FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Adnan_TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Adnan_TM87 » 17 maj 2010, 12:14

zemahz je napisao/la:eo mog iskrenog misljenja.mislim da sarajevo fakat nije namjestilo ni jednu utakmicu ,moguce je samo da su dogovorili sa olimpikom , ali zeljo je vrlo lahko svoju prvu utakmicu sa olimpikom namjestiti, ali nikog nismo pokrali sigurno,neznam kako mislite da je kupljeno protiv slavije kad se ljudi bore za opstanak (provjerite tabelu) zeljo je imo malu pomoc kod kuce sto neopravdavam al eto nije nista strasno kakvih ima(slavija ,zrinjski,leotar...). Na strani nisu zakidani kao sarajevpo al opet nemogu ni opravdat nase igrace koji su onda tri utakmice zaredom izgubili na strani( mislim travnik, laktasi i ponovljena sa slobodom mislim jesu zakidani al da su tolko bolji uzeli bi bar 3 boda)
SVE U SVEMU NEK LJUDI SLAVE TU TITULU I EVROPU, NIJE NI MENI DRAGO STO SU PRVI AL AKO BUDEM TRAZIO UTJEHU U TOME DA SU NAMIJESTALI SAMO CE MI BIT JOS GORE, UTJEHA MI JE TO STO NAS NISU DOBILI OVE SEZONE I OSTAJU JOS DVIJE UTAKMICE DA IZBORIMO EVROPU I DA U EVROPI BUDEMO BOLJI OD STRUMFOVA.
Komplex..to je cudo.....pa bolan...meni bi bilo drago da sarajevo igra u Evropi :D...ove sezone..bolje vi nego Zrinjski...a ti sad pricas..da ti nije drago sto smo prvi.......e pa placi od tuge :D...jer SLAVI SE DUPLA KRUNA TO VI SANJATE GODINAMA :D
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 17 maj 2010, 12:20

dado83 je napisao/la:
nermin_TM je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Žalosno je ovo što se događa oko Sarajeva.
-Slučaj Široki Brijeg
-Slučaj Sloboda-Gavarić
-Slučaj prazne tribine
-Slučaj leotar izgubi od Zrinjskog (svake godine Zrinjski u zadnjem ili predzadnjem kolu igra protiv Leotara i dobije u trebinju, a u Trebinju nekad nemože ni Manchester pobjediti)
-Slučaj Travnik koji kući gubi od Širokog

