, ono protiv Sarajeva samo nam je malo zatvorilo oči jer su i oni u onom trenutku bili odron ko i mi, vjerovatno sablja ako loše odigramo iduće dvije tekme leti s klupe, a po ovojesenjem običaju dovest cemo goreg, ne bi me ćudilo da Hareta stave na mjesto šefa stručnog štaba, jarane mi smo cirkus od komesara bezbjednosti do navijača, jebote odeš na utakmicu ne zna se ko kome više mater **** na tribinama, odeš na jug napeto, odeš na sjever slušaš stručnjake, na zapad kino prvi maj svi daju za pravo da jebu mater svima, otjerali smo Odu čovjeka koji nam je donio rezultat u evropi jer je on pobjedio Ferenc, prodali smo Kvesu i Bajića za bagatelu, ovde ništa ne štima, od ekipe do vođenja kluba, još da se krene omladinski pogon urušavat i mi ćemo biti kolektivna pušiona.

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 08 nov 2015, 18:12

salemprolic je napisao/la:Kup nam je jedina šansa za Evropu, u prvenstvu smo već na -9 u odnosu na trećeg i s obzirom na formu minus će u sljedeća tri kola još da poraste. U svemu ovome najviše mi je žao nas bolesnika kojima zdravlje ispašta. Ja ženu ne guzim kako treba ima par mjeseci, nit imam volje nit mogu, halal bi joj bilo i da nasmijanog poštara zateknem iskreno, nije ni njoj lako. Pritisak mi je skočio, ne spavam, nervozan sam. Iskreno ne vidim neki napredak na vidiku i bojim se da će nas (vjerovatni) neizlazak u Evropu koštati svega i zakucati u prosjek ove smiješne lige. Željo, Željo, šta nam radiš...
Prijatelju i ja počinjem da shvatam ljude sto ne dolaze više na tekme. Mislim da bi ova uprava najmanje trebala da obezbijedi neki popust u ovim klinikama za svoje članove jer od čitave polisezone samo sam na derbiju bio rahat i ispunjen srećom, sve ostale tekme su bile loše po moje zdravlje. Ako ne obezbijede pojačanja na prinove već pojačanja neka se ne bune što nikoga nema na stadionu. Ako su sretni sa nas milju bolesnika koji dolaze orilo gorilo onda nek svoje mjesto ustupe nekome drugom jer mislim da u sportskom segmentu ne zaostaju mnogo od perioda ahmedbegoivc landzo...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 08 nov 2015, 18:17

lisander je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Ne znam jeste li vidjeli na kraju utakmice, Sablju je stvarno bilo mučno gledati onako na klupi... :(
Mučno je bilo gledat i utakmicu, ne samo ovu nego večinu ove polusezone, ono protiv Sarajeva samo nam je malo zatvorilo oči jer su i oni u onom trenutku bili odron ko i mi, vjerovatno sablja ako loše odigramo iduće dvije tekme leti s klupe, a po ovojesenjem običaju dovest cemo goreg, ne bi me ćudilo da Hareta stave na mjesto šefa stručnog štaba, jarane mi smo cirkus od komesara bezbjednosti do navijača, jebote odeš na utakmicu ne zna se ko kome više mater **** na tribinama, odeš na jug napeto, odeš na sjever slušaš stručnjake, na zapad kino prvi maj svi daju za pravo da jebu mater svima, otjerali smo Odu čovjeka koji nam je donio rezultat u evropi jer je on pobjedio Ferenc, prodali smo Kvesu i Bajića za bagatelu, ovde ništa ne štima, od ekipe do vođenja kluba, još da se krene omladinski pogon urušavat i mi ćemo biti kolektivna pušiona.
Tebi je bagatela milion za Bajica, haj fino...

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 08 nov 2015, 18:19

blue sky je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Kup nam je jedina šansa za Evropu, u prvenstvu smo već na -9 u odnosu na trećeg i s obzirom na formu minus će u sljedeća tri kola još da poraste. U svemu ovome najviše mi je žao nas bolesnika kojima zdravlje ispašta. Ja ženu ne guzim kako treba ima par mjeseci, nit imam volje nit mogu, halal bi joj bilo i da nasmijanog poštara zateknem iskreno, nije ni njoj lako. Pritisak mi je skočio, ne spavam, nervozan sam. Iskreno ne vidim neki napredak na vidiku i bojim se da će nas (vjerovatni) neizlazak u Evropu koštati svega i zakucati u prosjek ove smiješne lige. Željo, Željo, šta nam radiš...
Prijatelju i ja počinjem da shvatam ljude sto ne dolaze više na tekme. Mislim da bi ova uprava najmanje trebala da obezbijedi neki popust u ovim klinikama za svoje članove jer od čitave polisezone samo sam na derbiju bio rahat i ispunjen srećom, sve ostale tekme su bile loše po moje zdravlje. Ako ne obezbijede pojačanja na prinove već pojačanja neka se ne bune što nikoga nema na stadionu. Ako su sretni sa nas milju bolesnika koji dolaze orilo gorilo onda nek svoje mjesto ustupe nekome drugom jer mislim da u sportskom segmentu ne zaostaju mnogo od perioda ahmedbegoivc landzo...
Ja sam uvijek ismijavao pitare sto su im u upravi bordo prijatelji koji se u fudbal razumiju ko mara u kriv qrac al evo izgleda da i kod nas takvi u upravi sjede. Dzaba ekonomisti, pravnici, marketing genijalci, ovo je fudbal i nama trebaju ljudi koji se razumiju u to. Od Amara mi nemamo covjeka koji shvata ovu igru.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 nov 2015, 18:20

joj tuge majko mila :facepalm:
ali preskocit cemo mi ova sranj.a valjda jebbemu vise
upravo zelimo pojacanja
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 18 gostiju.