Danas sam više pratio Vidala neg' samu utkamicu, da tako kazem i teško je definisati njegovu igru. Nekako mi je letargičan, bezvoljan, k'o da je izgubio tu ičkiju za loptom. Njemu k'o da je 35 i k'o da igra MLS ligu. Nema mi one njegove borbenosti i onog on bi glavom gdje drugi ne bi nogom,igri po kojoj je prepoznatljiv. K'o da igra iz neke rezignacije, da tako kazem. No, mozda ja pretjerujem, moguće je da smatra da ove lakše tekme ne zahtijevaju max zalaganje. U svakom slučaju, enigma.
Raduje povratak Holgera. Reakcije igrača, navijača i svih ostalih kod njegovog ulaska pokazuju koliko je Bayern veliki klub.
Robenova sebičnost je jedan od razloga zašto je jedan od najboljih igrača svijeta, i na to se ne trebamo ljutit', to samo pokazuje da je gladan golova. Interesuje me koliko su Džekson i Grafite zajedno postigli golova u onoj nezaboravnoj sezoni za zelene, možda bi Lewa i Miler mogli to da napadnu, koliko imaju do sada, gdje su ovi statističari što barataju podacima ?

Costa je genijalan potez, iako se to ovdje spomenulo više puta. Ne postoji krilo za kojeg bi ga mijenj'o, bez zezancije. Ne bih ni za Hazarda, neg' bi za njega spremio 70 milki i doveo ga u Minhen. CSKA je premali klub za takvu igracinu, a vidi se da je nezadovoljan. Ako ga kraljevi ne kaparišu, naši su na potezu.
Al' Milerov izraz lica kad postigne gol, ono iskreno radovanje k'o da mu je prvi u zivotu, e to se ne može kupit'.