Sve to samo da Sarajevo nemože u Evropu. I to vjerovatno neće biti dovoljno nego će još vjerovatno morati Široki odigrati nerješeno u Gradačcu jer ako izgubi morat će pobjediti Zrinjskog i to hercegovcima ne odgovara.
vama prije pada na pamet teorija zavjere koja nadmasuje masone, neg jednostavno da mozda nemate ekipu, trenera i sl, hocete bodove iz tuzle izgubili ste 2 puta slicno bilo i u mostaru kad smo igrali sa zrinjskim u kupu jesmo mogli da se ne vratimo, jesmo al nismo jer znamo da smo boli, dok gosti nisu dobijali na strani pricalo se domacinska liga neregularno, sad gosti dobijaju na strani prica kupuju se utakmice zar po nekoj logici zdravog razuma nije ispravno da prve tri ekipe mogu bez problema dobit zadnje 3???? po vama smo svaku utakmicu kupili ako mi das dokaz imas turu od mene al drug mi imamo dug od 3 mil maraka ne vjerujem bas da smo u mogucnisti tako kupovat utakmice, aj reci da niste zasluzili prazne tribine, pogledaj malo kako su se kaznjavali huligani u engleskoj, pogotovo poslije utakmice liverpool juventus kad ih je 40 poginulo, izvini na duzem postu al vasa razmisljanja prkose zdravom razumu
Zeljo nije mozda kupovao utakmice ali je imao najbolje sudjenje u ligi. Nigdje nisu pokradeni, znamo sta je bilo protiv Slavije na grbavici a i drugi klubovi su se zalili na sudjenje u duelima sa zeljom. Klub koji je najvise ostecen od strane sudija je Sarajevo to su mogli svi vidjeti ( protiv zrinjskog) a da ne spominjem neke crvene kartone i grubosti u Tuzli koje uprava Slobode nije smjela ni da prikaze. Sudjenje na kosevu nije bilo domacinsko za razliku od vecine drugih stadiona, niko se na kosevu nije zalio na sudjenje.......Nesto spominjes engledsku, zamisli da u engleskoj uleti navijac i udari protivnickog igraca sta bi se desilo, bio bi kazenjen sa 8000KM, bi al u qrcu.
a kad smo mi gostovali u lukavici???? onaj nob sto je uletio u teren nije udario golmana slavije neg ga je gurnuo, ne opravdavam ga psovao sam mu majku danima slicno se desilo na utakmici milan neko isto uletio navijac dida branio ovaj ga gurnuo dida pao ko pokosen on bio kaznjen, svako je negdje bio pokraden mi 2 puta na TV sad u kupu protiv borca u 10 min borac trebao dobit crveni nije, sad na kosevu eno na nasoj temi je neko stavio sliku offside sudija svirao s marsa se vidi da nije 100% sansa tako da ne mozes rec da mi stelimo sudije utakmice i tako vi bili ne bili pokradeni ako ne pobijedite vadiona vam je sudije su krive to je poenta
Zadnja izmjena: nermin_TM, dana/u 17 maj 2010, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 17 maj 2010, 12:21

zemahz je napisao/la:eo mog iskrenog misljenja.mislim da sarajevo fakat nije namjestilo ni jednu utakmicu ,moguce je samo da su dogovorili sa olimpikom , ali zeljo je vrlo lahko svoju prvu utakmicu sa olimpikom namjestiti, ali nikog nismo pokrali sigurno,neznam kako mislite da je kupljeno protiv slavije kad se ljudi bore za opstanak (provjerite tabelu) zeljo je imo malu pomoc kod kuce sto neopravdavam al eto nije nista strasno kakvih ima(slavija ,zrinjski,leotar...). Na strani nisu zakidani kao sarajevpo al opet nemogu ni opravdat nase igrace koji su onda tri utakmice zaredom izgubili na strani( mislim travnik, laktasi i ponovljena sa slobodom mislim jesu zakidani al da su tolko bolji uzeli bi bar 3 boda)
SVE U SVEMU NEK LJUDI SLAVE TU TITULU I EVROPU, NIJE NI MENI DRAGO STO SU PRVI AL AKO BUDEM TRAZIO UTJEHU U TOME DA SU NAMIJESTALI SAMO CE MI BIT JOS GORE, UTJEHA MI JE TO STO NAS NISU DOBILI OVE SEZONE I OSTAJU JOS DVIJE UTAKMICE DA IZBORIMO EVROPU I DA U EVROPI BUDEMO BOLJI OD STRUMFOVA.
a to sto govoris da Slavije se sad bori za opstranak i da zbog toga nije bilo moguce namjestiti utakmicu, a sta je sa Travnikom?? govorite oni pustili Sirokog a gle Travnik 2 boda od ispadanja... a Zeljo je uspio za jednu godinu uradit sto vi niste uspjeli za 5 godine kolko smo bili u krizi a imali ste dosta vremena... al samo cu jedno rec
DUPLA MAJSTORE!!!
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 17 maj 2010, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 17 maj 2010, 12:23

nedaTM87 je napisao/la:
a to sto govoris da Slavije se sad bori za opstranak i da zbog toga nije bilo moguce namjestiti utakmicu, a sta je sa Travnikom?? govorite oni pustili Sirokog a gle Travnik 2 boda od ispadanja... al samo cu jedno rec
DUPLA MAJSTORE!!!
Potpisujem :D
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 17 maj 2010, 12:29

