Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la kimbo » 18 maj 2010, 15:22

Cartman je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Izbor nije los ali opet fali brzih igraca .... u ekipi nemamo sada nijednog brzog igraca (osim Spahica).
Opet ce nam svi protivnici brzinom guzove razvaljivati .... Ovo mi nikako ne ide u glavu kako treneri ne mogu to da shvate.
A Zec? Salihovic? Gledo sam ovog Mujdzu jednom i cini mi se kao brz lik. A mnogi podcjenjuju i brzinu Dzeke, mnoge je on stopere u Bundesligi ostavio iza sebe. Ali slazem se da nam je veliki problem sto nemamo dovoljno brzine i trke u veznom redu. Zato treba Jahica stavit tu, jer covjek trci ko lud 90 minuta. Mogo je se isprobat i Ljevakovic, ali yebiga.
Zecu svaka cast ali nam trebaju brzi halfovi i odbrana ! Salihovic trci puno ali je spor ! Razvalit ce nas Rumuni i Francuzi po bokovima ! Uvjek Spahic mora krpiti pogibeljnim startovima i lako zaradi zute.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 maj 2010, 15:25

Prema Goal.com Spahic u idealnoj postavi francuskog sampionata, a u njemackoj Dzeko i Miske

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 19:47

Izostavljanje Stilica i Bekrica sa spiska ne ulijeva povjerenje u novog selektora... iskreno, od pocetka mi nije ulijevao povjerenje, imam osjecaj da ce nam on zayebat prvo mjesto... a mislim da cak ni on nije u stanju da nam zayebe sigurno drugo mjesto...

AMARA ZA SELEKTORA!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 18 maj 2010, 20:01

Isnar je napisao/la:Izostavljanje Stilica i Bekrica sa spiska ne ulijeva povjerenje u novog selektora... iskreno, od pocetka mi nije ulijevao povjerenje, imam osjecaj da ce nam on zayebat prvo mjesto... a mislim da cak ni on nije u stanju da nam zayebe sigurno drugo mjesto...

AMARA ZA SELEKTORA!!!
papeta za dozivotnog selektora ! :mrgreen:

AdisGazija
Kontakt:

Post Postao/la AdisGazija » 18 maj 2010, 20:20

Isnar je napisao/la:Izostavljanje Stilica i Bekrica sa spiska ne ulijeva povjerenje u novog selektora... iskreno, od pocetka mi nije ulijevao povjerenje, imam osjecaj da ce nam on zayebat prvo mjesto... a mislim da cak ni on nije u stanju da nam zayebe sigurno drugo mjesto...

AMARA ZA SELEKTORA!!!
Cujes ja sam navijac Zelje, i gotivim pravo i Stilu i Bekrica, ali realno treba gledati stvari i priznati da nema ni jedan igrac koji je pozvan a da je nesto slabiji od Stile i Bekrica. Stila je dobar dio sezone bio povrijedjen, a i dok je god u poljsko moze biti trosampion to puno ne znaci. Njemu je potrebno sto prije da nadje veci klub u kvalitetnijoj ligi. Bekric ipak igra u Premijer ligi... Jedino da kazem da mi je malo cudno da se jos uvjek racuna na Rahimica i Muratovica uzimajuci u obzir da su u poznim godinama.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 20:26

AdisGazija je napisao/la:

AMARA ZA SELEKTORA!!!
Cujes ja sam navijac Zelje, i gotivim pravo i Stilu i Bekrica, ali realno treba gledati stvari i priznati da nema ni jedan igrac koji je pozvan a da je nesto slabiji od Stile i Bekrica. Stila je dobar dio sezone bio povrijedjen, a i dok je god u poljsko moze biti trosampion to puno ne znaci. Njemu je potrebno sto prije da nadje veci klub u kvalitetnijoj ligi. Bekric ipak igra u Premijer ligi... Jedino da kazem da mi je malo cudno da se jos uvjek racuna na Rahimica i Muratovica uzimajuci u obzir da su u poznim godinama.
Da, da, nek imaju mjesta Muratovic sa dvije lijeve noge i Alispahic iz strasnog Sibenika... nema opravdanja za nepozivanje Stilica, a u sta je gledao na Zeljinim utakmicama kad nije skuzio kako igra Bekric ne znam... nasa liga nije cvijece, ali pozvati samo treceg golmana iz nje nakon onoliko provedenih utakmica na tribinama znaci samo jedno - nema pojma :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 18 maj 2010, 20:30

