Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

solidus
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la solidus » 18 maj 2010, 19:08

keno nije onaj golman kao što je bio nekad...

Begović prvi golman sigurno a valjda će Pape to i uvidjeti

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 18 maj 2010, 19:26

velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da mi imamo jedan kljucni problem ovdje ,a to je da na istim pozicijama imamo i najveci broj kvalitetnih igraca ,Ibricic ,Medjunanin ,Stilic ,Misimovic ,Pjanic ,Salihovic ,evo sada i Alispahic i Bekric svi oni igraju u vezi ,i jako je tesko dati svima pravu priliku.
isto kao da svi nasi igraci forsiraju tu poziciju veznog igraca ,to je valjda zbog mentaliteta ,svi bi isli prema naprijed ,dok s druge strane zadnja linija trpi..tako da nije lako ni Susicu ,nije da ga branim ,da izabere prave igrace znajuci da Pjanic ,Salihovic ,Misimovic ,Ibricic ,Rahimic imaju zacementirano mjestu u prvom sastavu.
Mozda je ,u neku ruku ,bolje i nepozvati igraca ,nego ga cijediti cijelo vrijeme na klupi ,bice vremena!
šuti, dobro je ovo sad, kad se samo sjetim raznih jakirovića, ihtijarevića, zeba i kerkeza u veznom redu, kako smo tanki bili...

btw, u globalu sam zadovoljan papetovim izborom, na stranu sitnica što je i dalje muratović u ekipi.
jes da mi žao štile, ma kako mi bio drag, ne znam bi li imao mjesta i kod mene, pored pjane i misketa, sad zasad...da je bar malo polivalentniji igrač...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 maj 2010, 21:36

Cartman je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Jesi normalan ti? Pricas o legendi BH fudbala a ne nekom ulicaru. Ima ovdje jedan retard glupi, ali to nije Susic.

Razocaran sam sto nije zovno Cocalica i Bunozu, mislim da ih je vrijedilo isprobat. Ali nikad selektor ne moze zadovoljit sve navijace. Samo stvarno ne razumjem sto se ovaj Muratovic vise forsira. Pa covjek je toliko spor i los u svakom smislu da nije normalno.

Moze li neko rec je li Cocalic standardan u Grckoj? Koliko igra otkad je doso?
Pricam to zato sto je Bekric (UBJEDLJIVO) najbolji igrac Premijer Lige Bosne i Hercegovine.
A to sto on poziva igrace iz jakih liga Europe i "Hrvatske koja se ne moze mjerit sa nasom" kako on kaze, je grozno. Znaci za najboljeg igraca PL BiH nema mjesta u Repki, ali zato ima za neke Alispahice koji nije ni u prvih 50 Hrvatske lige. PA DAJ MOLIM TE.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 maj 2010, 21:41

De ba nemojte tako se prosipat sa nekim informacijama. Ne pratite nimalo ostale lige igre reprezentativaca Alispahic je jedan od najboljih igraca HNL btw navijam za Zelju u Bosni
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 maj 2010, 21:43

seha je napisao/la:De ba nemojte tako se prosipat sa nekim informacijama. Ne pratite nimalo ostale lige igre reprezentativaca Alispahic je jedan od najboljih igraca HNL btw navijam za Zelju u Bosni
Ma nije bolji od Bekrica pa me ubijte sad.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

veteran

Post Postao/la veteran » 18 maj 2010, 21:43

Jest vala edo rekao Bekrić UBJEDLJIVO najbolji igrač lige. Edu za selektora Bekrić kapiten.
Bekrić UBJEDLJIVO najbolji igrač lige. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 18 maj 2010, 21:44

keno

mujdza---jahic---nadarevic.------spahic
---------rahimic---------------------
-ibro.......miske------pjana---------salih--
----------dzeko---
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 maj 2010, 21:52

tax je napisao/la:keno

----------dzeko---
Zamjeni Jahića i Spahića, gurni Misketa ispred srednjeg reda i to je, po meni, naš najbolji sastav danas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

veteran

Post Postao/la veteran » 18 maj 2010, 21:55

----------dzeko---
Bravo. Vidim da kontaš igru jer si na pravo mjesto stavio Salihovića!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 18 maj 2010, 22:28

jedino otvoreno pitanje je sta sa salihovicem-jeste to njegova pozicija ali ispalti li se uopste pocinjati sa njim ako se zna da ga nema 4 tekme.to je jedino pravo pitanje. a za alispahica- covjek ima 22 godine i ako neko ne moze da skonta kako je to hrabar papetov potez onda ne znam sta radi ovdje. problem u cjeloj nasoj ekipi(paradoxalno) jeste previse ofanzivnih veznjaka. i slaba karika je pjanic kao defanzivni.zato je potreban i rahimic i muratovic(kao nekakva zamjena).
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 maj 2010, 22:40

