Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Salah uz Pjanica najbolji igrac Rome. Odlicno je asistirao Dzeki koji je trebao sve rijesiti kad je bilo 2-0 za Romu. Prestanite lupati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo dijamantu, najbolja tekma u dresu Rome od dolaska

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fakticki je bio kandidat za istu.... Nadajmo se da ce se vratiti takvoj formi, jer je tada0 konstantno parao mreze i terorisao odbrane.Ajzea je napisao/la:Koliko samo glupih komentara.. Pa i Ronaldo promaši prazan gol.. Edin kada bi dao gol iz svake šanse koja mu se pruzi bio bi kandidat za Ballon d'or..
Bravo Edine, odlican gol+asist.
Sjajna predstava veceras, gol odlican, asistencija jos bolja, kako je samo otresao dvojicu igraca... s tim da je imao dosta izgubljenih zracnih duela...snazan i onaj niger, sta ces.
Krenulo ga je, nadam se da ce rijesiti i Lazio.
Onaj promasaj po meni nije toliko strasan, desava se, malo jaci pas bio, unatrag, lopta skakutala...mada istina ono treba realizovati.
Ono sto je najbitnije jeste da je poceo zabijati pojedinim forumasima i mislim da nece stati...vaditi
Salah nije sebican igrac, vec presebican i on dodaje loptu samo kada se nadje u bezizlaznoj situaciji i kada nema drugog rjesenja...Mislim da bi Garcia trebao porazgovarati s njim...ovo ne govorim zbog Dzeke, vec opcenito...lik neda svojoj materi lopte, kamoli nekom drugom...i to se iz utakmice u utakmicu ponavlja.
Inace, decko je izuzetan igrac, samo da hoce vise dodavati (citaj biti manje sebican) bio bi jos mnogo bolji i postovaniji medju saigracima.
Krenulo ga je, nadam se da ce rijesiti i Lazio.
Onaj promasaj po meni nije toliko strasan, desava se, malo jaci pas bio, unatrag, lopta skakutala...mada istina ono treba realizovati.
Ono sto je najbitnije jeste da je poceo zabijati pojedinim forumasima i mislim da nece stati...vaditi

Salah nije sebican igrac, vec presebican i on dodaje loptu samo kada se nadje u bezizlaznoj situaciji i kada nema drugog rjesenja...Mislim da bi Garcia trebao porazgovarati s njim...ovo ne govorim zbog Dzeke, vec opcenito...lik neda svojoj materi lopte, kamoli nekom drugom...i to se iz utakmice u utakmicu ponavlja.
Inace, decko je izuzetan igrac, samo da hoce vise dodavati (citaj biti manje sebican) bio bi jos mnogo bolji i postovaniji medju saigracima.
- JohnCleese
- Kontakt:
Koji likovi, da nije Salaha ne bi bilo ni ovosezonske Rome, koja odlicno stoji u ligi i ima realne sasne za knock out fazu LP
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Dzeko ce svaku utakmicu blistati ako mu protivnik da prostora,cim naidje na bolju odbranu izoluju ga,tako bar ja vidim njegovu igru i ucinak.
Cestitke i sretan sam sto nam igraci pred baraz ulaze u formu
Cestitke i sretan sam sto nam igraci pred baraz ulaze u formu

Pjanic je glavni igrač Rome, a ne Salah.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prekucao Bayer, bravo majstore

Nadam se da je ovo početak jednog dobrog niza. Glavno da je skinuo taj pritisak kojeg je sigurno imao (iako kaže da nije al' eto) i biće dosta lakše pogotovo ako pogodi u derbiju za vikend.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dijamant vrhunski.Neka shvati kako god ko hoce ali on je igrac koji dao stabilnost i ravnotezu Romi i najzasluzniji je za njihov iskorak.On je taj koji daje balans kvaliteta,rutine i iskustva.
Da poprave odbranu i zamijene golmana mogli bi biti odmah uz bok najvecim klubovima Evrope
Recimo da su zadrzali Benatiu pa da stoperski tandem bude Benatia-Castan i jos pristojan golman umjesto ovog poljskog klauna bili bi beton ekipa.
Da poprave odbranu i zamijene golmana mogli bi biti odmah uz bok najvecim klubovima Evrope
Recimo da su zadrzali Benatiu pa da stoperski tandem bude Benatia-Castan i jos pristojan golman umjesto ovog poljskog klauna bili bi beton ekipa.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 05 nov 2015, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gledam ovaj penal kod treceg gola i nevjerovatno brzu reakciju Salaha :O Covjek iz mjesta potrci ko da je imao 20m zaleta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo mi ostalo u pamcenjuHZ_ilidzaa je napisao/la:Gledam ovaj penal kod treceg gola i nevjerovatno brzu reakciju Salaha :O Covjek iz mjesta potrci ko da je imao 20m zaleta.

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta kaze Dzeko, trebamo biti koncentrisaniji u napadu? Zna se na koga je mislio... Imam osjecaj da mu Salah opasno ide na qurac. Inace, odlicna partija, kao i obicno. Yebace Irsku nejac! 

Imam osjećaj da Roma bez Džeke ne bi imala šanse niti na jednom frontu.
Čovjek ne mora dati nijedan gol do kraja sezone, dovoljno je da igra svaku utakmicu i Roma će uzeti prvenstvo. Edin je jednostavno POJAVA na terenu rođena pod sretnom zvjezdom i svakom timu u kojem igra će donijeti trofej.
Bez njega bi završili 3. u Italiji i ispali bi u grupi LP, ovako će biti šampioni i uci najmanje među 16 u LP.
Čovjek ne mora dati nijedan gol do kraja sezone, dovoljno je da igra svaku utakmicu i Roma će uzeti prvenstvo. Edin je jednostavno POJAVA na terenu rođena pod sretnom zvjezdom i svakom timu u kojem igra će donijeti trofej.
Bez njega bi završili 3. u Italiji i ispali bi u grupi LP, ovako će biti šampioni i uci najmanje među 16 u LP.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa jel citas komentare zasto mu se psuje ili nako samo provalis komentar? Svaka njemu cast na igri, ali je kreten kad se gleda sebicnost. Da nije Edin profulao 100% sansu, sigurno bi bila prva kako treba asistencija za Edina od kako igraju zajedno.JohnCleese je napisao/la:Koji likovi, da nije Salaha ne bi bilo ni ovosezonske Rome, koja odlicno stoji u ligi i ima realne sasne za knock out fazu LP
Džeko ko med I mlijeko za Romu, bravo ovako se igra brate.
Salahu jednu vaspitnu za sebicnost a Radji cevape za asistenciju.
Salahu jednu vaspitnu za sebicnost a Radji cevape za asistenciju.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- provokatorII
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Pjanic je glavni igrač Rome, a ne Salah.
Ne hrani trola.
- provokatorII
- Kontakt:
Bez Dzeke bi Salah bio samo jos jedan Gervinho. Sljakao bi cijelu utakmicu , ali u prazno i bez ucinka.
Edin pravi razliku, a ne Salah!
Edin pravi razliku, a ne Salah!
Re: Odg: RE: Re: Edin Džeko
Salah je glavni igrac Romejasmin10 je napisao/la:Pjanic je glavni igrač Rome, a ne Salah.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.