Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HankMoody
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la HankMoody » 07 nov 2015, 17:11

DeepPurple je napisao/la:Ma ja, samo je promjenio dres.
Bayern je Bayern, ali Toni je danas bio blago receno katastrofalan.
Ako već protiv nekog treba biti loš, neka bude protiv Bayerna a ne neke ekipe protiv koje imaju šansu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 07 nov 2015, 17:19

HankMoody je napisao/la:
Ako već protiv nekog treba biti loš, neka bude protiv Bayerna a ne neke ekipe protiv koje imaju šansu.
Ma protiv Bayerna nije mu ni zamjeriti ali gledam ga zadnjih 4-5 tekmi i uvijek bude katastrofa...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 07 nov 2015, 17:22

Husika je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:
Ma protiv Bayerna nije mu ni zamjeriti ali gledam ga zadnjih 4-5 tekmi i uvijek bude katastrofa...
Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 07 nov 2015, 17:33

HankMoody je napisao/la:Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.
Nije katastrofa kao balerina, Toni u repci odigra dobro za razliku od pusy-a ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 07 nov 2015, 18:02

Husika je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Kao i Pjanić katastrofa, pretpostavljam? Kakav god da je l, vuče ovu odbranu Stuttgarta i biće starter za reprezentaciju.
:mrgreen:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 07 nov 2015, 18:24

Husika je napisao/la:
Majko moja mila...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 nov 2015, 18:28

Pa Toni je po meni vrlo dobar od kada je došao u Stuttgart, svaki zračni duel je njegov samo mu je igra 1 vs 1 po zemlji problem jer je spor, al' opet po meni u Njemačkoj se igra možda i najbrži fudbal pa i u takvim okolnostima taj nedostatak brzine se ne osjeti toliko puno kod njega.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 nov 2015, 18:28

Toni je dobar,pouzdan stoper ali kvalitetom iza Zukanovica i Bicakcica.Neke druge nefudbalske stvari ga u reprezentaciji stavljaju ispred ove dvojice.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 07 nov 2015, 19:27

Kako vas nije stid, covjek je uvijek medju najboljim nasim igracima od svjetskog do dana danasnjeg, covjek se samo uklopio u sivilo u Izraelu ostalo od SP svaku partiju je odradio bolje od predhodne. Obraz vam je djon
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 07 nov 2015, 20:39

Fidelis je napisao/la:Toni je dobar,pouzdan stoper ali kvalitetom iza Zukanovica i Bicakcica.Neke druge nefudbalske stvari ga u reprezentaciji stavljaju ispred ove dvojice.
:facepalm: Stvarno ima vas nekoliko kojima Toni očigledno smeta. Pa bola momak igra jako dobro i konstantan je još od SP gdje se dokazao, od tada je zaslužio svoje mjesto u reprezentaciji. Čuj neke druge stvari :sick:
''Neka me mrze samo da me se boje''

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 07 nov 2015, 20:47

HankMoody je napisao/la:
Husika je napisao/la:
Majko moja mila...
Majko tvoja mila :rol:
-------------------------------------------------------------------------
U repci Toni odradjuje solidno ali u klubu je taraba !!!!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 07 nov 2015, 21:08

Kakav si ti nazadan lik dragi Husika...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 nov 2015, 21:11

Fidelis je napisao/la:Toni je dobar,pouzdan stoper ali kvalitetom iza Zukanovica i Bicakcica.Neke druge nefudbalske stvari ga u reprezentaciji stavljaju ispred ove dvojice.
sedmicama vec pises obicne gluposti po forumu ovdje, ti i onaj tvoj klon ferdinand. s ovim gore si prevazisao sam sebe, cestitam.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 nov 2015, 22:23

cipiripi je napisao/la:
:facepalm: Stvarno ima vas nekoliko kojima Toni očigledno smeta. Pa bola momak igra jako dobro i konstantan je još od SP gdje se dokazao, od tada je zaslužio svoje mjesto u reprezentaciji. Čuj neke druge stvari :sick:
Pa bola,igra covjek dobro ali ova dvojica igraju bolje.Pa Zuka razvaljuje u Sampi,hajd reci da ne igra bolje nego Šunja u Švabama.Mozes samo dusu ogrijesit.
A i Solomon vec par godina igra dosta dobro i konstantno.Nije Šunja daleko,tu je on blizu ali ipak malo iza.

I da ne bude zabune,ja ne kazem da on nije dobar stoper samo kazem da nije poslije Spahica drugi najbolji kojeg mi imamo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 02:59

Ali pazi, Zuka je po dolasku u Chievo sjedio na klupi vecinu vremena, polako se uhodao u Chievo je bio u koliko toliko dobroj situaciji. Sunjic je momentalno gurnut u vatru u ekipu kojoj gori pod nogama.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2015, 09:17

Za Šunjića već sad mogu garantovati da će ostatak karijere provesti u Bundesligi i biti veoma respektabilan stoper. Ima 26 godina i obzirom na rok trajanja stopera, sigurno će još minimalno 7-8 godina biti stub naše odbrane.

Od SP pa na ovamo, on je uz Bešića naše najveće pojačanje. Neka vas Husikini komentari ne iznenađuju, vratite se na prvih desetak stranica ove teme, vidjećete kako je momčina otpisao igrača čija karijera iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom.

U moru loših transfera naših igrača, mnogo odgledanih utakmica sa klupe pa i tribina, ne znam kako neko može omalovažavati igrača koji je u prvoj postavi svakog kluba u kojem je igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 nov 2015, 09:26

Svako ko je odgledao barem jednu utakmicu ove sezone Stuttgarta, može s pravom tvrdit da je Toni Šunjić njihov najbolji igrač
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 08 nov 2015, 10:58

Ma ja sam znao da ce se neko poslije Stuttgartovog poraza od Bayerna javiti i reci kako Sunja nema pojma ili kako ne treba da igra u prvoj.
Momak je nekada bio slabiji, ali vremenom je napredovao pobosljao mnoge segmente svoje igre, to nije moglo ostalo nezapazeno.
Toni ce vjerovatno jos napredovati u karijeri, vjerujem da ce u buducnosti igrati u vecem klubu nego sto je Stuttgart. :guz:
DD

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 12:41

Virtu4l je napisao/la:Za Šunjića već sad mogu garantovati da će ostatak karijere provesti u Bundesligi i biti veoma respektabilan stoper. Ima 26 godina i obzirom na rok trajanja stopera, sigurno će još minimalno 7-8 godina biti stub naše odbrane.

Od SP pa na ovamo, on je uz Bešića naše najveće pojačanje. Neka vas Husikini komentari ne iznenađuju, vratite se na prvih desetak stranica ove teme, vidjećete kako je momčina otpisao igrača čija karijera iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom.

U moru loših transfera naših igrača, mnogo odgledanih utakmica sa klupe pa i tribina, ne znam kako neko može omalovažavati igrača koji je u prvoj postavi svakog kluba u kojem je igrao.
:clap: :bow:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 nov 2015, 13:46

Odigrao lose protiv Bayerna, ne valja ovo nikako. :urnebes:

Kao i na temi Begovica, ''strucnjaci'' udaraju gdje mogu i uspjevaju, na meti se sad nasao Sunjic igrom potiv tamo nekog Bayerna.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, Zglavkar i 18 gostiju.