a ovo za razmjenu mišljenja opet če ti biti svakakvih padobranaca koji će se sprdati a ne možeš zabraniti ljudima da komentiraju...jedino mi žao onih neregestriranih korisnika koji prate forum u velikom broju, ljudi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:a pogotovo ovaj forum prati dosta ljudi koji rade za kladionice,špija koliko hoćeš i ako želiš uspjeh na duže staze mora se zatvoriti grupa i ograničiti pristup
Costello je napisao/la:Kad se radi o parama teško je zajedno... Pogotovu na Balkanu
obaranje kvota, blokiranje parova, dizanje margina igrača itd itd da ne duljimCostello je napisao/la:zgmiky je napisao/la:a pogotovo ovaj forum prati dosta ljudi koji rade za kladionice,špija koliko hoćeš i ako želiš uspjeh na duže staze mora se zatvoriti grupa i ograničiti pristup
Koju korist ima kladionica da spionira narod?
te ti informacije neće dati nitko badava pogotove ne na ovako veliki broj ljudiarnes86 je napisao/la:Evo ja pratim vec duze vrijeme ovu temu i u nekoliko situacija mi je pomogla, mislim da treba napraviti tako nesto i dati samo par ljudi da pisu ali pojavit ce se opet nekoliko padobranaca...
Shvatimo da nam je svima zajedno jedno i da neki posjeduju neke bitnije informacije od drugih i da nam zele podijeliti...
a neznam ili napraviti posebnu grupi ili da moderator novu temu otvoriCostello je napisao/la:Aura ali kako da pokrenemo
Najbolja tema ovdje!zgmiky je napisao/la:bilo je pokušaja sa zajedničkim listićem pa džabe,ljudi su se zayebavli s tim a uvjeravam vas da ta tema ima veliki potencijal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.