Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2015, 14:08

bagrcavi je napisao/la:Negdje oko 27-28 bi trebao zaigrati, najoptimalnije bi bilo sa 30 da debituje. Ne samo on, nego svi ovo mladi igraci. Jjebes to sto su kvalitetni.
Armin Hodžić je jako talentovan igrač i trenutno ništa više od toga, a na osnovu talenta on ne može ispred Vede (pa čak i ispred Đurića u određenim situacijama, kad se preskače igra) al' vi to ne želite da vidite jer je dijete vašeg kluba, pa ste subjektivni ;) on igra za Dinamo, u ligi gdje je Dinamo malo je reći dominantan, pa golovi i nisu problem, tamo je ubijao i Andrej Kramarić, pa eno ga propada u Leicesteru na klupi, a on je važio za talenta još dok je bio u Dinamu!

dakle, želim reći da zabijanje golova u HNL-u i nije problem, problem je kad se treba pokazat' u jačoj ligi, prema tome, ne možete nikako stavljati Hodžića ispred Vede, kad je Vedo još uvijek igrač za 10+ golova u Bundesligi, gdje je poznat' i priznat' igrač! u Herthi mu je krenulo odlično i on će nastavit' zabijat' golove za njih i sigurno će imat' 10+ do kraja sezone! kako onda možete stavljat' Hodžića ispred Vede jebt :roll: za Đurića sam rekao, on ulazi kad Meša želi da se preskače igra, da se igraju visoke lopte na Đurića, pa da Đurić to spušta saigračima ili da pokuša sam zabit'

godine nemaju nikakve veze, Mire i Bešić su debitovali s 18 godina, al' oni su već tada pokazali da mogu odmah igrat', pogotovo Bešić, što ne vjerujem da je slučaj s Hodžićem (možda griješim, ne tvrdim da je tako)! on je Edinov nasljednik i njegovo vrijeme će doći, vrlo brzo, samo strpljenja, nema potrebe da se pretjeruje i na osnovu talenta i golova u HNL-u stavlja ispred jednog Vede koji još uvijek trese mreže u Bundesligi

nemojte biti kao Mamić koji gura svoje igrače u repku prije vremena, da bi im podigao cijenu, prodao ih i zaradio keš, zato im repka i jeste privatna prćija, pa me ovo guranje Hodžića od strane forumaša baš podsjeća na Mamića :lolno:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2015, 14:39

Ajzea je napisao/la:Kakve sve gluposti neću pročitat..
Daj mu prvu šansu sa 25 godina a ti odbij poziv selektora, volio bi te ko brata rođenog..
Jedina repka gdje ne smiješ u prvom timu zaigrati sa 21om..
Kaze treba dvije godine da stasa taman oko dvaestrece da dobije sansu a da se ustali oko 25-e godine, a do tada njegovi vrsnjaci iz reprezentacija dje je jos jaca konurencija nego u Bosni imace vec nekih 30-40 nastupa za svoje reprezentacije :lol: :lol:

Kaze Chinaglia genijalac talentovan samo i nista vise od toga covjek zabija u Ligi Prvaka, zabija u HNLu, zabija u kupu ali djaba sve treba on zabiti 4 gola u godini dana u Seriji B ili godinu dana da ne zabije gol u Bundesligi pa da moze na minute racunati u reprezentaciji.

Cuj kaze nemoj biti ko Mamic zato mu je reprezentacija privatna prcija? hahaha pa strucnjak ta privatna prcija igra sva velika takmicenja redovno, mlade selekcija im igraju zavrsnice svjetskih i evropskih prvenstava pa ti treba samo da se molis bogu da ti reprezentacija bude ko Mamiceva prcija. Ej navijac reprezentacije gdje je za mladu selekciju misaona imenica otici na neko veliko takmicenje ismijava Mamicevu prciju :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 06 nov 2015, 14:55