Mislim da grijesi selektor u vezi Stilica, pa i Vladavica...Bekric je svakako trebao dobiti sansu i nagradu sto se nije desilo...:P
mB!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 maj 2010, 20:32

Isnar je napisao/la:
AdisGazija je napisao/la:

AMARA ZA SELEKTORA!!!
Da, da, nek imaju mjesta Muratovic sa dvije lijeve noge i Alispahic iz strasnog Sibenika... nema opravdanja za nepozivanje Stilica, a u sta je gledao na Zeljinim utakmicama kad nije skuzio kako igra Bekric ne znam... nasa liga nije cvijece, ali pozvati samo treceg golmana iz nje nakon onoliko provedenih utakmica na tribinama znaci samo jedno - nema pojma :!:
Eto nek ti imas pojma. Zivis u Lukavcu, nisi gledao 2 utakmice zelje kako treba i ti se nasao pricat kakav je Bekric. Pa na njegovoj poziciji imamo Misimovica, Pjanica, Ibricica, sta ce nam on? Stilica bi trebao pozvati, ali opet i on ima taj peh sa pozicijom.

Vidim neki hoce i Vladavica? Pa on nije odigrao 10 minuta kako treba za Salzburg ove sezone.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 18 maj 2010, 20:33

Sto se zeko proda hahahahah

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 18 maj 2010, 20:36

Kemo je napisao/la:Sto se zeko proda hahahahah
kako je najavljiva njemačka,engleska on ode u gencelebrigi..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 maj 2010, 20:36

Mukiol je napisao/la:Mislim da grijesi selektor u vezi Stilica, pa i Vladavica...Bekric je svakako trebao dobiti sansu i nagradu sto se nije desilo...:P

Kakav crni Vladavic, nije tekme sastavio kako treba cijelu sezonu. Nije vise repka sto je bila nekad, pa da svak igra, mislim ako hocemo da nesto napravimo i da uzmemo jedno od dva prva mjesta, zna se ko treba da bude pozvan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 20:39

Madafaka je napisao/la: Eto nek ti imas pojma. Zivis u Lukavcu, nisi gledao 2 utakmice zelje kako treba i ti se nasao pricat kakav je Bekric. Pa na njegovoj poziciji imamo Misimovica, Pjanica, Ibricica, sta ce nam on? Stilica bi trebao pozvati, ali opet i on ima taj peh sa pozicijom.

Vidim neki hoce i Vladavica? Pa on nije odigrao 10 minuta kako treba za Salzburg ove sezone.
Da, zato si vidim odgovorio sta na spisku rade ta dvojica koje sam pomenuo, dakle ne citas uopste samo palamudas bezveze... a vezano za Zeljine utakmice, postoji jedan TV kanal i zove se RTV Vogosca, a na njemu bude repriza sve i jedne domace utakmice Zelje... naravno, kako bi ti uopste skonto tako nesto kad navijas za njanjajvo i chelski... :arrow:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 maj 2010, 20:42

Neko na kraju mora izvisiti? Da li je to mozda trebao biti Misimovic ili Pjanic? Zelje svih nas je da se proba sto vise igraca, da sto veci broj istih zaigra za nas tim, ali ekipu cini 11 igraca, pa stoga ne vidim razlog nasih kritika prema selektoru zbog poziva igracima. Vjerujem da ce sada dobro sagledati situaciju, i eventualno nezalaganje pojedinih igraca, otvorice vrata novim, pa tako i Stilicu i Bekricu, pa i Vladavicu. Nepozvani momci trebaju imati strpljenja, doci ce nekad i njihovih 5 minuta, a tada trebaju pokazati svoje umijece i na taj nacim zacementirati sebi mjesto u selekciji. Strpljen spasen. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 maj 2010, 20:47

