GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

dean33
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la dean33 » 03 nov 2015, 22:31

zašto si ti tako opsjednut GNK-om? **** više, kompleksašu....

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2015, 23:33

Mozda zato sto sam član kluba,a nemam niti jedno od prava koja mi zakonom o udrugama i statutom kluba pripadaju?

Izbori :kafa:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 04 nov 2015, 11:40

Čudi pomalo ova šutnja. Od nadničara niko nigdje ništa ne piše.

Ovu temu zanimljivom održavaju loši trolovi, na fhr-u situacija odavno jasna, čak i na najsklonijem Tattitzinom hrsportu se uveliko navija za crveno bijele, nema plaćenih komentara na futsal članak na večernjem, spuki se ne javlja.

Daj nek se barem neko oglasi, podsjeti me otkud u meni tolika mržnja.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 nov 2015, 12:18

Ceka se eventualno iznenadjenje veceras ili da opet zasjednu ispred "raspalog Highduga" pa ce izac iz rupica.

Ocekuje li se veceras nastup najveceg doktora ove igre ili je jos uvijek ozlijedjen?

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 04 nov 2015, 16:55

Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad, Maksimir slavi, prvi smo, prvi sad! :D

Dinamo večeras nastavlja svoju Odiseju najelitnijim klupskim nogometnim natjecanjem u svemiru, u grotlo jednog od najneugodnijih stadiona u Europi, na noge ekipi koja je i kad ne igra dobro prijetnja svakoj ekipi na planeti u što smo se uvjerili i prije koji tjedan na Maksimiru. U Grčku modra ekspedicija ide rasterećeno i bez ikakvoga imperativa, svjesna da je svaki bod u ovoj fazi natjecanja jedan veliki bonus protiv višestruko moćnijih protivnika.

Mislim da bi svaki ljubitelj modre boje odmah potpisao dobru predstavu 'Zokijevih beba' pa što bude, svjestan činjenice da smo u lošoj formi uvjetovanoj izostankom čak šestorice standardnih prvotimaca što su redom Sigali, Schildenfeld, Pinto, Ademi, Pavičić i najbolji Dinamov igrač, Alžirac El Soudani. Pa ipak, Dinamov roster sadrži potrebnu dubinu kako bi se na pravi način nadomjestilo one odsutne i kvalitetno pariralo većini ekipa u Ligi prvaka, pa i tom Olympiakosu što smo već vidjeli u prvoj utakmici.

Što se tiče sastava, očekujem modre u standardnih 4-3-3 i bez nekih bitnijih iznenađenja osim možda Ježine na golu. Mislim da je vrijeme i da Henriquez dobije priliku od prve minute u Ligi prvaka, ipak je zabio 40 golova dosad u nešto više od godinu dana u Dinamovoj majici iako mu minutaža osjetno varira.

slika

Prošlo je točno pet godina otkako je Dinamo srušio Club Brugge u gostima, pa se ostaje nadati da možemo i večeras do kakvog pozitivnog rezultata uz Božju pomoć.

Ti si ponos mog Zagreba grada! slika
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 04 nov 2015, 17:47

Odiseja :rol:
Zokijeve bebe :rol:

Hvala spuki!

Trpaj Obilić :njanjanja:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 nov 2015, 18:05

Mislim da Dinamo moze do boda barem, ako ne i do pobjede. U prvoj utakmici se odigralo odlicno, trebalo se dobiti, ali nesretni gol je sve unistio. Veceras se sve mozda vrati i Dinamo opet bude u igri za proljece, iako poraz uz poraz Arsenala i dalje ostavlja nadu za trece mjesto, jer bi Dinamo remijem u Londonu imao jednak broj bodova kao i Arsenal uz bolji medjusobni omjer.

Neka odigraju dobro kao proslo kolo i bit ce dobro, ne vjerujem da moze dva puta za redom i to protiv istog protivnika da se onakva nesreca dogodi. Ipak, ukoliko im se gace budu tresle pri izlazu na teren ceka ih tesko trpanje, mozda i gore od onog u Munchenu, jer sumnjam da ce ovi stati. Samo hrabro i u kost.