Ne govorim o teoriji zavjere i nisam ni spomenuo Želju (sam si se našao u toj priči) ali zar nije malo bezveze da Zrinjski koji nemože ni Zvijezdu dobiti kod kuće a u gostima skinu gaće u jablanici zabije tricu Leotaru. Leotara pobjedi u Trebinju samo Široki i Zrinjski i to kad već njima netreba, a Leotar prije toga hladno klapi Čelika u Zenici, znači da nisu ekipa koja lako gubi. Sjeti se ove utakmice iz Trebinja prije par godina kad novinar koji je prenosio utakmicu kaže da trener Leotara ide kod Bake i kaže "nemojte nas nabijati nismo tako dogovorili" i niko kažnjen. Što se tiče Engleske lige nebih je spominjao u istom kontekstu jer tamo se ovakve stvari ne događaju.
Što se tiče Želje - Iskrene čestitke na osvojenoj tituli i toj tituli samo budala može naći zamjerku, ali pročitaj malo po forumima šta se sve pisalo prije ovog kola na račun Veleža i šta bi ti pisao da je Velež (i sa juniorima ) izgubio.
Ovako SVE JE POŠTENO !!!
Nadam se skorom ispadanju iz lige -Leotar, Travnik jer su to dvije ekipe oko kojih se (uz Orašje) najviše dilova događa.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 17 maj 2010, 12:43

E pite drage sve je protiv vas. Ugasite se ova liga ide komotno i bez vas. Derbi sje.ba.je.te godinama. Prvi prekid i par forfe, Torpedo naravno. Prvi derbi bez gledalaca, Torpedo naravno. Nema ni prenosa, Torpedo naravno. Po dvije utakmice ljudi svama igraju i opet plač, Torpedo naravno. Nikom više niste potrebni, grad je svakako u plavom. Posjeta vam je na nivou našeg treninga. Mlati vas ko stigne, ne možete ni do Konjica. Olimpik će vas rado zamjeniti. Amar sje.b.a sve za samo 10 mjeseci. Dao vam je bod da imate nadu za Evropu. Frajer je fakat dingospo. Šta bi od ponosa svih režima?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

alibi

Post Postao/la alibi » 17 maj 2010, 12:44

Ne znam raja sto ulazite upste u neke rasprave sa strumfetama ili vec koje kakvim drugim navijacima."Oni" ce uvijek traziti razloge "protiv" nas,jer na ovim forumima su uglavnom osobe koje se drze one kudi po svaku cijenu drugog,jer tako automatski pravdas "sebe".Zatvaraju se oci pred ociglednim stvarima,tipa pustanja utakmica i sl,samo iz licnih interesa,a protiv direktnih konkurenata.Eto toboze kod nas ces pobjediti fer u gostima.Hoces al u k...Ne nazivamo stvari pravim imenima i dok god tako bude sve ce ovo biti jedan veliki cirkus.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 maj 2010, 12:46

čamac je napisao/la:E pite drage sve je protiv vas. Ugasite se ova liga ide komotno i bez vas. Derbi sje.ba.je.te godinama. Prvi prekid i par forfe, Torpedo naravno. Prvi derbi bez gledalaca, Torpedo naravno. Nema ni prenosa, Torpedo naravno. Po dvije utakmice ljudi svama igraju i opet plač, Torpedo naravno. Nikom više niste potrebni, grad je svakako u plavom. Posjeta vam je na nivou našeg treninga. Mlati vas ko stigne, ne možete ni do Konjica. Olimpik će vas rado zamjeniti. Amar sje.b.a sve za samo 10 mjeseci. Dao vam je bod da imate nadu za Evropu. Frajer je fakat dingospo. Šta bi od ponosa svih režima?
Koja senilnost i opterecenost , ovo je grehota drzati u zivotu ... sreca sto ima forum pa moze ovako pisati , cisto sumnjam da je spreman nekome u lice slicno reci , a kome ce reci kada ga godinama ismijavaju na jugu ... Klub mu nosi bordo dresove a on nadje nama o rezimima pricati , ja cisto sumnjam da je on zivio u Titino vrijeme , jer taj isti bi ovakve tjerao na raznoarazna sela da ne kvare ugled ostaloj raji !

