Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
osijek-hajduk pik 1 2.50
Samo Sillamea ispostovao sa prelazomOkolele je napisao/la:13:00 Union Berlin - Nurnberg 2i3+ @3.80
13:00 Paide Linnameeskond - Flora 5+ @3.15
13:00 Parnu Linnameeskond - Sillamäe Kalev 1/2 @19 i 7+ @9
13:00 Tammeka Tartu - Narva 2/1 @23
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Borussia M. - Inglostadt 1 1.65
Austria B, - RB Salzburg(odg) 1 1.55
Osijek - Hajduk 2 1.60
Crvena Z. - Metalac 3+ 1.45
Rudar V. - Olimpija Lj. 3+ 1.70
PSG - Toulouse 1 1.20
12.15
Leicester - Watford 1 1.80
Celta - Valencia(odg) 1 1.65
Sturm - Ried 1 1.55
Hearts - Hamilton 1 1.95
Bayer L. - Koln(odg) 1 1.85
Milan - Atalanta(gdg) 1.60
26.57
Bayern M. - Stuttgart(odg) 2 1.95
West Ham - Everton(odg) 1 1.60
Lugano - Young Boys 2 2.15
Rizespor - Galatasaray 2 1.90
Aberdeen - Dundee U. 1 1.45
Oostende - Oud Heverlee 1 1.60
29.57
Austria B, - RB Salzburg(odg) 1 1.55
Osijek - Hajduk 2 1.60
Crvena Z. - Metalac 3+ 1.45
Rudar V. - Olimpija Lj. 3+ 1.70
PSG - Toulouse 1 1.20
12.15
Leicester - Watford 1 1.80
Celta - Valencia(odg) 1 1.65
Sturm - Ried 1 1.55
Hearts - Hamilton 1 1.95
Bayer L. - Koln(odg) 1 1.85
Milan - Atalanta(gdg) 1.60
26.57
Bayern M. - Stuttgart(odg) 2 1.95
West Ham - Everton(odg) 1 1.60
Lugano - Young Boys 2 2.15
Rizespor - Galatasaray 2 1.90
Aberdeen - Dundee U. 1 1.45
Oostende - Oud Heverlee 1 1.60
29.57
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Bayer L.-Koln domaćin daje dva ili više gola 1.55
Manchester Utd.-WBA 3+ 1.80
2.79
mislim da ovo može slobodno na veći ulog, Lever igra sa Koelnom koji je u padu forme, domaćin napadački moćna ekipa i očekujem da daju dva gola već u prvom poluvremenu, red je da konačno jednu utakmicu odigraju od početka kako treba sa full gasom a ne samo druga poluvremena. Manchester i WBA ja tu jednostavno vidim utakmicu sa golovima, po meni tri najmanje no vidjet ćemo.

Manchester Utd.-WBA 3+ 1.80
2.79
mislim da ovo može slobodno na veći ulog, Lever igra sa Koelnom koji je u padu forme, domaćin napadački moćna ekipa i očekujem da daju dva gola već u prvom poluvremenu, red je da konačno jednu utakmicu odigraju od početka kako treba sa full gasom a ne samo druga poluvremena. Manchester i WBA ja tu jednostavno vidim utakmicu sa golovima, po meni tri najmanje no vidjet ćemo.

16:00 Dagenham & Red. - Morecambe 1/2 @30
16:00 Stevenage - Gillingham FC 1/2 @28
16:00 Fulham - Birmingham 2/1 @28
16:00 Gateshead - Southport 1/2 @40
16:00 Stevenage - Gillingham FC 1/2 @28
16:00 Fulham - Birmingham 2/1 @28
16:00 Gateshead - Southport 1/2 @40
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
promasise penal odmaFurioso je napisao/la:Osijek Hajduk ps 1 -2,05 kvota(Osijek tri utakmice nije dao gol kod kuće a primio je samo jedan) Vrijeme da se taj niz prekine.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nisam stigao ranije postaviti, ali evo za danas
jedan na golove...
EDIT
samo to dovoljno je, bez komentara

drugi po mojoj nekoj procjeni "sigurice" pa bum vidjeli...
samo to dovoljno je, bez komentara
to je to od mene za danas, sretno nam svima.......
jedan na golove...
EDIT

drugi po mojoj nekoj procjeni "sigurice" pa bum vidjeli...

