Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ferdinand
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Ferdinand » 07 nov 2015, 00:44

emir79 je napisao/la:Kad neko talenta poredi sa drugim najboljim napadacem u historiji reprezentacije BIH. Armin ce dobiti svoju sansu u reprezentaciji, nece reprezentacija pobjeci od njeg, ali on ispred sebe ima sigurno 2 igraca, ako ne i 3. Ali eto ostanimo na 2. I ne budite smjesni i porediti Hodzica sa covjekom koji se nadavao golova kako u reprezentaciji tako i u jednoj od najjacih liga Evrope.

Kakav cirkus ovdje jbt.
Svakako da je Vedo drugi napadac reprezentacije, iako odavno nije pruzio neku igru za pamcenje tako da se ne treba nista posebno ibretiti ako mladji polahko pocnu biti sve ozbiljnija konkurencija. Ako cemo igrati sa dva kalsicna napadaca Dzeko i Vedo su neupitni, ako ce jedan biti malo povuceniji onda Hodzic ulazi u ozbiljnu konkurenciju. Licno mislim da bi mogao bolje odigrati od Medunjanina, Susica ili ko je vec u tim kombinacijama.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 nov 2015, 00:46

Huremov fetis na drugoligase je dostigao vrhunac, velicao je prvo DJurica gol masinu sa 4 gola po sezoni u seriji b a sada mu je i igrac iz austrijske cvajte bolji od Hodzica :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 nov 2015, 00:48

BigBigBang je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Joj ovog Paje, ismijava Djuriceve golove protiv Velsa i Kipra, ismijava njegove golove protiv talijanskih drugoligasa, i onda se dici Arminovim golovima protiv klubova u HNL-u, pa cak navodi i golove u kupu protiv hrvatskih treceligasa :rol: pa dokle ljudska glupost seze :facepalm:

Da se razumijemo, apsolutno nemam nista protiv Hodzica, momka gotivim i smatram velikim talentom za buducnost, ali brate....

PS. Paja nemoj samo postavljati Arminov gol skaricama, ne znam jesi li upoznat da i Milan ima takav gol u karijeri, bojim se da cu ti morati uzvratiti :mrgreen: :bih:
Vidi sine, Hrvatska liga koliko god tebi smijesna bila kotira kao trinesta u Evropi po koeficijentu, Hrvatska liga daje uvijek dobre igrace koji se dokazu najboljim evropskim ekipama a pogotovo igraci Dinamo Zagreba. Ja se kladim da Djuric ne bi mogao prismrditi rosteru sirem Dinama, pa Hodzic igra ispred Henriqeza koji 3 puta bolji igrac od Djurica pametnom dosta....

Taj tvoj Djuric ne bi ni igrao u Dinamu a kamoli da bi zabijao u smijsnoj hnl, hrvatskom kupu i namjerno si izostavio Ligu Prvaka gdje je bio strijelac i u grupi i u play offu.
Kao prvo nisam ti sin, kao drugo vidim da mi vec prisivas Djurica da je on "moj" a zapravo su mi jednako dragi i Armin i Milan, i samim tim ova diskusija i ne ide onako kako bi trebala tako da je najbolje da je odma zavrsimo...lp
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 nov 2015, 00:50

hurem je napisao/la:@Tryg,
Da, ozbiljan nogomet 3 mjeseca...jel ti nasu premijer ligu smatras ozbiljnom?
Da, Prevljak je brzi i okretniji od Armina.
Da, sad idi spavaj!
Da, ja nisam kompleksas, realan sam po pitanju Arminovog potencijala i ocekujem, nadam se da ce uspjeti...ali reci da je u ovom trenutku bolji od Ibisevica je van svake pameti...pa ti sad vidi ko je kompleksas...i reci da je Vedo ispodprosjecan napadac...pa ako je on ispodprosjecan, sta je onda Armin...jel to Armin zabio 100 golova u Bundes ligi, jel to on dao 18 golova u polusezoni, jel to on zabijao Bayernu, Dortmundu i ostalim timovima...
kazu sigurno ce biti bolji od Vede, sta je garancija za takvo sto...puno veci talenti od Armina su propali, kako znate da ce on uspjeti...mozda kao Kramaric?
itd...
Na mnogobrojna pretjerivanja mozda odgovaram slicnom metodom, ali mora se brate...

