Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sreca nasa pa Vrazalica nema, sad bi on to za cas prokockao 

- akisarajevo92
- Kontakt:
j3beno ovo, trebam se nervirati sad kroz ovu grupu, da opet izgubim zivce u barazu protiv nekog nosioca
mi smo trebali napraviti iskorak sa odlaskom na EP
svejedno, svaka cast za pobjedu
mi smo trebali napraviti iskorak sa odlaskom na EP
svejedno, svaka cast za pobjedu

Don't believe the hype.
Napokon znacajno smanjen broj izgubljenih lopti..Da li je to samo bljesak u ovoj utakmici ili ce biti i u narednim vidicemo..Utakmica je mogla puno lakse se odraditi da su golmani bili raspolozeni..I napad je odlican bio,puno brze se postizu golovi nego ranije..Kazem u ovoj utakmici jedino golmani nisu bili na novou..Da su oni bili raspolozeniji bilo bi jedno 7-8 razlike sigurno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kontre jos uvijek nisu ni na blizu nekom dobrom nivou, a da to imamo dosta lakse bi rjesavali ovakve utakmice, a i zesce se potukli sa svima. Al i bez tog momci su dobri, trude se izvan svojim mogucnosti. Zulfic bolji 2x od Vrazalica, veliko pojacanje...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napokon da i pobjedimo. Dobra igra u zadnjih 10 min, ostatak utakmice solidan. Odbrana nije bila na nivou, napad onako, solidan, još uvijek 60% napada ide na individualni kvalitet. Marković mora otići!
Danas dobar dan za bh sport, jedino je Damir to malo pokvario.
Danas dobar dan za bh sport, jedino je Damir to malo pokvario.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
Polozili smo jos jednom ispit gdje se treba igrati rukomet i kosarka
nadamo se samo da ce to i ovi mangupi u savezu prepoznati i vidjeti da je Mejdan najjaci 

Daleko je to od idealnog al' hajde pobjeda je pobjeda...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daleko od idealnog! Pivoti losi skroz veceras!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dosta ujednačen i težak meč, ali na kraju ih slomismo ipak. Malo su golmani bili ispod nivoa, ostalo uglavnom okay. Samo, ne znam zašto Perić dobi onako mizernu minutažu i zašto Terzić presjedi čitavo prvo poluvrijeme.
Što se publike tiče, Tuzla još jednom ispoštovala, dvorana puna ponovo, iako je navijanje ipak bilo možda za nijansu slabije u odnosu na Dansku prošle godine (ili košarka sa Islandom), ne znam kako je na TV-u to zvučalo.

Što se publike tiče, Tuzla još jednom ispoštovala, dvorana puna ponovo, iako je navijanje ipak bilo možda za nijansu slabije u odnosu na Dansku prošle godine (ili košarka sa Islandom), ne znam kako je na TV-u to zvučalo.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Znal neko vucel Tarabochia korijene iz BIH??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Odlicna atmosfera sunoc sve cestitke 

Otac Italijan iz HR, majka Hrvat iz BiH.esprit24 je napisao/la:Znal neko vucel Tarabochia korijene iz BIH??
Ima covjek sirok izbor reprezentacija.
- kao prvo da se pospem pepelom i čestitam Zulfiću ... nisam nešto vjerovao u ovog momka , ali sinoć je pokazao da se na njeg može itekako računati ...samo moj savjet mu je da bježi iz Ruminije , sigurno bi više moga napredovati u Sloveniji , Mađarskoj , Poljskoj ili u nekom SEHA Ligašu iz našeg okruženja ...
- kao drugo Tarabokiji idu velike zasluge za pobjedu , momak ima nevjerovatnu eksplozivnost ... i kroz postavljenu odbranu momak se probija do gola
- kao treće Marković je svjesno u prvom dijelu igrao bez Terze i jednim dijelom i Vranješa , kako bi u drugom P.V. pojačao odbranu i prelomio susret...
- Malini takođe čestitke za TOP u ruci ...
- kao drugo Tarabokiji idu velike zasluge za pobjedu , momak ima nevjerovatnu eksplozivnost ... i kroz postavljenu odbranu momak se probija do gola

- kao treće Marković je svjesno u prvom dijelu igrao bez Terze i jednim dijelom i Vranješa , kako bi u drugom P.V. pojačao odbranu i prelomio susret...
- Malini takođe čestitke za TOP u ruci ...
@Razbojnice hvala na informaciji, a valjda mu je majka Hrvatica a ne Hrvat 
U svakom slucaju izabrao je najbolju.
Sto se tice sinocnje utakmice, Marka mi nije jasan u mnogim stvarima, recimo forsiranje Karacica(sad jos vise pocinjem vjerovat da je u talu sa njim) ispred Tarabochie. Druga stvar je da mi moramo roditi jos jednog lijevog beka, jer Prce kolko god da je dobar stavise odlican ali treba mu odmora. Msm da smo sa Zulficem i Vrazalicem rijesili to desno krilo kolko toliko, dok nam lijevo krilo opasno skripi, jer Ovcina je kriminalan u najmanju ruku, Begic je pozvan reda radi u svakom slucaju jos jedno lijevo krilo je pod must..
I u nedjelju idemo yebat mater litvancima i istuci ih zbog proslih kvala

Sto se tice sinocnje utakmice, Marka mi nije jasan u mnogim stvarima, recimo forsiranje Karacica(sad jos vise pocinjem vjerovat da je u talu sa njim) ispred Tarabochie. Druga stvar je da mi moramo roditi jos jednog lijevog beka, jer Prce kolko god da je dobar stavise odlican ali treba mu odmora. Msm da smo sa Zulficem i Vrazalicem rijesili to desno krilo kolko toliko, dok nam lijevo krilo opasno skripi, jer Ovcina je kriminalan u najmanju ruku, Begic je pozvan reda radi u svakom slucaju jos jedno lijevo krilo je pod must..

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Halilbegović bio bi odlična zamjena za njega, al' džaba kad Marka stavlja lične interese ispred interesa repke. Hajde dobro sad Halilbegović manje više al' što onda ne dadne šansu malom Lončaru, bar koju minutu da odmori Prcea...esprit24 je napisao/la:@Razbojnice hvala na informaciji, a valjda mu je majka Hrvatica a ne Hrvat
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
šta je sa Perićem, nisam primjetio da je igrao
daj bože da se Litva dobije, poznavajući nas ..
daj bože da se Litva dobije, poznavajući nas ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.