Nadam se da ce ova djeca do pobjede, tek je pocelo, al vec 0-1. Ako izdrze mislim da ce ici dalje, pa da vidimo tu najbolju nogometnu skolu na svijetu :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 nov 2015, 18:21

0-2, a nije ni pocelo. Olmo i Gojak, laganica :mrgreen:

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 04 nov 2015, 22:43

nisam se još oporavio ni od prošle utakmice, a večeras opet mučenje..pa lakše mi je kad nas svi buše sa 5:0
kako mrzim ove cigane grčke

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 04 nov 2015, 23:09

Zoran je mjesavina idiota i budale.
Prigodan klasik za bracu...svakom dojde smrtna vura.

Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 nov 2015, 23:25

Kad sretnem nekoga mrskog, nekoga kome zelim trunku srece i na to kamaru nesrece, pozelit cu mu da navija za Dinamo.

U ove dvije utakmice grci nisu zasluzili vise od boda, a uzeli su svih sest. Jos uvijek ne mogu vjerovati i tko zna kad cu se oporaviti. Nisu to bile neke greske u obrani, ne znam kome bi zamjerio osim sreci. Tuga je ovo. Ne znam kako se igraci osjecaju, al taman da ih boli k* za sve osim za pare mislim da nakon ove dvije utakmice ipak ne mogu ostati bezosjecajni i da moraju duboko zaliti. U ovome dvomecu su se morala uzeti cetiri boda i sve bi bilo gotovo.

Nekako shvatim da Olympiakos uspije ovako na srecu dobiti slabijeg Dinama, ali ja stvarno ne znam kako ovako smijesna ekipa uspije dobiti Atletica, Juventusa, Manchestera? Koji trik oni tad koriste, da dobiju te velikane, a Dinamo ih nadigrao u 180 minuta.

Jedina sreca veceras je ta sto je Bayern opet pokazao da je Bayern i Arsenala ispatio s istim brojem golova u mrezi kao i Dinama. Sad se nadati bodu u Londonu i trecem mjestu. S ovakvom igrom imamo pravo na optimizam, ali u obe utakmice koncentracija je pala pri kraju, golovi su primljeni u zadnjih pola sata.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 nov 2015, 23:43

slika

Slatko :cool: :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 04 nov 2015, 23:55

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Ovo je sladje nego da je bilo 5-0 :rol:

slika

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 04 nov 2015, 23:56

Signore je napisao/la:Kad sretnem nekoga mrskog, nekoga kome zelim trunku srece i na to kamaru nesrece, pozelit cu mu da navija za Dinamo.

U ove dvije utakmice grci nisu zasluzili vise od boda, a uzeli su svih sest. Jos uvijek ne mogu vjerovati i tko zna kad cu se oporaviti. Nisu to bile neke greske u obrani, ne znam kome bi zamjerio osim sreci. Tuga je ovo. Ne znam kako se igraci osjecaju, al taman da ih boli k* za sve osim za pare mislim da nakon ove dvije utakmice ipak ne mogu ostati bezosjecajni i da moraju duboko zaliti. U ovome dvomecu su se morala uzeti cetiri boda i sve bi bilo gotovo.

Nekako shvatim da Olympiakos uspije ovako na srecu dobiti slabijeg Dinama, ali ja stvarno ne znam kako ovako smijesna ekipa uspije dobiti Atletica, Juventusa, Manchestera? Koji trik oni tad koriste, da dobiju te velikane, a Dinamo ih nadigrao u 180 minuta.

Jedina sreca veceras je ta sto je Bayern opet pokazao da je Bayern i Arsenala ispatio s istim brojem golova u mrezi kao i Dinama. Sad se nadati bodu u Londonu i trecem mjestu. S ovakvom igrom imamo pravo na optimizam, ali u obe utakmice koncentracija je pala pri kraju, golovi su primljeni u zadnjih pola sata.
Pa ako ste malo pažljivije pogledali situacije kod oba gola biće vam jasnije.Kod prvog gola "grka" Ideye se vraća iz
opsajda i namješta gol a kod drugog prethodi faul nad igračem Dinama duboko u polju grka,ali EUROPSKI SUDAC to ne svira.
O penalima nedosuđenim u Zagrebu sad su dodali i ova dva sranja. Sudac npr.Romi ne sudi klasičan penal nad Džekom.
Toliko o sucima Europskog ranga.Stane u jednu riječ -SRANJE.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 nov 2015, 09:16

Kako volim Grke to nisu istine.Stvarno ogromna steta sto im reprezentacije nema u Francuskoj jer je nekome palo na pamet da klauncinu Ranierija uzme za izbornika.