Ferdinande...to za 2,3 godine se slazem...to niko ne spori...problem je sto kazu da je bolji od Ibisevica i da treba igrati protiv Irske u prvih 11...pa jednostavno covjeku pukne film od takvih i sl.pretjerivanja.
Zabio je i bolic hrpu golova a i baljic igrao za real, pa trebali bi i njih vratiti! Vedad je bio dobar ali to vise nije taj vedad! Ofirno mu se stimalo da postigne gol protiv andore ali dzaba, umjesto da se tad Ara isproba, ma jok gurati ibisevica nebili zavrsio svoj dugi post, ipak zaduzio nas je, amaterski!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 nov 2015, 00:55

A vidim i hurem gotivi Ibisevica jer je i doticni kao i ljubimci mu DJuric i Prevljak u Hodzicevim godinama igrao u francuskoj drugoj ligi za Dijon kao posudjen igrac PSG-a (koji je da ne bude zabune u to doba bio samo osrednja ekipa ubjedljivo najslabije lige petice), dakle Ibisevic je do svoje 22-e godine iskljucivo igrao drugoligaski fudbal.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 07 nov 2015, 01:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 nov 2015, 00:56

Pretjeruje se brate na,uslovno receno,obje strane na ovoj temi.
Prvo,nakon sto igrac zagazi u seniorski fudbal,a to je sa nekih 18-19 godina,pitanje njegovih nastupa je stvar kvaliteta,fizicke spremnosti,itd.,a ne da li ima 20,23 ili 25 godina.Dalje,omalovazava se brate Armin.Ne moze se reci da je on jos uvijek samo perspektivan napadac koji je od skora poceo da igra ozbiljan fudbal.Momak je imao sezonu u PL BiH,koja kakva god da je kvalitetom,ipak nosi epitet seniorskog fudbala.I nije da nije bilo i tu jakih utakmica ( npr. derbi Zeljo-Sarajevo po pritisku,odgovornosti i sl. je fino iskustvo ). Presao je nakon toga u,vjerovatno,najozbiljniji i najbolji klub u regionu koji redovno igra evropska takmicenja,konkretno ove godine grupnu fazu LP,a tamo se slucjano ne moze doci slazemo se svi valjda.U takvom klubu Armin igra u velikoj mjeri,prvi strijelac je lige,debitovao u LP ( najjace takmicenje na svijetu ),zabio 2 gola vec ( pretkolo i grupna faza )..Sve je to valjda pokazatelj da je Armin vec uveliko afirmisan igrac a ne samo puki talenat koji tek to treba da dokaze.
Sa druge strane,po meni,besmisleno je Armina gurati u prvu postavu i ispred Vede jos uvijek jer Vedo takodjer igra fudbal na najvisem nivou,i polahko vraca formu ( Dzeko je valjda daleko ispred svih ).Formacija koju forsira Mesa od pocetka je takva da prednost i vece stvari donose robusniji napadaci koji imaju dobru skok igru.Sto se Milana tice vazi ovo gore vezano sa formaciju,u tim slucajevima je mozda cak i ispred Vede jer je u ove dvije utakmice za kratko vrijeme na terenu uradio vise nego Vedo.U svim drugim situacijama ( tamo gdje je lopta na zemlji i tako se igra prema napadacima ) Armin je korisniji igrac od Milana.Sta ce biti od ovo dvoje je nesto sto odlucuje Mesa.
Suma sumarum,Armin MORA ostati u A repki,vec iduceg ciklusa ga uvoditi i davati ozbiljniji minute,pod uslovom da on nastavi ici uzlaznom putanjem ( a vjerujem da hoce aBd )..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 07 nov 2015, 01:01, ukupno mijenjano 4 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 07 nov 2015, 00:57

Fudo je napisao/la:
hurem je napisao/la:@Tryg,
Da, ozbiljan nogomet 3 mjeseca...jel ti nasu premijer ligu smatras ozbiljnom?
Da, Prevljak je brzi i okretniji od Armina.
Da, sad idi spavaj!
Da, ja nisam kompleksas, realan sam po pitanju Arminovog potencijala i ocekujem, nadam se da ce uspjeti...ali reci da je u ovom trenutku bolji od Ibisevica je van svake pameti...pa ti sad vidi ko je kompleksas...i reci da je Vedo ispodprosjecan napadac...pa ako je on ispodprosjecan, sta je onda Armin...jel to Armin zabio 100 golova u Bundes ligi, jel to on dao 18 golova u polusezoni, jel to on zabijao Bayernu, Dortmundu i ostalim timovima...
kazu sigurno ce biti bolji od Vede, sta je garancija za takvo sto...puno veci talenti od Armina su propali, kako znate da ce on uspjeti...mozda kao Kramaric?
itd...
Na mnogobrojna pretjerivanja mozda odgovaram slicnom metodom, ali mora se brate...