BigBigBang je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Kakve sve gluposti neću pročitat..
Daj mu prvu šansu sa 25 godina a ti odbij poziv selektora, volio bi te ko brata rođenog..
Jedina repka gdje ne smiješ u prvom timu zaigrati sa 21om..
Kaze treba dvije godine da stasa taman oko dvaestrece da dobije sansu a da se ustali oko 25-e godine, a do tada njegovi vrsnjaci iz reprezentacija dje je jos jaca konurencija nego u Bosni imace vec nekih 30-40 nastupa za svoje reprezentacije :lol: :lol:

Kaze Chinaglia genijalac talentovan samo i nista vise od toga covjek zabija u Ligi Prvaka, zabija u HNLu, zabija u kupu ali djaba sve treba on zabiti 4 gola u godini dana u Seriji B ili godinu dana da ne zabije gol u Bundesligi pa da moze na minute racunati u reprezentaciji.

Cuj kaze nemoj biti ko Mamic zato mu je reprezentacija privatna prcija? hahaha pa strucnjak ta privatna prcija igra sva velika takmicenja redovno, mlade selekcija im igraju zavrsnice svjetskih i evropskih prvenstava pa ti treba samo da se molis bogu da ti reprezentacija bude ko Mamiceva prcija. Ej navijac reprezentacije gdje je za mladu selekciju misaona imenica otici na neko veliko takmicenje ismijava Mamicevu prciju :lol: :lol:
Dobar je Ara i zasluzeno je tu u repki kao nas 4 spic ;)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 nov 2015, 15:10

Po cemu je to TRENUTNO ibisevic bolij od hodzica??? Kad je to ibisevic dao gol u lp?? Hodzic daje u hnl to nije dovoljno dobro pojedincima, pa sto nije ibisevic protiv rijeke dao imao je 180 min??

Brzina: hodzic za ibisevica je bolt
Tehnika: hodzic miljama ispred ibisevica od kojeg se lopta odbija ko od drvo. Ibisevic u zivotu nije prosao covjeka!
Sut: 50/50
Igra glavom: ibisevic je bolji ali ni ara nije los
Pas igra: bolji hodzic radi tehnike i brzine tako da moze biti i 10ka
Iskustvo: vedad je dosta ispred ali kako ce steci iskustvo kad mu se nedaje sansa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 nov 2015, 15:15

Fudo je napisao/la:Po cemu je to TRENUTNO ibisevic bolij od hodzica??? Kad je to ibisevic dao gol u lp?? Hodzic daje u hnl to nije dovoljno dobro pojedincima, pa sto nije ibisevic protiv rijeke dao imao je 180 min??

Brzina: hodzic za ibisevica je bolt
Tehnika: hodzic miljama ispred ibisevica od kojeg se lopta odbija ko od drvo. Ibisevic u zivotu nije prosao covjeka!
Sut: 50/50
Igra glavom: ibisevic je bolji ali ni ara nije los
Pas igra: bolji hodzic radi tehnike i brzine tako da moze biti i 10ka
Iskustvo: vedad je dosta ispred ali kako ce steci iskustvo kad mu se nedaje sansa
Ibišević ima nevjerovatan osjećaj za gol, i tu je sigurno u vrhu u Europi. Jednostavno zna namirisati gol i zato je i toliko uspješan napadač, s obzirom da nema neku odličnu tehniku ni neki razoran šut njegova statistika je nevjerovatna.
I ne znam čemu uvijek usporedjivanje naših igrača.
Što se tiče baraža mislim da će teško dobiti šansu, Džeko je nekoliko klasa ispred, Djuric je zaslužio svojim golovima u zadnje 2 utakmice da on bude taj džoker ispred Armina, a Vedo je dosta iskusniji i zna svakog saigrača napamet što je jedna od najvažnijih stvari u baražu. Al nikad se ne zna, vidjeli smo da nas Meša uvijek iznenadi, a siguran sam da će on odabrati najbolje.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 06 nov 2015, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2015, 15:15

ne znam ko je više ubio argumentima, BigBigBang ili Fudo :lol:

