NK Vitez

FanVitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 03 nov 2015, 10:22

Fudbal je napisao/la:Zna li se kad se igra protiv Borca? Koje su cijene karata na vasim utakmicama?

slika
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 03 nov 2015, 12:41

Mala barca nastavlja sa lepršavom igrom...sa 2 vezane pobjede i još 3 domaće utakmice što nam slijede(borac,radnik i široki)
očekujemo još 9 bodova na kontu i mjesto na ljestvici koje vodi u Europu,kako kaže g.Vlatko Kafadar...ovo je tek početak jedne lijepe priče!!! :wave:
Godine prolaze jubav ostaje...

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 03 nov 2015, 17:41

Naravno, samo treba malo više truda uložit što se igrača tice..

junuzovic000
Kontakt:

Post Postao/la junuzovic000 » 03 nov 2015, 20:53

Zasto je Vitez kaznjen??Sta je Branko prekrsio?

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 03 nov 2015, 22:24

junuzovic000 je napisao/la:Zasto je Vitez kaznjen??Sta je Branko prekrsio?
Kodeks oblacenja, isto kao i nas trener.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 nov 2015, 15:31

Sir Branko Karacic :salut:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

lunatic
Kontakt:

Post Postao/la lunatic » 07 nov 2015, 16:21

Well done..idemo dalje :clap: :clap: :clap:
The White Knight Rises

Duff

Post Postao/la Duff » 07 nov 2015, 17:07

Branko legenda !
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 07 nov 2015, 17:50

Duff je napisao/la:Branko legenda !
Dakle , ako je Miše iz Viteza otišao za pomoćnika u HR reprezentaciju , GOSPODIN Branko treba biti HR selektor i Bog!!!
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 nov 2015, 19:14

Čekao sam dva kola,bez da komentiram igru i rezultate... Svaka čast Branku i momcima na današnjoj pobjedi! Drugo kolo smo iznad zone ispadanja,i tako moramo i dalje. 6 bodova bjezimo gracicevim plaćenicima i prvim pratiteljima,da nas nisu pokrali protiv njih imali bi koji bod i vise. Sad slijede dvije domaće utakmice protiv neugodnog Radnika ,a onda pretendent za titulu Široki.. Radnika probati dobiti,vraća nam se motor ekipe Muminović,vjerovatno ce i Kapetan spreman biti,ali nema Barišića zbog kartona.. Sve u svemu ove dvije je bitno ne izgubiti ,svaki bod ce bitan biti. Na proljece dolaze dva-tri dobra i provjerena igrača da nebi došlo do najgoreg... Mnogi su nas otpisali,i otpisuju ali u inat njima ćemo ostati! :D :opaopa: :wave: :D
TH 1950

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 07 nov 2015, 19:22

flek1950 je napisao/la:
Duff je napisao/la:Branko legenda !
Dakle , ako je Miše iz Viteza otišao za pomoćnika u HR reprezentaciju , GOSPODIN Branko treba biti HR selektor i Bog!!!
Nije njima Branko u cilju jer neda da mu drugi sastavljaju ekipu ;) ;)

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 08 nov 2015, 06:32

FanVitez je napisao/la:Čekao sam dva kola,bez da komentiram igru i rezultate... Svaka čast Branku i momcima na današnjoj pobjedi! Drugo kolo smo iznad zone ispadanja,i tako moramo i dalje. 6 bodova bjezimo gracicevim plaćenicima i prvim pratiteljima,da nas nisu pokrali protiv njih imali bi koji bod i vise. Sad slijede dvije domaće utakmice protiv neugodnog Radnika ,a onda pretendent za titulu Široki.. Radnika probati dobiti,vraća nam se motor ekipe Muminović,vjerovatno ce i Kapetan spreman biti,ali nema Barišića zbog kartona.. Sve u svemu ove dvije je bitno ne izgubiti ,svaki bod ce bitan biti. Na proljece dolaze dva-tri dobra i provjerena igrača da nebi došlo do najgoreg... Mnogi su nas otpisali,i otpisuju ali u inat njima ćemo ostati! :D :opaopa: :wave: :D
Maleni kompleksirani papak,da ti nije PL BIH ne bi dugo vidio asfalta.Vi nemate nijedno dijete iz svoje skole a kod nas ih haman pola.Ekipu ti sacinjavaju placenici koji ti ni u Kantonu nisu rodjeni.**** i ne pominji nas.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 nov 2015, 07:28

