Na drugom (pol) bi skočio sa zgrade, mora da se baviš nekim ekstremnim sportom?autogol je napisao/la:Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme i bilo mi je pravo dosadno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Na drugom (pol) bi skočio sa zgrade, mora da se baviš nekim ekstremnim sportom?autogol je napisao/la:Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme i bilo mi je pravo dosadno
Najpametniji jest sigurno, sad da li je najbolji tesko reci...njegova inteligencija igre je nesto posebno, Busquets je po meni najbolji vezni igrac jer covjek jednostavno kao sto bi Pep rekao ''he thinks football'' sad je najveca razlika izmedju Busquetsa i Thiaga to sto je Busquets vise defazivno orjentisan ali kako je Thiago danas igrao potvrdio je da sigurno jest jedan od najbolji na njegovoj poziiji, zamisli sad kakav ce biti za dvije tri sezonegerdmuller je napisao/la:A vecina je na ovoj temi pljuvala po Thiagu...lik je najbolji vezni igrac na svijetu i tocka
Ne,nego nisam ocekivao ovakavu (ne)igru protivnika,ocekivao sam malo vise uzbudjenja.Nakon prvih 15 min. i komentator govori da Arsenal nema sta trazitimuamerc je napisao/la:Na drugom (pol) bi skočio sa zgrade, mora da se baviš nekim ekstremnim sportom?autogol je napisao/la:Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme i bilo mi je pravo dosadno![]()
U potpunosti se slažem. Ja samo jedva čekam da nam dodje neka ekipa u kojoj ne nastupaju 50% invalidi, neg' dečki koji znaju istrčat' kontru.bavaracmujo je napisao/la:Sinot smo vidjeli haman sve segmente ovog Bayerna.
Ja prizeljkujem ovaj scenario, al ozbiljno, prvo produzenje Pepu pa onda ofiranje i blamaza u LP.Centre forward je napisao/la:U potpunosti se slažem. Ja samo jedva čekam da nam dodje neka ekipa u kojoj ne nastupaju 50% invalidi, neg' dečki koji znaju istrčat' kontru.bavaracmujo je napisao/la:Sinot smo vidjeli haman sve segmente ovog Bayerna.
A zatim i druge vizionaredr.adnan je napisao/la:i da će zbog toga 4 sutra popiti
On ima zabranu pristupa kladionicamaNerminovic je napisao/la:Imam ''taj'' osjecaj da ce Arsenal danas primiti petardu
Odigrali smo ferpektno i nema se kome tu šta zamjeriti ako je neki pas pogrešno skrenuo. To se da vremenom ispolirati i ispravitiBundesliga je napisao/la:Prognoza 5:0 za Bayern. Tomica i Lewa će biti u elementu večeras
Momci se malo zaigraliBundesliga je napisao/la:
Uživaju momci ljepota ih gledat
ne brine mene to doktore, jer naši omladinci igraju u prvoj postavi(coman) ili sjede na klupi prvog tima(kimmich), a neke smo poslali na kaljenje u druge timove(green i hojbjerg) itd.dr.adnan je napisao/la:Ono što mene škakilja u ovome svemu je loša igra omladinaca u LP-u. Zadnji samo sa 3 poraza i 1 remijem. To se mora popraviti. Znam da pravimo kompleks za omladinske pogone i da bi prvi rezultati trebali da se ugledaju za nekih 5 godina, ali ne smije biti ono ALI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.