ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Odlican Rafa u trecem setu.Nekoliko fantasticnih poena.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
gledam atp entry listu, jeb.ote slabo da ima iko ispod 25, u prvih dvadeset su najmlađi tomić ili thiem, a i oni imaju 23
bilo bi polako vrijeme da se ti mladi o kojima formance priča konačno probude
bilo bi polako vrijeme da se ti mladi o kojima formance priča konačno probude
Rodžer odigrao davno svoj najbolji meč tako da od njega ne očekujem sledeće godine ništa spektakularno,Rafa se još drži
mada može svakog dobit osim mislim Novaka u ovom momentu realno,Waw takođe pada i to će ići silaznom putanjom u narednoj godini
izgubiće puno poena koje brani,Kei definitivno nemože sa najboljim tako da će se Rafa vratiti na drugu ili treću poziciju
a nešto mi govori rijetko griješim,Novak nije moj teniser ali je nevjerovatno dobar jedan od najboljih svih vremena ali
osjećam da je zasićen,prezasićen željan normalnog života, (Rafa je recimo puno veći borac) .. i da će u njemu(Novaku) vrlo brzo pući tenis i da će sve otjerati u PM...
mada može svakog dobit osim mislim Novaka u ovom momentu realno,Waw takođe pada i to će ići silaznom putanjom u narednoj godini
izgubiće puno poena koje brani,Kei definitivno nemože sa najboljim tako da će se Rafa vratiti na drugu ili treću poziciju
a nešto mi govori rijetko griješim,Novak nije moj teniser ali je nevjerovatno dobar jedan od najboljih svih vremena ali
osjećam da je zasićen,prezasićen željan normalnog života, (Rafa je recimo puno veći borac) .. i da će u njemu(Novaku) vrlo brzo pući tenis i da će sve otjerati u PM...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je Federeru ova sezona dosadila i da jedva čeka kraj, ne bih me iznenadilo i da na WTF ispadne u grupnoj fazi. A isto tako mislim i da će sljedeće sezone biti dosta više ispadanja u 1. ili 2. kolu do OI, čuvat će snagu za OI i tu pokušati uzeti napokon zlato, zadnja šansa.
Ne znam koji bi od ovih mladih nada mogao se probudit, Kyrgios sve ima a pameti najmanje. Ovi ostali imaju previše mana.
Ne znam koji bi od ovih mladih nada mogao se probudit, Kyrgios sve ima a pameti najmanje. Ovi ostali imaju previše mana.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Teško da to stoji.bajern100 je napisao/la:Rodžer odigrao davno svoj najbolji meč tako da od njega ne očekujem sledeće godine ništa spektakularno,Rafa se još drži
Djoković ima 1 jedini cilj - da postane GOAT tenisa. Po načinu treniranja i po odsustvu zdravstvenih problema postoje indicije da moze na ovakvom (ili slicnom) nivou da odigra jos 2 ili 3 sezone. Sve što ima u svom telu, Novak će dati da do tog cilja dodje: samo je pitanje da li ce uspeti u tome, ne i da li ce pokušati.
Ima li ko da voli ovu britansku picku Murray-a. Cim pocne gubiti odmah se krene hvatati za zglobove,ledja i to. Pu pizdo jedna. Da Bog da ispao.
- Terminator2
- Kontakt:
sekretar je napisao/la:Ima li ko da voli ovu britansku picku Murray-a. Cim pocne gubiti odmah se krene hvatati za zglobove,ledja i to. Pu pizdo jedna. Da Bog da ispao.
Pa sta ce pokupio i on malo fora od srbijanskog "maga"..
Ljudi jel Mirka Federer, sestra od Stana Wawrinke??
Hitno mi treba taj podatak
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jok bolan. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- akisarajevo92
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Ljudi jel Mirka Federer, sestra od Stana Wawrinke??
Don't believe the hype.
blizankinja.esprit24 je napisao/la:Ljudi jel Mirka Federer, sestra od Stana Wawrinke??
nije buraz, njeno djevojacko ime je Miroslava Vavrinec, slicno kao i Wawrinka ali nije mu nista..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: Odg: RE: Re: ATP Tour
Hvala i nemas se potrebe smijatiakisarajevo92 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Ljudi jel Mirka Federer, sestra od Stana Wawrinke??
Hitno mi treba taj podatakNe.
Hvala @Bodi brate, ne znam odakle mi to valjda zbog slicnog prezimenabodi123 je napisao/la:blizankinja.esprit24 je napisao/la:Ljudi jel Mirka Federer, sestra od Stana Wawrinke??
Hitno mi treba taj podatak![]()
nije buraz, njeno djevojacko ime je Miroslava Vavrinec, slicno kao i Wawrinka ali nije mu nista..
nisi prvi koji je to pito vjeruj, ljudi zapamte da se preziva nesto sa 'vav' kao i ti vjerujem , pa sve misle da sta u rodu Stanu.esprit24 je napisao/la: Hvala @Bodi brate, ne znam odakle mi to valjda zbog slicnog prezimena
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
cak su imali i sukob tokom jednog meca izmedju Federera i Stana
smijesnije od pitanja mi bilo da ti HITNO treba info
smijesnije od pitanja mi bilo da ti HITNO treba info
Don't believe the hype.
Wawrinka
Kako skandalozan gem, bukvalno ga poklonio Nadalu i ostavio ga u zivotu.
Kako skandalozan gem, bukvalno ga poklonio Nadalu i ostavio ga u zivotu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
stan i novak tie break monsters
bilo bi cool da se zakuha u polufinalu, to je jedino što mogu gledati od ovogodišnjeg pariza. ali jaran mi je tamo danas i sutra, jedva čekam priče iz prve ruke
bilo bi cool da se zakuha u polufinalu, to je jedino što mogu gledati od ovogodišnjeg pariza. ali jaran mi je tamo danas i sutra, jedva čekam priče iz prve ruke
vidio sam tipa sa crnogorskom zastavom, jesi to otišao do Pariza?Virtu4l je napisao/la:Endi ide do kraja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma jok, ja bih išao sa ljiljanima 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.