FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li se oporavio Žera?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
ja nisam primijetio da više iko igra klasični bunker protiv nas. ali džaba je nama to kad mi dva dobra poluvremena ne možemo spojiti.
Neka mu je vjecni rahmet, veliki covjek i veliki trener, bas me pogodila ova vijest.Minjore je napisao/la:Jos jedan veliki Zeljovac nas je napustio.. Cengic Vila pamtice te sefe.. Rahmet ti dusi Kenan Memisevic
Ne znam prati li neko od vas prvu ligu federacije...u Bosni mali Mirvic...bio bi kod nas najbolji igrac...samo kad bi se nasa vrla uprava sjetila pratiti igrace...Alihodzicu radi nesto!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Poceo je trenirati.. I on i Djenis..DooVe je napisao/la:Je li se oporavio Žera?
BUDI ŽELJO !!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Covjek kojeg sam puno volio...da mu dragi Allah podari lijepi dzennet...Minjore je napisao/la:Jos jedan veliki Zeljovac nas je napustio.. Cengic Vila pamtice te sefe.. Rahmet ti dusi Kenan Memisevic
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zao mi je Zutog . Bio je ljudina. Naigrali smo se lopte u ranijim godinama. Bolest ga je nazalost uzela od nas. Danas sam cuo za ovo,bas mi je zao.Minjore je napisao/la:Jos jedan veliki Zeljovac nas je napustio.. Cengic Vila pamtice te sefe.. Rahmet ti dusi Kenan Memisevic
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
e i da odu čujemo,iako ja ovom tariguzu nevjerujemplavapruga je napisao/la:https://imageshack.com/i/p8kXm2tup
Nevjerovatno...Mali Mirvic od 26 godina,sa sa karijerom provedenom u pravim klubovima...Bio bi najbolji u Zelji!delinjo je napisao/la:Ne znam prati li neko od vas prvu ligu federacije...u Bosni mali Mirvic...bio bi kod nas najbolji igrac...samo kad bi se nasa vrla uprava sjetila pratiti igrace...Alihodzicu radi nesto!!!
Na srecu ne rade onako kako bi ti htio i kako mislis da trebaju.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Treba im uzet i golmana Bekana kad smo već kod ''pojačanja''FKZ1921 je napisao/la:Nevjerovatno...Mali Mirvic od 26 godina,sa sa karijerom provedenom u pravim klubovima...Bio bi najbolji u Zelji!delinjo je napisao/la:Ne znam prati li neko od vas prvu ligu federacije...u Bosni mali Mirvic...bio bi kod nas najbolji igrac...samo kad bi se nasa vrla uprava sjetila pratiti igrace...Alihodzicu radi nesto!!!

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ma kakav crni subic nismo mi imali para za njega, za ove ostale jesmo iakreno ja bi jedino volio da je Ordagic dosao, a karic i govedarica manje vise
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Najveci domet Mirve u karijeri, prvi strijelac turnira Zajko SikaloFKZ1921 je napisao/la:Nevjerovatno...Mali Mirvic od 26 godina,sa sa karijerom provedenom u pravim klubovima...Bio bi najbolji u Zelji!delinjo je napisao/la:Ne znam prati li neko od vas prvu ligu federacije...u Bosni mali Mirvic...bio bi kod nas najbolji igrac...samo kad bi se nasa vrla uprava sjetila pratiti igrace...Alihodzicu radi nesto!!!

Cisto sumnjam da ce i na zimu biti vise od dva provjerena igraca. Poznavajuci nase, izdvojice 100 do 150hiljada KM za pojacanja a to je dovoljno samo da se plate dva provjerena igraca... Ili ce ici na opciju vise ovih "osrednjih" igraca..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zuti legenda ch.vile, kako je samo branio i bacao se po betonu. Rahmet mu dusi.boccaccio je napisao/la:Zao mi je Zutog . Bio je ljudina. Naigrali smo se lopte u ranijim godinama. Bolest ga je nazalost uzela od nas. Danas sam cuo za ovo,bas mi je zao.Minjore je napisao/la:Jos jedan veliki Zeljovac nas je napustio.. Cengic Vila pamtice te sefe.. Rahmet ti dusi Kenan Memisevic

-
- Kontakt:
Zato sto rade dobro mi imamo kvalitetno popunjen roster.. Kad su mogli dovesti Livaju ne bi me iznenadilo da dovedu i nekog "perspektivnog" kao sto je ovaj gore..FKZ1921 je napisao/la:Na srecu ne rade onako kako bi ti htio i kako mislis da trebaju.delinjo je napisao/la:Ne znam prati li neko od vas prvu ligu federacije...u Bosni mali Mirvic...bio bi kod nas najbolji igrac...samo kad bi se nasa vrla uprava sjetila pratiti igrace...Alihodzicu radi nesto!!!
BUDI ŽELJO !!!
Nismo imali 70k € (koliko je po Transfermarkt-u koštao njegov transfer u Partizan)? Prolaskom Ferencvaroša smo već znali da ćemo od UEFA-e dobiti minimalno 630k €, Bajićev transfer je već bio završen kao i Kvesin a i Džeko se uveliko povezivao sa Romom. Da smo kakav ozbiljan klub uložili bi pare od Kvesića u Subića, ali nažalost ozbiljnost i profesionalizam nije naša vrlina.MrRiccoli je napisao/la:Ma kakav crni subic nismo mi imali para za njega, za ove ostale jesmo iakreno ja bi jedino volio da je Ordagic dosao, a karic i govedarica manje vise

Evo baš ga pratim u večerašnjoj tekmi (Atletico - Partizan), dobro igra.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 05 nov 2015, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisi mogao dovesti Subica...Ni Zeljo ni bilo koji drugi klub u BiH. Nisi, jer nije htio...ni pričati.
po transfermarktu smo i mi za štilića dobili 900.000.
subić naprosto nije u istom košu sa ostalim iz naslova, ni u jednom pogledu. ni kao igrač ni kao čovjek, i nije bilo nikakve šanse da dođe kod nas.
subić naprosto nije u istom košu sa ostalim iz naslova, ni u jednom pogledu. ni kao igrač ni kao čovjek, i nije bilo nikakve šanse da dođe kod nas.