Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
09:40h
Sydney FC-Brisbane Roar
3+@1,70
4+@2,60
1/2@32
2/1@28
Sydney FC-Brisbane Roar
3+@1,70
4+@2,60
1/2@32
2/1@28
Ono sto si govorio, kontra!jopaa7 je napisao/la:Igrajte Duranta!suarez7 je napisao/la:
ja igram Westbrooka
Ide to Westbrookk lagano

Sta mislite danas za ovaj tenis?
Moze li Isner uzeti Ferera?
Dajte neki predlog za tenis,juce pao mrtvaca federera...
Moze li Isner uzeti Ferera?
Dajte neki predlog za tenis,juce pao mrtvaca federera...
Savjet. Na veci ulog idem. Sta mislite Fener i Barcu x2 u kosarcu protiv Zalgirisa???
0:0jopaa7 je napisao/la:09:40h
Sydney FC-Brisbane Roar
3+@1,70
4+@2,60
1/2@32
2/1@28

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja barsu na listić od marku ne bih staviosekretar je napisao/la:Savjet. Na veci ulog idem. Sta mislite Fener i Barcu x2 u kosarcu protiv Zalgirisa???

- bugojanac1234
- Kontakt:
Eh nakon sto sam jucer ubo'o Euoligu, idemo danas isto.
Bogdanović 11,5 OVER ( partizanovac protiv zvezdane koju je uvijek rado trpao, mislim da ce isto da uradi I danas, igra u dobroj formi )
Doelman 11,5 OVER ( najkonstantniji u redovima barse ove sezone, trebao bi ici preko ove granice bez vecih problema u jednoj efikasnoj utakmici )
Palacios 9,5 OVER ( ovo je cisto na osjecaj a ovih me dana nije izdao a cini mi se da dobro igra, statistika je za ovo potpuno nebitna )
Opet na cenera 63 markice
sretno ako ko isprati
Bogdanović 11,5 OVER ( partizanovac protiv zvezdane koju je uvijek rado trpao, mislim da ce isto da uradi I danas, igra u dobroj formi )
Doelman 11,5 OVER ( najkonstantniji u redovima barse ove sezone, trebao bi ici preko ove granice bez vecih problema u jednoj efikasnoj utakmici )
Palacios 9,5 OVER ( ovo je cisto na osjecaj a ovih me dana nije izdao a cini mi se da dobro igra, statistika je za ovo potpuno nebitna )
Opet na cenera 63 markice
sretno ako ko isprati
-
- Kontakt:

Malo mutno hahah
Ove iz eurolige sam uzeo od bugojanca, dva iz nba od mene.Realno je sve, vakat je vala da nesta dodje

Idemo po pare!!
Ja cu ovaj kontrirati i sutra samo po pare oticInatSilanBosanski je napisao/la:[img]http://s2.postimg.org/mch1a7lrc/IMG_20151106_130828.jpg[/img]
Malo mutno hahah
Ove iz eurolige sam uzeo od bugojanca, dva iz nba od mene.Realno je sve, vakat je vala da nesta dodje![]()
Idemo po pare!!
NBA za večeras moji tipovi Oladipo over 17,5 . Nema Vucevica večeras tako da će on dobiti još više lopti, i u dobroj je formi tako da mi je ovo večeras neki "zicer", ali znate da je u nba sve moguće.
George over 18,5 , lider Indijane večeras protiv Miamia još uvijek dobra granica za odigrat, prošlu je ispoštovao maksimalno očekujem ga i večeras u glavnoj ulozi svoje ekipe. Thomas over 19 . Tri puta sam ga igrao over tri puta je došao over, samo je protiv san antonia ostao ispod granice dakle 27,25,15,27. Jedino što bi moglo ugroziti ovaj tip jeste povratak Smarta na teren. Evo šta je izjavio: Derpe over 20 još uvijek nema Rođe u Kingsima i zbog toga igram ga opet over. Ovaj put su domaćini Raketama koji dolaze sa dosta povrijeđenih igraća i GTD. Trebala bi biti gusta utakmica i tu vidim neku šansu da Gay pređe ovu granicu.
Krave preko 103
Neki dan su igrali i prošlo je kroz iglene uši. Samo mi je čudno što je ista granica kao i u gostima.
Igram hladno over bez ljubavi i kinga, ne da mi se toliko živcirat sa njima.
Bili over 20, neki dan je kolektivno srušio pola planete protiv san antonia. Zadnje četi tekme hladno četri over 25. Sad neko bi rekao po zakonu brojeva mora imat i under. Ja ga večeras forsiram pa nek me otrese.
Na markicu okruglo 40 kermi.
Btw. Slažem se za Bogdanovica, dobar tip!

