FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ZIVOT CEMO SUTRA DATI ZELJO MORA ZAIGRATI
a sto vam se sef ucrvenio na presici
a vezano za repku po mom misljenju bekric se jos mora dokazat (negdje vani ,ipak je to malo jace mjerilo)a stilica je trebao zvat ipak se je momak pokazao u poljskoj

a vezano za repku po mom misljenju bekric se jos mora dokazat (negdje vani ,ipak je to malo jace mjerilo)a stilica je trebao zvat ipak se je momak pokazao u poljskoj

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
I onda uzme one cevape i onaj somun pa stavi dosta luka preko ufffffffff
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Ma najgore je to sto na poziciji na kojoj igraju i Bekric i Stilic ima najvise igraca... da ne nabrajam Misimovic, Pjanic, Medunjanin... ali eto ipak je trebao Stilica zvati, on ima to neko inostrano iskustvo i red je bio jer je clan prvaka Poljske...adnanhz je napisao/la:a sto vam se sef ucrvenio na presici![]()
![]()
![]()
nikad nasa liga nece jacati ako ne zovnemo igraca koji je najbolji u njoj!!! Makar i simbolicno!
Bez obzira iz koje je ekipe!
Ma moze crvena samo nek nije kaki-crvena...
Bez obzira iz koje je ekipe!
Ma moze crvena samo nek nije kaki-crvena...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Moze malo i kajmaka...pile87 je napisao/la:I onda uzme one cevape i onaj somun pa stavi dosta luka preko ufffffffff
JOJ SRAMOTE ZA OVO POSKUPLJENJE KARATA
BAS JADNO
BAS JADNO

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
Hajde ba ne kukaj, 2 km pa nije 100 km... kako bi dao 10 km da malo ojacamo finansijski Zelju... mada je to simbolicno Zelji ce dobro doci.. I ja sam student ali mi ta nesto skuplja karta ne pada toliko teskotax je napisao/la:JOJ SRAMOTE ZA OVO POSKUPLJENJE KARATA
BAS JADNO

Moze kajmak je dobar, al ja sam ti vise onako pristalica luka.Cevapi bez luka ko dzamija bez munareSeyo_TM je napisao/la:Moze malo i kajmaka...pile87 je napisao/la:I onda uzme one cevape i onaj somun pa stavi dosta luka preko ufffffffff

oooo, jesu li to poskupile karte? pa nisu oni normalni, trebamo bojkotovati...
hajmo sad jos 20 stranica o kartama... 

BRAVE HEART 1979-2005
-
- Kontakt:
Tako treba napucaj se luka i onda sutra na tribinu medju raju da navijamo zajedno hahapile87 je napisao/la:Moze kajmak je dobar, al ja sam ti vise onako pristalica luka.Cevapi bez luka ko dzamija bez munareSeyo_TM je napisao/la:Moze malo i kajmaka...pile87 je napisao/la:I onda uzme one cevape i onaj somun pa stavi dosta luka preko ufffffffff

Ko Zeljo bez titulapile87 je napisao/la:Moze kajmak je dobar, al ja sam ti vise onako pristalica luka.Cevapi bez luka ko dzamija bez munareSeyo_TM je napisao/la:Moze malo i kajmaka...pile87 je napisao/la:I onda uzme one cevape i onaj somun pa stavi dosta luka preko ufffffffff

ma uz luk i malo da se "pokajmaci"

Ma to su sve lopovi sto hoce da poskupe kartu, i Amar je lopov, on ih je nagovorio i on ce dobiti dio kolaca... dvije marke po dvije marke to je milion maraka... sram ih bilo...Pirke_TM87 je napisao/la:Hajde ba ne kukaj, 2 km pa nije 100 km... kako bi dao 10 km da malo ojacamo finansijski Zelju... mada je to simbolicno Zelji ce dobro doci.. I ja sam student ali mi ta nesto skuplja karta ne pada toliko teskotax je napisao/la:JOJ SRAMOTE ZA OVO POSKUPLJENJE KARATA
BAS JADNO

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
E al fakat kod harija u travniku s kajmakom mrak ja nekad maksuz znam oticiSeyo_TM je napisao/la:Ko Zeljo bez titula![]()

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma kakav Pelak, on je otpjevana pjesma. Pelaku samo treba dati da igra u derbijima, jer je zaista lijepo gledati kako pitar gine u Plavom dresupatkica je napisao/la:Ma zna Brko sta radi, ne bi pustio igraca da nea' za njega zamjenu ... mozda Pelak ?!?Zeljovac_1921 je napisao/la:Zao mi je sto ide Bekric, a i u istom trenutku nije, ukoliko to bude cifra od milion+. Pa za te pare mozemo uzeti bar 4-5 igraca dosta kvalitetnih za nasu ligu i uslove.

Ima dosta boljih igraca od Pelaka, koji bi voljeli igrati u Zelji.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Nadam se da ce nas Amar odvesti...kad je vec znao komentarisat levate oko karte, moze i nas oko cevapapile87 je napisao/la:E al fakat kod harija u travniku s kajmakom mrak ja nekad maksuz znam oticiSeyo_TM je napisao/la:Ko Zeljo bez titula![]()

- Adnan_TM87
- Kontakt:
Isnar je napisao/la:Ma to su sve lopovi sto hoce da poskupe kartu, i Amar je lopov, on ih je nagovorio i on ce dobiti dio kolaca... dvije marke po dvije marke to je milion maraka... sram ih bilo...Pirke_TM87 je napisao/la:Hajde ba ne kukaj, 2 km pa nije 100 km... kako bi dao 10 km da malo ojacamo finansijski Zelju... mada je to simbolicno Zelji ce dobro doci.. I ja sam student ali mi ta nesto skuplja karta ne pada toliko teskotax je napisao/la:JOJ SRAMOTE ZA OVO POSKUPLJENJE KARATA
BAS JADNO![]()
![]()
E jesi Pametan nema sta....pa treba ih nagraditi sta hoces..DONJET CE DUPLU KRUNU AKOBOGDA...donjeli nam SLAVLJE NAKON TOLIKO GODINA...i ti bi sad dzabe ulaz

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
E pa vako Burdus ako citas a ne odvedes nas na cevape supak siSeyo_TM je napisao/la:]Nadam se da ce nas Amar odvesti...kad je vec znao komentarisat levate oko karte, moze i nas oko cevapa

- blueman-TM87
- Kontakt:
Dres je vrlodobar a bit ce odlican kad stave drzavni grb.Zna se ko je prvi poceo sa tom praksom.pile87 je napisao/la:
eto
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Hajmo Zeljo.Obraduj i navijace sirom dijaspore.Sutra uz tebe ce bit i navijaci u mnogim zapadnim zemljama.Gdje god bili Zeljo je u srcu i vazda ce ostat.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, Strumfinho i 44 gosta.