Evo ja da se tuspasim kao novi kolačić, odavno pratim forum, al' ne dade mi se nikad da se uključim u diskusije, teško mi bilo registrovat se

Sve u svemu, dosta od mene za prvi put, budite mi pozdravljeni, koliko god vas ima.
ZA ŽIVOT CIJELI ! 1921

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moze linkSlevinKelevra je napisao/la:Vodic za Irske navijace![]()
![]()
Ranije sam čuo za njega, neko ga je negdje već povezivao sa nama, što znači da bi moglo biti istine u ovom. Samo, lik ima ugovor do 2017. godine, neće valjda bacati pare na ove ublehe. Gledam ovaj video na YouTube (valjda je njegov), lik samo trči kao muha bez glave, bukvalno se zabija u igrače. Neka nam je bog na pomoći ako je ovo zamjena za Đelmića.Orton je napisao/la:Ofanzivni vezista Slavije, Stefan Barić, nalazi se na meti Željezničara, koji želi da ga vidi u svojim redovima, piše portal Sportdc. Plavi se već danima interesuju za brzonogog fudbalera, koji je ovog ljeta stigao u Slaviju iz slovenačkog Zavrča. Ipak, kako saznaje naš portal u Slaviji trenutno nisu spremni da ga puste bez adekvatnog obeštećenja, pošto je on pod ugovorom sa “Sokolovima”. To bi mogao da predstavlja veliki problem sa tim sa Grbavice pošto je poznato koliko su “teški” na takvim pregovorima. Poznato je kako su odugovlačili sa pregovorima oko Miljana Govedarice ovog ljeta, pa je na kraju nekadašnji mladi reprezentativac BiH, iz Slavije prešao u tuzlansku Slobodu. Stefan Barić je ovog ljeta stigao u Slaviju, i odmah se nametnuo u prvom timu, te postao jedan od najstandardnijih fudbalera tima iz Istočnog Sarajeva. Zanimljivo je, da je Barić već bio na probi u Željezničaru, ali su tada čelni ljudi nekadašnjeg šampiona BiH, procijenili da on nije dovoljno dobar za njihov tim.
Jeste da u svemu tome nije bilo i nekih rashoda poput plata igracima,premija istim,placanja priprema .......itd.itd..milanribar je napisao/la:Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino...![]()
![]()
![]()
Hahan koji gigant.....cudo nisi napisao da poslije toga osvajamo elInatSilanBosanski je napisao/la:Da li je UEFA uplatila pare klubovima za ucesce u takmicenjima? Da li su legle sve pare za Bajica?
Uz to, plus kad Roma plati za Dzeku na kraju, mogao bi se fin tim sastavit, odradit pripreme dobre za ligu 12 i da budemo prvi koji je osvajaju
Naravno sad na polusezoni odradit dobre pripreme, rijesit se igraca koji spavaju na mrvama, dovest par igraca koji su kvalitetni ali koji bi mogli jos napredovat i osvojit kup.a na tabeli da zavrsimo barem na 4 mjestu i bila bi odlicna sezona.
Ja ga spominjao i to kad sam, mislim tebi, replicirao da nema dovoljno dobrih zamjena u našoj ligi za Đelmića. SPominjao sam tad njega, Pandžu i sl kao igrače koji su dobre zamjene za njega.Genie je napisao/la:Ranije sam čuo za njega, neko ga je negdje već povezivao sa nama, što znači da bi moglo biti istine u ovom. Samo, lik ima ugovor do 2017. godine, neće valjda bacati pare na ove ublehe. Gledam ovaj video na YouTube (valjda je njegov), lik samo trči kao muha bez glave, bukvalno se zabija u igrače. Neka nam je bog na pomoći ako je ovo zamjena za Đelmića.Orton je napisao/la:Ofanzivni vezista Slavije, Stefan Barić, nalazi se na meti Željezničara, koji želi da ga vidi u svojim redovima, piše portal Sportdc. Plavi se već danima interesuju za brzonogog fudbalera, koji je ovog ljeta stigao u Slaviju iz slovenačkog Zavrča. Ipak, kako saznaje naš portal u Slaviji trenutno nisu spremni da ga puste bez adekvatnog obeštećenja, pošto je on pod ugovorom sa “Sokolovima”. To bi mogao da predstavlja veliki problem sa tim sa Grbavice pošto je poznato koliko su “teški” na takvim pregovorima. Poznato je kako su odugovlačili sa pregovorima oko Miljana Govedarice ovog ljeta, pa je na kraju nekadašnji mladi reprezentativac BiH, iz Slavije prešao u tuzlansku Slobodu. Stefan Barić je ovog ljeta stigao u Slaviju, i odmah se nametnuo u prvom timu, te postao jedan od najstandardnijih fudbalera tima iz Istočnog Sarajeva. Zanimljivo je, da je Barić već bio na probi u Željezničaru, ali su tada čelni ljudi nekadašnjeg šampiona BiH, procijenili da on nije dovoljno dobar za njihov tim.
Sta cu, volim mastatdelinjo je napisao/la:Hahan koji gigant.....cudo nisi napisao da poslije toga osvajamo elInatSilanBosanski je napisao/la:Da li je UEFA uplatila pare klubovima za ucesce u takmicenjima? Da li su legle sve pare za Bajica?
Uz to, plus kad Roma plati za Dzeku na kraju, mogao bi se fin tim sastavit, odradit pripreme dobre za ligu 12 i da budemo prvi koji je osvajaju
Naravno sad na polusezoni odradit dobre pripreme, rijesit se igraca koji spavaju na mrvama, dovest par igraca koji su kvalitetni ali koji bi mogli jos napredovat i osvojit kup.a na tabeli da zavrsimo barem na 4 mjestu i bila bi odlicna sezona.
Mislim da je neko to spominjao ovdje na forumu.salle86 je napisao/la:U jeku spominjanja priprema (vec) da priupitam jel ono turci nam obecase zimske ili ljetne u paketu sa novcem za tranfer bajica ?
istog sam razmisljanjaInatSilanBosanski je napisao/la:Nista me ne dira toliko, ni rezultati, ni pozicija na tabeli, koliko me dira odlazak navijaca sa sektora koji je vazio za "najvjerni"..da su makar presli na ostale tribine, napustili su stadion skroz.ima dosta problema, je.biga zivot je takav..al hajde..ZIVIMO ZELJEZNICAR!!!
Ovog Barića nisam gledao (osim videa), tako da možda i griješim za njega jer ovaj video nije mjerilo, ali Olimpik sam gledao dosta utakmica. Poštujem tvoje mišljenje, ali ja lično Pandžu ne bih volio ni u snu, lik pojma nema, fuli pet od šest zicera. Jedina prednost mu je brzina, džaba mu i ona kada je očito nije mogao iskoristiti do sada i naći neki strani klub ili se bar zadržati u HNL-u gdje je proveo većinu karijere. Za njega mislim da mu je bilo pametnije da se bavio atletikom!zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja ga spominjao i to kad sam, mislim tebi, replicirao da nema dovoljno dobrih zamjena u našoj ligi za Đelmića. SPominjao sam tad njega, Pandžu i sl kao igrače koji su dobre zamjene za njega.
Nemam, naisao na ovu sliku na klixovom forumuOkolele je napisao/la:
Moze link
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GIBRA, WeekendOffender i 7 gostiju.