Ferdinande...to za 2,3 godine se slazem...to niko ne spori...problem je sto kazu da je bolji od Ibisevica i da treba igrati protiv Irske u prvih 11...pa jednostavno covjeku pukne film od takvih i sl.pretjerivanja.
Zabio je i bolic hrpu golova a i baljic igrao za real, pa trebali bi i njih vratiti! Vedad je bio dobar ali to vise nije taj vedad! Ofirno mu se stimalo da postigne gol protiv andore ali dzaba, umjesto da se tad Ara isproba, ma jok gurati ibisevica nebili zavrsio svoj dugi post, ipak zaduzio nas je, amaterski!
Nije se dzaba Ibisevicu stimalo, znalo se kako vazne utakmice dolaze, a znalo se i da Vedo nije mogao bas sve zaboraviti sto je znao pa se na jednoj nevaznoj utakmicu pokusalo momku vratiti samopouzdanje sto je po meni vise nego odlicno i svaka cast i Mesi i igracima na tome. Uostalom vidjeli smo sta je Vedi znacila jedna dobra partija u Herti. Prema tome ohladi malo, jedina mogucnost da Armin igra a Vedo ne je ta da Armin pocne u sredini. Inace najmanje u barazu i na EP ako se plasiramo poredak ce biti Edo, Vedo, pa Armin. Posle EP dolaze nove kvalifikacije, do tada bi on mogao i promjeniti klub, mozda i novi selektor pa cemo vidjeti.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 nov 2015, 01:02

BigBigBang je napisao/la:Huremov fetis na drugoligase je dostigao vrhunac, velicao je prvo DJurica gol masinu sa 4 gola po sezoni u seriji b a sada mu je i igrac iz austrijske cvajte bolji od Hodzica :lol: :lol:
Poznat si kao veliki lazov na ovom forumu i kao onaj koji izvrce rijeci, ili mozda bolje reci ne konta...eto to ti i ovaj Grk veli...
Nigdje nisam rekao da je Prevljak bolji od Hodzica, ali mozda bude, sta znas...
nigdje nisam "velicao" Djurica (koji je odigrao mnogo vecih utakmica od Armina do sada) vec sam rekao da je 3. izbor u reprezentaciji odmah nakon Dzeke i Vede...ti sto se ne mozes pomiriti s tim to je tvoj problem...

Prije Walesa sam prizeljkivao Djurica prije Armina, pogodio sam, pogodio sa Sejom...znaci, nemoj se zamarati promisljanjem, poslusaj me i ohani malo...pusti nek se decko razvija...sve u svoje vrijeme...a njegovo vrijeme se ne zove Irska...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 nov 2015, 01:06

Stimalo mu se i u stutgartu godinu dana, ljudi vidili da nezna i vozdrica, ali stas nas je zaduzio. Nije on sve zaboravio, i dalje zna dati gol sa 25cm udaljenosti, i da smiri loptu ko bandera pa onda da zada sprint za njom ko puz...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 nov 2015, 01:08

Fudo je napisao/la:Stimalo mu se i u stutgartu godinu dana, ljudi vidili da nezna i vozdrica, ali stas nas je zaduzio. Nije on sve zaboravio, i dalje zna dati gol sa 25cm udaljenosti, i da smiri loptu ko bandera pa onda da zada sprint za njom ko puz...
4

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 nov 2015, 01:09

Djuric odigrao par utakmica u Seriji A koje je vecinu ulazio sa klupe i to su te mnogo vece utakmice :rol: , pa do kraja ove polusezone Hodzic ce imati meceve sa Bayernom i Arsenalom sa takvim klubovima Djuric moze igrati ali samo ako ga neki njemacki ili engleski drugoligas dovede pa da ih izvuku u kupu. Taj Prevljak ne moze u Salzuburgu da igra pa se kali u cvajti mozda ce biti bolji mozda i Ibisevic nekad zaigra Ligu Prvaka mozda....

