FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amerosm
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amerosm » 18 maj 2010, 20:54

Konacno ce biti ostvaren i taj san da Fabregas ponovo zaigra za Barcu. Danas je podpredsjednik Barce izjavio za jednu radio stanicu da njima se posao olaksava jer i jedan i drugi igrac zele preci u Barcu. I ako ne bih volio licno mislim da je ovo kraj za Ibrahimovica u Barceloni, a to cu objasniti jednom drugom prilikom i sistemom igre Barce.
Isto tako ukoliko Fabregas stigne do predjednickih izbora mislim da je onda novi predjednik Barce sadasnji podpredsednik Alfonso Godall, jer kod Rosella glavni adut je Fabregas, a s obzirom da se posvadjao s Laportom, tesko da ce moci sta uraditi na ovim izborima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 18 maj 2010, 21:14

Zlatan Ibrahimović bi od ljeta mogao postati igrač Real Madrida, vjeruju u to engleski mediji.

46 miliona eura bila bi cijena koju bi Real Madrid morao platiti za Šveđanina Zlatana Ibrahimovića ukoliko bi se Barca odlučila na prodaju tog igrača, a sav taj novac plus nekoliko miliona eura bi krenulo put Liverpoola za usluge Fernanda Torresa, tvrdi Guardian.

Real bi tako omogućio Barceloni kupovinu jednog od najboljih napadača današnjice koji je u zadnje vrijeme baš kao i Pato više ozlijeđen nego zdrav. Ovaj transfer Ibre u Real bi bio spektakularniji od onog kada je Figo prešao na Santaigo Bernabeu, smatraju novinari The Suna.

:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

zanimljivo
Por que ? Por que somos los mejores...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 maj 2010, 21:31

ja sam davno rekao za ibru.cim je barca krenula za viljom ovom se dobro nije pisalo.jer stavljanje vilje na krilo neide nikako.znaci treba cekati opet mozda citavu godinu da od standardnog spica se napravi krilo a to je previse cekanja.to nas je kostalo sa anrijem,ocigledno je da su se sa tim opekli i ne zele opet.
a ovo za dovodzenje ibre u real nema nikakvog smisla.jer sumjnam da ce tamo.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 maj 2010, 21:54

Ma ne ide Ibra nigdje,pogotovo ne u Real.Ocekujem od njega sljedece sezone da pokaze svoje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 maj 2010, 22:08

Vilja presao za 42 miliona :o mislim da ne vrijedi toliko cojk ima 28 god ako je istina Valencia dobar posao napravila :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 maj 2010, 22:11

U Laporti je proradio inat neki,hoce covjek da pokupi sve sto treba da se Rossel nebi hvalio kasnije kako je on doveo Fabregasa kojeg je obecao dovesti ako postane predsjednik a vjerovatno hoce...posto ce Laporta vjerovatno dovesti i Fabregasa i Villu,zivo me interesuje za kim ce Rossel posegnuti a vjerujem da ce htijeti da dovede bar jednog igraca,da bude da je i on svog konja za trku ima :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 maj 2010, 22:18

Ma ako uspije Laporta potpisati i Fabregasa i Villu,a vjerujem da je to i Guardiola mozda zelio,nema potrebe da se sljedeci predsjednik nesto prsi sa transferima.Tu je Guardiola,ako mu sta bude trebalo,nek dovede,nece predsjednik dovoditi igrace kako njemu odgovara.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 maj 2010, 22:18

presao je Vilja bre :!: sad mi zao Valencije :cry: valjda ce dovesti Soldada :roll:
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 18 maj 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 18 maj 2010, 22:19

Kako prenosi Catalunya Radio je David Villa novi igrač Barce. Cijena je 45 mio EUR + 3 mio EUR variabilnog dijela. Potpisat če 4 godišnji ugovor, koji če mu donijeti 7 mio EUR godišnje. U petak ujutro dolazi u Barcu gdje če napraviti lječnički pregled, a zatim če staviti i svoj podpis na ugovor.

Več ranije je danas Laporta dao nekoliko važnih odgovora na pitanja. Kako izgleda se je za Villu izpostavilo da je istina, dok se za Cesca još čeka. Rekao je da je i Cesc pokazao želju da se vrati u Barcu i ako Pep stručni štab odluči da je potreban če sve uraditi da ga dovedu. Medjutim Cesc je danas otišao za London i kako EMD prenosi je rekao Wengeru, da želi potpisati za Barcu. Za Ibru je rekao da ima sa Barcom ugovor i da su sa njim u klubu zadovoljni, dok je Ibrin manager potvrdio zanimanje Man. Citya i Chelseaja. Yayi je postavljena cijena na 25mio i ako ga koji klub želi, če se morati malo izprsiti. Rafa če se odlučiti o svojoj sudbini posle SP, a Henry kako izgleda odlazi u ZDA ali još nije tačno odlučeno u koji klub. Šta se tiče Bojana, Laporta je rekao da 100% ostaje u Barci.

Hleb je rekao, da se vrača u Barcu, da ne želi ostati u Stuttgartu i da če sve napraviti da se pokaže u Španjolskoj i da zasluži mijesto u prvih 11 u Barci.

Mascherano je opet izrazio želju da dodje u Barcu. Samo nadam se da nisu tolike budale da prodaju Yayu i da dodaju od transfera Yaye još nekoliko miljona i kupe Mascherana.