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 06 nov 2015, 15:19

Chinaglia je napisao/la: dakle, želim reći da zabijanje golova u HNL-u i nije problem, problem je kad se treba pokazat' u jačoj ligi, prema tome, ne možete nikako stavljati Hodžića ispred Vede, kad je Vedo još uvijek igrač za 10+ golova u Bundesligi, gdje je poznat' i priznat' igrač! u Herthi mu je krenulo odlično i on će nastavit' zabijat' golove za njih i sigurno će imat' 10+ do kraja sezone! kako onda možete stavljat' Hodžića ispred Vede jebt :roll: za Đurića sam rekao, on ulazi kad Meša želi da se preskače igra, da se igraju visoke lopte na Đurića, pa da Đurić to spušta saigračima ili da pokuša sam zabit'
Upravo tako. Iako je za sada tek cetvrti napadac, zbog toga sto jos nije spreman za jace timove, Ara ce aBd za godinu, dvije biti nas drugi napadac. Transfer u jacu ligu ili jos jedna sezona u Dinamu u kojoj ce zabijati ko na traci bice dovoljno da preskoci ulogu treceg napadaca sto je za njegove godine ogroman uspjeh.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 nov 2015, 15:27

Ne vidim kako to Hodzic moze zaigrati u utakmicama baraza, osim mozda u drugoj utakmici, ako osiguramo prolaz u prvoj. Baraz je psiholoski rat, male greske ce odlucivati o rezultatu, o otprilike 10 miliona Eura, plasmanu na EP, promovisanju naseg fudbala, tu nam ne treba nista sto bi dovodilo do nesigurnosti u prvih 11. Dzeko ce vjerovatno igrati kao jedini napadac, po potrebi moze uci Ibisevic ili Djuric.

Vec poslije Baraza treba Hodzicu dati u prvoj prijateljskoj utakmici da odigra mozda cak i poluvrijeme. Treba ga polako ali sigurno uvoditi unatoc mladosti i manjku iskustva u jakoj ligi. A Ibisevic ima godine Bundeslige iza sebe. Nije tehnicki potkovan, to znamo svi, ali zabije gol kada ga niko ne ocekiva, posebno kada Dzeko navuce defenzivce na sebe. Djuric je veoma dobar dzoker, uz to je njeva visina stvarno problem za protivnika, pokazao je da zna zabiti u reprezentaciji. U barazu nema mjesta za neke velike eksperimente.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 nov 2015, 16:11

Joj ovog Paje, ismijava Djuriceve golove protiv Velsa i Kipra, ismijava njegove golove protiv talijanskih drugoligasa, i onda se dici Arminovim golovima protiv klubova u HNL-u, pa cak navodi i golove u kupu protiv hrvatskih treceligasa :rol: pa dokle ljudska glupost seze :facepalm:

Da se razumijemo, apsolutno nemam nista protiv Hodzica, momka gotivim i smatram velikim talentom za buducnost, ali brate....

PS. Paja nemoj samo postavljati Arminov gol skaricama, ne znam jesi li upoznat da i Milan ima takav gol u karijeri, bojim se da cu ti morati uzvratiti :mrgreen: :bih:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 nov 2015, 16:24

Chinaglia je napisao/la:ne znam ko je više ubio argumentima, BigBigBang ili Fudo :lol:
Nema ti ubijas argumentima!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2015, 16:54

Fudo je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ne znam ko je više ubio argumentima, BigBigBang ili Fudo :lol:
znam, što se ne može reći i za tebe

de nam još jednom napiši Hodžićeve prednosti u odnosu na Vedu :lol:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 nov 2015, 17:06

Chinaglia je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
znam, što se ne može reći i za tebe

de nam još jednom napiši Hodžićeve prednosti u odnosu na Vedu :lol:
Nema hajra od toga, ja i da 100 puta napisem ti nebi skonto.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 06 nov 2015, 17:18

