Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ah sto su navalili ovi fanovi barse na ovu temu..
Svi se protive dolasku The Special One, prpa??
Ljubomora??
Ljubomora??
Odradio dobar posaoRomariooo je napisao/la:Dakle, opet ista prica, opet Real ponavlja iste greske, zao mi je navijaca Reala onih istinskih, a s druge strane mi je drago zbog nas, bojao sam se da ce biti opustanja u narednoj sezoni, sad ako Morinjo bude na klupi Reala, to je nemoguce, sad opet imamo veliki motiv da vas deremo. Zao mi je nesto tog Pelegrinija, covjek vam je odradio sjajan posao htjeli to priznati ili ne, cisto sumnjam da ce Morinjo doci do 96 bodova, a u Ligi prvaka se isto nadam da cemo se sresti negdje.

Izbacio ga treceligas iz Kupa Kralja, ubili ih prvu utakmicu... izbacio ih Lyon, dobila ih Barca obe utakmice.
ocito je kako je prpa kod vas sto the special one dolazi

uradio je doabr posao za Barcelonu za real nikako
zato bi oni da ostane al nemaaa
i ja bi svasta nesto
The Speical one---->El especial de una(ispravite ako nije dobro)

zato bi oni da ostane al nemaaa

The Speical one---->El especial de una(ispravite ako nije dobro)

ako malo bolje proocitas - bas suprotnoL_blancos je napisao/la:Ah sto su navalili ovi fanovi barse na ovu temu..
Ljubomora??

a jesmo ljubommorni nemas pojma

mmmmmmmmm mljac, mljac - janjetina za šampione
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A ako su price da on ima uvjet da dodju neki igraci u Real pa da on onda tek bude trener Reala onda ce imat odrijesene ruke,mislim da se Perez nece mjesat.Al **** te pobjede od 1:0 ili 2:1 FUJRomariooo je napisao/la:Ma ko zna drug sta ce se tu desavati, nije to dobra kombinacija kad se i predsjednik i trener brinu oko igraca, mozda ce se odma poceti zakacati i zakuhati, mozda i ne naravno. Veliki ce tu biti pritisak na Morinju, nije to ko u Interu i Celziju gdje je isto imo velike pare i slobodu. U Realu je tu giljotina uvijek nad glavom. Pellegrini je mene licno iznenadio, i ja sam mislio da se nece snaci, al covjek je s igracima koje nije birao, s velikim pritiskom, uz dosta povreda, opet uspio da osvoji tolike bodove, jedina mana mu je bila sto je Barca bila prejaka, al da je ostao covjek i jos malo da se pojacao, ko zna sta bi bilo. Ovako Morinjo godi nama barcelonistima, sad ce u Realu opet biti previranja, i trebat ce opet jedna godina da se sve to sredi, a kad nista ne osvoji onda ce i Morinjo dobit nogu, i sve tako u nedogled. Mislim, kao pravi navijac Barce uzivam naravno u porazima reala, al vec je vjerujem i nama postalo dosadno i pozeljeli smo gledati ozbiljan real.
Al vjeruj da cete se i vi namuciti sa Murinjom samo ja sam ubjedjen ako Real pobjedi Barcu da ce pisat "Mourinho pobijedio Barcu" a ako izgube tu se on nece ni spomenut...Al et na nama je sad opet da cekamo i da vidimo sta ce bit XD ajd sretno i vama u pojacanjima i biranju nove uprave i mozda cete nazadovat nikad se ne zna

"Raul" Made :1994/95 ;Exp. N/A
spešl uan sigurno nemoze da osvoji 96 bodova sa realom, tako da me i nije prpa, cak mi je u neku ruku drago zbog toga.Casillas je napisao/la:Odradio dobar posaoRomariooo je napisao/la:Dakle, opet ista prica, opet Real ponavlja iste greske, zao mi je navijaca Reala onih istinskih, a s druge strane mi je drago zbog nas, bojao sam se da ce biti opustanja u narednoj sezoni, sad ako Morinjo bude na klupi Reala, to je nemoguce, sad opet imamo veliki motiv da vas deremo. Zao mi je nesto tog Pelegrinija, covjek vam je odradio sjajan posao htjeli to priznati ili ne, cisto sumnjam da ce Morinjo doci do 96 bodova, a u Ligi prvaka se isto nadam da cemo se sresti negdje.
Izbacio ga treceligas iz Kupa Kralja, ubili ih prvu utakmicu... izbacio ih Lyon, dobila ih Barca obe utakmice.
ocito je kako je prpa kod vas sto the special one dolazi
madrid! cabron! salud el campeon!!!
oprosti im Boze - oni neznaju sta rade...
neka Bog blagoslovi Barselonu

neka Bog blagoslovi Barselonu

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@Wolwerine
MO nemoze da osovjio 96 bodova u pravu si,moze da osvoji 101
a ti bparena nemas pametnija posla pa ovdje zezat postene ljude
Raul vjerovatno odlazi put Amerike u NY Red Bullse kao i Henry(?)
MO nemoze da osovjio 96 bodova u pravu si,moze da osvoji 101

a ti bparena nemas pametnija posla pa ovdje zezat postene ljude

Raul vjerovatno odlazi put Amerike u NY Red Bullse kao i Henry(?)