Gol obiteljskoj izd*kotini za pobjedu u 90.min. i novo kmecanje...neprocjenjivo :tokralju:

A da,imamo i 15.uzastopni poraz u skupinama EL/LP.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 nov 2015, 10:02

prisutanod1964 je napisao/la: Pa ako ste malo pažljivije pogledali situacije kod oba gola biće vam jasnije.Kod prvog gola "grka" Ideye se vraća iz
opsajda i namješta gol a kod drugog prethodi faul nad igračem Dinama duboko u polju grka,ali EUROPSKI SUDAC to ne svira.
O penalima nedosuđenim u Zagrebu sad su dodali i ova dva sranja. Sudac npr.Romi ne sudi klasičan penal nad Džekom.
Toliko o sucima Europskog ranga.Stane u jednu riječ -SRANJE.
Pusti suce, najlakse se na njih vaditi. Znaju oni us*at kao nitko, ali nije da im ista zamjerim u ove dvije utakmice. Ne zelim uopce gledati snimke ili ista slicno. Dinamo je izgubio dinamovski, bas onako kako samo on zna. U prvoj utakmici budes bolji od ekipe za koju su svi rekli da protiv njih nemas sanse, nadigras ih, pogadjas stative, fulas mrtvace i primis onaj smijesni gol iz mrtvog kuta. Podsjetilo me na onaj slobodnjak protiv Hazara, ali tad je bolesni Vugrinec usao i spasio stvar.

Ovu drugu utakmicu vodis i kontas si, ajde nek i prime jedan i imas bod, barem nesto, prime gol, strepis do kraja i onda dobiju jos jedan.

Sva tri gola su primili u zadnjih pola sata i jedan od razloga je sigurno koncentracija, a mozda i kondicija. Iako, da Pivaric nije dobio crveni mozda bi drugacije zavrsilo jer je bio najbolji igrac Dinama sinoc. Trebalo je trcati i za njega, zatvarati i sta sve ne, iako mi grci nisu pokazali neku igru s igracem vise, ali zabise gol upravo po njegovoj strani tako da za kartonom mozemo zaliti.

Kritizirao bi Antolica i Pjacu koji su sinoc bili neprimjetni i trebalo ih je mijenjati vec na poluvremenu, barem Pjacu, uvest Sigalija na stopera, Goncala gurnut u sredinu, a Roga na Pjacinu poziciju. Vjerujem da bi Dinamo izgledao puno cvrsce i opasnije.

I iznenadilo me to da nakon obranjenog penala Dinamo nije dobio krila, poletio, nastavio je igrati kako je i do tad igrao. Inace kad golman obrani penal to je kao da si zabio gol, dobijes poticaj za jos, igras bolje i sve si sigurniji u pobjedu.

S ovom igrom vjerujem u bod u Londonu, ali baksuzlukom nikako.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 05 nov 2015, 10:21

