Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L_blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L_blancos » 18 maj 2010, 15:20

Ah sto su navalili ovi fanovi barse na ovu temu..
Svi se protive dolasku The Special One, prpa??
Ljubomora??

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2010, 15:21

bparena i popi malo, uhvatit ce te meza
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 18 maj 2010, 15:30

Romariooo je napisao/la:Dakle, opet ista prica, opet Real ponavlja iste greske, zao mi je navijaca Reala onih istinskih, a s druge strane mi je drago zbog nas, bojao sam se da ce biti opustanja u narednoj sezoni, sad ako Morinjo bude na klupi Reala, to je nemoguce, sad opet imamo veliki motiv da vas deremo. Zao mi je nesto tog Pelegrinija, covjek vam je odradio sjajan posao htjeli to priznati ili ne, cisto sumnjam da ce Morinjo doci do 96 bodova, a u Ligi prvaka se isto nadam da cemo se sresti negdje.
Odradio dobar posao :D

Izbacio ga treceligas iz Kupa Kralja, ubili ih prvu utakmicu... izbacio ih Lyon, dobila ih Barca obe utakmice.

ocito je kako je prpa kod vas sto the special one dolazi :D

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 maj 2010, 15:34

uradio je doabr posao za Barcelonu za real nikako :D
zato bi oni da ostane al nemaaa :D i ja bi svasta nesto :mrgreen:

The Speical one---->El especial de una(ispravite ako nije dobro) :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 maj 2010, 17:03

L_blancos je napisao/la:Ah sto su navalili ovi fanovi barse na ovu temu..
Ljubomora??
ako malo bolje proocitas - bas suprotno :mrgreen:
a jesmo ljubommorni nemas pojma :mrgreen:

mmmmmmmmm mljac, mljac - janjetina za šampione
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 maj 2010, 17:14

Sad kad dođe Mourinho Ronaldo će mu igrati zadnjeg veznog. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Pjetlovi

El_Pipita
Kontakt:

Post Postao/la El_Pipita » 18 maj 2010, 17:20

Romariooo je napisao/la:Ma ko zna drug sta ce se tu desavati, nije to dobra kombinacija kad se i predsjednik i trener brinu oko igraca, mozda ce se odma poceti zakacati i zakuhati, mozda i ne naravno. Veliki ce tu biti pritisak na Morinju, nije to ko u Interu i Celziju gdje je isto imo velike pare i slobodu. U Realu je tu giljotina uvijek nad glavom. Pellegrini je mene licno iznenadio, i ja sam mislio da se nece snaci, al covjek je s igracima koje nije birao, s velikim pritiskom, uz dosta povreda, opet uspio da osvoji tolike bodove, jedina mana mu je bila sto je Barca bila prejaka, al da je ostao covjek i jos malo da se pojacao, ko zna sta bi bilo. Ovako Morinjo godi nama barcelonistima, sad ce u Realu opet biti previranja, i trebat ce opet jedna godina da se sve to sredi, a kad nista ne osvoji onda ce i Morinjo dobit nogu, i sve tako u nedogled. Mislim, kao pravi navijac Barce uzivam naravno u porazima reala, al vec je vjerujem i nama postalo dosadno i pozeljeli smo gledati ozbiljan real.
A ako su price da on ima uvjet da dodju neki igraci u Real pa da on onda tek bude trener Reala onda ce imat odrijesene ruke,mislim da se Perez nece mjesat.Al **** te pobjede od 1:0 ili 2:1 FUJ
Al vjeruj da cete se i vi namuciti sa Murinjom samo ja sam ubjedjen ako Real pobjedi Barcu da ce pisat "Mourinho pobijedio Barcu" a ako izgube tu se on nece ni spomenut...Al et na nama je sad opet da cekamo i da vidimo sta ce bit XD ajd sretno i vama u pojacanjima i biranju nove uprave i mozda cete nazadovat nikad se ne zna :D
"Raul" Made :1994/95 ;Exp. N/A

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 maj 2010, 18:51

Casillas je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Dakle, opet ista prica, opet Real ponavlja iste greske, zao mi je navijaca Reala onih istinskih, a s druge strane mi je drago zbog nas, bojao sam se da ce biti opustanja u narednoj sezoni, sad ako Morinjo bude na klupi Reala, to je nemoguce, sad opet imamo veliki motiv da vas deremo. Zao mi je nesto tog Pelegrinija, covjek vam je odradio sjajan posao htjeli to priznati ili ne, cisto sumnjam da ce Morinjo doci do 96 bodova, a u Ligi prvaka se isto nadam da cemo se sresti negdje.
Odradio dobar posao :D

Izbacio ga treceligas iz Kupa Kralja, ubili ih prvu utakmicu... izbacio ih Lyon, dobila ih Barca obe utakmice.

ocito je kako je prpa kod vas sto the special one dolazi :D
spešl uan sigurno nemoze da osvoji 96 bodova sa realom, tako da me i nije prpa, cak mi je u neku ruku drago zbog toga.

madrid! cabron! salud el campeon!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 maj 2010, 19:24

oprosti im Boze - oni neznaju sta rade... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neka Bog blagoslovi Barselonu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 maj 2010, 19:31

