storm_raider je napisao/la:Tryg je napisao/la:Storm molim te ako moze jedno pitanje? Beganovic je igrao napadaca jel tako? Po cemu je on po tebi dobro odigrao, mislim razlicito misljenje skroz imamo. Ne razumijem, meni je Mujagic za 10 minuta vise uradio.
Za Hodzurdu se slazem definitivno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trebao sam mozda da naglasim: drugo poluvrijeme. Meni je u drugom poluvremenu bio dobar, u prvom se nije vidio. Vracao se nazad, uzimao lopte na sredini terena i pokretao akcije u par navrata. Pazi, svi imamo svoje i iz svog ugla gledamo stvari.
Mujagic stvarno odlicno izgleda.
I prvo je lose odigrao.. Previse je trom i usporavao je napade.. Vrati se on i uzme loptu na sredini i onda zasere.. Djelmic, Kokot i D.Sadikovic danas najgori.. Enis prespor za beka i uz loseg Kokota danas nasa lijeva strana nije postojala dok na nju nije presao brazilac.. Enisa nista necu kriviti jer nije on kriv sto krpi debilizme koje nam je uprava priredila.. Jocu, aldinovog pulena, ne treba vise ni komentartisati.. Blagojevic jedini nesto mogao u sredini, brazilac solidan kada je presao na lijevo krilo.. Ostali prosjecno, nisu ni imali nekog posla.
Trebali smo dobiti ali smo odigrali uzasno..
Nista, pojacati se na zimu i izboriti opstanak..