Isnar je napisao/la:
Madafaka je napisao/la: Eto nek ti imas pojma. Zivis u Lukavcu, nisi gledao 2 utakmice zelje kako treba i ti se nasao pricat kakav je Bekric. Pa na njegovoj poziciji imamo Misimovica, Pjanica, Ibricica, sta ce nam on? Stilica bi trebao pozvati, ali opet i on ima taj peh sa pozicijom.

Da, zato si vidim odgovorio sta na spisku rade ta dvojica koje sam pomenuo, dakle ne citas uopste samo palamudas bezveze... a vezano za Zeljine utakmice, postoji jedan TV kanal i zove se RTV Vogosca, a na njemu bude repriza sve i jedne domace utakmice Zelje... naravno, kako bi ti uopste skonto tako nesto kad navijas za njanjajvo i chelski... :arrow:
A znaci imate gore Vogoscu. Fino Bogami. :mrgreen: Al opet samo mozes domace tekme pogledati. :P :D

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 maj 2010, 20:47

AMARA ZA SELEKTORA!!!
Hajde ti nama lijepo objasni umjesto koga bi ti stavio Stilu ,a posebno umjesto koga Bekrica(to me bas zanima)? A porediti Amara i Papeta u bilo kojem smislu je vise nego smijesno,a tebi i tebi slicnima ni Capelo ne bi ulijevao povjerenje

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 20:50

Denizmare je napisao/la:

AMARA ZA SELEKTORA!!!
Hajde ti nama lijepo objasni umjesto koga bi ti stavio Stilu ,a posebno umjesto koga Bekrica(to me bas zanima)? A porediti Amara i Papeta u bilo kojem smislu je vise nego smijesno,a tebi i tebi slicnima ni Capelo ne bi ulijevao povjerenje
Muratovic i Alispahic OUT, Stilic i Bekric IN, to ponavljam treci put... ne moraju igrati u prvoj postavi, ali im itekako ima mjesta na klupi, za razliku od ove dvojice... Capello... ;)

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 maj 2010, 21:02

23 reprezentativca koja su pozvana za naredne utakmice imaju trzisnu vrijednost od 99 550 000. Od ostalih se izvdajaju Dzeko 25 000 000 Misimovic 14 500 000 Pjanic 12 500 000
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 18 maj 2010, 23:44

seha je napisao/la:23 reprezentativca koja su pozvana za naredne utakmice imaju trzisnu vrijednost od 99 550 000. Od ostalih se izvdajaju Dzeko 25 000 000 Misimovic 14 500 000 Pjanic 12 500 000
znaci jedan ronaldo? hehehe
BLUE NATION.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 09:49

AMARA ZA SELEKTORA!!!
Kakav crni Bekrić, molim te? Lik malo odskače u domaćoj ligi i automatski treba dobiti poziv da zaigra protiv Švedske i Njemačke?! Napisah već što se tiče Štilića. Lik je nezainteresovan u Lechu, a u posljednje vrijeme ne odigra ni cijelu utakmicu, te je igra poljskog prvaka brža bez njega. Naravno, treba ovome dodati i konkurenciju u vidu Misimovića i Pjanića(možda čak i Ibričića), pa da, kada sve saberemo i oduzmemo, shvatimo da ova dvojica nemaju mjesta u reprezentaciji. Što se tiče Alispahića, ne znam zašto ga toliko omalovažavaš. Polako, polako, polako. Dobar je za PSV, a nije dovoljno dobar da bi bio pozvan u našu reprezentaciju?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 maj 2010, 11:40

Alispahic prelazi u PSV?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, jasmin10, Scholl, signalidunapark, Sveti i 76 gostiju.