FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tiago ih uci osnovama bosanskog jezika..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Okolele je napisao/la:Tiago ih uci osnovama bosanskog jezika..
Poslano sa mog GT-S7580 koristeći Tapatalk
Treba ovu semu sa Brazilom ojacat,tamo ba ima igracina a nikad nisu nigdje igrali. Dobro bi bilo da bar jedan bude dobar.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Treba malo spustiti loptu na zemlju, svi su oni NULE dok se ne dokažu. Iako su Brazilci to ne mora značiti da su majstori! Drago mi je da su se okrenuli alternativi jer u našoj ligi gotovo da nema igrača za nas. Ima, ali mi ih ne možemo dovesti, što zbog ugovora, što zbog drugih stvari. Samo, ne znam šta namjeravaju sa ovim štoperom? Ukoliko bi zadovoljio to bi nam bio peti (Kosorić Bogdanović, Hodžurda, Uzelac), samo gomilamo igrače beze, osim ako nije bolji od svih.
Gledajući slike, izgleda da Joco opet trenira sa ekipom, ako je tako onda ga se još nisu "odrekli".
Gledajući slike, izgleda da Joco opet trenira sa ekipom, ako je tako onda ga se još nisu "odrekli".
ako ne valjaju neće ni potpisati i zdravo.
- milanribar
- Kontakt:
Ko to ima da procjeni da li valjaju ili ne ?
pa ti ne moze nista bez tebe ribice ti si nas strucnjak
Zna li neko kad ce otprilike izvlacenje parova kupa, i opcenito kad bi mogli ocekivat odigravanje naredne runde ?
Ovaj niži izgleda ko Dani Alves na steroidima
sigurno je to taj bek.
Ovaj drugi izgleda ko (ms13) member ili baca loma na Fernanda iz sitija .
Dosli ljudi na probu a Ok Boga moli da ostane barem jedan da ima pricat s nekim na svom jeziku.
Sinoc ozbiljno sanjam novu istocnu tribinu spojenu s sjevernom( lokomotive nigdje
)
Probudim se I nesto kontam ,gdje ce stavit nju kad se bude radila tribina aBd ?

Ovaj drugi izgleda ko (ms13) member ili baca loma na Fernanda iz sitija .
Dosli ljudi na probu a Ok Boga moli da ostane barem jedan da ima pricat s nekim na svom jeziku.
Sinoc ozbiljno sanjam novu istocnu tribinu spojenu s sjevernom( lokomotive nigdje

Probudim se I nesto kontam ,gdje ce stavit nju kad se bude radila tribina aBd ?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ako imas posao i radis, trebao bi znati kako funkcionise hijerarhija u organizovanoj firmi. cuj tuziti odu? sta ako je tacno (ne tvrdim da jeste, jer nisam nikakav insajder) da su bile odine zelje igraci koje je naveo u tom "intervjuu"? jel mislis da s postojecim igrackim kadrom, bilo koji trener moze napraviti pozitivan pomak? eto, oda to nije napravio uspjeh u ligi (nakon relativnog uspjeha u evropi). nije ni capljic u one 3-4 tekme koliko je vodio elipu. evo, nije ni sablja napravio nista znacajno otkako vodi ekipu. moj stav je, i niko mi ne moze promjeniti misljenje, da imamo ogranicenu ekipu i nema trenera koji ce napraviti cudo, samo luda sreca nam moze pomoci sa trenutnim igrackim kadrom. sere se po odi i harisu da su krivi za trenutnu situaciju. ok, nek je tako da su oni krivi. a ti, mozes li pobiti odine navode o njegovim zeljama u prelaznom roku? mozes li reci da laze i cvrsto stati iza tih rjeci? znam da ce sada neko uskociti (zna se i ko) i reci kako oda nije imao muda stati iza ponudjenih "pojacanja". iskreno, ne bih ni ja imao muda pa stati iza treceg ili cetrtog izbora (koji mozda i nije moj, nego daj da popunimo mjesta). je li iko pitao odu treba li prodati baju i kvesu? da li bismo imali drugu situaciju u ekipi sa njima? da ne duzim, svi gledate jednu stranu medalje, druga vas ne interesuje. da ne budem pljuvac, ili nekakav violina, odin PR i sl. NABIJEM NA NEKU STVAR ODU, CAPLJICA, SABLJU, GREDICA, ZUJU, VIOLINU (najsmjesnije mi je kad violinu predstavljaju kao neku bitnu osobu za situaciju u klubu, jer tog misa licno poznajem i znam kakav uticaj moze imate, bolje receno nemati sto se tice situacije u klubu)... sve dok moj Zeljo trpi njihov