to je to od mene za danas, sretno nam svima.......
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 07 nov 2015, 17:02, ukupno mijenjano 3 puta.
- Terminator2
- Kontakt:
GabrielBatistuta je napisao/la:Doktore .Terminator2 je napisao/la:ZASTO POKLANJAJU![]()
![]()
![]()
![]()
Wawrinka, S.-Nadal, R. 2 1,60-------(0-2) 2,40![]()
Nemoj bit toliko ofiran da se ne razumijes u tenis bgt kvota je bila poklon al ipak rafa poklanja pobjedu

WIL-LE MONT 2/1 26
Uzimam mikijeve svicarce..
A predlozio bih par sljedecih:
Pikado:
Huybrechts K. - West S. 1 @1.35
Chisnall D. - King M. 1 @1.50
Wright P. - Mitchell S. 1 @1.35
Ukupna kvota: 2.9362
Sva trojica bi trebala proći bez većih problema. Priznajem da najboljeg Belgijca Huybrectsa nisam gledao dugo, ali za Westa prvi put cujem.. Dakle, veliki je underdog ovdje, ne dajem mu puno sanse. Pogotovo ako Kima krenu triple dvadesetke po kojima je poznat..
Mervyn King nije ugodan protivnik, ali već je u godinama i rijetko kad zasja na velikoj sceni. S druge strane, Dave Chisnall, nadolazeća nada.. Monstrum kad je u formi. Prošle sezone u Premier Ligi tukao sve redom, dosao do polufinala i izgubio 10-9 od prvaka Andersona. Ove godine ocekujem nastavak, a kud ces boljeg treninga od ostarjelog Kinga.
Wrighta sam uvijek nazivao klaunom pikada. Ali ne zbog skilla, već njega kao pojave. Što se bacanja strelica tiče, tu je trenutno u top10 na svijetu. Za Mitchella nikad cuo. Logican izbor, solidna kvota: Peter Wright!
Osokolio sam se kad sam jucer digao prvu lovu nakon povratka.. Pa je red bio i napisat neki prijedlog. Mozda dobar niz potraje. Sretno ekipa!
A predlozio bih par sljedecih:
Pikado:
Huybrechts K. - West S. 1 @1.35
Chisnall D. - King M. 1 @1.50
Wright P. - Mitchell S. 1 @1.35
Ukupna kvota: 2.9362
Sva trojica bi trebala proći bez većih problema. Priznajem da najboljeg Belgijca Huybrectsa nisam gledao dugo, ali za Westa prvi put cujem.. Dakle, veliki je underdog ovdje, ne dajem mu puno sanse. Pogotovo ako Kima krenu triple dvadesetke po kojima je poznat..
Mervyn King nije ugodan protivnik, ali već je u godinama i rijetko kad zasja na velikoj sceni. S druge strane, Dave Chisnall, nadolazeća nada.. Monstrum kad je u formi. Prošle sezone u Premier Ligi tukao sve redom, dosao do polufinala i izgubio 10-9 od prvaka Andersona. Ove godine ocekujem nastavak, a kud ces boljeg treninga od ostarjelog Kinga.
Wrighta sam uvijek nazivao klaunom pikada. Ali ne zbog skilla, već njega kao pojave. Što se bacanja strelica tiče, tu je trenutno u top10 na svijetu. Za Mitchella nikad cuo. Logican izbor, solidna kvota: Peter Wright!
Osokolio sam se kad sam jucer digao prvu lovu nakon povratka.. Pa je red bio i napisat neki prijedlog. Mozda dobar niz potraje. Sretno ekipa!
U desetom selu živi Antuntun!
Gorica KK-Zabok 1.pol. 2 2.80, 2 3.05
prijatelj igra za domaćine i kaže da gube ovu utakmicu od "prijatelja" iz Zaboka
prijatelj igra za domaćine i kaže da gube ovu utakmicu od "prijatelja" iz Zaboka
levante-deportivo 1 2.60, 1/1 4.75
Ispratio ..zgmiky je napisao/la:Gorica KK-Zabok 1.pol. 2 2.80, 2 3.05
Nadam se da dolazi