EdinTM87 je napisao/la:
seha je napisao/la:De ba nemojte tako se prosipat sa nekim informacijama. Ne pratite nimalo ostale lige igre reprezentativaca Alispahic je jedan od najboljih igraca HNL btw navijam za Zelju u Bosni
Ma nije bolji od Bekrica pa me ubijte sad.
Neznam jeli bolji, mozda su tu negdje ali je Alispahic u boljoj formi. Jesi li vidio one golove, prvo skarice pa onda lob sa >30 metara protiv Dinama.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 maj 2010, 22:47

----------dzeko---

Svidja mi se drama ,mislim da bi trebali posebno iskoristiti vezni red ,koji nam je najjaci dio ekipe ,a s druge strane ostaviti samog Dzeku i nije bas najbolje ..ma ,cinjenica je da je Susic na slatkim mukama..
BTW mislim da bi Spahic mogao igrati na ovoj strani ,i da bi nam odbrana ovako bila beton ,jer je to igrac kojeg mozes postaviti bilo gdje.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 maj 2010, 22:47

Za moj ukus na ovoj listi Papeta mi nekako fale 2-3 nova defenzivna igraca, koja su se mogla isprobati. Bunoza bi bio jedan od njih, slucajno ga dobro sluzi ljeva noga, a slucajno ima i hrvatski pasos i slucajno je sa svih strana nahvaljen. Nebih se ostetili, da iz mladih dodje u A repku. Sumnjam da je losiji od Mravca. Ljevakovica za defenzivni vezni vec kad je prica o Rahimi. Nevjerujem, da ce Muratovic jos igrati neku ulogu, a Jahic nam zasad treba blize golu. Iz kojeg razloga Cocalic nije pozvan?

Igrati sljedece prijateljske utakmice pojacano sa Salihovicem, i sto je jos gore, bas na poziciji koja nam je najslabija, a na kojoj ce bas onda u bitnim utakmicama faliti, po meni stvara jednu cudnu, pa i pogresnu sliku nase stvarne situacije u kvalifikacijama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 maj 2010, 22:51

Par puta sam postavio pitanje ,pa bi molio ako neko zna bolje da javi kakvo je stanje sa Mujdzom ,pozvao ga je ,ali hoce li imati nekih administrativnih zabrana ,problema pri pasosu ,kako on gleda na poziv ,i tako to ,ne mogu nigdje procitati ,ali mi je izuzetno drago sto cemo dobiti izuzetnog beka!
Hvala!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2010, 22:54

velez_mostar je napisao/la:Par puta sam postavio pitanje ,pa bi molio ako neko zna bolje da javi kakvo je stanje sa Mujdzom ,pozvao ga je ,ali hoce li imati nekih administrativnih zabrana ,problema pri pasosu ,kako on gleda na poziv ,i tako to ,ne mogu nigdje procitati ,ali mi je izuzetno drago sto cemo dobiti izuzetnog beka!
Hvala!
Papiri jos nisu sredjeni, to je jedino sto znam. Ali mislim da samo ceka dozvolu FIFA-e i novi pasos. Ne mora dobit drzavljanstvo od onog fosila Spirica kao Pjanic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 maj 2010, 22:55

velez_mostar je napisao/la:Par puta sam postavio pitanje ,pa bi molio ako neko zna bolje da javi kakvo je stanje sa Mujdzom ,pozvao ga je ,ali hoce li imati nekih administrativnih zabrana ,problema pri pasosu ,kako on gleda na poziv ,i tako to ,ne mogu nigdje procitati ,ali mi je izuzetno drago sto cemo dobiti izuzetnog beka!
Hvala!
Bila je informacija vezano za to, ne znam tačno gdje sam čitao, da li ovdje ili na Avazu. Uglavnom, Mujdža je sretan zbog poziva, kaže da nije tačno da je on bio odabrao Hrvatsku nego je tu došlo do problema sa savezom, što i ne čudi. Kada su u pitanju papiri, navodno, neće biti na raspolaganju za ove prijateljske ali će biti negdje od Jula na raspolaganju pa tako i za kvalifikacije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 18 maj 2010, 23:24

e momci imam pitanje a to je da li ko od vas zna dal ima jos koja karta da se uzme za njemacku? neko od vas gore sto zivi blizu frankfurta, bil mogo nabaviti jos 5 karti (ako ima jos)? nas bi 5 doslo iz beca, nije belaj za pare i sve ostalo, samo mi trebaju karte pod hitno. Hvala unaprijed

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 19 maj 2010, 00:22

Hvala!
Mujdza je u ponedjeljak izvadio bh pasos,i ovih dana Savez salje svu potrebnu papirologiju u Cirih i ocekuje se da ce do utakmice protiv Svedske dobiti dovolu za nastup u dresu BIH!..
-Meni je posebno drago sto je pozvan Alispahic,momak je zaista ogroman kapacitet i sigurno ce vrlo brzo preci u neki veliki klub! Mislim da je najjaci dio naseg tima upravo vezni red..

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 19 maj 2010, 01:19

zna li neko u koliko sati počinje utakmica u švedskoj?
hvala unaprijed!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 maj 2010, 01:28

frenki je napisao/la:zna li neko u koliko sati počinje utakmica u švedskoj?
hvala unaprijed!
19 sati.
BosnaE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.