6 godina gledao FKS u evropi i pruzali smo mu priliku da gleda velike tekme u glavnom gradu a on ovako vraca ... seljak sa sela moze ali selo iz seljaka tesko ... !

Ja smijem ruku dati da je Camac autor one poruke , gdje se zahvaljuje radovanu i ljubi ga u bradu ,jer je zivio na selu sada je u gradu !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 17 maj 2010, 12:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 17 maj 2010, 12:54

Eh sad jel ga udario ili gurnuo to je tesko reci i znam da to sto je uradio nio od vas ne opravdava jer ste vodili a mogla je biti prekinuta utakmica. Sto se tice finala kupa znam za taj ofsajd ali ko je gledao na TV-u zna da je jednom taj isti sudija zakino borac jer nije bio ofsajd.... svi su nekada osteceni ali Sarajevo sigurno najvise, ipak kada se sve sabere zeljo ce zasluzeno biti prvi a Sarajevo po svemu zasluzuje Evropu.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 maj 2010, 13:22

nikad_izvini je napisao/la: Griješiš. Ovako su se događaji odvijali. Sarajevo je igralo utakmicu sa Dinamom na Koševu. Dinamo je vodio 0:1 mislim na poluvremenu kada je sudija dobio flašu u vugla valjda :mrgreen: Pitarska klasika. Utakmica je registrovana 0:3 za Dinamo. Ali, Sarajevo ulaže žalbu :lol: na kraju prvenstva, kako Dinamu ta utakmica i ti bodovi više nisu bili bitni, utakmica se ponavlja. Sarajevo dobija ;) Velež ispada i oni se naravno žale jer su pitari prevaranti :mrgreen: Ispada samo jedna ekipa. Znači, to jeste bilo zbog Sarajeva ;)
Lupetas, Sarajevo je vodilo 1:0 u utakmici protiv Dinama. Ne bavi se stvarima o kojima pojma nemas.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 17 maj 2010, 13:29

Dojadilo, brate objašnjavati na forumu Sarajeva, ko smo i šta radimo i da volimo svoj klub i da nas ostali neinteresuju. U inat svima je parola koja egzistira jer je to tako.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 maj 2010, 16:41

čamac je napisao/la:E pite drage sve je protiv vas. Ugasite se ova liga ide komotno i bez vas. Derbi sje.ba.je.te godinama. Prvi prekid i par forfe, Torpedo naravno. Prvi derbi bez gledalaca, Torpedo naravno. Nema ni prenosa, Torpedo naravno. Po dvije utakmice ljudi svama igraju i opet plač, Torpedo naravno. Nikom više niste potrebni, grad je svakako u plavom. Posjeta vam je na nivou našeg treninga. Mlati vas ko stigne, ne možete ni do Konjica. Olimpik će vas rado zamjeniti. Amar sje.b.a sve za samo 10 mjeseci. Dao vam je bod da imate nadu za Evropu. Frajer je fakat dingospo. Šta bi od ponosa svih režima?

:mrgreen: i meni se cini... :lol: :lol:

Vidjecemo vas u evropi..kratko i jasno ;) a mozda i nas :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2010, 20:15

za diskusije o navijanju potražite neki tifo forum.
tema je FK Sarajevo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 maj 2010, 22:37

JUNIORI

Sarajevo i Zrinjski osigurali borbu za titulu prvaka BiH. Derbi kola na Koševu lako pripao izabranicima Dženana Uščuplića pogotcima Ajdina Nuhića u 26 minuti iz opravdano dosuđenog penala i mladog Adi Amara Fočiča nakon solo prodora u 67. minuti. Kasnije se igraju susreti u Širokom Brijegu i Trebinju.