Mislim da Dinamo nakon ovakve utakmice ima itekako za čim žaliti, pogotovo kad smo vidjeli da ove ekipe iz Lige prvaka nisu nikakav bauk za Dinamo (osim Bayerna koji je svijet za sebe), iako sam prvotno mislio, poučen nekim ranijim iskustvima, kako će Dinamo lošije odigrati i uvjerljivije izgubiti. Pa ipak, veseli činjenica kako je u tri od ove četiri utakmice prikazana izuzetno zrela igra i čista potvrda da pripadamo samom vrhu europskoga nogometa. Nažalost, malo nesreće, pokoja sudačka greška i začas se kolo sreće okrene. Ne treba očajavati, čini mi se da će sada Arsenal sve snage uložiti u Premier ligu, to je i Wenger rekao, pa tko zna - uz malo sreće možda možemo i do boda u Londonu uz ovakvu igru, vidjeli smo i da je ovaj ni po čemu posebni Olympiakos slavio na Emiratesu, bilo bi divno kad bi to učinio i na svojem stadionu. Bez obzira kako se skupina rasplela i ostvarili koji bod do kraja ili ne, Dinamo je svoj europski cilj za ovu sezonu i dobrano premašio trima vrhunskim predstavama i veličanstvenom, antologijskom pobjedom nad Topnicima na Maksimiru i na najbolji mogući način svima odaslao poruku da nismo kanta za napucavanje kako se prikazuje u režimskim medijima i da se protiv nas nipošto ne mogu upisati tri boda unaprijed. Dinamo iz godine u godinu raste i ono što je do prije koju godinu prikazivao u Europa ligi, sada čini u Ligi prvaka. Junačka igra i borba za svaku loptu je ono što se traži u sljedeće dvije utakmice od plavih momaka, pa što bude. Sve to netko gleda odozgo i vratit će nam se, kad-tad, ako ne ove onda narednih sezona.

Divno je biti navijačem Dinama ovih dana i gledati kako iz dana u dan klub napreduje u svakom pogledu, financijski, igrački i upravljački. Vjerujem kako će nakon ove sezone Dinamo biti u potpunosti na radaru i jačih stranih igrača od ovih koji su do sada dolazili i da će se napraviti još pokoji organizacijski korak naprijed, te sa novom vlašću i povratak objektivnog i afirmativnog pisanja u dnevnim tiskovinama, što će na kraju rezultirati i povećanim interesom publike, i nadam se - natkrivenim stadionom. Ove godine se zaradilo preko 40 milijuna eura bez da se prodao ijedan bitniji igrač, nepresušna riznica mladih talenata stanuje u Dinamu, vidjeli smo to i kroz primjere u-17 reprezentacije i Dinamovih juniora u Ligi prvaka kao i predstave Hodžića, Henriqueza, Pjace, Ćorića, Roga ove sezone, i iako je stadion u gradskom vlasništvu, poznavajući Zdravka Mamića imam osjećaj da bi Dinamo nakon ovako uspješne godine, pored još pokojeg pojačanja, mogao biti taj koji će u stadion uložiti značajna sredstva za uređivanje, slično kao i 2011. godine kada ga je ušminkao za potrebe Lige prvaka.

Bože, hvala ti što sam Hrvat i Dinamovac, i što si nam podario Zdravka Mamića, najsposobnijeg čovjeka nadaleko, za čelnog čovjeka kluba svetoga. Volim ovaj klub, kaj god ljudi rekli!

slika
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 nov 2015, 11:00

O novom stadionu mozemo samo sanjati, jer ce se tesko i Dinamo i Grad Zagreb usuditi da uloze 100 milijuna eura u nov stadion, a svako ulaganje u postojeci je bacanje novaca. Na Maksimiru od cetiri tribine nema ni jedne koju bi ja zadrzao i na osnovu nje napravio ostatak stadiona. Moze netko reci da na osnovu sjevera i zapada nesto naprave, ali stadion nebi licio ni na sta.

Sinoc smo u Pireju vidjeli kako izgleda stadion u punom smislu te rijeci i ono je stadion kakav bi pozelio Dinamu. Kostao je 60 milijuna eura i kapaciteta je 33 tisuce sjedecih mjesta. S obzirom na stanje u klubu i na gledanost, Dinamu ne treba toliki stadion, ali ajde, ako je vec toliko dobra financijska situacija u klubu neka ga naprave pa kad se nekad stvari promjene i navijaci se vrate, tad ce trebati.

Neka za pocetak sruse zapad i naprave samo njega sa svim pratecim sadrzajima, a kad bude vise para neka dovrse sve, samo nek ne mijenjaju projekt.

Ali kao sto rekoh, samo snovi, jako tesko cemo to dozivjeti. Kad ga za vrijeme Tudjamana nisu izganjali onda ne znam kad ce.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 nov 2015, 15:57

Danas doslo do sukob u Ateni, Delije napale BBB-e, dvojica izbodena nozem. Jbem im mater klosarsku.
Drzite se momci!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 nov 2015, 16:12

odakle znaš da su delije? jer su u crven
o bijelim majicama?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.