Znači kako kaže bi mogli dobiti 2-3 nova igrača, dok če nas zapustiti kako izgleda Marquez, Henry, Yaya? i vjerovatno če biti prodani i ostali koji su na posudbi Hleb, Caceres, Botia i Henrique, dok Keirrison ima još godinu dana važeči posudbu u Fiorentini.

Napad bi sa Villom bio još jači, i ja nevidim nikakve prepreke da nebi mogli skupa igrati Messi, Ibra i Villa. Ibra se tako i tako voli izvlačiti, tražiti loptu i proigravati suigrače, dok Villa voli tražiti prazan prostor, voli se nači u priliki i voli naravno zabiti gol. Bojan je mlad, kako nastavi sa ovakvim igrama če biti minuta za njega. Pedro je pokazao, da je odličan igrač i stvarno kad igra ima ga svugdje. Zna napravti ogroman pritisak na zadnju vrstu protivničke odbrane. Jeffren je izuzetno brz i ima talenta al od svih naših napadača mislim da če biti najmanje minuta i u idučoj sezoni upravo zanjega. U veznom redu ako ne kupimo Fabregasa, onda bi morali Thiago i Dos Santos dobiti više prilika za dokazivanje, bar u manjim utakmica. Upravo ove godine se je pokazalo, koliko može jedna povreda(Iniesta) se odraziti na ekipi. Največji problem sam vidim, ako prodamo Yayu, onda če nam faliti fizike u veznom redu. Busquets sam nemore izdržati čitavu sezonu, pogotovo zbog toga što svaku drugu utakmicu dobije žuti karton, dok Keita nije klasični zadnji vezni. Odbrana je odlična, jedino možda desnog bočnog možemo kupiti, ali imamo i odlične tri mladiče, kojim bi mogla se ponuditi prilika za dokazivanje(Bartra, Montoya i Dalmau). Ako ode Marquez, njegove minute mogu pokupiti ili Muniesa ili Fontas.

Ako gledamo po današnjoj anketi, onda Rosell neče imati nikakvih problema sa ostalim kandidatima na izborima.

slika

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 19 maj 2010, 00:10

Cestitke na dovodjenju Ville. I ko kaze da Barca ne daje velike novce za igrace :lol:

Samo me zanima gdje ce covjek igrati... mora da ce na krilo, biti dobar godinu i propasti koliko ce puno morati trcati :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 maj 2010, 00:18

Casillas je napisao/la:Cestitke na dovodjenju Ville. I ko kaze da Barca ne daje velike novce za igrace :lol:

Samo me zanima gdje ce covjek igrati... mora da ce na krilo, biti dobar godinu i propasti koliko ce puno morati trcati :mrgreen:
puno traze - nebi mu mi toliko inace dali :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 maj 2010, 00:20

Casillas je napisao/la:Cestitke na dovodjenju Ville. I ko kaze da Barca ne daje velike novce za igrace :lol:

ja sam razocaran ovim potezom barce. ne samim dovodjenjem ville, vec tolikim parama za njega. haj da je on prijeko potreban, ali nije...

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 19 maj 2010, 00:24

Institucija radi sta hoce, to je ionako vise od kluba pa mogu trositi sta i koliko hoće...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 00:24

Uvijek je Barca dovodila velike i skupe igrace, al nije pretjerivala. Dovodjenje Vilje je zamjena za velikog igraca kakav je Anri, igrat ce krilo i ponekad spica, trebalo bi izgledati dobro, ali vidjecemo. Vilja je doveden, sad idemo u operaciju Fabregas, i tu bi Laporta trebao reagovati ko s Viljom, odlucno i munjevito.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 19 maj 2010, 00:28

42M,malo puno :mrgreen:
Moglo je to jeftinije covjek ima dvadeset osam godina :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 00:32

Nije puno, Real, City i tako neki klubovi su poremetili trziste i zato su ovolike cijene igraca. Zna uprava sta radi, on je doveden da odradi dvije-tri dobre sezone i taman od njega, a do tada ce Bojan stasati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 19 maj 2010, 00:33

Bolje Villa za 50 mio, nego Benzema za 40 mio ;)

Mogli smo možda jeftinije proči, ali opet malo čemo i pomoči Valenciji, koji je meni osebno simpatičan klub i nadam se da uz sve probleme opet poslože odličnu ekipu, koja bi bila u ligi konkurent Barci i Realu.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 19 maj 2010, 00:33

Koju poziciju ce on da igra?
Umjesto Ibre,ili na lijevu stranu?Stvarno nisam upucen.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 maj 2010, 00:34

Jedva cekam da vidim kako i sta u ovih par narednih dana.Kako se pise,vec bi sutra ili u cetvrtak moglo se potvrditi dovodjenje Ville,a u petak vec biti predstavljen.Ali,brzo to nekako sve,ne znam.

Sto se tice Fabregasa,pise se kako i on sam zeli u Barcu.Malo ce teze ici sa njim,ali otom-potom.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 19 maj 2010, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 maj 2010, 00:34

Romariooo je napisao/la:Nije puno, Real, City i tako neki klubovi su poremetili trziste i zato su ovolike cijene igraca. Zna uprava sta radi, on je doveden da odradi dvije-tri dobre sezone i taman od njega, a do tada ce Bojan stasati.
normalno da nije puno,20 puta je bolji,a evo i jeftiniji od onog strasnog i nenormalno precjenjenog igraca ibrahimovica :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.