FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

buja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la buja » 19 maj 2010, 01:16

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve ja to znam, ne moras mi objasnjavati.. Gostovanja placaju iz svog djepa, a koreografije uredu..
Samo kazem da je meni zao dati za ovu cvaju, kad mogu uzeti i sal i majicu za iste pare..
tebi je zao ,nama nije prosli put za sat vremena prodato 80 majica, bolje ona majica nego oni fus od kineza :shock:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 19 maj 2010, 01:18

19TM87 je napisao/la:koreografije TM, a gostovanja svak sebi placa...i nema potrebe za raspravom
ali zato kad se treba furati sa koregrafijama prvi su tuj,a kad treba kupiti majicu i pomoci udruzenju onda im je zao :o
...za sva vremena...
1921

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 19 maj 2010, 01:18

vidim nekoga zanima koliko kosta proizvidnja majice i stampanje...

majica se proizvede za sve 2-3 marke, super kvalitet do 4km + stampanje ne izadje preko 5-6 km sa super kvalitetom

ali prodaja u "javnost" (maloprodaja) se obicno prodaje duplo nego sto se nabavlja pa da se rijese neke nedoumice ...skontajte koliko je to

zivjeli

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 maj 2010, 01:20

blablabla je napisao/la:vidim nekoga zanima koliko kosta proizvidnja majice i stampanje...
majica se proizvede za sve 2-3 marke, super kvalitet do 4km + stampanje ne izadje preko 5-6 km sa super kvalitetom
ali prodaja u "javnost" se obicno prodaje duplo nego sto se nabavlja pa da se rijese neke nedoumicu
zivjeli
mozes li mi dati naziv firme sa tom super kvalitetom od 5-6KM? Ozbiljan sam!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 maj 2010, 01:22

Meni je duplo uredu sasvim, znaci 10-15 KM, ali 20 je uzimanje lopatom.. Nemojte me djaba napadati da je to za potporu, za promidzbu kluba, itd. jer me niko ne moze ubjediti da nije dovoljno da ona kosta i 10KM, jer onda ne bi prodali 80, nego 880..

P.S. Obicna majica 2.7KM u Konzumu, i ima na Ilidzi jedna firma, stampa sta hoces za 4KM (mi sebi dresove za termina pravili) predobre.. slijedi.. 6.7KM za jedan komad, a na kolicinu mozda i manje..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 19 maj 2010, 01:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni je duplo uredu sasvim, znaci 10-15 KM, ali 20 je uzimanje lopatom.. Nemojte me djaba napadati da je to za potporu, za promidzbu kluba, itd. jer me niko ne moze ubjediti da nije dovoljno da ona kosta i 10KM, jer onda ne bi prodali 80, nego 880..

P.S. Obicna majica 2.7KM u Konzumu, i ima na Ilidzi jedna firma, stampa sta hoces za 4KM (mi sebi dresove za termina pravili) predobre.. slijedi.. 6.7KM za jedan komad, a na kolicinu mozda i manje..

niko te ne tjera da kupis budi pozz :mrgreen:
...za sva vremena...
1921

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 19 maj 2010, 01:25

Seyo_TM je napisao/la:
blablabla je napisao/la:vidim nekoga zanima koliko kosta proizvidnja majice i stampanje...
ali prodaja u "javnost" se obicno prodaje duplo nego sto se nabavlja pa da se rijese neke nedoumicu
zivjeli
moja firma proizvodi majicu (jedan od artikala) T-shirt koja ne prelazi 4km u veleprodaji i ja ih imam od 2002god i dan danas nisu se ni skupile ni pocjepale (prirodno)

samo sto mi ne prodajemo po maloprodaji ;)
Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 19 maj 2010, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 maj 2010, 01:26

Naravno, ja sam samo dao svoje misljenje, nista zlonamjerno..
Budite mi pozdravljeni..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 maj 2010, 01:27

blablabla je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
zivjeli
moja firma proizvodi majicu T-shirt koja ne prelazi 4km u veleprodaji i ja ih imam od 2002god i dan danas nisu se ni skupile ni pocjepale (prirodno)

samo sto mi ne prodajemo po maloprodaji ;)
Super sto je vp, reci koja je...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 19 maj 2010, 01:31

a zasto vi pjevate ša la la la la ze-lje zniĆar :D kad se klub ne yove tako?!
jel' to samo zato da bi ja imao sta pitati,ili onako...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 maj 2010, 01:33

radebl je napisao/la:a zasto vi pjevate ša la la la la ze-lje zniĆar :D kad se klub ne yove tako?!
Moje saucesce... :D :mrgreen:

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 19 maj 2010, 01:34

damirfile je napisao/la:
radebl je napisao/la:a zasto vi pjevate ša la la la la ze-lje zniĆar :D kad se klub ne yove tako?!
Moje saucesce... :D :mrgreen:

R.I.P
...za sva vremena...
1921

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 19 maj 2010, 01:44

Sve ovo možete kupiti u prostoriji na sjevernoj tribini stadiona "Grbavica" kod kladionice Milenium u periodu 17:00-20:00

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 maj 2010, 01:55

Almir9 je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......
Navodno je i Dzeki utakmica protiv Njemacke zadnja za nasu reprezentaciju, nece ga vise Susic pozivat jer je ponikao u Zelji.
Znaci nece vise zvati niti Hasagica,Sehica,Jahica,Muratovica jer i oni su igrali u Zelji.Dajte ipak najvise reprezentativaca je igralo ili cak i igra u Zelji.
BosnaE

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 19 maj 2010, 01:59

newton_heath_lyr je napisao/la:
Almir9 je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......
Navodno je i Dzeki utakmica protiv Njemacke zadnja za nasu reprezentaciju, nece ga vise Susic pozivat jer je ponikao u Zelji.
Znaci nece vise zvati niti Hasagica,Sehica,Jahica,Muratovica jer i oni su igrali u Zelji.Dajte ipak najvise reprezentativaca je igralo ili cak i igra u Zelji.
zanima me od koliko do koliko ce se sutra moci doci do salova, majica itd..
jer ja mogu doci od 4 pa nadalje ( da ne nestane) :)

edit: koji je debil dosao na tu ideju da selektor nece zvati igrace zelje ili bivse igrace zelje?

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 19 maj 2010, 02:02

A s kim njanja igra sutra? Cuo sam da su i oni u nekakvom finalu.... Kako ono zovu - felacio kupa...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 maj 2010, 02:09

newton_heath_lyr je napisao/la:
Almir9 je napisao/la:
Sto je i logicno i tako treba da bude, jer u Zelji su uvijek igrali najbolji... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 maj 2010, 02:13

I hoce li mi neko pomoci oko tog upustva za koristenje baklje?

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 maj 2010, 02:17

[quote="Seyo_TM"]I hoce li mi neko pomoci oko tog upustva za koristenje baklje?[/quote
Imas stranu sa koje se pali,zapali i drzis dalje od svoje odjece ij arna oko sebe zna malo "pecnuti"... Al ne bacaj je na teren hehe,

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 19 maj 2010, 02:19

De jos recite i kako se unose,da policija moze lakse naci :( :?

Tema je FK Zeljeznicar i zato da cujem/o koliko cemo borac nakantati ev prijedlog 2:1
Oni povedu prvo poluvrijeme i onda ih mi naprasimo :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], skoJaa, TefalTava i 44 gosta.