Rezultati 25. kola: SARAJEVO: Sarajevo - Zrinjski 2:0, SARAJEVO: Željezničar - Radnik 2:0, ŠIROKI BRIJEG: Široki brijeg - Olimpik igra se 19.05., TREBINJE: Leotar - Velež igra se 20.05. Slobodna je ekipa Slavije

1. Sarajevo 23 18 0 5 66:12 54

2. Zrinjski 22 15 3 4 48:19 48
3. Radnik 23 13 3 7 45:30 42
4. Željezničar 22 11 6 5 49:30 39
5. Široki Brijeg 21 10 3 8 35:36 33
6. Olimpik 21 6 2 13 22:39 20
7. Slavija 21 4 4 13 32:46 16
8. Leotar 20 4 3 13 13:49 15
9. Velež 21 2 4 15 17:66 7

Juniorima FK "Velež" oduzeta su tri boda zbog neodigrane utakmice sa FK "Olimpik"
Lista strijelaca: 13 golova: JASMIN PELJTO (Sarajevo) i MILE PEHAR (Zrinjski), 12 golova: Semir Đip (Željezničar), Rijad Pljevljak, 10 - Amel Handžić (Sarajevo), Nemanja Pušara i Nedim Oglečevac (Slavija), Ivan Drežnjak (Zrinjski);

Koliko mi imamo ovih Handžića... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 01:50

Smrdi ovdje na neko voće, smrdi na banane ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 18 maj 2010, 01:58

Amel Handzic i Kenan Handzic su braca blizanci

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 18 maj 2010, 08:53

Mali Peljto već otišao u Wolfsburg i gore će nastaviti. Neće potpisati ugovor sa Sarajevom. Žalosno ali istinito.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 18 maj 2010, 10:49

Imamo juniore koje možeš sanjat u ovoj državi , zaista su iznad prosjeka u njihovom takmicenju ..
samo sto ce njih dosta otic u inostranstvo ali eto ostat ce njih 5 barem da potpisu za prvi tim ..
i to ce bit povratak Sarajeva na 1 poziciju u PL.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 18 maj 2010, 20:20

Da su ovi iz uprave normalni kao sto nisu,sada sa dolaskom nove generacije pred vrata prvoga tima bi promovisali Dzenu Uscuplica za sefa prvoga tima (i Turkovica ostavili sa njim)i lagano uz par ovih trenutnih igraca napravili cudo za nase prostore.

Al' jok,treba to sve rasprodati,bez obzira sto su jedna od najjacih generacija poslije rata Sarajeva,treba lovu uzeti...pomrli daBogda svi iz uprave zajedno,i to u istom minutu

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 maj 2010, 20:25

-A- je napisao/la:Da su ovi iz uprave normalni kao sto nisu,sada sa dolaskom nove generacije pred vrata prvoga tima bi promovisali Dzenu Uscuplica za sefa prvoga tima (i Turkovica ostavili sa njim)i lagano uz par ovih trenutnih igraca napravili cudo za nase prostore.

Al' jok,treba to sve rasprodati,bez obzira sto su jedna od najjacih generacija poslije rata Sarajeva,treba lovu uzeti...pomrli daBogda svi iz uprave zajedno,i to u istom minutu
Mislim da Sarajevo a niti jedan drugi bh klub nije u mogucnosti da zadrzi igraca ako ga neki skauti primjete prije no sto potpise profesionalni ugovor,a juniro ne moze ugovor potpisati prije 18 godine,stavi se ti u njihovu poziciju kad ti netko ponudi ocu i majci posao plus placanje stana a tebi jak ugovor,pa otisao bi u zibambve nebi ovdje igrao za 600,700 KM?!Jel tako?!a uprava ne moze junioru koji prelazi u A tim ponuditi vecu placu mjesecno jer nije nitko u mogucnosti i u nas je npr.Peko nije odigrao ni sekunde u zrinjskom otisao u DInamo dzaba!
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.