- BavaracZenica
- Kontakt:
probat 2 iznenadjenja vcrs..
Nec Nijmegen - De Grafschaap 2 kv. 6.50
M.Boleslav - Jihlava 2 kv. 11.0
na marku 71.50 KM
Nec Nijmegen - De Grafschaap 2 kv. 6.50
M.Boleslav - Jihlava 2 kv. 11.0
na marku 71.50 KM

FC Bayern !!!!!
20:30 Eibar - Getafe 1 @2.10 i 1/1 @3.70
20:15 Mallorca - Zaragoza 2+pp @3.40, 3+pp @10.5, 4+ @4.50 i 5+ @10
20:15 Mallorca - Zaragoza 2+pp @3.40, 3+pp @10.5, 4+ @4.50 i 5+ @10
loše danas, da probamo malo popraviti stanje
Rayo Vallecano-Granada over 1.5 1.pol. 2.70, oba daju u 1.pol. 4.60, 5+ 6.50, 6+ 15
Rayo Vallecano-Granada over 1.5 1.pol. 2.70, oba daju u 1.pol. 4.60, 5+ 6.50, 6+ 15
Thompson over 17
GSW polodi sve redom sa impresivnim brojkama. Thompson još uvijek sa nekim skromnim ciframa vrti se oko granice poen gore dole. Večeras idu u goste lošim Kingsima. Najbolji napad protiv najlošije odbrane. Idealan protivnik da napumpa statistiku malo. Ako se sjećate njegovog najboljeg učinka karijere od 52 pts to je upravo uradio protiv Sakramenta.
Jutros kad sam gledao granice bilo je 114,5 ponuđeno na GSW, sad međutim 117,5 premier.
GSW polodi sve redom sa impresivnim brojkama. Thompson još uvijek sa nekim skromnim ciframa vrti se oko granice poen gore dole. Večeras idu u goste lošim Kingsima. Najbolji napad protiv najlošije odbrane. Idealan protivnik da napumpa statistiku malo. Ako se sjećate njegovog najboljeg učinka karijere od 52 pts to je upravo uradio protiv Sakramenta.
Jutros kad sam gledao granice bilo je 114,5 ponuđeno na GSW, sad međutim 117,5 premier.
- Evolution87
- Kontakt:
Kevin Martin (personal) will not play against the Bulls on Saturday.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sacramento Kings All-Star center DeMarcus Cousins will miss at least two more games due to the strained Achilles' tendon he suffered on Oct. 31.
ne igra ni drugi centar ekipe Cauely-Stein..hmm omisljam se izmedju Gaya 18.5 OVER i Collisona 13.5 OVER, mislim da ce i obojica u over jer ce biti utakmica s puno koseva, a ja cu Collisona staviti ove sezone biljezi 15.8 po utakmici, a i igrat ce treci centar ekipe Koufos ne vjerujem da ce na njega toliko ici..
ne igra ni drugi centar ekipe Cauely-Stein..hmm omisljam se izmedju Gaya 18.5 OVER i Collisona 13.5 OVER, mislim da ce i obojica u over jer ce biti utakmica s puno koseva, a ja cu Collisona staviti ove sezone biljezi 15.8 po utakmici, a i igrat ce treci centar ekipe Koufos ne vjerujem da ce na njega toliko ici..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.