lupus je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Čekao sam dva kola,bez da komentiram igru i rezultate... Svaka čast Branku i momcima na današnjoj pobjedi! Drugo kolo smo iznad zone ispadanja,i tako moramo i dalje. 6 bodova bjezimo gracicevim plaćenicima i prvim pratiteljima,da nas nisu pokrali protiv njih imali bi koji bod i vise. Sad slijede dvije domaće utakmice protiv neugodnog Radnika ,a onda pretendent za titulu Široki.. Radnika probati dobiti,vraća nam se motor ekipe Muminović,vjerovatno ce i Kapetan spreman biti,ali nema Barišića zbog kartona.. Sve u svemu ove dvije je bitno ne izgubiti ,svaki bod ce bitan biti. Na proljece dolaze dva-tri dobra i provjerena igrača da nebi došlo do najgoreg... Mnogi su nas otpisali,i otpisuju ali u inat njima ćemo ostati! :D :opaopa: :wave: :D
Maleni kompleksirani papak,da ti nije PL BIH ne bi dugo vidio asfalta.Vi nemate nijedno dijete iz svoje skole a kod nas ih haman pola.Ekipu ti sacinjavaju placenici koji ti ni u Kantonu nisu rodjeni.**** i ne pominji nas.
Pravi papak. Otišao u Zagreb na školovanje pa misli da se emancipovao. :oops:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 08 nov 2015, 08:46

Vitez dogodine u europi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 08 nov 2015, 09:51

Dečko zar te takvom rijecniku i ponašanju uče u srednjoj školi? Livancic,Šantić,Grebenar,Jurčević,Stanić,Badrov naši dečki .. Dva u prvoj igraju,ostali dobijaju šanse ;) Uostalom kad smo mi dali prvog igrača iz naše okolice u engleski premiership (Swansea) vi niste ni postojali,pa prvog igrača koji je za Čelik igrao u najjačoj tada ligi yuge,pa jedan bio clan najuspješnije ekipe Sarajeva i cak kapiten,Vidic bivsi reprezentativac,Jurcevic clan zadnje ekipe Varteksa koji je tada nesto znacio u Hrv pod vodstvom Zlatka Kranjcara,ima ih još samo sam primjer dao sta smo dali... Ali ne zamjerim vam,vi seljaka odredujete po mjestu življenja,sto pokazuje kako "plitko" razmišljate, poserem se na velegrad i umjetni klub bez navijača,tradicije,stadiona!!! Jel i DNS skidate gace protiv Sarajeva ? :urnebes: :wave: :lolno:
TH 1950

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 08 nov 2015, 10:18

Istom mjerom i ja po selu. :D

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 08 nov 2015, 11:18

lupus je napisao/la:Istom mjerom i ja po selu. :D

Javi mi se kad vam klub bude imao neku publiku, kada budete imali svoj stadion,povijest i tradiciju! UPS, pa to je nemoguće jer ste instant klub i privatno vlasništvo,do kad pitam se.. :mrgreen: :rol: A sto se Viteza tiče,samo cu reci dodi da vidiš ,dodi da se divis (mada si ti čest gost u Fisu) :mrgreen: Sama činjenica da 30% državnog proračuna putem poreza Viteška zona daje je vrijedna respekta,a selo kako kažeš :D limitiran si dosta,ali ne zamjeram ti.. Pubertet ,srednjoškolski problemi.... :beba:
No sikiriki :salut:

Danas taj rad :guz: :guz: igrao sam hendikep,pa eto nemoj da me oborite..
TH 1950

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 08 nov 2015, 11:32

Futo fali malo asfalta.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 08 nov 2015, 17:00

Sta se raspravljate sa defektasom ciji je klub star koliko I Dayton-ski sporazum.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

lunatic
Kontakt:

Post Postao/la lunatic » 09 nov 2015, 20:18

Nadam se da u ovoj stanci Branko neće dopustiti da se igrači opuste kao prošlu protiv Čelika...Samo ih španovat..još ovaj mjesec pa odmor-zaslužen :kafa: :kafa: :kafa:
The White Knight Rises

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.