FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas, barem je meni takav utisak ostao, da Mulalić nije više ništa mogao. Stvorili smo 2-3-4 sjajne šanse, ne dadneš gol, i 'vid' ćemo se'. Dvaput Uzelac, Beganovićev šut pa Stokić glavom, Kokot sam 1 na 1, ave smo promašili.
- milanribar
- Kontakt:
Dobar je Edis trener. Masala kakvog smo trenera dobili. Pripremio je odlicno utakmicu.
-
- Kontakt:
Ne možeš reć da je on kriv što smo sve promašili.milanribar je napisao/la:Dobar je Edis trener. Masala kakvog smo trenera dobili. Pripremio je odlicno utakmica.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
super je ovo... makar smo uzeli bod protiv neugodne tradicije... nije ovo lose... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- milanribar
- Kontakt:
Istina nije Edis kriv, kriv je onaj ko ga je postavio tu da bude. Fulili jesmo sansi ali ti u 1.pol nisi imao sut u okvir gola, o tome je rijec?!omladina1921zeljina je napisao/la:Ne možeš reć da je on kriv što smo sve promašili.milanribar je napisao/la:Dobar je Edis trener. Masala kakvog smo trenera dobili. Pripremio je odlicno utakmica.
- bistrikboy
- Kontakt:
Debili
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- kenan_tm87
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta je s vama... ovo je odlican rezultat... bod po bod uzimamo protiv neugodnih protivnika... a jeste negativci... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Mulaliću ako imalo voliš Želju odmah al odmah podnesi ostavku
- milanribar
- Kontakt:
Ovo je najjaci kralj na dunjaluku, tkz. prodavac magle po forumu.FKZ1921 je napisao/la:Da je nekako ovu pricu oko pojacanja ostaviti za kasnije. Nasa najveca pojacanja bila bi 12 bodova iz ove 4 utakmice. Mozemo li to? Mozemo.
Treba ovu u nedjelju dobiti. Dobijemo li Slaviju,dobicemo i Borac. Uvezemo li te dvije pobjede,dobicemo i Radnika. Moze ova ekipa bolje i vise. Trebaju samo dvije pobjede zaredom.
Zato je u nedjelju bitno doci na utakmicu i pomoci ekipi.

Braca Sadikovic su za Pofalickog,a ne za Zelju.
Ako ima ista pozitivno u danasnjem mecu to je da barem iducu utakmicu necemo vidjet Enisa u prvoj postavi. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- themaniaks
- Kontakt:
Neka se napuse kurca vise svi kolektivno,ubaci sve juniore u porvih 11 i neka kiksaju lakse mi je njih istrpiti nego ove amatere
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ne spominjite više stokića nikada, i nikako. MOLIM VAS 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Moliti Boga da u kupu izbjegnemo komsije,Slobodu i Siroki,sto se prvenstva tice iluzija je ocekivati bilo sta,maksimum u ovom trenutku je 5,6 mjesto.Ovo je stvarno lose i odvratn,krajnje je za korjenite promjene
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Sramota velika, papiri za jedno 5-6 igraca odavno trebala biti pripremljena, a uprava nek vidi sta rade.Nek sazovu jeb.enu skupstinu "po hitnom" postupku.Nek se malo organizuju gov.na..sad ce prelazni rok, a ovako ako ostane mogli bi mi u cvajtu.
TOTALNA REORGANIZACIJA!!!
TOTALNA REORGANIZACIJA!!!
Ne kontam fakat pokusavam al ne kontam ko gura Sadikovice u prvih 11 i to da onaj levat mora igrat bocnog, pa nasi bocni igraci nisu prosli na protivnicku polovinu, to nema u svijetu fudbala nigdje da nisu centrirali za 90 minuta. Al to smo mi, kad napravimo od Memije Ramosa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
valjda ce na zimskom prelaznom roku uzeti kakve igrace s znanjem i mudima a ne neke polovnjake tip ovog joce i sl a Tiago nije danas mogao s ovim panjevima igrati nikako
51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.