FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 05 nov 2015, 00:52

autogol je napisao/la:Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme i bilo mi je pravo dosadno
Na drugom (pol) bi skočio sa zgrade, mora da se baviš nekim ekstremnim sportom? :hmmmmm: ;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 05 nov 2015, 00:55

A vecina je na ovoj temi pljuvala po Thiagu...lik je najbolji vezni igrac na svijetu i tocka :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 nov 2015, 01:19

gerdmuller je napisao/la:A vecina je na ovoj temi pljuvala po Thiagu...lik je najbolji vezni igrac na svijetu i tocka :!:
Najpametniji jest sigurno, sad da li je najbolji tesko reci...njegova inteligencija igre je nesto posebno, Busquets je po meni najbolji vezni igrac jer covjek jednostavno kao sto bi Pep rekao ''he thinks football'' sad je najveca razlika izmedju Busquetsa i Thiaga to sto je Busquets vise defazivno orjentisan ali kako je Thiago danas igrao potvrdio je da sigurno jest jedan od najbolji na njegovoj poziiji, zamisli sad kakav ce biti za dvije tri sezone :bow:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 05 nov 2015, 01:29

muamerc je napisao/la:
autogol je napisao/la:Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme i bilo mi je pravo dosadno
Na drugom (pol) bi skočio sa zgrade, mora da se baviš nekim ekstremnim sportom? :hmmmmm: ;)
Ne,nego nisam ocekivao ovakavu (ne)igru protivnika,ocekivao sam malo vise uzbudjenja.Nakon prvih 15 min. i komentator govori da Arsenal nema sta traziti :zviz:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 nov 2015, 07:08

Odlična partija cijele ekipe sve je funkcionisalo perfektno, za razliku od Londona sinoć smo popravili realizaciju.Raduje me povratak najboljeg krila svijeta par sekundi mu je bilo potrebno za gol, šteta što nije realizovao obilaženje Cecha al' previše je oklijevao.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 nov 2015, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 05 nov 2015, 10:59

Sinot smo vidjeli haman sve segmente ovog Bayerna, golovi glavom, van sesnesterca, kontre i strasan al bukvalno strasan presing. Tiago maestralan al Alaba je meni bio fascinantan, momak trci ko navijen vidi se da nije posebno potkovan tehnikom al presing volja zelja citanje igre u oba smjera je strsano.
Ovaj Arsenal citavo drugo poluvrijeme se vodio taktikom ako mi igramo slabo i ne zainteresovano mozda ce i Bayern pa cemo proci lakse i sa manje golova.
Citava ekipa na vrhunskom nivou al Tomica je nesto sto nema niko u modernom fudbalu i jedna karika koja je vrijedna tonu zlata.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 nov 2015, 11:20

bavaracmujo je napisao/la:Sinot smo vidjeli haman sve segmente ovog Bayerna.
U potpunosti se slažem. Ja samo jedva čekam da nam dodje neka ekipa u kojoj ne nastupaju 50% invalidi, neg' dečki koji znaju istrčat' kontru. :njanjanja:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 nov 2015, 11:34

Centre forward je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Sinot smo vidjeli haman sve segmente ovog Bayerna.
U potpunosti se slažem. Ja samo jedva čekam da nam dodje neka ekipa u kojoj ne nastupaju 50% invalidi, neg' dečki koji znaju istrčat' kontru. :njanjanja:
Ja prizeljkujem ovaj scenario, al ozbiljno, prvo produzenje Pepu pa onda ofiranje i blamaza u LP.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 nov 2015, 11:44

Kao prvo da citiram sebe
dr.adnan je napisao/la:i da će zbog toga 4 sutra popiti
A zatim i druge vizionare
Nerminovic je napisao/la:Imam ''taj'' osjecaj da ce Arsenal danas primiti petardu
On ima zabranu pristupa kladionicama ;)
Bundesliga je napisao/la:Prognoza 5:0 za Bayern. Tomica i Lewa će biti u elementu večeras
Odigrali smo ferpektno i nema se kome tu šta zamjeriti ako je neki pas pogrešno skrenuo. To se da vremenom ispolirati i ispraviti :)
Nanijeli smo Arsenalu, vjerovatno, najteži poraz u Europi. Prethodni je iz 1982. godine kada ih je Spartak sredio 5:2.

Ono što mene škakilja u ovome svemu je loša igra omladinaca u LP-u. Zadnji samo sa 3 poraza i 1 remijem. To se mora popraviti. Znam da pravimo kompleks za omladinske pogone i da bi prvi rezultati trebali da se ugledaju za nekih 5 godina, ali ne smije biti ono ALI :kafa:
Sent from my Philips Smart TV.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 nov 2015, 13:20

Sad uzeo sebi :thumbup: :thumbup: :opaopa:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 nov 2015, 16:48

Sinoć samo u prvom poluvremenu vidjeli pravi Bayern koji svi želimo da gledamo u Ligi prvaka.

