Kome ce dati kad niko pojma nema osim onog stopera sipara.Primorac je napisao/la:više neću ići da gledam kadete onaj civić zaluto u kolektivni sport frajer ne da nikom loptu a griješi ko niko najopasniji igrać olimpica je bio upravo civić
FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
A gle slučaja dvojica koji sa njim igraju u napadu su u 13 utakmica postigli 32 gola...Arhitekt je napisao/la:Kome ce dati kad niko pojma nema osim onog stopera sipara.Primorac je napisao/la:više neću ići da gledam kadete onaj civić zaluto u kolektivni sport frajer ne da nikom loptu a griješi ko niko najopasniji igrać olimpica je bio upravo civić
Vala baš nema!
Gledam kadete od pocetka lige i ubjedzen sam da civic ne igra dali bi jos 50 golova jednostavano momak neda loptu dali ga tako savjetuje menager ili je nesto drugo u pitanju neznam ali definitivno on nije za ovu ekipu
A vala bas nema sa kim da igra gore hadzic i klaric pojma nemaju vjerovatno sto su dali tako malo golova (32) zajedno
- muhamedhulk
- Kontakt:
Civic jes' sebican, ali je jedino krilo u ekipi (mozda uz Sekija, ali ga stavlja na RB) i vjerovatno mu to dopusta trener, da solira nekad..vremenom moze ili napredovati ili propasti - do njega je. Hadzija i Klaric trebaju da igraju u napadu, a da se iz sredine povuce jedan, pa da igraju 442, jer nijedan od njih dvojice nije krilo, a u utakmici se cesto mijenjaju na pozicijama napadaca/krila.
Po meni: golman neki visi, u odbrani novi desni bek, 2 se mora popraviti na stoperu, ostali ok, u vezi Civic lijevo, Demirel i ona 13ka u sredinu, Seki desno, Hadzija i Klara u napad.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Po meni: golman neki visi, u odbrani novi desni bek, 2 se mora popraviti na stoperu, ostali ok, u vezi Civic lijevo, Demirel i ona 13ka u sredinu, Seki desno, Hadzija i Klara u napad.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
On se nemoze popraviti( civic) od pocetka on ovo radi samo mi nije jasno sto mu treneri dopustaju milion puta je zaustavio nase kontre i napade i x puta smo zbog njega bili u situaciji da se branimo jel izgubi loptu
Moze Hadzic dati 300 golova u sezoni od njega nikad nece biti igraca.Frajer se kloc, sve mu se treba napraviti da on postavi nogu ili glavu, nesto kao Ibisevic ali opet nikad nece biti kao Vedo.Primorac je napisao/la:A vala bas nema sa kim da igra gore hadzic i klaric pojma nemaju vjerovatno sto su dali tako malo golova (32) zajedno
Evo ga neki strucnjak hadzic je dao 22 gola od toga je 15 golova sam izborio i zabio ostatak je bio na pravom mjestu i vjerovatni po tebi ovi u strucnom stabu veze nemaju dok su mu dali profi ugovor,mi samo komentarisemo cinjenice jer pratimo kadete za razliku od tebe
Posto nisi gledo kadete i hadzica mozes pogledati na youtube njegov video pa poslije nam daj komentar molim te bas nas zanima tvoje strucno misljenje
Nisam ja nikakav stucnjak, i pratim kadete, i kazem ti da od njega nikad nece biti igraca, zivi bili pa vidjeli.Primorac je napisao/la:Posto nisi gledo kadete i hadzica mozes pogledati na youtube njegov video pa poslije nam daj komentar molim te bas nas zanima tvoje strucno misljenje
Niko ne zna popljuvati svoje igrače ko mi. Što je najgore ti momci još nisu ni postali igrači.
-
- Kontakt:
Da Bog da Hadzic bio kloc k'o Vedo
Nek trpa jedno 2-3 sezone kod nas, i onda miliomski transfer,aBd...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ON NEĆE BITI KO VEDO ON ĆE BITI BOLJI OD VEDE ABD SAMO RADOM SVOJIM A TO ŠTO MI PLJUJEMO SVOJE IGRAĆE IMA SAMO KOD NAS
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Živio govornik Primorac,a svi ostali arhitekti nek ga sepu!
Sabrine mi moje!
spustimo loptu i nek djeca rade a ko će biti ili ne biti igrać vidjećemo nek su oni nama svi živi i zdravi
- SuperPippo
- Kontakt:
Pasa mjenjaj ti dilera pod hitno, mali Hadžić rekorder sad po broju golova i ti kazes da nema pojma. Pa bolan sta ti gledas nije mi jasno. Pa onaj Civic po utakmici usere minimum 5 sto postotnih šansi. Da nema njega i njegovih "ideja" dali bi duplo vise golova.Arhitekt je napisao/la:Nisam ja nikakav stucnjak, i pratim kadete, i kazem ti da od njega nikad nece biti igraca, zivi bili pa vidjeli.Primorac je napisao/la:Posto nisi gledo kadete i hadzica mozes pogledati na youtube njegov video pa poslije nam daj komentar molim te bas nas zanima tvoje strucno misljenje
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobro je decki..smirimo malo strasti 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kadušić, Osmanković i Herić u prvih 11 U19 reprezentacije protiv Turske
- muhamedhulk
- Kontakt:
Osmanovic?hilmo je napisao/la:Kadušić, Osmanković i Herić u prvih 11 U19 reprezentacije protiv Turske

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.