Ako već protiv nekog treba biti loš, neka bude protiv Bayerna a ne neke ekipe protiv koje imaju šansu.DeepPurple je napisao/la:Ma ja, samo je promjenio dres.
Bayern je Bayern, ali Toni je danas bio blago receno katastrofalan.
Toni Sunjic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Toni Sunjic
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ma protiv Bayerna nije mu ni zamjeriti ali gledam ga zadnjih 4-5 tekmi i uvijek bude katastrofa...HankMoody je napisao/la:Ako već protiv nekog treba biti loš, neka bude protiv Bayerna a ne neke ekipe protiv koje imaju šansu.DeepPurple je napisao/la:Ma ja, samo je promjenio dres.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.Husika je napisao/la:Ma protiv Bayerna nije mu ni zamjeriti ali gledam ga zadnjih 4-5 tekmi i uvijek bude katastrofa...HankMoody je napisao/la:Ako već protiv nekog treba biti loš, neka bude protiv Bayerna a ne neke ekipe protiv koje imaju šansu.DeepPurple je napisao/la:Ma ja, samo je promjenio dres.
Nije katastrofa kao balerina, Toni u repci odigra dobro za razliku od pusy-aHankMoody je napisao/la:Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.

-
- Kontakt:
Husika je napisao/la:Nije katastrofa kao balerina, Toni u repci odigra dobro za razliku od pusy-aHankMoody je napisao/la:Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.

Majko moja mila...Husika je napisao/la:Nije katastrofa kao balerina, Toni u repci odigra dobro za razliku od pusy-aHankMoody je napisao/la:Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.
Pa Toni je po meni vrlo dobar od kada je došao u Stuttgart, svaki zračni duel je njegov samo mu je igra 1 vs 1 po zemlji problem jer je spor, al' opet po meni u Njemačkoj se igra možda i najbrži fudbal pa i u takvim okolnostima taj nedostatak brzine se ne osjeti toliko puno kod njega.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Toni je dobar,pouzdan stoper ali kvalitetom iza Zukanovica i Bicakcica.Neke druge nefudbalske stvari ga u reprezentaciji stavljaju ispred ove dvojice.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako vas nije stid, covjek je uvijek medju najboljim nasim igracima od svjetskog do dana danasnjeg, covjek se samo uklopio u sivilo u Izraelu ostalo od SP svaku partiju je odradio bolje od predhodne. Obraz vam je djon
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Fidelis je napisao/la:Toni je dobar,pouzdan stoper ali kvalitetom iza Zukanovica i Bicakcica.Neke druge nefudbalske stvari ga u reprezentaciji stavljaju ispred ove dvojice.

''Neka me mrze samo da me se boje''
Majko tvoja milaHankMoody je napisao/la:Majko moja mila...Husika je napisao/la:Nije katastrofa kao balerina, Toni u repci odigra dobro za razliku od pusy-aHankMoody je napisao/la:Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.

-------------------------------------------------------------------------
U repci Toni odradjuje solidno ali u klubu je taraba !!!!
sedmicama vec pises obicne gluposti po forumu ovdje, ti i onaj tvoj klon ferdinand. s ovim gore si prevazisao sam sebe, cestitam.Fidelis je napisao/la:Toni je dobar,pouzdan stoper ali kvalitetom iza Zukanovica i Bicakcica.Neke druge nefudbalske stvari ga u reprezentaciji stavljaju ispred ove dvojice.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pa bola,igra covjek dobro ali ova dvojica igraju bolje.Pa Zuka razvaljuje u Sampi,hajd reci da ne igra bolje nego Šunja u Švabama.Mozes samo dusu ogrijesit.cipiripi je napisao/la:Fidelis je napisao/la:Toni je dobar,pouzdan stoper ali kvalitetom iza Zukanovica i Bicakcica.Neke druge nefudbalske stvari ga u reprezentaciji stavljaju ispred ove dvojice.Stvarno ima vas nekoliko kojima Toni očigledno smeta. Pa bola momak igra jako dobro i konstantan je još od SP gdje se dokazao, od tada je zaslužio svoje mjesto u reprezentaciji. Čuj neke druge stvari
A i Solomon vec par godina igra dosta dobro i konstantno.Nije Šunja daleko,tu je on blizu ali ipak malo iza.
I da ne bude zabune,ja ne kazem da on nije dobar stoper samo kazem da nije poslije Spahica drugi najbolji kojeg mi imamo.
Ali pazi, Zuka je po dolasku u Chievo sjedio na klupi vecinu vremena, polako se uhodao u Chievo je bio u koliko toliko dobroj situaciji. Sunjic je momentalno gurnut u vatru u ekipu kojoj gori pod nogama.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Za Šunjića već sad mogu garantovati da će ostatak karijere provesti u Bundesligi i biti veoma respektabilan stoper. Ima 26 godina i obzirom na rok trajanja stopera, sigurno će još minimalno 7-8 godina biti stub naše odbrane.
Od SP pa na ovamo, on je uz Bešića naše najveće pojačanje. Neka vas Husikini komentari ne iznenađuju, vratite se na prvih desetak stranica ove teme, vidjećete kako je momčina otpisao igrača čija karijera iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom.
U moru loših transfera naših igrača, mnogo odgledanih utakmica sa klupe pa i tribina, ne znam kako neko može omalovažavati igrača koji je u prvoj postavi svakog kluba u kojem je igrao.
Od SP pa na ovamo, on je uz Bešića naše najveće pojačanje. Neka vas Husikini komentari ne iznenađuju, vratite se na prvih desetak stranica ove teme, vidjećete kako je momčina otpisao igrača čija karijera iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom.
U moru loših transfera naših igrača, mnogo odgledanih utakmica sa klupe pa i tribina, ne znam kako neko može omalovažavati igrača koji je u prvoj postavi svakog kluba u kojem je igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svako ko je odgledao barem jednu utakmicu ove sezone Stuttgarta, može s pravom tvrdit da je Toni Šunjić njihov najbolji igrač
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma ja sam znao da ce se neko poslije Stuttgartovog poraza od Bayerna javiti i reci kako Sunja nema pojma ili kako ne treba da igra u prvoj.
Momak je nekada bio slabiji, ali vremenom je napredovao pobosljao mnoge segmente svoje igre, to nije moglo ostalo nezapazeno.
Toni ce vjerovatno jos napredovati u karijeri, vjerujem da ce u buducnosti igrati u vecem klubu nego sto je Stuttgart.
Momak je nekada bio slabiji, ali vremenom je napredovao pobosljao mnoge segmente svoje igre, to nije moglo ostalo nezapazeno.
Toni ce vjerovatno jos napredovati u karijeri, vjerujem da ce u buducnosti igrati u vecem klubu nego sto je Stuttgart.

DD
Virtu4l je napisao/la:Za Šunjića već sad mogu garantovati da će ostatak karijere provesti u Bundesligi i biti veoma respektabilan stoper. Ima 26 godina i obzirom na rok trajanja stopera, sigurno će još minimalno 7-8 godina biti stub naše odbrane.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Goalgetter
- Kontakt:
Odigrao lose protiv Bayerna, ne valja ovo nikako. 
Kao i na temi Begovica, ''strucnjaci'' udaraju gdje mogu i uspjevaju, na meti se sad nasao Sunjic igrom potiv tamo nekog Bayerna.

Kao i na temi Begovica, ''strucnjaci'' udaraju gdje mogu i uspjevaju, na meti se sad nasao Sunjic igrom potiv tamo nekog Bayerna.