Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Ajax » 07 nov 2015, 23:22

jasmin10 je napisao/la:Ti si na osnovu jedne polusezone zaključio da Prevljak nema šanse da napravi karijeru kao Armin :roll:
Nista ja nisam zakljucio. Ovaj @hurem je poceo ovdje spominjati Prevljaka da je moguce da on bude cetvrti napadac a Hodzic peti :roll: I to se radi o istom forumasu koji je tvrdio ovdje prije par mjeseci vise puta da je Bajic po njemu bolji fudbaler od Hodzica. Naravno svi znamo kakav je izbor bio Mesin a i kakva je njihova forma u svojim klubovima. Posto mu je puno ljudi ovdje odgovorilo nisam mi ja imao sta objasnjavati. Osim da je trenutno van pameti porediti Prevljaka i Hodzica sto se tice reprezentacije. I to jos uvijek mislim poslje sam samo detaljnije objasnio zasto tako mislim. I puno realnije je govoriti o buducoj minutazi Hodzica u reprezentaciji nego o nekom prestizanju Prevljaka igraca koji je po svemu puno ispred njega.

@dubrovnik Koeficiente racuna UEFA kada zbroji rezultate svih klubova u zadnjih pet sezona u evropskim takmicenjima.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 nov 2015, 23:24

Trenutno je Hodžić ispred Prevljaka, ali da li će biti za dvije godine to ne možemo znati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 nov 2015, 23:25

Virtu4l je napisao/la:Šta uradiše od teme...
Baš to kontam..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 nov 2015, 00:14

dubrovnik je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Po meni je Vedad igrac koji jos moze pomoci ali nazalost to ce sve biti teze i teze ocekivati od njega. U zadnjim utakmicama u kojim nije bilo Edina vidjelo se da to nije to i mozemo se upirati do neba da dokazemo suprotno. Nadam se da ce jos dugo zabijati u Bundes ligi i reprezentaciji ali po meni je Armin kompatibilniji sa Dzekom od obojice drugih solucija(Vedad, Milan) i u igri sa 2 napadaca on bi bio moj izbor za tu poziciju. U ostalim varijantama pretpostavio bi mu Vedada i Djurica. Makar trenutno.
Tako je.

A za ove koji porede Hodzica i Prevljaka. Hodzic je prvi-drugi napadac Dinama a Prevljak peti Red Bulla i posudili su ga u drugoligasa Austrijskog. I kada i ako zaigra za Red Bull opet ce biti u najboljem slucaju treci - cetvrti napadac. On je vec sada ukupno losiji od Hodzica. I svake godine ce biti sve veca razlika. Sanse da on bude ispred njega i da napravi bolji transfer su < 1 %.

Sto se tice transfera Hodzica svakako mu je bolje ostati ovu i jos jednu sezonu u sadasnjem klubu pa onda napraviti transfer u bolji klub. Gdje ce ga ti klubovi iz vrha liga5 dobro platiti i vec to bi mu trebala biti garancija za nekakvu solidnu minutazu. Cak i klubovi iz vrha Belgije, Holandije ( PSV, Anderlecht, ..... ) nisu nesto jaci od njegovog sadasnjeg kluba. Za njega je najbitnije samo da postize po 20 golova po sezoni i da se sacuva povreda. Samo to.
Ovo sto si napisao po pitanju Prevljaka je manje vise tocno ali treba nadodati i to da je njegov klub nedavno utrpao 9 komada klubu Armina Hodzica. Dinamo stvarno odlicno prodaje igrace ali uz pomoc reprezentacije i NS a ne radi samoga svog tima. Dinamo u regiji i znaci nesto ali kada izadjemo iz okvira toga to je klub koji malo kome sta znaci. U stvari tocnije bi bilo rusi negativne rekorde. RB je ipak druga pjesma i unatoc posrtajima u Evropi to je klub na neusporedivo vecem nivou. Makar po meni. Siguran sam da bi mali Milosevic da je u Mamicevim rukama i hipotetski pisem da ima Hrvatske papire vec sada bio po Mamicu igrac za najvece. Da jos jednom ponovim Hodzic bez pomoci reprezentacije igra u prvom timu sto je skoro nevjerovatno i dokaz ogromnog talenta ovog momka. Poprilicno sam siguran da ce na kraju sezone biti prodan u neki dobar klub. Nema tu cekanja kod njegovog gazde. Mozda ce Armin cekati na klupi novog kluba ali Mamic nece lovu cekati jer ima spremne nove Hodzice koji ce ga zamjeniti. Dinamo nije klub kao RB koji je sportski klub vec tvornica novca za svog gazdu. Tu je i sustinska razlika u poziciji Hodzica i Prevljaka. Vjerujem da je Hodzic odlican igrac ali tko zna kakav bi Prevljak bio da igra u Dinamu. Svakako Armin po meni nece dugo trcati po Maksimiru. Sam ulaz u prvu momcad u LP nam govori da je postao prioritet broj 1 za porodicu Mamic.
Znao sam da ce neko spomenuti kako je Salzburg pobjedio Dinama prosle godine, pa st ato treba da znaci Dinamo je ove sezone u LP a Salzburg ne znam da li igra i evropa ligu? To nista ne znaci i Dinamo je pobjedio Arsenala pa sta jel sad bolji od Arsenala? Salzuburg je u ovom trenutku slabiji klub od Dinama.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 08 nov 2015, 00:20