Inace ja sam misljenja da trebe Pele ostat, da sam ljubomoran-nisam..bparena je napisao/la:ako malo bolje proocitas - bas suprotnoL_blancos je napisao/la:Ah sto su navalili ovi fanovi barse na ovu temu..
Ljubomora??![]()
a jesmo ljubommorni nemas pojma![]()
mmmmmmmmm mljac, mljac - janjetina za šampione
Barsina ekipa je jedna od jacih u povijesti, i cestitao sam kad su osvojili titulu..
Samo pratim tvoje komentare i nejasno mi..
Da je Mou zamjenio Pepa ja nebi komentarisao tako ko sto ti sad komentarises
ja se samo zezam ali ...
neznam kako sve te svojeglave galaktikos/zvjezde/dijamante posloziti da postanu insani a ne svadzalice. Mo igra defanzivu - u realu sve napadaci - sve nesto nervozno i zivcano (CS,Guti..). Meni nije jasno kako ce to da funkcionise, ali ako se bude puno taktiziralo i kombinovalo na pocetku - necete biti ni treci, a kamoli drugi. Blaugrana ce opet biti nedosanjani san...
neznam kako sve te svojeglave galaktikos/zvjezde/dijamante posloziti da postanu insani a ne svadzalice. Mo igra defanzivu - u realu sve napadaci - sve nesto nervozno i zivcano (CS,Guti..). Meni nije jasno kako ce to da funkcionise, ali ako se bude puno taktiziralo i kombinovalo na pocetku - necete biti ni treci, a kamoli drugi. Blaugrana ce opet biti nedosanjani san...
zelim vam svako dobro a Barsi novu titulu 

Gutija vise nema..a da vidim koji to nece igrac slusat Mo-a kad je mogao zvjezde u cfc moze i u realu a to da igra defanzivu je od one utakmice na Camp Noubparena je napisao/la:ja se samo zezam ali ...

pa sjeti se kako je cfc igrao pod njegovom palicom...3 komada barci s interom na San Siru

ti mislis da su ta 3 gola plod interove ofanzivne igreMElloo je napisao/la:Gutija vise nema..a da vidim koji to nece igrac slusat Mo-a kad je mogao zvjezde u cfc moze i u realu a to da igra defanzivu je od one utakmice na Camp Noubparena je napisao/la:ja se samo zezam ali ...
neznam kako sve te svojeglave galaktikos/zvjezde/dijamante posloziti da postanu insani a ne svadzalice. Mo igra defanzivu - u realu sve napadaci - sve nesto nervozno i zivcano (CS,Guti..). Meni nije jasno kako ce to da funkcionise, ali ako se bude puno taktiziralo i kombinovalo na pocetku - necete biti ni treci, a kamoli drugi. Blaugrana ce opet biti nedosanjani san...![]()
pa sjeti se kako je cfc igrao pod njegovom palicom...3 komada barci s interom na San Siru :roll:
varas se,golovi su pali iskljucivo nakon gresaka barcelone na sredini terena
i ni po cemu oni nisu odigrali ofanzivno niti u jendnoj utakmici
al da ne idemo oftopic
realovci koje od igraca sljedece perezova zelja

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Perezove zelje su igraci Benfice Di Maria,Luiz i Coentrao koji je igrao protiv nas u barazu
Luiz-stoper 23 godine
Conetrao-Vezni igrac 22 godine

Luiz-stoper 23 godine
Conetrao-Vezni igrac 22 godine

vidim ovdje neki pricaju da Mourinho ne moze osvojiti 96 bodova kao i Pellegrini,pa ako ste tako uvjereni dajte mi i jedan valjani razlog zasto on to ne moze a ovaj kloc moze
covjek je definitivno najbolji trener na svjetu i nema te momcadi koju on ne moze posloziti.

covjek je definitivno najbolji trener na svjetu i nema te momcadi koju on ne moze posloziti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
bice interesantno vidjeti odgovor pereza ukoliko barca uspije dovesti villu i fabregasa. real bi prvo trebao dovesti trenera i da on kaze koji mu igraci trebaju a ne da se bezveze kupuju neke zvijezde poput kake kojeg treba prodati za dobre pare dok se to jos moze. uglavnom treba se rijesiti nekih igraca i za te pare dovesti par novih pojacanja
bilo je i boljih trenera od njega u proslosti, pa nisu osvajali preko 90 bodova.L-Train je napisao/la:vidim ovdje neki pricaju da Mourinho ne moze osvojiti 96 bodova kao i Pellegrini,pa ako ste tako uvjereni dajte mi i jedan valjani razlog zasto on to ne moze a ovaj kloc moze![]()
Cuj Wolverinea
Pa isto tako Real i Barca nikad nisu imali jace igrace i isto tako Primera nikad nije bila ovakva da samo dva tima diktiraju cijelim prvenstvom i da ostali svi slabo igraju...
Ali da se ja vratim temi
Mourinho izgleda dolazi i to je 99% sigurno... kaze da ga u italiji ne postuju a medijima je danas rekao da je istina da zeli u Real Madrid koji ce sutra dati otkaz Pellegriniju a danas je s tim trenerom dogovorena odsteta od 4 miliona

Ali da se ja vratim temi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.