Na markicu okruglo 40 kermi.

Btw. Slažem se za Bogdanovica, dobar tip!
- Terminator2
- Kontakt:
ZASTO POKLANJAJU
Wawrinka, S.-Nadal, R. 2 1,60-------(0-2) 2,40

Wawrinka, S.-Nadal, R. 2 1,60-------(0-2) 2,40
-
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Ima li neko dobitni tiket za subotu?Znam da je rano,ali evo već razrađujem taktikuNe mora biti velika lova do 100KM ja zadvoljan,ulog do 10KM.
Hvala unaprijed

Pobjeda je bolja od orgazma!
FAC Beč-Liefering over 1.5 1.pol. 2.20
liefering tri utakmice u nizu škrt na golovima u prvom dijelu, ekipa sa takvim potencijalom u utakmici sa ekipom koja također gaji napadačku igru i ja tu ne vidim utakmicu sa malo golova, očekujem barem dva pa i tri plus u prvom poluvremenu a može se probati i da oba daju u 1.pol. po 3.80.
liefering tri utakmice u nizu škrt na golovima u prvom dijelu, ekipa sa takvim potencijalom u utakmici sa ekipom koja također gaji napadačku igru i ja tu ne vidim utakmicu sa malo golova, očekujem barem dva pa i tri plus u prvom poluvremenu a može se probati i da oba daju u 1.pol. po 3.80.
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
Singl
Unicaja-Sassari 154,5+ 1,75
Singl
Las Palmas -R.Sociedad kp.2 1,8
Double
Etg-Valenciennes 1
Sparta r.-Almere zg2 4,1
Sve zajedno kv.12,91
Unicaja-Sassari 154,5+ 1,75
Singl
Las Palmas -R.Sociedad kp.2 1,8
Double
Etg-Valenciennes 1
Sparta r.-Almere zg2 4,1
Sve zajedno kv.12,91
Zadnja izmjena: Dzemoarsenal, dana/u 06 nov 2015, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
13.min. proslozgmiky je napisao/la:FAC Beč-Liefering over 1.5 1.pol. 2.20

-
- Kontakt:
Makar da neko od nas fva odeHosa85 je napisao/la:Ja cu ovaj kontrirati i sutra samo po pare oticInatSilanBosanski je napisao/la:[img]http://s2.postimg.org/mch1a7lrc/IMG_20151106_130828.jpg[/img]
Malo mutno hahah
Ove iz eurolige sam uzeo od bugojanca, dva iz nba od mene.Realno je sve, vakat je vala da nesta dodje![]()
Idemo po pare!!

nisu dali oba ali eto tri gola su bilazgmiky je napisao/la:FAC Beč-Liefering over 1.5 1.pol. 2.20

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zadnjih 5KM sa racuna ide na ovo ispod... Prodje- prodje, ako ne, taman da odmorim koji dan. Nervira me opasno u zadnje vrijeme...
Zvezda- Fenerbahce 2
Sparta- Almere 1
Evian- Valenciennes 2+
Lens dg
Hannover- Hertha odg
Mouscron- Waregem 3+
Koef.: 15
Sretno svima!

Zvezda- Fenerbahce 2
Sparta- Almere 1
Evian- Valenciennes 2+
Lens dg
Hannover- Hertha odg
Mouscron- Waregem 3+
Koef.: 15
Sretno svima!

Wiener N.-St. Polten 1.pol. 2 2.45
svi konkurenti vode na poluvremenu, za očekivati je da će i pobjediti, očekujem da i polten dobije prvo sa nekih 0-1 barem, nije za većeg uloga ali nadam se prolasku
svi konkurenti vode na poluvremenu, za očekivati je da će i pobjediti, očekujem da i polten dobije prvo sa nekih 0-1 barem, nije za većeg uloga ali nadam se prolasku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.