Daj ba uozbiljite se ... S.**** temu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 nov 2015, 00:24

Ajax je napisao/la:Tu su oni negdje druze. Austrijsko prvenstvo 16/54 Koeficient 24.300 a HNL 17/54 Koeficient 23.875. Ovi imaju Austriu, Red Bull i Rapid. A ovi drugi Dinamo, Rijeku i Hajduk. A ovo sve ostalo je puno losije. Znaci to ti je bukvalno u pet deka sto se tice kvaliteta. Jedino sto HNL pravi vece transfere od Austrijske Bundeslige u zadnjih 10 godina.

Premijer liga je nazalost tek 38/54. Koeficient 7.125..
Dinamo proizvodi i daje daleko kvalitetnije igrace od ovih austrijanaca, pa taman da imaju i duplo bolji koeficijent djaba im. Npr. Dinamo je uvijek imao bolje igrace od ovih a nesto losije rezultate u evropi uglavnom zbog prosjecnih trenera koji su ga vodili, nepobitna je cinjenica da igrac koji se nametne u Dinamu ce imati visestruko bolju karijeru od onog sto se nametne u Salzburgu, Rapidu, Austriji...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 08 nov 2015, 01:18

Joj ovog Burhana jest se navadio, k'o da mu je brat, de popustite malo, ode tema u pm ako nastavite ovako.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2015, 14:58

Ara opet starter. Henriquez ce na svoju sansu morati pricekati na klupi. Sovsic isto pocinje na klupi.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 08 nov 2015, 16:47

1:0 za Dinamo.. Ara napravio veliki posao kod gola, pored par igrača Istre stvorio sebi prostor za udarac, Iveša uspio odbraniti a onda Fernandez glavom zabio za vodstvo. Stvarno dobra akcija Hodžića. Inače Dinamova igra nije ni za ***

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 17:52

Ajax je napisao/la:Ara opet starter. Henriquez ce na svoju sansu morati pricekati na klupi. Sovsic isto pocinje na klupi.
Drug sto spominjes Sovsica?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2015, 18:02

Pa eto upravu si nece on nikada zaigrati za reprezentaciju. Nema potrebe da ga spominjem. Drago mi je za svakog naseg igraca koji se probije. Njega niko nije spominjao a momak je za mjesec-dva odma postao jedan od 17-18 igraca. Steta sto Hodzic nije postigao gol danas.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 nov 2015, 00:29

Ne tako davno ovaj forum je govorio "Šta će nam taj neki mladi bešić zahirovic je siguran zaduzio repku, odigro korektno bla bla " ;)

Ruku dajem da bi Hodzic do sad odigrao 10+ tekmi za bilo koju repku i to da mu je puno jaca konkurencija...Al nema poterbe ni pisat. Vedo ce igrat dolke bude mogo hodat, Djuric nema veze sa fudbalom dobar je sao kad idemo na sve ili nsita nebil je glavom uvalio...smijesno je poredit takvog igraca sa Arom.

Rizik je ubacit hodzica, a nije rizik gurat medunjanina koji je proveo vremena vise na tribinama nego li prosjeacn navijac i napadaca koji je u 5 sezona dao 20tak golova....ma dajjj

Pa raji je i Pjanic jos uvijek talent , a ara sa 22 godine premlad :lolno: :lolno: A u normalnim drzavama igaci sa 19 godina igraju za A tim
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 00:46

@invincible1921

Ara je tek od ove sezone počeo ozbiljno konkurisati za mjesto među reprezentativcima, o 10+ utakmica je malo nerealno misliti. Momak je napadač a naša repka igra u sistemu sa jednim napadačem koji se na Arinu "nesreću" zove Edin Džeko.