@Wolwerine
MO nemoze da osovjio 96 bodova u pravu si,moze da osvoji 101 ;)

a ti bparena nemas pametnija posla pa ovdje zezat postene ljude :D

Raul vjerovatno odlazi put Amerike u NY Red Bullse kao i Henry(?) ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 maj 2010, 20:02

bparena je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Ah sto su navalili ovi fanovi barse na ovu temu..
Ljubomora??
ako malo bolje proocitas - bas suprotno :mrgreen:
a jesmo ljubommorni nemas pojma :mrgreen:

mmmmmmmmm mljac, mljac - janjetina za šampione
Inace ja sam misljenja da trebe Pele ostat, da sam ljubomoran-nisam..
Barsina ekipa je jedna od jacih u povijesti, i cestitao sam kad su osvojili titulu..
Samo pratim tvoje komentare i nejasno mi..
Da je Mou zamjenio Pepa ja nebi komentarisao tako ko sto ti sad komentarises

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 maj 2010, 20:35

ja se samo zezam ali ...
neznam kako sve te svojeglave galaktikos/zvjezde/dijamante posloziti da postanu insani a ne svadzalice. Mo igra defanzivu - u realu sve napadaci - sve nesto nervozno i zivcano (CS,Guti..). Meni nije jasno kako ce to da funkcionise, ali ako se bude puno taktiziralo i kombinovalo na pocetku - necete biti ni treci, a kamoli drugi. Blaugrana ce opet biti nedosanjani san...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 maj 2010, 20:40

zelim vam svako dobro a Barsi novu titulu ;)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 maj 2010, 20:45

bparena je napisao/la:ja se samo zezam ali ...
neznam kako sve te svojeglave galaktikos/zvjezde/dijamante posloziti da postanu insani a ne svadzalice. Mo igra defanzivu - u realu sve napadaci - sve nesto nervozno i zivcano (CS,Guti..). Meni nije jasno kako ce to da funkcionise, ali ako se bude puno taktiziralo i kombinovalo na pocetku - necete biti ni treci, a kamoli drugi. Blaugrana ce opet biti nedosanjani san...
Gutija vise nema..a da vidim koji to nece igrac slusat Mo-a kad je mogao zvjezde u cfc moze i u realu a to da igra defanzivu je od one utakmice na Camp Nou :roll:
pa sjeti se kako je cfc igrao pod njegovom palicom...3 komada barci s interom na San Siru :roll:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 maj 2010, 21:35

MElloo je napisao/la:
bparena je napisao/la:ja se samo zezam ali ...
Gutija vise nema..a da vidim koji to nece igrac slusat Mo-a kad je mogao zvjezde u cfc moze i u realu a to da igra defanzivu je od one utakmice na Camp Nou :roll:
pa sjeti se kako je cfc igrao pod njegovom palicom...3 komada barci s interom na San Siru :roll:
ti mislis da su ta 3 gola plod interove ofanzivne igre
varas se,golovi su pali iskljucivo nakon gresaka barcelone na sredini terena
i ni po cemu oni nisu odigrali ofanzivno niti u jendnoj utakmici
al da ne idemo oftopic
realovci koje od igraca sljedece perezova zelja :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 maj 2010, 21:59

Perezove zelje su igraci Benfice Di Maria,Luiz i Coentrao koji je igrao protiv nas u barazu :D
Luiz-stoper 23 godine
Conetrao-Vezni igrac 22 godine
;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 maj 2010, 22:05

vidim ovdje neki pricaju da Mourinho ne moze osvojiti 96 bodova kao i Pellegrini,pa ako ste tako uvjereni dajte mi i jedan valjani razlog zasto on to ne moze a ovaj kloc moze :roll:

covjek je definitivno najbolji trener na svjetu i nema te momcadi koju on ne moze posloziti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 18 maj 2010, 23:49

bice interesantno vidjeti odgovor pereza ukoliko barca uspije dovesti villu i fabregasa. real bi prvo trebao dovesti trenera i da on kaze koji mu igraci trebaju a ne da se bezveze kupuju neke zvijezde poput kake kojeg treba prodati za dobre pare dok se to jos moze. uglavnom treba se rijesiti nekih igraca i za te pare dovesti par novih pojacanja

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 maj 2010, 23:50

L-Train je napisao/la:vidim ovdje neki pricaju da Mourinho ne moze osvojiti 96 bodova kao i Pellegrini,pa ako ste tako uvjereni dajte mi i jedan valjani razlog zasto on to ne moze a ovaj kloc moze :roll:

covjek je definitivno najbolji trener na svjetu i nema te momcadi koju on ne moze posloziti.
bilo je i boljih trenera od njega u proslosti, pa nisu osvajali preko 90 bodova.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 19 maj 2010, 00:06

Cuj Wolverinea :) Pa isto tako Real i Barca nikad nisu imali jace igrace i isto tako Primera nikad nije bila ovakva da samo dva tima diktiraju cijelim prvenstvom i da ostali svi slabo igraju...

Ali da se ja vratim temi :) Mourinho izgleda dolazi i to je 99% sigurno... kaze da ga u italiji ne postuju a medijima je danas rekao da je istina da zeli u Real Madrid koji ce sutra dati otkaz Pellegriniju a danas je s tim trenerom dogovorena odsteta od 4 miliona

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.