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 07 nov 2015, 01:11

Fudo je napisao/la:Stimalo mu se i u stutgartu godinu dana, ljudi vidili da nezna i vozdrica, ali stas nas je zaduzio. Nije on sve zaboravio, i dalje zna dati gol sa 25cm udaljenosti, i da smiri loptu ko bandera pa onda da zada sprint za njom ko puz...
Ma ja, i to sto kazes :lol: Ali nisi ti kriv, do mene je, nisam vas sve jos upoznao tako da i dalje ponekad odgovorim kao da ste normalne osobe.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 nov 2015, 01:13

BigBigBang je napisao/la:Djuric odigrao par utakmica u Seriji A koje je vecinu ulazio sa klupe i to su te mnogo vece utakmice :rol: , pa do kraja ove polusezone Hodzic ce imati meceve sa Bayernom i Arsenalom sa takvim klubovima Djuric moze igrati ali samo ako ga neki njemacki ili engleski drugoligas dovede pa da ih izvuku u kupu. Taj Prevljak ne moze u Salzuburgu da igra pa se kali u cvajti mozda ce biti bolji mozda i Ibisevic nekad zaigra Ligu Prvaka mozda....
4

evo i tebi jedna cetvrtica :mrgreen:
Budi siguran da vise ja postujem kvalitete jednog Armina nego ti, kao sto postujem i Vedu...ali nekim ljudima na njihove provokacije moras odg.isto tako...
Vozdra...i kako 'no kazu: crkni pukni - 4

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 nov 2015, 01:14

hurem je napisao/la:
4
Lol - kalou 3 (1) **** bonya

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 07 nov 2015, 01:16

BigBigBang je napisao/la:Djuric odigrao par utakmica u Seriji A koje je vecinu ulazio sa klupe i to su te mnogo vece utakmice :rol: , pa do kraja ove polusezone Hodzic ce imati meceve sa Bayernom i Arsenalom sa takvim klubovima Djuric moze igrati ali samo ako ga neki njemacki ili engleski drugoligas dovede pa da ih izvuku u kupu. Taj Prevljak ne moze u Salzuburgu da igra pa se kali u cvajti mozda ce biti bolji mozda i Ibisevic nekad zaigra Ligu Prvaka mozda....
nek se dokaze u mladoj reprezentaciji...jel dao i jedan gol za mlade :lol:

mamic nece svoje poluigrace prodavatii preko nase repke...za te rabote ima kockaste
nasima nije bas pametno da puno petljaju sa notornim kriminalcima protiv kojih se vode krivicni postupci

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 nov 2015, 01:17

hurem je napisao/la:
4
I to u 2 utakmice u jednoj Bundesligi. I onda dobijes odgovore po svemu sudeci djecurlije da je talent bolji od drugog najboljeg napadaca u historiji nam reprezentacije.

Usput procitas kako mu se nesto stimalo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 nov 2015, 01:20

hurem je napisao/la:
4

Budi siguran da vise ja postujem kvalitete jednog Armina nego ti, kao sto postujem i Vedu...ali nekim ljudima na njihove provokacije moras odg.isto tako...
Basi me syebo evo izjedam se od muke :rol:

Salomon Kalou nastavlja da cijepa mreze cini se da ce Ibisevic vrlo brzo i u Herthi na klupu ili tribine.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 nov 2015, 01:26

BigBigBang je napisao/la:
hurem je napisao/la:
4

Basi me syebo evo izjedam se od muke :rol:

Salomon Kalou nastavlja da cijepa mreze cini se da ce Ibisevic vrlo brzo i u Herthi na klupu ili tribine.
Nema veze igrace on opet ipak je zasluzio Lol isto je i bilo kad je grijo klupu strasnom (harniku) u stuttgartu..vjecno ce ziviti na slavi sa svojih 18 postignuti golova!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 nov 2015, 01:36

4

.......................begovic.........................

vranjes........ sunjic .......spahic...... zukanovic

.................cocalic....... bicakcic..............
mujdza............. anicic.................kolasinac

...................Armin Hodzic.......................

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 nov 2015, 01:41

hurem je napisao/la:4

.......................begovic.........................

vranjes........ sunjic .......spahic...... zukanovic

.................cocalic....... bicakcic..............
mujdza............. anicic.................kolasinac

...................Armin Hodzic.......................
Ta se formacija nije nikad probala, ali smo vidjeli kako vedad sam igra u napadu protiv strasnog kipra i walsa. Ovdje niko nezagovara da Armin sam igra spica vec da je bude 2. napadac ili 10ka, ali ti okrenes kako tebi pase jer nemas argumenata. KALOU 1X3 ibisevic getting hemroide soon

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hurem, Rimes87, Skojevska i 32 gosta.