Jako dobra kombinarotika i kretnje igrača, brzo vraćanje lopte i općenito dobra igra po izgubljenoj lopti, fantastična igra na bokovima (pogotovo lijevom), sve je izgledalo veoma dobro. Ne sjećam se da je Bayern bio ovako efikasan kao jučer.
Neki mali napredak u igri prema nazad je bio vidljiv, ta ranjivost na kontre i polukontre nije bila toliko izražena zbog jako dobre igre na njhovoj polovini. Mada mora to još bolje ako misliš ići do kraja u Ligi prvaka.

Tu lično ne vidim da je problem bio u izostancima kod Arsenala jer bi vjerovatno ista trojka igrala u sredini i da su svi bili spremni, možda sa Ramseyem kao wide playmakerom, ali opet ne bi mnogo toga mogli uraditi protiv onako dobre igre Bayerna.
Drugo poluvrijeme je bilo čisto odrađivanje posla, pogotovo nakon četvrtog gola i nemam ništa protiv toga. Nije bilo potrebe da se igrači troše u utakmici koja je bila gotova pola sata prije kraja, zadovoljan sam i što je Pep dosta rano izveo Boatenga i Lewu koji su do jučer i igrali najviše.

Što se igrača tiče, stoper su bili dobri, možda na momente malo nesigruni, ali sve u svemu su pružili dobre partije. Alaba je bio fantastičan i po meni je igrač utakmice. Lahm konstatno dobar, Costa ispod svog prosjeka na koji nas je navikao, ali i dalje je to bilo na jednom visokom nivou. Veza je bila fantastična u oba smjera, sa Mullerom nazad i bez njega naprijed, baš impresivna partija.
Thiago odličan, ali da bi ga nazvao najboljim veznjakom na svijetu ili bar jednim od najboljih ovako mora igrati 90% utakmica. Daleko je on od te titule u ovom trenutku.
Coman dosta dobar, odlična saradnja sa Alabom, mada imam utisak da bi sa Costom lijevo Bayern bio još opasniji. Lewa i Muller odlični, pogotovo ovaj drugi. Robben kao Robben, ne može loše, mada mi nije jasno zašto uvijek kad ide jedan na jedan sa golmanom pokušava da ga prođe, baš uvijek. Benatija i Vidal su ušli kad je utakmica bila praktično gotova i nisu imali prostora da odigraju nešto više.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 nov 2015, 17:01

Uživaju momci ljepota ih gledat :cool:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 nov 2015, 18:01

Bundesliga je napisao/la:

Uživaju momci ljepota ih gledat :cool:
Momci se malo zaigrali :crazy: i ja gotivim ovakve treninge :thumbup:

Lewandowski je igracki monstrum. Još doveden za 0 eura :urnebes: :urnebes: kakva perverzija
Bayernov posao stoljeća.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 nov 2015, 18:17

Nemoj tako, ovde je od forumskih strucnjaka taj isti Lewandowski proglasen "krampom" i "klocom".

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 05 nov 2015, 18:51

Drago mi je zbog Thiaga, raste mi u ocima :ljepota:

Ali sto neko napisa, potrebno je da odigra 90% ovakvih utakmica da bi bio pri samom vrhu i naravno opravdao prvih 11 u danasnjem Bayernu.
Mia San Mia

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 nov 2015, 19:42

dr.adnan je napisao/la:Ono što mene škakilja u ovome svemu je loša igra omladinaca u LP-u. Zadnji samo sa 3 poraza i 1 remijem. To se mora popraviti. Znam da pravimo kompleks za omladinske pogone i da bi prvi rezultati trebali da se ugledaju za nekih 5 godina, ali ne smije biti ono ALI :kafa:
ne brine mene to doktore, jer naši omladinci igraju u prvoj postavi(coman) ili sjede na klupi prvog tima(kimmich), a neke smo poslali na kaljenje u druge timove(green i hojbjerg) itd.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 nov 2015, 21:54

Al' se ovaj naklatio na kosti @effe_sa za Lewandowskog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 nov 2015, 22:43

Coman dobio poziv u repku Francuske. Svaka čast.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 nov 2015, 23:03

znam da je kružila neka priča po internetu kao da je ribery prije 4-5 godina tada mladog alabu uzeo pod svoj režim i trenirao s njim poslije treninga i u tome leži ključ njihove fantastične zajedničke igre, e volio bi da ribery malo popriča sa svojim sunarodnjakom i da mu prenese par svojih fora i fazona ako želi baš da ima svog nasljednika.
u svakom slučaju bravo za comana i bravo za selektora što se odvažio pozvat devetnaestogodišnjaka u reprezentaciju.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 06 nov 2015, 18:52

Dođe mi da prestanem čitati sve portale koji objave da Mehdi ide iz Bayerna. :roll:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.