javasluk. nas problem je sto se konstatno situacija prebacuje na ljude kojih vise nema u klubu. za sve je neko drugi kriv, a napretka i dalje nema. nek uprava pocne raditi na konkretnim poboljsanjima, kako infrastruktualno, tako i u sportskom segmentu, sve ce biti drugacije. od jucer i prebacivanja krivice na nekoga ko je jucer, prekjucer... bio u klubu se ne zivi. zivi se od onoga sto radis danas i cime raspolazes. i notngem forest je dva puta bio prvak evrope, a dans ne znam ni na kojem niovu takmicenja je u engleskoj. nek nam uprava da djela, a ne rijeci. meni smjesno djeluje sabljina izjava da smo nakon pobjede nad goskom digli samopouzdanje. jos smjesnije mi je izjava pred slaviju kako zna sta bi radio da on sutra igra. nije stvar sta bi ti uradio na terenu (pretpostavka), nego kako ces spremiti ekipu da da najbolje od sebe i dobije tu utakmicu (u nedelju cemo vidjeti cinjeicno stanje sta se uradilo po tom pitanju). ubi nas demagogija o janjadima, stabilnoj finansijskoj situaciji, redovnim platama, zavrsavanju penzionisanja ljudi iz kluba koji su ispunili uslove za penziju, statutu o dvije firme, ulagacima, tenderu o istocnoj tribini u septembru (sada je novembar).... sve kura.c od ovce. sad se najavljuju cuda u zimskom prelaznom roku, hajd da i to sacekamo, al' daj boze da te beg uzme, jer se cigani oko kuce vrte. nemam konkretnih rezultata svega nabrojanog, vidljivih obicnom zaludjeniku Zelje kakav sam i sam. cak su i pile i super "nestali" sa foruma, nema pozitive, nego grlom u jagode sta bude. tako ne rade ljudi, firme i klubovi koji imaju jasnu viziju o buducnosti. mi koracamo naprijed godinama, samo imam osjecaj da na svaki korak naprijed, napravimo dva unazad.bhsport je napisao/la:Odu treba tuziti zbog ovoga, zasto on nije zahtjevao ostanak barem jednog od trojca Zeljkovic, Stanic, Colic, pa sa Stanom i Colom bi sada bili na vrhu tabele, nit bi zijnili u Travniku ni u Doboju kod Kaknja ni u Prijedoru. Imali bi i alternativu u lijevom beku jer je Stana to igrao.
Zasto se olako pustio i Eldar, takvog igraca tj destruktivca danas nemamo a za to je odgovoran Oda jer mu na tim mjestima igraju Amir i Blagoje koji nisu klasicni destruktivci (tek uvodimo Dinu Hasanovica).
Zasto je potpisao Livaju kada se vidi da covjek ne zna osnove fudbala, ne zna kretnje za beka, pozicioniranje, da ne spominjem rad sa loptom.
Oda je glavni i odgovorni krivac za debakl poslije Ferenca jer je tempirao formu za evropu a poslije takvu vrucu ekipu vukao po nasim livadama i navukao losu seriju rezultata koji su unistili samopouzdanje ekipe.
Tiaga je majorizirao, prekinuo uvođenje mladih a navukao polovnjaka u vidu Mladenovica, Kokota, Diate, Livaje, katastrofa.
Moze doci kao navijac na stadion a kao trener nadam se vise NE!
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ok, idemo dalje. hocemo li uspjeti zadrzati djelmica?tm8782 je napisao/la:Jedan latinoamerikanac(Tiagov sunarodnjak) je stigao, a danas bi trebao drugi.
Ne znam ni kako se zovu ni bilo drugo sta, jer i sami znate koliko imaju imena.
Idemo dalje...
Pile je vec napisao da je postignut dogovor. Znam da ima info iz prve ruke tako da vjerujem da je tako.starigrad je napisao/la:ok, idemo dalje. hocemo li uspjeti zadrzati djelmica?tm8782 je napisao/la:Jedan latinoamerikanac(Tiagov sunarodnjak) je stigao, a danas bi trebao drugi.
Idemo dalje...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Sto ne potpisu novi ugovor kad su se vec dogovorili? Ne znam sta cekaju..tm8782 je napisao/la:Pile je vec napisao da je postignut dogovor. Znam da ima info iz prve ruke tako da vjerujem da je tako.starigrad je napisao/la:ok, idemo dalje. hocemo li uspjeti zadrzati djelmica?tm8782 je napisao/la:Jedan latinoamerikanac(Tiagov sunarodnjak) je stigao, a danas bi trebao drugi.
Idemo dalje...
@starigrad imam slicno misljenje.. Uvijek krivimo onog koga nema..