Da Ara igra bilo koju drugu poziciju do sada bi već upisao par nastupa, to ti garantujem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 09 nov 2015, 02:41

invincible1921 je napisao/la:Ne tako davno ovaj forum je govorio "Šta će nam taj neki mladi bešić zahirovic je siguran zaduzio repku, odigro korektno bla bla " ;)

Ruku dajem da bi Hodzic do sad odigrao 10+ tekmi za bilo koju repku i to da mu je puno jaca konkurencija...Al nema poterbe ni pisat. Vedo ce igrat dolke bude mogo hodat, Djuric nema veze sa fudbalom dobar je sao kad idemo na sve ili nsita nebil je glavom uvalio...smijesno je poredit takvog igraca sa Arom.

Rizik je ubacit hodzica, a nije rizik gurat medunjanina koji je proveo vremena vise na tribinama nego li prosjeacn navijac i napadaca koji je u 5 sezona dao 20tak golova....ma dajjj

Pa raji je i Pjanic jos uvijek talent , a ara sa 22 godine premlad :lolno: :lolno: A u normalnim drzavama igaci sa 19 godina igraju za A tim
Covjece, daj malo odvadi. U kojoj bi to reprezentaciji on imao 10+ nastupa? Do sada je igrao samo na nasim pasnjacima, a zbog povrede propustio skoro cijelu proslu sezonu, znaci on je u ozbiljnom fudbalu tek 3 mjeseca.
Hodzic jos uvijek nije napunio 21 godinu, a ti vec pises da su mu 22.
I cemu ovo omalovazavanje Vede, Djurica i Medunjanina?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 nov 2015, 08:04

A i mene zanima u kojoj bi on reprezentaciji imao 10+ nastupa na osnovu jedne polusezone?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 09 nov 2015, 08:11

Pivopija je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Covjece, daj malo odvadi. U kojoj bi to reprezentaciji on imao 10+ nastupa? Do sada je igrao samo na nasim pasnjacima, a zbog povrede propustio skoro cijelu proslu sezonu, znaci on je u ozbiljnom fudbalu tek 3 mjeseca.
Hodzic jos uvijek nije napunio 21 godinu, a ti vec pises da su mu 22.
I cemu ovo omalovazavanje Vede, Djurica i Medunjanina?
schlumpf ba ..

guranje igraca (sadasnjih il bivsih) svojih omiljenih klubova u bih je veoma cesto vidjeno na ovom forumu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2015, 08:42

Ova tema je riznica gluposti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 nov 2015, 08:59

U svakoj normalnoj reprezentaciji on bi imao prednost ispred Vedada raspad sistema Ibisevica i Djurica koji nekad i moze biti koristan... ali mi ipak niti smo normalna drzava, niti smo normalna reprezentacija... stoga me sekunde i ne cudi da se patriJote drze nekakvih kvazi zasluga... i na sve nacine pokusavaju diskreditovati i omalozavati najveceg fudbalskog dragulja pokusavajuci ga uporedjivati i stavljati u rotaciji iza nabrojanog dvojca... jer to stvarno i jesto omalozavanje Are, a i udar na inteligenciju razumnog covjeka...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2015, 09:05

Ne može imati prednost nad igračima koji su nas odveli u baraž.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 nov 2015, 09:56

Ibisevic nas nigdje nije odveo mogao nas je samo uje.bati.... Djuricu svaka cast i on nas i jest odveo, i sam sam pobornik da moze biti koristan... ali je zasluzan koliko i Visca... on je zablistao u ubjedljivo najvaznijoj utakmici protiv do tada skoro sigurnog barazlije...

I da se dala sansa Hodzicu umjesto raspalih poluproizvoda i proizvoda sa isteklim rokom trajanja... oni ne bi imali prednost nad njim... ali samo kod nas se jos uvijek valorizuju stare zasluge... zato valjda i igramo baraz a neke ''velesile'' su otisle direktno jer takvih retardacija nema kod njih.... u proslom sam postu napisao da to stvarno vrijedja inteligenciju razumnog bica... i itekako vrijedja...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, edvaE2, Normus90 i 28 gostiju.