FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Zar nisu samo njih trojica? Nema četvrtog?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovo su kadeti a u19 su samo tri igraca pozvana
Sutra u 10 kadeti,juniori u 12 sati protiv olimpica pomocni stadion kosevo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hadzija, Klara, Civic u napadu. Seha na beku, Sadiku i Kerim stoperi. Ostale ne znam 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Javljaj rezultat Bgt...muhamedhulk je napisao/la:Hadzija, Klara, Civic u napadu. Seha na beku, Sadiku i Kerim stoperi. Ostale ne znam
P.s. treba neki iz kluba da vidi sta je s Kerimom, po mojim informacijama iskljucen je iz srednje..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Kako završiše kadeti?
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
0:0, imaš na kecu izvještaj o tekmi. Veladžić nije igrao koliko vidim, znači opet je mali u rosteru za sutra
Upratih.
A dobro i njih je vjerovatno umor stigao... Liga, turniri, repka...putovanja...
A i sastale su se dvije od tri najjače ekipe u ligi.
Neka Demirela sa prvim timom. Dobro bi bilo kad bi i sutra dobio bar desetak minuta.
A dobro i njih je vjerovatno umor stigao... Liga, turniri, repka...putovanja...
A i sastale su se dvije od tri najjače ekipe u ligi.
Neka Demirela sa prvim timom. Dobro bi bilo kad bi i sutra dobio bar desetak minuta.
više neću ići da gledam kadete onaj civić zaluto u kolektivni sport frajer ne da nikom loptu a griješi ko niko najopasniji igrać olimpica je bio upravo civić
E nek je i Halavać pogodio.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pogledao obje tekme..
Komentarisemo igru kadeta sa br 2 (valjda je to Kerim, igra stopera), kad mi kazu kasnije da je njegov otac ispod nas sjedio
a fino smo ga iskritikovali...sta cu, morali smo.
Napad jalov, Civic imao sansu da zabije, golman odbrani. Klaric i Hadzic, tanko...
Juniori nista bolji, ali ga dade Eli
Catakovic je materijal za A tim definitivno.
Komentarisemo igru kadeta sa br 2 (valjda je to Kerim, igra stopera), kad mi kazu kasnije da je njegov otac ispod nas sjedio

Napad jalov, Civic imao sansu da zabije, golman odbrani. Klaric i Hadzic, tanko...
Juniori nista bolji, ali ga dade Eli

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
U debiju se nije baš proslavio. Imao je tu asistenciju, fakat dobar potez, ali to mu je bilo jedina dobra stvar u tom poluvremenu što je igrao. Naravno to je malo vremena za neke pretpostavke, ali sam nekako očekivao više. Djeluje mi sporo, ali možda je to i zbog treme. Vidje ćemo kako će to izgledati u budućnosti.muhamedhulk je napisao/la:Pogledao obje tekme..
Komentarisemo igru kadeta sa br 2 (valjda je to Kerim, igra stopera), kad mi kazu kasnije da je njegov otac ispod nas sjedioa fino smo ga iskritikovali...sta cu, morali smo.
Juniori nista bolji, ali ga dade EliCatakovic je materijal za A tim definitivno.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa poznavajuci 'filozofiju' Kluba oko napadaca nece on biti prebacen u prvi tim jos..iskreno, ja bi ga drzao u juniorima do kraja, pa onda prebacio u prvi tim (ako procjene da im je potreban).
Jos je mlad i moze se poraditi na svemu, od snage, brzine, kretanja itd. Ali u juniorima on igra konstantno dobro, golovi budu ili ne. Igra fino glavom, fino se i krece, ima i tehniku, nije sidras nego vise trazi loptu, vraca se i sl. Sad je na njemu
I da, onaj Mujakic i DM ne idu u istu recenicu..on nek igra stopera, ili nista. Mislim da je on visak u sredini...
Jos je mlad i moze se poraditi na svemu, od snage, brzine, kretanja itd. Ali u juniorima on igra konstantno dobro, golovi budu ili ne. Igra fino glavom, fino se i krece, ima i tehniku, nije sidras nego vise trazi loptu, vraca se i sl. Sad je na njemu

I da, onaj Mujakic i DM ne idu u istu recenicu..on nek igra stopera, ili nista. Mislim da je on visak u sredini...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Danas je uputio par dobrih šuteva sa distance, nakon jednog je golman odbio loptu i pade go' iz odbice, poništen doduše. 
Hoću Rastu u prvom timu!
Kadetska tekma je jedna od najdosadnijih utakmica pogledanih u životu.

Hoću Rastu u prvom timu!

Ja sam se sve nadao da će ući u ovoj utakmici u kupu, ali eto..Steph je napisao/la:Danas je uputio par dobrih šuteva sa distance, nakon jednog je golman odbio loptu i pade go' iz odbice, poništen doduše.
Hoću Rastu u prvom timu!
Lud mali definitivno.
Ma ja ne mogu vjerovati da je Kallasi odigr'o kompletnu utakmicu lijevo, a da Rasta nije uš'o.
Nadam se da će dobiti pravu priliku, zaslužuje je.

Nadam se da će dobiti pravu priliku, zaslužuje je.
Ja sam par puta gledao utakmice juniora i uvijek je igrao na desnom beku, jel to sad prekomandovan lijevo?
U svakom slučaju je kandidat da se kod mene nađe na avataru kada Samir jednom ne bude naš član.
U svakom slučaju je kandidat da se kod mene nađe na avataru kada Samir jednom ne bude naš član.
Zadnjih sedam godina igra lijevog beka
ali je dešnjak, pa su ga par puta u posljednjih 10 deset mjeseci bacali i desno, tako da si se vjerovatno potrefio na tim tekmama.
Ali samo danas je probio milion puta do kaznenog prostora, sve ono što bek treba da radi...

Ali samo danas je probio milion puta do kaznenog prostora, sve ono što bek treba da radi...
Svašta
, da mi se i to desi.
Ma neka malog, nadati se da dobii priliku. A kako je Ješić krenu sve sam sigurniji da hoće.

Ma neka malog, nadati se da dobii priliku. A kako je Ješić krenu sve sam sigurniji da hoće.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rastoder ima kondiciju da odigra dvije utakmice zaredom
Mozda je kondiciono bolji i od par prvotimaca..ali kazu da stagnira, nema napretka, pa je zato 'zapostavljen' i nije u prvoj ekipi. Po mom ukusu je nizak, a igra na osjetljivoj poziciji u ekipi. Ali ako struka kaze da je dobar, ja presretan 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijelisampion, Dadox, Galantni, InatSilniBosanski, mosarajvosa83 i 60 gostiju.