BUDI ŽELJO !!!
ko je kriv za tu gresku oko dolazaka, koju iznosis po tvom misljenju? ko je kriv sto nam i dalje transfer politiku vode ljudi, cije je znanje,opet po tvom misljenju, upitno? jel to priprema za alibi za neuspjeh na proljece i da krivica prebaci na neke nebitne ljude (tipa alihodzic)?pile87 je napisao/la:Nije niko dosao sto je po meni greska. Sada imaju grupu ljudi koja radi na igrackom kadru koliko oni znaju o fudbalu upitno je... Sada je nesto vise para u igri i prica se sa nesto ozbiljnim menadzerima to moze biti od vaznosti jer takvi menadzeri ne vole podvaliti igraca...edis jos mora samo odraditi staziranje negdje u Njemackoj i to je gotovo sto se tice licence. Kako sam cuo Karic ce biti pomocni trener ako nadju trenera golmana kakvog zele...Hadzijalagic je napisao/la:Ja ne znam da je dosao neko ko ima iskustva u tom segmentu gdje smo podbacili u proslom prelaznom roku i ko bi sljedeci rok odradio kako treba..zaboljisportuBiH je napisao/la:Pa i da Edis ne položi sad do nove tu profi licencu, Hare ne mora biti za transfere. za trtansfere mogu biti i ja zadužen ako se porcijeni da sam ja taj. haris može biti pomoćni ili imati neku drugu funkciju u klubu da bi imali tu njegovu profi licencu na raspolaganju.
Jarane, ovo neki razbijači 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
i ti si bolestan, ali u drugu krajnost od njega. on sve crnjaci, a ti sve predstavljas idilicno. ne dozvoljavam ni aldinu, ni piletu, ni superu, ni bokacu, ni tm8787, ni sergejevicu, ni dileji, ni gatoru, dinilj (kojeg izuteno cijenim kao forumasa ibez uvrede prema bilo kome i nek se "ne prozvani" ne nadju uvrjedjeni")....., da moze reci kako ima vise ljubavi prema Zelji vise od mene. ali, nikome ne dozvoljavam da me ubjedjuje kako je mlijeko promjenilo boju i postalo crno ili sivo. ne treba meni niko otvarati oci da bi mi pojasnio situaciju u kojoj smo. trenutno smo u kur.cu, sto ne znaci da nece doci na bolje (vrijeme i prelazni rok ce pokazati gdje smo). ja nakupovah gajbi i gaqjbi piva da zalijem janjad najavljivanu na ovom forumu, ql me samo ubika zgraqvica, jer pijem na suho.FKZ1921 je napisao/la:Ok. A ja ipak mislim da si ti ozbiljno bolestan. Da nije tako,bio bi samo na temi svog kluba i pisao nesta normalno ili nenormalno,nebitno.milanribar je napisao/la:Ja ipak mislim da si ti jedan kompleksas obicni koji ako neko ima suprotno misljenje od tebe ti su tu odmah ko kakva baba da dodes da pravdas ono sto se ne moze opravdati. A ti si bas nebitna licnost da bi odlucivala ko za koga navija, a pogotovo da ako ti pises gluposti to znaci da si veci navijac od mene. Naravno da preDpostavka ako pobjedimo Slaviju da cemo pobjediti Borca, i onda cemo i trecu uzeti. Ako izgubimo prvu izgubit cemo sve tri.![]()
Na tvoju zalost,tebi predstavlja zadovoljstvo glumatati po temi FK Zeljeznicara,razradjivati taktiku sopstvenog nastupa kako bi se malo zamaskirao. Napises ponekad nesta sto lici na normalan komentar. Ali ti to dodje samo kao paravan za podlo i dusmansko poturanje,rovarenje,pokusaj izazivanja smutnje kod nekih(istina rijetkih)koji te nisu provalili.
Apsolutno mi ne smeta to sto radis. To je iskljucivo tvoj problem,tvoja bolest.
močim konkretan odgovor: zasto muftica uopste predstavljate kao neku bitnu osobu za funkcionisanje Zelje kao kluba? hvala unaprijedtm8782 je napisao/la:Violina sad postao skaut za neku agenciju. Pa vrbuje nase igrace po Grbavici ali mu ne ide nikako. Dodje do makijata malo naglas prica protiv ljudi u klubu, laje okolo ali ga niko ne slusa. Osim par njegovih istomisljenika. Kojima su zavrnute "pipe". Jb ga takav zivot. Nema vise po jacoj utakmici da bude hiljadu, dvije, tri manje karata prodanao, itd gledalaca vise...
na hajr i na dobro, moja zelja je da produzi ugovortm8782 je napisao/la:Pile je vec napisao da je postignut dogovor. Znam da ima info iz prve ruke tako da vjerujem da je tako.starigrad je napisao/la:ok, idemo dalje. hocemo li uspjeti zadrzati djelmica?tm8782 je napisao/la:Jedan latinoamerikanac(Tiagov sunarodnjak) je stigao, a danas bi trebao drugi.
Idemo dalje...
Mozemo li tokom pauze ocekivati jos prinova ili nekih iznenađenja ? Igraci prije svega ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je li do mene, ili ova dvojica fakat svojim izgledom i stasom ne ulijevaju neko povjerenje da bi mogli biti ozbiljni igraci ? 

Sarajevski Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.