Mani me čovjeka koji zarez i tačku dovaja s obje strane, polupismen, ionako sam na kraju ga stavio na ignore. Dođe ovdje tačno kad je tekma i govori kako raja ne da linka, a onda kako nema vremena ima posla... teorije zavjere neke, ljakčić neki.tenpenny je napisao/la:paulus je napisao/la:Pitar deckic .......Imamo mi poso neki a drkice ti bacaj balo nekulturni , a sad imam pamenijeg posla nego se bavit tobom , imas mahanje ... Lisica gleda Zeljo gleda Sloboda gleda mi moramo uplatit paket kanala koji mi ne trebaju uopste da bi gledo ja moju tv . Al sve to ok ja se istreso i ja svojim poslom al mi sega sto ti policajca izigravas ovdje . OVO TI NIJE BABOVINA i pusti ljude ako ih zivcira sto ne mogu gledat svoj klub da se zivciraju, njihovo pravo . PAPA
UUUU Izdomiropitar na aparatima!!!
Frustracije pa hajde...
Elem, nije loše poluvrijeme, malo su oni "muškije" ušli u utakmicu, ali nismo Sloboda da gaće skinemo...
Berberović mi se čini drugi čovjek trenutno, te nešto objašnjava, te smiruje, te lider... Not bad, još jedan u nizu koji se ponaša kao fudbaler kako je Jeišić došao.
@Alipasinac a bio sam krenuo prema firmi i onda uleti ovaj polupismeni ljak i iznervira me i vratim se kući, kontam da odem bacim cvaju na taksi - ne vrijedi samo zbog njega! Nadajmo se da će klub u slijdeću sezonu ući s nekim ugovorom s arenom barem... ovako će ostatak države zaboraviti kako izgleda FK Sarajevo.