Vedad Ibisevic je trenutno krntija u poredjenju sa Arminom Hodzicem u svakom mogucem segmentu igre osim zavrsnice i to samo unutar peterca jer je Ibis van 5 metara opasan ko sljepic po ljudski zivot... i koje kurc.eve stare zasluge....
Samo kod nas u repci se zivi od starih zasluga... nigdje vise se u svijetu ne furaju te zasluge... del Piero najveca legenda ikad Juventusa otisao iz Juveta jer mu ovi nisu mogli garantovati puno minuta iako su mu davali novi ugovor da produzi... ali minute del Pieru naustrb rezultata kluba ne idu.... samo to se jos kod nas u repci fura... zato i jesmo u kurc.u, pa jedna Albanija ili S. Irska idu na prvenstvo iako nemaju krstenog i dobrog igraca...
Ima i primjer Diega Forlana u Urugvaju... za Ibisevica realno svemirski brod... u Urugvaju je kad je vec postalo jasno da ne moze parirati Cavaniu i Suarezu posjednut na klupu.. i postao tek 4. opcija i iza prosjecnog Abela Hernandeza... samo je to kod nas izgleda nemoguce... jer da se ne naljuti Ibisevic.... hahahah....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 06 nov 2015, 17:58

kad se rodi nas suarez tad ce i ibisevic na klupu
nece vedator grijati klupu nedokazanim rezervistima iz HNL-a

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 06 nov 2015, 18:04

E pa Hodzic je licno Suarez za Ibisevica... i ono poredjenje je samo da se pokaze da kurc-eve zasluge trebaju biti proslost i kod nas kad su vec kod svih... jer ono sto je Forlan uradio i postigao za urugvaj Ibisevic nece u 12 zivota za nas....
I da rezerva je Abelu Hernandezu... ne samo Cavaniu i Suarezu... i del Piero je bio rezerva Matriu, Vucinicu, Quagliareli... jer su u tom trenutku oni bili bolji i korisniji od njega po Juventus... iako se nijedan od ovih ni u cemu ne mogu uporediti sa velikim Alexom....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2015, 18:07

Fudo je napisao/la:Nema hajra od toga, ja i da 100 puta napisem ti nebi skonto.
ne brini, skontao sam, al' sam ostao u nevjerici, a vjerujem da nisam jedini :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2015, 18:13

zaključak današnje emisije jeste da Vedad Ibišević koji je ove sezone odigrao 6 mečeva za Herthu BSC i zabio 4 gola, te pružio jako dobru igru, što je možda važnije i od samih golova (golovi će uvijek doći), igra na račun starih zasluga i ne može parirat' Arminu Hodžiću koji je zabio 10 golova u HNL-u, 1 u Kupu, 1 u kvalama za LP i jedan u grupnoj fazi LP! ima logike, kako nema, Bundesliga i HNL, sve je to u 10 deka

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 nov 2015, 18:15

Jao koja argumentacija :lol:
Pa kaze ni Ara nije loš :lol:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 06 nov 2015, 18:25

Da Aru odron klubovi iz Liga petica poput Herthe, Stutgarta i sl mogu platiti on bi vec davno igrao u tim ''krajnja teznja za nas'' ligama... ti klubovi ni u zaje.banciji ne mogu izdvojiti desetak miliona koliko ce sigurno Mamic traziti za Aru... pa su ti prinudjenji traziti jeftinjake i besplatnjake poput Ibisa... rado bi oni doveli Henriqueza, Aru i takve, ali kvalitet treba platiti...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 nov 2015, 18:29

Po meni je Vedad igrac koji jos moze pomoci ali nazalost to ce sve biti teze i teze ocekivati od njega. U zadnjim utakmicama u kojim nije bilo Edina vidjelo se da to nije to i mozemo se upirati do neba da dokazemo suprotno. Nadam se da ce jos dugo zabijati u Bundes ligi i reprezentaciji ali po meni je Armin kompatibilniji sa Dzekom od obojice drugih solucija(Vedad, Milan) i u igri sa 2 napadaca on bi bio moj izbor za tu poziciju. U ostalim varijantama pretpostavio bi mu Vedada i Djurica. Makar trenutno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, kakarut, riki46, Sheyi, torbica i 55 gostiju.